Borderlands 2

poruka: 388
|
čitano: 85.959
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Borderlands 2
thuglife kaže...

Sa salvadorom je stvarno lakše igrati nego s ostalim klasama, al' neka, zero {#}. :D

Salvador je noob klasa, to je jasno kao dan.

Axton nekako u jedno besmislen, makar meni. Maya i Ništica su ftw!

16 godina
neaktivan
Borderlands 2

Axton mi se činio dosadnim, za sirenu neznam, u prvom djelu je bila zanimljiva.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Axton mi se činio dosadnim, za sirenu neznam, u prvom djelu je bila zanimljiva.

i u drugom je isto... ali vise kao support klasa. za glavnu klasu moram probat drugi skill tree di joj elementalne moci idu u nebo.

16 godina
neaktivan

Meni je Zero bio vrh, sada prelazim malo sa Salvadorom da vidim kako je to.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Chaky kaže...
GoodAngel kaže...

12 level sam, i zapeo sam pred onim vratima gdje trebam uć da bi spasio hanka horna. kako se otvaraju ta vrata, probo sam zaobilazno pa me ubilo jer sam pao u onaj ledenjak dolje. a vrata mi se ne otvaraju, a vidim da svijetli ona kocka da kroz njih moram proć. pobio sam par onih negativaca kod vrata al još uvijek su mi zatvorena. može pomoć?

Prvi puta kad dodes s laganim vozilom i potrubis, pocnu se vrata spustati, ali skuze da nisi bandit i zatvore se.

Tada ti se aktivira nastavak questa da moras doci s banditskim vozilom, koje ce ti sastaviti sestra od Scootera. Nalazi se na istoj mapi. {#}

Nalazi se na mapi The Dust.

Naravno moras za nju obaviti par zadataka {#}

edit 01:

Hvala berti na ispravku krivog navoda {#}

počistio sam mapu the dust tri puta, al ne kužim kako da se popnem u onaj gore kamp? jednostavno nema nigdje ulaza, a ne mogu se teleportirat gore. jel imaju kakve ljestve, koje ja možda ne vidim? ili gdje točno mogu uć u taj kamp na sredini mape na onom brežuljku, s lijeve strane.

i 5-3570K
16 godina
neaktivan
Borderlands 2

Auto i skok preko nakošene stijene kraj kampa. Think outside the box :D.

Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
Borderlands 2

@GoodAngel

Jesi igrao jedinicu?

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Borderlands 2

Ima li još tko od vas problema s igrom. Ja imam ogroman lag, odnosno igra laga čak i u samom izborniku i to neovisno o grafičkim postavkama. Nije problem do fps-a, većinom je preko 60, već kao da se smrzaje svakih 1-2 sekunde. Ima li tko sličnih problema?

0 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...

Ima li još tko od vas problema s igrom. Ja imam ogroman lag, odnosno igra laga čak i u samom izborniku i to neovisno o grafičkim postavkama. Nije problem do fps-a, većinom je preko 60, već kao da se smrzaje svakih 1-2 sekunde. Ima li tko sličnih problema?

jel to jogurt ili s steama? ak je jogurt probaj patchat

d4rkd3atH
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Auto i skok preko nakošene stijene kraj kampa. Think outside the box :D.

aj probat ću kako ti kažeš, al sumnjam da ću uspjet skužit kako uć. jer sam se ko budala vozikao autom, i vidim gdje svijetli kocka i nikako da skužim šta napravit. ima baš nekih caka u igri, ne moš odmah sve pohvatat. tipična pucačina, uvijek ima nekih fora koje ne moš odmah skužit.

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
Chaky kaže...

@GoodAngel

Jesi igrao jedinicu?

nisam, nemam baš nešto iskustva s borderlandsom, ovo mi je prvih 20tak sati igre.

i 5-3570K
14 godina
Borderlands 2

imam problem s igrom,kad otvorim igru "pokvari" mi se signal na tv-u,to mi se dogada samo s tom igrom.znam da zvuci cudno ali nadam se da netko ima neku ideju kako da to rijesim {#}

0 0 hvala 0
14 godina
d4rkd3atH kaže...
Volume kaže...

jel to jogurt ili s steama? ak je jogurt probaj patchat

ma sa stema, nikakve pitaske gluposti

16 godina
neaktivan
 pajeska94 kaže...

imam problem s igrom,kad otvorim igru "pokvari" mi se signal na tv-u,to mi se dogada samo s tom igrom.znam da zvuci cudno ali nadam se da netko ima neku ideju kako da to rijesim {#}

Milijun posto nisi ubio Ninje kornjače i sad ti dolje u zemlji po vodovima prćkaju.

14 godina
neaktivan
Borderlands 2

skužio sam, trenutno sam 13 level malo mi fali da budem 14. doguro sam do onog djela kad trebam nać rolanda ili hanka horna, u onoj garaži. prije toga sam skupio sve djelove za auto, i potrubio s Z i otvorila su mi se vrata ubio onog glavnog i sad sam u toj garaži. ma meni je igra super, kažem iznad očekvanja a dobio sam je džabe uz grafičku. {#}

thuglife fala majstore, još bi se gubio po onom the dustu da mi ti nisi to predložio. tko će se sjetit hebene stijene, ja tražim ljestve ili neki ulaz kad ono moraš se autom zapičit preko stijene. sad znam da će bit još takvih caka, pa ću malo mozgat.

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 0:57 (GoodAngel).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dodaj me na steam pa ću ti pomoć

White_Insane

Life is a journey full of adventures !!
14 godina
neaktivan
Borderlands 2

Pozdrav ljudi, evo igram Borderlands 2 i imaj jedan problem. Dakle kada uletim u fight fps mi sa 60 padne drastično na čak 30-25. Nevjerujem da je do moje konfe pošto imam novu sa HD 7870 i i5 3450. Pronašao sam još dosta ljudi na netu koji imaju isti problem kao ja ali sa čak jačim komfama, pomoč molim.. :)

Zeppe :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Zeppe kaže...

Pozdrav ljudi, evo igram Borderlands 2 i imaj jedan problem. Dakle kada uletim u fight fps mi sa 60 padne drastično na čak 30-25. Nevjerujem da je do moje konfe pošto imam novu sa HD 7870 i i5 3450. Pronašao sam još dosta ljudi na netu koji imaju isti problem kao ja ali sa čak jačim komfama, pomoč molim.. :)

tak je i meni to je zato šta nemamo physx :S

d4rkd3atH
12 godina
protjeran
Zeppe kaže...

Stavite si taj physx na low u igri i onda restartaj igru.

14 godina
neaktivan
hellbite0 kaže...
Zeppe kaže...

Ma probao sam ali ništa, isti framedrop se pojavljuje...

12 godina
protjeran
Zeppe kaže...
hellbite0 kaže...
Zeppe kaže...

Ma probao sam ali ništa, isti framedrop se pojavljuje...

Hmm jako čudno onda, meni jedino frameovi padaju kad taj physx stavim iznad low. Sorry onda ne znam kako ti pomoć.

17 godina
Borderlands 2

Pa probaj se poigrati drugim postavkama.

Pokreni igru s preporucenim postavkama pa vidi sto se dogada.

Ja imam malo slabiju kantu od tvoje i za sad radi bez problema na 1680x1050.

Imas zadnje drivere?

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Pa probaj se poigrati drugim postavkama.

Pokreni igru s preporucenim postavkama pa vidi sto se dogada.

Ja imam malo slabiju kantu od tvoje i za sad radi bez problema na 1680x1050.

Imas zadnje drivere?

Da probao sam i na preporučenim postavkama ali isto mi stvara probleme, probat ću sa novim driverima pa javim, nezam inače mi driveri ne pomogu.. :)

17 godina
neaktivan
Borderlands 2

Puno ljudi ima problema, uključujući i one sa zvjerkama poput GTX 660, GTX 670 i sl. Budu to ispravili u patchu koji će stići vjerojatno 16.10. Možda i prije. Meni se zna desiti da mi sve na max radi na 50-60 FPS ali onda iz čista mira se igra smrzne i moram uć u task manager i prekinut je. Jedini je problem što vraća na početak levela. Stoga ću čekat da to srede. Nije do drivera ni do physxa već igra ima opake memory leakove. Riješit će se, samo što treba imat strpljenja za to kad je igra preigriva :D

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 55 Lotro - Morphia - Human Loremaster Lv 47

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Borderlands 2

Iskreno meni ova igra radi ko urica i to bez frke ili bez greške. Sve mi je na max stavljeno u options i nemam nikakvih problema. Žao mi da imate problema ali valjda će vam se to riješit jer igra zaslužuje da se je igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hellbite0 kaže...

Iskreno meni ova igra radi ko urica i to bez frke ili bez greške. Sve mi je na max stavljeno u options i nemam nikakvih problema. Žao mi da imate problema ali valjda će vam se to riješit jer igra zaslužuje da se je igra.

takoder i meni igra radi bez ikakvih problema na max postavkama..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
13 godina
protjeran
Borderlands 2

Cijena bordelandsa 2 je opet pala na www.cdkeyhunt.com :D

The king is back!

0 0 hvala 0
17 godina
Masterpiece kaže...

Cijena bordelandsa 2 je opet pala na www.cdkeyhunt.com :D

Ima odi za 15$ ;)

http://cdkeysland.com/borderlands-2-cd-key

16 godina
neaktivan
Borderlands 2

a nitko ne bi napisao da je izasao prvi DLC. a ja tek jednog lika zavrsio... :) i to na normal.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Borderlands 2

Mechromancer gameplay ( skill tree uglavnom )..

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 1:28 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice