Evo počeo malo igrati....ako hoćete kakav war 3v3,4v4 PP(server nemamo,tako da ćemo igrat na vašem).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako mi fali CoD4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Isprobano neradi :(((((
več sam sve živo i neživo isprobao al neče :/
jel ima još ko kaku ideju?
1. no need to double post
2. ispalo je da ima dosta spori internet i da puca veza sa pb ali u svakom slucaju RAZOR probaj i ovo...nemozes nista izgubit
2. ispalo je da ima dosta spori internet i da puca veza sa pb ali u svakom slucaju RAZOR probaj i ovo...nemozes nista izgubit
Isprobao,neradi...a sta mogu s internetom?
igrao sam na puno gorem(1.87mb/s download)
i radilo je
ubit cu T-com :((((((((((((((((((((((((
Isprobao,neradi...a sta mogu s internetom?
igrao sam na puno gorem(1.87mb/s download)
i radilo je
ubit cu T-com :((((((((((((((((((((((((
take btnet like me and wait for optic
sorry faco..nemoj me tuc odmah
Za reinstalom igre nema potrebe jer je več reinstalirano,i nepomaže,brzina je 3.0mb/s a ping 29...svakih par dana čistim s ccleanerom registry i smeče....
Za reinstalom igre nema potrebe jer je več reinstalirano,i nepomaže,brzina je 3.0mb/s a ping 29...
probaj otici na TorT server....onda javi ako ti ista izbaci....po meni ako ti ovdje bilo sta izbaci znam sta je
Za reinstalom igre nema potrebe jer je več reinstalirano,i nepomaže,brzina je 3.0mb/s a ping 29...
probaj otici na TorT server....onda javi ako ti ista izbaci....po meni ako ti ovdje bilo sta izbaci znam sta je
evo igram tamo,nista neizbaci,znaci normalno igram...jedino lagmetar malo zna poskocit
eto ga...sad uzivaj koliko mozes
hehe,al to nije moj server -.- ;)
a nije niti hc
al hvala na pomoči
sutra ču to još malo istraživat
a sad laku noc :)
hehe,al to nije moj server -.- ;)
a nije niti hc
al hvala na pomoči
sutra ču to još malo istraživat
a sad laku noc :)
postoji gumb za to
jel' moze ip of tvojega famoznoga TorT servera da vidim kakvi ste vi to igraci zapravo
jel' moze ip of tvojega famoznoga TorT servera da vidim kakvi ste vi to igraci zapravo
omg...to kao prvo nije moj server..kao drugo tamo igraju pola noobova ali taj server je odlican za provjeru konekcije sa pb i ostalim...razumijes me?
E ljudi dobra vecer imam problem sa cod-om4 mp. Nakon cirka 10 min igra se jednostavno srusi i pokaze one shitove tipa "dont send". Igrao sam iz solidnih 60-70 fps-a sve na max. I danas mi se to dogodilo. Dali se da kako rijesit bez ponovne instalacije? (patchevi su mi 1.6 i 1.7)
isti problem....imam i ja.... ali ja mogu igrat pola sata,sat.. onda mi se zacrni ekran i nakon par sekundi izbaci... stavljo nove drivre od grafe..stavljo novi directx i neće... -.-"
obavdvojica probajte otici na TorT server pa javite jel vas tamo izbacuje

moja greska..pisem njima a mislim na postove iznad
Da li bi me iko mogao primiti u klan imam novi xfire pa malo sati coda imam headset on,skype on,ts3 on samo me addajte na xfire:h3adsh0t
Igrate Promod?
Ja igram na CroHerze serveru već godinu-dvije. Super je server, admini su redoviti (ali stvarno, nekad ih ima po 5 na serveru xD).
IP crackanog (Promod 2.10) je 213.149.60.34:28980 , a IP originalnog (Promod 2.11) je 213.149.60.37:28973.
Imaju još servera, od CS 1.6 do SA:MP, tj. CS 1.6, COD2, COD4 (oko 5 servera), SA:MP RPG... neznam sad šta još imaju lol :D.
Site im je http://www.croherze-fps.com , tamo sve piše. A uskoro spremaju i COD4 cup, igrat će se 5v5, ali nažalost samo za one s original ključevima :((na original serverima će se igrati). Ako imate klan, sa org key, prijavite se na siteu :D.
e neno jel znas ti sta je rcon password jer upravo kupujem server(ima nas puno i zelimo server) kaj je uopce taj rcon password??
e neno jel znas ti sta je rcon password jer upravo kupujem server(ima nas puno i zelimo server) kaj je uopce taj rcon password??
:P kako to neznaš xD. Rcon pass ti služi za kontrolu servera, znači pomoću njega možeš kickat, banat, warnat, uglavnom sve žive admin komande.
Možeš ga koristit u igri, u konzolu upises /rcon login (password) i onda koristiš komande npr. /rcon status (da vidiš ID igrača), /rcon banclient ID, /rcon clientkick ID i slično. Uglavnom, googlaj "cod4 rcon commands" pa ćeš nać.
A možeš se koristit i COD RCON Tool-om, u njega upišeš IP servera i rcon password, i onda iz njega mjenjaš mape, način igre, uzimaš PBSS itd...
A možeš i promjenit taj rcon password kad god želiš.
P.S. Google is your friend ;).
evo ga..server napravljen e sad ako ima nekoga da je zainteresiran da ude u klan posto smo dobili gratis 4 slota neka mi se javi
koji je ip od servera?kako ti se zove klan?mozemo nabaciti pokoji war