zna netko neki cfg , da nije bas prelos , onako solidan , na ovim postavkama kojima sada igram jedva vuce 60-80 fps , a mislim da bi s ovim laptopom mogo barem 125 lock stavit ..
probaj yitch3...ako s njim nemognes, neces ni s jednim
zna netko neki cfg , da nije bas prelos , onako solidan , na ovim postavkama kojima sada igram jedva vuce 60-80 fps , a mislim da bi s ovim laptopom mogo barem 125 lock stavit ..
Neznam na kojim Vi serverima igrate?? Meni na xFire-u je najdraži Balkan boys ili oni serveri s Toujan mapom <33
Javna kuća CTN server. HC FF, rotiraju TDM, sabotage, domination i killhouse FFA, skoro uvijek pun, cheateri lete van (90% vremena je admin prisutan) a ako nema admina, cheatere svi TKaju ili svi odu u spect pa nema velikih problema. Odličan server.
da za taj znam , ali taj mi se cini preeevise shit
jel ima kakav server koji vrti samo toujane mapu?
jel ima kakav server koji vrti samo toujane mapu?
evo ga :)
Optical Gaming je dobar server i ima admina skoro uvijek.
e hvala ti...nisam uopce znao da ih ima tolko u hrvatskoj
Treba nekom klanu web? Ako da pp me :)
Bas bih sad zaigrao, ali eto komp me je?e.
Org key mi trune dzaba :(
evo danas bas gledam po netu , dojadilo mi je da samo uzmem kalas s uav jammerom , 3x frags i stady aimom i samo igram s tim , poceo sam malo gledati , pa me zanima i vase misljenje , najbolje oruzje , s kojim dodacima , i koji perkovi? ... igram najvise s kalasem i ovim sto sam naveo , i s ak-47u , flash x4 , sleigh of hand i deep impact
ja imam aku-74 , bandlorier, sleight of hand i extreme conditioning...za mali teren savrseno a na daljinu se isto moze al malo teze
ja imam aku-74 , bandlorier, sleight of hand i extreme conditioning...za mali teren savrseno a na daljinu se isto moze al malo teze
a umjesto bandoliera rade double tap? nekako mi se bolje cini , sumnjam da cu bas uspjet potrositi svu municiju , a i lako pokupim neko oruzje umjesto pistolja prije
a umjesto bandoliera rade double tap? nekako mi se bolje cini , sumnjam da cu bas uspjet potrositi svu municiju , a i lako pokupim neko oruzje umjesto pistolja prije
meni se cesto dogodi da ostanem bez metaka(govorim od TDM), dali ima neka caka s pistoljem, nesto sam nacuo da ako uzmes onaj prvi pistolj da imas onda vise metaka, al nevjerujem tomu
meni se cesto dogodi da ostanem bez metaka(govorim od TDM), dali ima neka caka s pistoljem, nesto sam nacuo da ako uzmes onaj prvi pistolj da imas onda vise metaka, al nevjerujem tomu
evo ga bas sam bacio oko , postoji neka caka da , a i prvi pistolj ima 45 metaka , a ostali po 30 , msm da je bolje u redeniku imat 15 metaka , nego 10
Da, ima "caka". Uzmes neznam koji vec pistolj (ugl nije eagle) sa ja mislim G3com i onda imas vise metaka...tj zbroj onih od pistolja i same G3ce. Zasto? Zato jer koriste iste metke :))
necu uzimat double tap jer aku ima dosta dobar fire rate...zna mi se cesto desit da ostanem bez metaka kad nema bandloriera
Da, ima "caka". Uzmes neznam koji vec pistolj (ugl nije eagle) sa ja mislim G3com i onda imas vise metaka...tj zbroj onih od pistolja i same G3ce. Zasto? Zato jer koriste iste metke :))
hmm , jel ti pricas o G3 ili G36C?
u kuci imam 125 fps-a i cim izadem van dropaju na 30...prije sam normalno mogo igrati sa 100fps-a dok sam bio vani...a sad 30, omg...pls help
tvoj pc? koji cfg koristis? na kakvim postavkama igras? itd
imam yitch3 cfg-u...smanjio sam postavke i rezu...intel core2duo @2.10 GHz, ati mobility radeon 4300 512mb, 3gb rama....a prije je normalno radilo
http://www.gamerconfigs.com/configs/robyYE
http://www.gamerconfigs.com/configs/eksor
uzmi neka od ta dva sredi si kontrole i stavi rezoluciju normalnu a teksture sve na low...ili obrnuto
u kuci imam 125 fps-a i cim izadem van dropaju na 30...prije sam normalno mogo igrati sa 100fps-a dok sam bio vani...a sad 30, omg...pls help
tvoj pc? koji cfg koristis? na kakvim postavkama igras? itd
imam yitch3 cfg-u...smanjio sam postavke i rezu...intel core2duo @2.10 GHz, ati mobility radeon 4300 512mb, 3gb rama....a prije je normalno radilo
http://www.gamerconfigs.com/configs/robyYE
http://www.gamerconfigs.com/configs/eksor
uzmi neka od ta dva sredi si kontrole i stavi rezoluciju normalnu a teksture sve na low...ili obrnuto
skinuo sam ga , kaj samo da ga copi paste u svoju mapu profila?
evo danas bas gledam po netu , dojadilo mi je da samo uzmem kalas s uav jammerom , 3x frags i stady aimom i samo igram s tim , poceo sam malo gledati , pa me zanima i vase misljenje , najbolje oruzje , s kojim dodacima , i koji perkovi? ... igram najvise s kalasem i ovim sto sam naveo , i s ak-47u , flash x4 , sleigh of hand i deep impact
Ja imam ove klase
M21 + deep impact, stopping power, claymore + M1911 silenced -> sniper klasa, očito
M4 RDS + bandolier, stopping power, deep impact + DEagle -> većinom za srednje mape, TDM/Sabotage/Domination
AK47 + deep impact, stopping power, 3x frag + DEagle -> rush, srednje mape, TDM/Sabotage/Domination
MP5 silenced + bomb squad, deep impact, uav jammer + M1911 silenced -> totalni stealth, male mape i mp_cargoship (uvijek)
AK47 silenced + deep impact, uav jammer, claymore + M1911 silenced -> S&D igram isključivo sa ovom klasom (osim Overgrown i Bloc - tu ide M21)
Znam i meni sad ne radi komp tj sjeb*n je ali sam naučio novi pon-uto bi trebale doć komponente . evo šta sam naručio i5 2500k xfx 6950 2gb 1TB HAF 912 Acer.ov monitor (onaj monitor koji je bio na testiranju do 1000kn u BUGu ) asrokova matična 8gb ram
Znam i meni sad ne radi komp tj sjeb*n je ali sam naučio novi pon-uto bi trebale doć komponente . evo šta sam naručio i5 2500k xfx 6950 2gb 1TB HAF 912 Acer.ov monitor (onaj monitor koji je bio na testiranju do 1000kn u BUGu ) asrokova matična 8gb ram
kolko para ces platiti te sve komponente? s time mozes BF3, a ne cod4 :D
mozda on ne zeli igrat bf3....kupio sam ga odigro par sati i vratio se codu...isto kao i mw3(bar dok ne izadje neki bolji promod)
nista nije ko cod4 zabavno i sve, bar meni
ko god da je pito za cfg ugl preimenuj file u config_mp i zaljepis ga u profiles/players i tamo u tvoj profil i namjestis si postavke
stavis cfg u u main mapu i onda ga iz konzole pokrenes.. /exec xxxx.cfg , ako to nemogne, onda config_mp zamijeni s tim skinutim cfg-om....tj, samo ga preimenujes u config_mp kao sto je forumas iznad napisao
Msm da je G3 u pitanju...nisam siguran, imas vise kombinacija, prije sam ih znao sad sam vec zaboravio.
Moja omiljena klasa s kojom u posljednje vrijeme igram prilicno aktivno na neHC serverima je:
Shotgun W1200, Eagle, stun, 3 frag, juggernaut, extreme condition
Jednostavno ownam : ) Zbog slabog fps-a odustao sam od promoda i sl., pa se ovak malo izivljavam.
Btw: jel zna netko bind da mi onak 2 puta promijeni oruzje. Neam pojma kak se to strucno zove, al to stalno d*kaju tamo na promodovima..to mi je od velike koristi, ali nastimao sam kuglicu, pa mi onda nekad prebaci na pistolj jer sam je zavrtio vise od 2 puta. Valjda znate na sto mislim
stavis cfg u u main mapu i onda ga iz konzole pokrenes.. /exec xxxx.cfg , ako to nemogne, onda config_mp zamijeni s tim skinutim cfg-om....tj, samo ga preimenujes u config_mp kao sto je forumas iznad napisao
Msm da je G3 u pitanju...nisam siguran, imas vise kombinacija, prije sam ih znao sad sam vec zaboravio.
Moja omiljena klasa s kojom u posljednje vrijeme igram prilicno aktivno na neHC serverima je:
Shotgun W1200, Eagle, stun, 3 frag, juggernaut, extreme condition
Jednostavno ownam : ) Zbog slabog fps-a odustao sam od promoda i sl., pa se ovak malo izivljavam.
Btw: jel zna netko bind da mi onak 2 puta promijeni oruzje. Neam pojma kak se to strucno zove, al to stalno d*kaju tamo na promodovima..to mi je od velike koristi, ali nastimao sam kuglicu, pa mi onda nekad prebaci na pistolj jer sam je zavrtio vise od 2 puta. Valjda znate na sto mislim
jednostavnije mu je da cfg preimenuje u config_mp i zaljepi u profil -.-
i to se zove double switch
ako jos nekomu zatreba:
bind MWHEELDOWN "weapnext; wait 2; weapnext"
Oko 8 000 kn , a nisam ljubitelj morednijih igrica tipa codmw8 igrao sam codmw2 i pol sata moraš pucat po liku da ga ubiješ a i ne volim takva oružja nego samo klasika ak aku scope ...
Oko 8 000 kn , a nisam ljubitelj morednijih igrica tipa codmw8 igrao sam codmw2 i pol sata moraš pucat po liku da ga ubiješ a i ne volim takva oružja nego samo klasika ak aku scope ...
To postoji?!
Postojat će za koju godinu dana kako su ga krenuli izdavati hehe!
I dalje imam COD4 key viška pošto mi se jedan zainteresirani ne javlja više tako da...
Javite se na PP molim, jeftino ga se rješavam
zkj mi je ovakva kvaliteta..nekuzim..? kad preko virtualduba konvertiram na 480fpsa video se nemoze gledat kolko lagga... i poslje rendera isto tako.. gledo sam neke tutoriale ali nista nekuzim.. :/ snimano je sa frapsom u fullsizeu sa 30fpsa