Gdje mogu preorderati Black ops 2, samu igricu(+nuketown 2025) ili ako negdi imaju Harden ili PC Edition?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znaci isto pitanjce gdje ga mogu najeftinije preordrat(digital edition) ako netko ima volje neka mio da link.
ako oces, mozes uzet i rusku verziju, jer su do sad svi Cod-ovi radili jednako na ruskoj i normalnoj, a prodes dosta jeftinije
ako oces, mozes uzet i rusku verziju, jer su do sad svi Cod-ovi radili jednako na ruskoj i normalnoj, a prodes dosta jeftinije
Znaci ruska verzija ime sve? i instalaciju na engleskom i sve?
A i ne znam zasto bi radio preorder, ista ce ti cijena bit i kasnije, a ovdje dobijes samo taj Nuketown 2025 (pitanje koliko ce servera uopce vrtit to)
Ako ćemo suditi prema prošlom Black Opsu, Nuketown će morati svi vrtiti :D
da ali caka je u tome da su ukinuli dedicated servere sto znaci da ce bit pun hurac citera i nobova na serverima...
unistavaju nas pc igrace...
black ops 2 = mw4....
đaba te pare bacit za takvu igru.
Ah, gdje je stari Cod2...
Black Ops sam aj još koliko toliko izdurao, MW3 sam platio 400kn a odigrao 2 multiplayer sata... više se ne dam zajebat.
Još jedno pitanjce kad preordaram preko e-plati, dali dobijem samo cd key ili i link gdje skinuti igru?
I dali mi se stvarno isplati, mislim da će sci igrati Nuketown i bilo bi šteta ne imati mapu.