Call of Duty 4

poruka: 2.284
|
čitano: 485.970
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Evo počeo malo igrati....ako hoćete kakav war 3v3,4v4 PP(server nemamo,tako da ćemo igrat na vašem).

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Call of Duty 4

Kako mi fali CoD4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

recod
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Call of Duty 4
Odi u igru, otvori konzolu(tidla-tipka prije 1) i upisi /com_maxpackets 100, valda ce pomoc.
15 godina
neaktivan
Razor odi tam gdje si instaliro cod4 i imas folder pb, obrisi ga,odi u igru,enableaj punkbuster i napravi update punkbustera i zatim resetiraj komp, nadam se da ce pomoc xD
14 godina
Call of Duty 4

Isprobano neradi :(((((

več sam sve živo i neživo isprobao al neče :/ 

jel ima još ko kaku ideju?

|AMD Athlon 64 x2 4400+ @2.5ghz|Gibabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dinko7 kaže...
Razor odi tam gdje si instaliro cod4 i imas folder pb, obrisi ga,odi u igru,enableaj punkbuster i napravi update punkbustera i zatim resetiraj komp, nadam se da ce pomoc xD

1. no need to double post{#}

2. ispalo je da ima dosta spori internet i da puca veza sa pb ali u svakom slucaju RAZOR probaj i ovo...nemozes nista izgubit

Gamers Don't Die, They Respawn.
14 godina
FiCoO kaže...
Dinko7 kaže...

2. ispalo je da ima dosta spori internet i da puca veza sa pb ali u svakom slucaju RAZOR probaj i ovo...nemozes nista izgubit

Isprobao,neradi...a sta mogu s internetom?

igrao sam na puno gorem(1.87mb/s download)

i radilo je

ubit cu T-com{#} :((((((((((((((((((((((((

|AMD Athlon 64 x2 4400+ @2.5ghz|Gibabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
15 godina
RaZ0R9111 kaže...
FiCoO kaže...
Dinko7 kaže...

Isprobao,neradi...a sta mogu s internetom?

igrao sam na puno gorem(1.87mb/s download)

i radilo je

ubit cu T-com{#} :((((((((((((((((((((((((

take btnet like me and wait for optic {#}

15 godina
neaktivan
Onda razor probaj ovo:uninstal igru,skini ccleaner,ocisti registry i smece(tipka iznad registry),instal igru ponovo zajedno s patchevima i updateom pb-a,btw kolka ti je brzina interneta? I jos fico sam da znas da na mob bol forumu nema edit osim smrtphme
15 godina
Dinko7 kaže...
Onda razor probaj ovo:uninstal igru,skini ccleaner,ocisti registry i smece(tipka iznad registry),instal igru ponovo zajedno s patchevima i updateom pb-a,btw kolka ti je brzina interneta? I jos fico sam da znas da na mob bol forumu nema edit osim smrtphme

sorry faco..nemoj me tuc odmah{#}

14 godina
Dinko7 kaže...

Za reinstalom igre nema potrebe jer je več reinstalirano,i nepomaže,brzina je 3.0mb/s a ping 29...svakih par dana čistim s ccleanerom registry i smeče....

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 22:51 (RaZ0R9111).
15 godina
RaZ0R9111 kaže...
Dinko7 kaže...

Za reinstalom igre nema potrebe jer je več reinstalirano,i nepomaže,brzina je 3.0mb/s a ping 29...

probaj otici na TorT server....onda javi ako ti ista izbaci....po meni ako ti ovdje bilo sta izbaci znam sta je

14 godina
FiCoO kaže...
RaZ0R9111 kaže...
Dinko7 kaže...

Za reinstalom igre nema potrebe jer je več reinstalirano,i nepomaže,brzina je 3.0mb/s a ping 29...

probaj otici na TorT server....onda javi ako ti ista izbaci....po meni ako ti ovdje bilo sta izbaci znam sta je

evo igram tamo,nista neizbaci,znaci normalno igram...jedino lagmetar malo zna poskocit

15 godina
Call of Duty 4

eto ga...sad uzivaj koliko mozes{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FiCoO kaže...

hehe,al to nije moj server -.- ;)

a nije niti hc

al hvala na pomoči

sutra ču to još malo istraživat

a sad laku noc :)

15 godina
RaZ0R9111 kaže...
FiCoO kaže...

hehe,al to nije moj server -.- ;)

a nije niti hc

al hvala na pomoči

sutra ču to još malo istraživat

a sad laku noc :)

postoji gumb za to{#}

14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

jel' moze ip of tvojega famoznoga TorT servera da vidim kakvi ste vi to igraci zapravo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sushii kaže...

jel' moze ip of tvojega famoznoga TorT servera da vidim kakvi ste vi to igraci zapravo

omg...to kao prvo nije moj server..kao drugo tamo igraju pola noobova ali taj server je odlican za provjeru konekcije sa pb i ostalim...razumijes me?

15 godina
Call of Duty 4

E ljudi dobra vecer imam problem sa cod-om4 mp. Nakon cirka 10 min igra se jednostavno srusi i pokaze one shitove tipa "dont send". Igrao sam iz solidnih 60-70 fps-a sve na max. I danas mi se to dogodilo. Dali se da kako rijesit bez ponovne instalacije? (patchevi su mi  1.6 i 1.7)

take no prisoners comrade!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

isti problem....imam i ja.... ali ja mogu igrat pola sata,sat.. onda mi se zacrni ekran i nakon par sekundi izbaci... stavljo nove drivre od grafe..stavljo novi directx i neće... -.-"

=)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Call of Duty 4

obavdvojica probajte otici na TorT server pa javite jel vas tamo izbacuje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lol torttorttort nije to do qrcevog pinga nego trebaju ukljucit headset... i meni crasha jer ga ne koristim.
http://www.vcbux.com/?r=n3n00
15 godina
N3N0 kaže...
Lol torttorttort nije to do qrcevog pinga nego trebaju ukljucit headset... i meni crasha jer ga ne koristim.

moja greska..pisem njima a mislim na postove iznad{#}

14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Da li bi me iko mogao primiti u klan imam novi xfire pa malo sati coda imam headset on,skype on,ts3 on samo me addajte na xfire:h3adsh0t

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Igrate Promod?

Ja igram na CroHerze serveru već godinu-dvije. Super je server, admini su redoviti (ali stvarno, nekad ih ima po 5 na serveru xD).

IP crackanog (Promod 2.10) je 213.149.60.34:28980 , a IP originalnog (Promod 2.11) je 213.149.60.37:28973.

Imaju još servera, od CS 1.6 do SA:MP, tj. CS 1.6, COD2, COD4 (oko 5 servera), SA:MP RPG... neznam sad šta još imaju lol :D.

Site im je http://www.croherze-fps.com , tamo sve piše. A uskoro spremaju i COD4 cup, igrat će se 5v5, ali nažalost samo za one s original ključevima :((na original serverima će se igrati). Ako imate klan, sa org key, prijavite se na siteu :D.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 19:22 (N3N0).

0 0 hvala 0
15 godina
Call of Duty 4

e neno jel znas ti sta je rcon password jer upravo kupujem server(ima nas puno i zelimo server) kaj je uopce taj rcon password??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

e neno jel znas ti sta je rcon password jer upravo kupujem server(ima nas puno i zelimo server) kaj je uopce taj rcon password??

:P kako to neznaš xD. Rcon pass ti služi za kontrolu servera, znači pomoću njega možeš kickat, banat, warnat, uglavnom sve žive admin komande.

Možeš ga koristit u igri, u konzolu upises /rcon login (password) i onda koristiš komande npr. /rcon status (da vidiš ID igrača), /rcon banclient ID, /rcon clientkick ID i slično. Uglavnom, googlaj "cod4 rcon commands" pa ćeš nać.

A možeš se koristit i COD RCON Tool-om, u njega upišeš IP servera i rcon password, i onda iz njega mjenjaš mape, način igre, uzimaš PBSS itd...

A možeš i promjenit taj rcon password kad god želiš.

P.S. Google is your friend ;).

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 19:36 (N3N0).
15 godina
Call of Duty 4

evo ga..server napravljen e sad ako ima nekoga da je zainteresiran da ude u klan posto smo dobili gratis 4 slota neka mi se javi

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

koji je ip od servera?kako ti se zove klan?mozemo nabaciti pokoji war {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Call of Duty 4

evo za sve cod4 igrace neka bace pogled na ove dvije teme