Borderlands 2

poruka: 388
|
čitano: 85.958
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Borderlands 2
lmutak kaže...

Zavrsio sam igru i imam par primjedbi:

-Nesvida mi se sto sam cijelu igru imao opremu 3-4 levela nizu nego sto sam ja bio (odigro sve side-questove)

-Dobio sam samo 1 zuto oruzje kroz cijelu igru i to na pocetku kod ona 2 brata bossa (ostale zute stvari su bile stitovi i mogu rec svi su bili losiji od onog sto sam trenutno mogao kupiti)

-Ono sto po meni odreduje kvalitetu opreme (stitova oruzja....)je cijena istih i mogu rec da jako puno stvari kroz igru  bilo bolje iako puno jeftinije  (do 2000) od najboljih stvari koje sam imao

-Igra preferira igru u mrezi (sto ja osobno ne volim) i samim time je najbolja oprema (loot) rezervirana za co-op sto sam vidio prilikom loada igre i to je totalno nepravedno za ljude koji vole igrat solo

-Cak i zadnji boss mi nije dao nista bolje stvari nego sto sam imao (ako bi nekom trebalo ispast nesto od zutih (legendary) itema onda je to bar zadnji boss,jedan od najjacih likova u igri).

-Igra mi nije dozvolila razvijanje skillova ni do pola u skill treeu (mislim ono wtf),zavrsio sam igru sa lvl 35.

- Meni je oprema UVIJEK up to date. Ne znam zašto je takav slučaj kod tebe.

- Ja sam ih dosad dobio 5 ili 6, prije da je 5, ako ne računam štit.

- Hmmm... Mislim da ti se čini. Redovito to provjeravam i nije baš slučaj.

- To za bolje dobivanje loot-a u co-op-u stoji.

- Nisam završio igru pa za zadnja dva ne znam.

Meni se kolega čini da ti jednostavno nemaš sreće. Igrin kod te ne voli. LOL

16 godina
Borderlands 2

Molio bi one koji su rijesili problem sa pokretanjem igre kod one verziej da mi ako nije problem jave rjesenje.
Probao sam i Update-1,nece,OS je Windowst 7 64 bit 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Borderlands 2

Cek, dok ne odem u Sanctuary me stalno vraća kod onog panja sa el. ogradom?! Ubio sam nekoliko bossova poslije toga i uvijek kad izađem iz igre me vrati. Booma i brata mu je lako ubit svaki put, ali Flynn me nervira >.<

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Borderlands 2

Da, taj je sistem i mene ispalio.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Borderlands 2

Je li itko riješio onaj quest kad Mordecaiu ili Moxxi moraš odnijeti 10 paketa piva, te zauzvrat dobiti snajper od njega ili pištolj od nje... Ja pokupim sva piva, odnesem Mordecaiu (screw pistol) ali ne mogu ići "turn in". Čak sam uzeo i više no što treba paketa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Borderlands 2

Stigao 1.02 update na steamu... izgleda da su riješili issue sa konekcijom... izbacilo mi 20 igri na match listi  {#}

Game on

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Heh, sad sam našao lakši način za ubit flynna, sa 3-4 razine niže, dole gdje je početak one rampe, sad onaj očaj od auta vozit, a bome nomadi nisu za zafrkanciju :D

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Heh, sad sam našao lakši način za ubit flynna, sa 3-4 razine niže, dole gdje je početak one rampe, sad onaj očaj od auta vozit, a bome nomadi nisu za zafrkanciju :D

ne idi sam na 4 nomada sa flamethrowerima, sa sačmaricom xD izgorio sam ko šibica xD

sa snajperom iz daljine lijepo padaju :D

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
16 godina
neaktivan

A s kime cu hahahahhaha. 

iako da, par critical hitova i na podu je :D

14 godina
neaktivan
Borderlands 2

Jel igra tko sada da vam se pridružim {#}

edit: ja sam vrlo nizak level, danas sam usnimio i probao malo...preko tunnglea.

Crosimracing-James Hunt
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 1:57 (Đapa club).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

A s kime cu hahahahhaha. 

iako da, par critical hitova i na podu je :D

Koliko znam, moguće ih je sve srediti sa one-shot-kill, u njihov "backpack".

Problem su Suicidal Psychoi koji se kreću iza ograda pa i ne znate kada će doći i odakle + 2/3 Elite Maraudera u kombinaciji sa Goliathom, koji da ne spominjem ako ga se ne ubije u određenom vremeno prelazi u razne stadije, sve do jednog kad postane "GOD-liath" i bude 3-4 levela iznad vašeg... Pain in the ass.

15 godina
Borderlands 2

Eto da i ja kažem svoje dojmove. Došao mi orđiđi u ponedjeljak i sve pet. Instalirao i u postavkama namjestio PhysX na medium, a imam AMD grafu i gle čuda rade mi efekti oni iz videa (naravno CPU mi obavlja taj posao bez problema), a ja sretan ko prase u žiru {#}.

Što se tiče igre mogu samo reći već dugo me neka igra nije držala za kompom kao Borderlands 2, inače imam i Diablo 3 orđiđi, te obožavam rpg žanr, ali Borderlands 2 rules. Igrivost je dovedena do krajnjih granica i mislim da se više ne može ni poželjeti. Grafički dio se nekome sviđa, a nekome ne, meni osobno paše taj cartoon stil kao što je bio i u prvom djelu. Zvuk je odlično odrađen u igri, počevši od glazbe pa do efekata na mom 5.1 sustavu. Priča je zanimljiva i polako te uvlači u svijet Pandore. Trenutačno sam lvl. 8 jer ne stignem od posla i drugih obaveza, ali čim nađem slobodnog vremena eto mene u Borderlandsu 2. Inače igram sa COMMANDOM (prvo počeo sa klasikom, a kasnije ću preći na egzotične likove {#}) i sa svojim ljubljenim turret-om. Oružja su zanimljiva sa svojim raznim modifikacijama kao npr. zapaljivim ili eksplodirajućim metcima i drugim zanimljivim dodacima. Sve u svemu predobro napravljeno i jako sam zadovoljan kupnjom.

Ocjena: 9/10

Moj PC  
3 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Borderlands 2

CPU ti obavlja radnje grafičkog gpua?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
thuglife kaže...

Pa da, imam instalirane zadnje PhysX drivere i u settings-ima u igri sam stavio PhysX na MEDIUM i fercera. Zastave se vijore po kontejnerima i ostalim objektima i ja ih mogu razvalit sa oružjem {#}, hell yeah.

13 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

Evo ja i friend pokusavamo igrati preko tunngla(odemo u isti room),ali nemozemo naci jedan drugog u borderlandsu,a meni se mogu joinati rusi bez problema :/,zna netko do cega je?

Nemojte koristiti retardirane programe!!!

Koristite COMODO Unite, najstabilniji free VPN alat na tržištu. Izvolite LINK.

Sličan je Hamachi-u, ali radi bolje. Potrebno je napraviti svoju mrežu i pozvati prijatelje da se spoje. Za razliku od Hamachi-a nema ograničenje broja ljudi u sobi (ili je Hamachi to samo prije imao).

Postoje 2 načina spajanja s prijateljem (automatski se odabiru). Direct način znači da su vam računari direktno spojeni, a onaj drugi (zaboravio sam kako se zove) da se veza obavlja preko COMODO-vih servera (ovo možda neće raditi u svim igrama).

Unite radi sa svim igrama s LAN podrškom, od C&Q Generals, preko Borderlands 2 do Warcraft III.

17 godina
Borderlands 2

Ako netko želi coop kampanju ja ću igrat oko 19 sati. Privatna mreža, tunngle......

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel mi možeš malo pojasniti tunngle, stalno mi izbacuje ovo: 

17 godina
Mitsuoka kaže...

Nisam imao tih problema..

Možda moraš napraviti port forward. Meni je radilo i bez toga, ali sam svejedno to napravio za Borderlands 2 i Tunngle...

Ovdje je vodič za port forward Borderlandsa 2 a ovdje za Tunngle; to je za moj modem, samo treba pronaći model koji se koristi iako je to sve isto....

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan

Znam kako napravit PF, ali ne mogu. Za ne falit, mogao sam dok sam ''krao'' ne od susjeda, al na svome ne mogu, nemam user i pass, a ocuh ne zeli da se ista dira jer radi od doma tako da je internet obavezan, a da mu kažem razlog još bi me više škarta i reka da se bavim faksom {#}

17 godina
Borderlands 2

meni je

user: user

pasword: administrator

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije stock, sve je on prominia, jos + MAC filtriranje, ovo ono... nema sanse.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 19:23 (Mitsuoka).
13 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...
thuglife kaže...

Pa da, imam instalirane zadnje PhysX drivere i u settings-ima u igri sam stavio PhysX na MEDIUM i fercera. Zastave se vijore po kontejnerima i ostalim objektima i ja ih mogu razvalit sa oružjem {#}, hell yeah.

buhaha ja instalirao nove physx drivere i vidi vraga radi sve na high.. hahaha nemogu vjerovat.. sve prska...skace ..viori milina!!! {#}(i7 powerrrrr) :)))

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 19:46 (=xfact=).
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Mitsuoka kaže...

Nisam imao tih problema..

Možda moraš napraviti port forward. Meni je radilo i bez toga, ali sam svejedno to napravio za Borderlands 2 i Tunngle...

Ovdje je vodič za port forward Borderlandsa 2 a ovdje za Tunngle; to je za moj modem, samo treba pronaći model koji se koristi iako je to sve isto....

mozda san ja glup,ali prativ te upute i onda sa port checkerom gledam i nijedan port nije otvoren,a imam isti ruter

16 godina
odjavljen
Borderlands 2

evo i meni danas stigla sa zavija xbox igra i igranje tj pucanje na boxu je sranje... ne mogu se nikako naviknut. cak sam i aimbot upalio ali ne pomaze previse. kako bilo, igra je za sada super.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Borderlands 2

Kad se okorijeli pisijaš prebaci na konzolu, serves you right. :D

Neboj se, naviknut češ. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Borderlands 2

Evo i ja uživam već 3 dana u 2-ci ( čak mi i GW2 stoji zbog novog Borderlands-a :) )

polako igram, tek sam lv12 i za sad je sve super baš kak je bilo i u jedinici,, jako dobro je šta nisu ništa previše mjenjali !!  Definitivno ono što je najbolje je atmosfera i duh igre i sam sleng i tekst,, izulo me danas dok me napadao onaj nekakav sklepani helikoptersa banditima i majstor pjevuši Valkiru ko u Apocalypse Now :) :)   taj dio je apsolutno perfektno odrađen kao da je Tarantino radio igru :)

nego ajde sad malo pomoc,,,

naime i ja imam ATI grafulju pa me zanima kak da upogonim ovaj Phisix da i ja imam ove efekte sa onog videa ??  kaj točno rebam skinuti i instalirati i podesitii,, ako se nekom da zakačit link za koji ohisix treba skinuti bio bi mu jako zahvalan...

Hvala hvala

edit:  evo uspio sam instalirati i radi sve na high i radi super brzo :) ja presretan !!

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 1:40 (VooDooZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Trebaš imat poprilično jak procesor, instalirati Physx drivere i uključit u postavkama Physx.

Ovisi ti s kojim likom igraš, ja sam sa Zer0-m pa mi je možda i žao, jer onaj mršaviji lik ima malo humorističnije badass izjave.

13 godina
Borderlands 2

Ne mislio sam na izjave i citate od neprijatelja ;)  kad si im dovoljno blizu

inače i ja igram sa Zero  zato jer u svakoj igri igram Ranged ili sniper-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Borderlands 2

Ovaj je i u priči, što je možda čudno za ovakvu igru, nadmašio prethodnika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...

Ne mislio sam na izjave i citate od neprijatelja ;)  kad si im dovoljno blizu

inače i ja igram sa Zero  zato jer u svakoj igri igram Ranged ili sniper-a

FYI Zer0 je melee lik...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka: