BUG Online Game Server - BF:BC2 zaključana tema

poruka: 1.338
|
čitano: 319.223
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield: Bad Company 2, BUG Online mumble voice server
16 godina
neaktivan
RE: BUG Online Game Server - BF:BC2

Iskreno nemam nekih većih problema sa serverom tako da sam glasao da mi je svejedno...

15 godina
neaktivan
BUG Online Game Server - BF:BC2

Glasao za Zagreb , dok je server bio u Londonu povremeno mi je tako lagalo da bih se prosto smrznuo u igri na par sekundi i probudio se , naravno ,  u vječnim lovištima...Na ovom sad serveru nemam nikakvih problema ....doduše ne igram baš tako  često...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG Online Game Server - BF:BC2 najam produljen

Piceki, najam servera je produljen do 17.1.2011.

Kako smo se dogovorili server za sada ostaje u Zagrebu kod Diabolica. Kasnije, ovisno o načinu manipulacije vezano za ekspanziju, ostajemo ili mijenjamo host.

Uživajte i dalje, vidimo se večeras.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 12:14 (Danny_HR).

9 0 hvala 6
16 godina

Mislim da je vrijeme da se dogovorimo oko prelaska servera na Vietnam.{#}

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 13:30 (perkoxcar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
perkoxcar kaže...

Mislim da je vrijeme da se dogovorimo oko prelaska servera na Vietnam.{#}

jos tri dana jel?? ja sam preordao odavno pa jedva cekam.. ili kao preorderi imaju dan dva prednosti? mislim da sam to negdje procitao.. I hoce li bug bit vijetnam ili kao do sad??

jokaCRO ingame
16 godina

To ćemo se valjda dogovorit, a izlazi  u subotu.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prvi vikend server će bit na Vietnamu, za dalje ćemo vidjeti.

2 0 hvala 2
17 godina

Dobro vam jutro, sinoc sam upao na server pijan ko cuskija :D

Dosao kuci poslje utakmice i nekoliko litara gemista, kad me zena vidjela kako izgledam fino mi je rekla: "Aj molim te sjedi malo za komp odigraj koju da se vratis u normalu", ja mislio da sam umro :D

I usao, nemam pojma po kome sam pucao, znam da sam ubio par likova, meni se cini da sam jednom nekoga svog izrasetao pa mu se ovom prilikom ispricavam, stvarno nije bilo namjerno.

Nemojte igrati pijani, nezgodno je i samo se smijete kad stojite iznad lika i mlatarate nozem i ne mozete pogoditi.

Nemam pojma zasto ovo pisem, ali eto nek se zna.

Isprike svima koji su popusili moje metke.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
16 0 hvala 3
15 godina
goodye kaže...

Dobro vam jutro, sinoc sam upao na server pijan ko cuskija :D

Dosao kuci poslje utakmice i nekoliko litara gemista, kad me zena vidjela kako izgledam fino mi je rekla: "Aj molim te sjedi malo za komp odigraj koju da se vratis u normalu", ja mislio da sam umro :D

I usao, nemam pojma po kome sam pucao, znam da sam ubio par likova, meni se cini da sam jednom nekoga svog izrasetao pa mu se ovom prilikom ispricavam, stvarno nije bilo namjerno.

Nemojte igrati pijani, nezgodno je i samo se smijete kad stojite iznad lika i mlatarate nozem i ne mozete pogoditi.

Nemam pojma zasto ovo pisem, ali eto nek se zna.

Isprike svima koji su popusili moje metke.

vidis to jos nisam probao...igrat u pijanom stanju :P

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
17 godina
lollik91 kaže...

vidis to jos nisam probao...igrat u pijanom stanju :P

Sta kazete da jedan vikend okupimo pijanu ekipu.

Ono napijemo se ko deve i na server :D

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
neaktivan

Pustimo pijanstvo za BC2 temu, ovdje samo i isključivo vezano za server-based probleme, pitanja i slično.

2 0 hvala 1
14 godina

ja bio na BUG serveru jedan tamo u mom timu me stalno killa i kill dođem u protivničku bazu da pobijem protivnike dođe on meni i nožem me killa.{#}  ode moj dobar score  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
marino708 kaže...

ja bio na BUG serveru jedan tamo u mom timu me stalno killa i kill dođem u protivničku bazu da pobijem protivnike dođe on meni i nožem me killa.{#}  ode moj dobar score  {#}

Igrač iz tvojeg tima te nemože nožem teamkillati.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan

Pa ima još servera za bc2, kupilo nas je puno vietnam, glupo je da sad nemamo i svoj server za njega.

Moći će se mijenjati između modova pa da svi budu zadovoljni ali prvo je vietnam baby!! :)

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Server je prebačen na Vietnam, iako sama ekspanzija još nije dostupna igračima.

Trenutno ne miješa modove zbog problema sa proconom koji će biti riješen tokom dana.

Kad vam se ekspanzija otključa, trk na server.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Server je prebačen na Vietnam, iako sama ekspanzija još nije dostupna igračima.

Trenutno ne miješa modove zbog problema sa proconom koji će biti riješen tokom dana.

Kad vam se ekspanzija otključa, trk na server.

možeš ga mješat preko gamepanela isto kao i vanilla ;)

i da, meni isto ni jedan procon ne radi

What goes around, comes around!
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 12:59 (beziljy).
17 godina
neaktivan

Ajmo opet jedno glasanje.

Dakle, ovaj vikend izdan je Vietnam, svi koji smo igrali uglavnom smo uživali a server je bio pretežito pun. Sad se nameće logičan izbor, staviti na server Vietnam ili osnovnu igru. Imati dva servera nema smisla jer se tako dijeli zajednica, pa na kraju niti jedan server neće biti dovoljno aktivan da bude isplativ.

Ovaj izbor pak donosi nekoliko stavki na koje moramo obratiti pažnju.

Ako stavimo samo osnovnu igru (Vanilla) imamo više mapa, rotacija dulje traje i igrač nema filing da se rotiraju iste mape non-stop. Uz to, veći je izbor vozila i oružja pa je samim time gameplay raznolikiji.

Ako stavimo samo Vietnam, očito imamo manje mapa koje se ponavljaju u manjim vremenskim intervalima pa je veća šansa da dosade. Manji izbor oružja i vozila isto tako znači manje raznolikosti. S druge strane, mape su maštovitije i zabavnije, iako to nije ništa drugo nego subjektivni dojam. Vietnam je očito nov i zbog toga zanimljiv jer je donio nešto drugačije u igru koju je većina stalnih igrača igrala 200+ sati.

Treća varijanta je miješanje Vietnam-Vanilla na tjednoj ili dvotjednoj bazi. Ovo zvuči interesantno, ali ima jednu veliku manu. Ljudi generalno ne vole promjene i ekipa van BUG zajednice ne zna zašto se server mijenja, te bi zbog toga mogla odustati od igre na njemu. Vjerujem da će mnogi micati server iz favorita ako se mijenja mod. Nisam fan ove varijante.

Molim glasajte, komentirajte samo ako imate neki konstruktivan komentar da se tema ne zatrpa previše.

9 Želim samo osnovni BFBC2
1 Želim samo Vietnam
3 Želim rotaciju na tjednoj bazi
43 BC2 + Vietnam svaki 2. vikend
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2010 11:14 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A mozda rotacija na nekoj dnevnoj ili dvodnevnoj bazi?

I onda napises u onoj poruci kad se ulazi na server da se mod mijenja svakih XY dana...

P.S. Dodaj jos jeda  anketni odgovor: 'Zelim samo osnovni BC2 (nemam Vietnam)', jer moguce je da ljudi zato i glasaju za osnovni mod ;)

[=XII=] {_.:BRUNO:._}
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2010 8:55 (Šef).
17 godina
neaktivan
Nije važan razlog zbog kojeg bi netko htio samo osnovni. Onda bi po toj logici mogao staviti "Želim samo Vietnam jer me dok igram osnovni boli lijevo jaje" - sigurno ima i takvih.

Minimalno tjedna promjena dolazi u obzir. Dnevno ili dvodnevno bi bilo previše drkice za nešto što je potencijalno vrlo loše za server.
17 godina

Evo ja takoder glasam za rotaciju iz jednog razloga, da mi ne dosadi. Iako nisam precest na serveru kao ostali u 2 dana sto sam igrao Vietnam malo mi je slo na neku stvar sto se ponavljaju staze, i da igram mjesec dana jedno te isto, vjerovatno bih odustao.

Recite mi sutra, kad svi doviju igru, hoce li se dobijati nova oruzja? Ako da, onda bi mogo biti zanimljivo jedno vrijeme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Želim osnovni bfbc2, jer nemam vietnam.

Možda ga kupim poslije nove, pa se to promjeni.

[DMF] Flixer Buha
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nisam igrao dugo BF:BC2 ali ja sam protiv izmjenjivanj Vietnama i osnovnog BF-a.
Ili zakupite jos jedan server ili stavite samo Vietnam tj. BF:BC2
Nemoze jednim supkom na dvije stolice (moze ali previse zulja :P )
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Po menije tjedan dana za NAM previse. Mozda da se igra tjedno 5 dana BC a za vikend vietnam. Jer svakako je 7 dana previse. Jos prvi tjedna boze pomozi, ali nakon toga je stvarno previse.

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2010 10:13 (Co7).
16 godina
odjavljen

ja sam takodjer glasao za vaniliju jer mi se bas i ne dopada vietnam... nakon sto je splaslo prvotno odusevljenje overall dojam mi i nije bas neki... em me zivciraju oni zuti, em je prozvakana tematika, em je igra puna (jos dan danas) propagande, malo oruzja (mape su za pocetak dovoljne) , bar da ima nekih novih pinova i insignia... ne svidja mi se ton igre (tj. igranja). ne svidjaju mi se boje - ja sam mislio da je djungla onako malo zasicenija bojama a ne neki derivati ispranih zelenih boja tamnijih tonova... ko da je jesen. 

mjuza je zakon... necu rec da je sranje jer nije ali mi je bc2 puuuuunooooo bolji

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Po menije tjedan dana za NAM previse. Mozda da se igra tjedno 5 dana BC a za vikend vietnam. Jer svakako je 7 dana previse. Jos prvi tjedna boze pomozi, ali nakon toga je stvarno previse.

Neki mogu igrat samo vikendom, pa je bzvz da ih se na taj način limitira samo na Vietnam.

Iako ova kombinacija 5-2 mi je ok.

[DMF] Flixer Buha
17 godina
neaktivan

Postoji još jedna varijanta, a to je da se rotiraju Vanilla mape s tim da svaki drugi vikend subota i nedjelja budu Vietnam...
To mi zvuči najoptimalnije i najbolje rješenje, s obzirom na mali broj mapa u Vietnamu.

Ubacio sam i to u glasanje pa rasporedite glasove kako vam paše.

Glasanje resetirano.

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Postoji još jedna varijanta, a to je da se rotiraju Vanilla mape s tim da svaki drugi vikend subota i nedjelja budu Vietnam...
To mi zvuči najoptimalnije i najbolje rješenje, s obzirom na mali broj mapa u Vietnamu.

Ubacio sam i to u glasanje pa rasporedite glasove kako vam paše.

Glasanje resetirano.

A da stavite rotaciju svaki drugi dan? Ponedjelja i utorak BC2, srijeda i četvrtak Vijetnam, petak i subota BC2, a za nedjelju po dogovoru ili anketi.

17 godina
MegaMass 2000 kaže...

A da stavite rotaciju svaki drugi dan? Ponedjelja i utorak BC2, srijeda i četvrtak Vijetnam, petak i subota BC2, a za nedjelju po dogovoru ili anketi.

Odgovor!

17 godina
neaktivan
goodye kaže...

Pa nećemo suditi po tebi, zato jer ti dosadi brzo. Meni ne dosadi. Pitanje je više bilo upućeno Dannyu i ekipi koja stalno rolla na serveru.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2010 11:51 (MegaMass 2000).
16 godina
odjavljen

khm... na dannijev post je linkao

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield: Bad Company 2, BUG Online mumble voice server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice