Bioshock Infinite

poruka: 809
|
čitano: 162.288
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Predstavljen Bioshock Infinite, Bioshock Infinite 10-min trailer, Grad u oblacima
17 godina
Re: Bioshock Infinite
fila2208 kaže...

uh što više igram sve je bolja...

Sad sam kod chen lia onog gunmastera...koliko imam do kraja?

Od tuda počinje mindfuck :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
15 godina
4ucker kaže...
fila2208 kaže...

Još toliko.

Hvala na odg.

Ajoj a čini mi se da ništa nisam ni igrao. Moram reći da sam paf ostao. Na prvu mi se nije svidjela i dugo sam odgađao, ali sad probao i nekako je lako zaboraviti na vrijeme, igra je nekako ludo fluidna kako da se izrazim i teče, uopće nemaš osjećaj da se nešto ponavlja ili stojiš, stalno si negdje nekud nešto, a i Elizabeth je fora napravljena, ima reakcije, nekako se čini živo.

Dugo se nisam tako zabavio gledajući samo reakcije i pokrete mog ''teammatea'' :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
fila2208 kaže...
4ucker kaže...
fila2208 kaže...

Još toliko.

Hvala na odg.

Ajoj a čini mi se da ništa nisam ni igrao. Moram reći da sam paf ostao. Na prvu mi se nije svidjela i dugo sam odgađao, ali sad probao i nekako je lako zaboraviti na vrijeme, igra je nekako ludo fluidna kako da se izrazim i teče, uopće nemaš osjećaj da se nešto ponavlja ili stojiš, stalno si negdje nekud nešto, a i Elizabeth je fora napravljena, ima reakcije, nekako se čini živo.

Dugo se nisam tako zabavio gledajući samo reakcije i pokrete mog ''teammatea'' :)

Da ti je "teammate" muski nebi ga toliko gleda.

15 godina
Zajeb kaže...

Da ti je "teammate" muski nebi ga toliko gleda.

Lol pa ne drkam na virtualnu ženskicu. Super mi je sva ta interakcija likova, i kako sve djeluje realno.

Bio muški sa nekim dosjetljivim forama ili prepucavanjem također bih pohvalio kako su super složili.

Nisam mislio kako je ženska zgodna i da tražim kuteve kamere da joj u sise zavirim.{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
Bioshock Infinite

kolko ti  je jos ostalo do kraja :) ? 

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
4mal kaže...

kolko ti  je jos ostalo do kraja :) ? 

Ma nisam niš ni igrao. Prešao onaj zatvor di su bili alati od onog kineza, pa otvroio tear i sad se vraćam natrag :)

15 godina
Bioshock Infinite

Upravo završio.

Excuse me, but what in the actual fuck is that?

Kakav kraj, ludnica. Cijela igra je super, protkana sa tisuću raznih sitnica koje zabavljaju igrača da bi na kraju dovele pred ono.

Vraćenje u rapture, pa oni svjetionici, pa kad sve na kraju prikaže...pa opet ništa ne kužiš.

Mislim da je Bioshock postavio standarde kakva jedna SP igra mora biti, da bude kao film, knjiga i igra u jednom, da bude nevjerovatno iskuistvo.

Ne vjerujem da sam se dosad libio da ne odigram ovo zbilja remek djelo. Velike ocijene koje je dobio posvuda su svakako opravdane.

Ugl. tko nije mora odigrati, i u hrpi smeća danas koje igramo i koje se štanca ova igra sjaji kao nešto novo, zanimljivo i nevjervatno, a ne kao kopija nečeg od prije.

Sjedi 5!

Moj PC  
9 3 hvala 0
15 godina
Bioshock Infinite

wow! :)

Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nu, zamisli, baš nešto čitam novu kolumnu od Vrdelje i mislim ga tužit za krađu misli :-))

Ne znam samo kako se usudio popljuvati jednu toliko dubokoumnu igru kao što je Bioshock Infinite, i još joj dati 6 od 10. Tip je totalni tenkre, treba ga momentalno spaliti, i njega i BUG! 

A ako ne spaliti, a ono barem mu dati nogu u dupe. HERETIK!

PS Vrdelja, svejedno mi duguješ tantijeme :-)){#}

PPS: NA Bio-I. su mogli slobodno staviti podnaslov: MASOVNA HIPNOZA UZ POMOĆ MEDIJA I REKLAMA - KAKO UVJERITI MASE DA JE ISPODPROSJEČNA PUCAČINA GENIJALNA. 

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 1:46 (Danyel).
15 godina
Danyel kaže...

Nu, zamisli, baš nešto čitam novu kolumnu od Vrdelje i mislim ga tužit za krađu misli :-))

Ne znam samo kako se usudio popljuvati jednu toliko dubokoumnu igru kao što je Bioshock Infinite, i još joj dati 6 od 10. Tip je totalni tenkre, treba ga momentalno spaliti, i njega i BUG! 

PPS: NA Bio-I. su mogli slobodno staviti podnaslov: MASOVNA HIPNOZA UZ POMOĆ MEDIJA I REKLAMA - KAKO UVJERITI MASE DA JE ISPODPROSJEČNA PUCAČINA GENIJALNA. 

Ne kažem da je igra genijalna, ali po današnjim standardima je sve samo ne ispodprosječna. Molim te, preporuči mi par igara koje su po tebi iznadprosječne, ili barem prosječne, da znam što propuštam.

16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Danyel kaže...

Ne kažem da je igra genijalna, ali po današnjim standardima je sve samo ne ispodprosječna. Molim te, preporuči mi par igara koje su po tebi iznadprosječne, ili barem prosječne, da znam što propuštam.

Indigo Prophecy, Heavy Rain, oba Batmana, svi Assassin's Creedovi osim ovog zadnjeg sranja u Americi, oba Portala, većina Splinter Cellova...

Dobre pucačine - Stalker (svi), Metro, prvi Crysis (+ Warhead), HalfLife, Prey, prva dva Bioshocka, Ghost Recon, Rainbow Six...

Od ostalih (više žanrova) u lijepoj uspomeni su mi ostale - Riddick, DMC3, Dishonored, FarCry prvi i treći, Diablo, Deus Ex, Company of Heroes, Championship Manager/Football Manager, stari Simovi, Civilizationi, Age of Empires, Warcrafti i Starcrafti, poneki NFS (pogotovo stari Underground i stari Most Wanted) itd...

Ovaj Bioshock je upravo ono što je Vrdelja i napisao, i po prvi put se 100% slažem s njegovim komentarom - 6 od 10. 

I da, ispravak, nije ispodprosječna (to je ionako bilo više radi "efekta"), prosječna je pucačina (nit smrdi nit miriše - sama mehanika napucavanja) izlizane radnje (s mora na nebo, svi likovi zapravo samo preimenovani) i solidnog, intrigantnog no po meni ne i previše inteligentnog svršetka. Stoga potpisujem od A do Ž sve što je napisao u ovoj kolumni.

LP

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 17:18 (Danyel).
17 godina
Bioshock Infinite

ja mislim da danijel sa ovim postom ce dobit TD vise nego ikad :D

e bas me zanima kaj mislis od far cry 3 blood dragon ! tj odigraj je pa da te cujem ! 

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 17:19 (4mal).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danyel kaže...

LoL.

Bioshock ti je ispodprosjecan, ali Assasin's creedovi su remek djela? Svasta...

They say freak, when you're singled out...
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 17:47 (Deus ex machina).
16 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Danyel kaže...

LoL.

Ne, Bioshock je odličan, ali mi Infinite nije nešto. I nigdje nisam rekao da mi je AC remekdjelo, ne stavljaj mi u usta nešto što nisam rekao, hvala.

16 godina
neaktivan

Mislio sam na Infinite. 

Assasin's Creed, pogotovu prvi, je krs od igre. Osim sto ima fancy grafiku i OK storyline, igrivost takve kvalitete je na razini jednog prototipa kojeg sklepas u mjesec dana.

Iako me Infinite nije bog zna sto odusevio - svjetlosnim miljama je ispred Assasin's Creeda.

Cijela poanta ovog posta je - o ukusima nemas sto previse raspravljati. Svidja ti se, ne svidja ti se - who fucking cares?

17 godina
Deus ex machina kaže...
Danyel kaže...

LoL.

You never saw that coming...

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
15 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Dok sam čitao od Vrdelje kolumnu zamišljao sam ekipu kako si sama daje high five i tapša se po leđima. Razlika je u tome što je on neke stvari lijepo obrazložio, a vi ste i drvlje i kamenje.

Isto tako izbjegao je pompozno naslađivanje; "kako je on prozreo marketing, i sav si je poseban".

To čini razliku između cool posta (čovjeka) i šupka.

I'm very large!

4 4 hvala 1
16 godina
Bioshock Infinite

Danyele, danijele, pa još uvjek te muči ova tema? Shvaćamo da ti se igra ne sviđa, ali fakat imaš toliko slobodnog vremena?

Ja sam prošao igru kroz par većeri  kada je igra izašla i udobno uživao, podjelio svoja dobra iskustva i doživljaje ovdje na forumu i kasnije nisam razmišljao o igri.

E, a ti, koji si toliko razočaran od igre,  evo tjednima kasnije još uvijek plačeš ovdje

Nisam  psihijatar ali čini mi se da imaš probleme

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 20:45 (acca).

5 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
acca kaže...

Danyele, danijele, pa još uvjek te muči ova tema? Shvaćamo da ti se igra ne sviđa, ali fakat imaš toliko slobodnog vremena?

Ja sam prošao igru kroz par većeri  kada je igra izašla i udobno uživao, podjelio svoja dobra iskustva i doživljaje ovdje na forumu i kasnije nisam razmišljao o igri.

E, a ti, koji si toliko razočaran od igre,  evo tjednima kasnije još uvijek plačeš ovdje

Pa, ako netko može po deset puta pisati da mu se ova igra sviđa, mogu i ja da mi se ne sviđa, ZAR NE?

Pogotovo jer sam sada više komentirao Vrdeljin osvrt na ovu igru (židovsko Levineovo prodavanje muda pod bubrege). A zapeo sam za ovu igru, ne zato jer se meni ne sviđa nego zato što je ovo OČIT primjer što mogu danas učiniti reklame i mediji. Toliko su je razvikali, a igra ni po čemu nije posebna. Dakle - ne govorim čak ni o osobnom stavu nego STANDARDIMA. Nije dobra po grafici, ni u žanru (FPS) ne blista, AI joj je izuzetno glup, glazbeno također slaba, priče zapravo i nema (ako ne računate reverznu kopiju, tj. prežvakavanje prve radnje) i sve što nam je preostalo jest repetitivno obavljati monotone zadatke da bismo vidjeli kraj. Koji je DOSLOVNO PREKOPIRANI Fringe (i još mali milijun SF- priča u zadnjih 100 godina).

Dakle - ono što mene smeta je umjetno pumpanje i uzdizanje u nebesa KAO NIKADA DO SADA. Ne bi da je osmo svjetsko čudo.

No, razumijem da portali žive od sponzorstava izdavača i da mlađa populacija igrača ne čita knjige i ne gleda puno inteligentnijih filmova pa im je ovo super, i baš zato pišem ovo što pišem jer mi je dosta tog zapadnjačkog smeća koje nam prodaju kao nekakvu umjetnost. Biber, gaga i bijonce. Umjetnici, nema što. I Levine koji je namlatio milijune dolara reciklirajući sto puta prežvakanu priču, dok nam glumi neshvaćenog umjetnika (u 46-oj). To je ono što me smeta. LAŽ i konstantno obmanjivanje i zaglupljivanje mase. Ili prostonarodno rečeno: prodavanje muda pod bubrege. 

16 godina
Danyel kaže...
The Unforgiven kaže...
Danyel kaže...

Indigo Prophecy, Heavy Rain, oba Batmana, svi Assassin's Creedovi osim ovog zadnjeg sranja u Americi, oba Portala, većina Splinter Cellova...

Dobre pucačine - Stalker (svi), Metro, prvi Crysis (+ Warhead), HalfLife, Prey, prva dva Bioshocka, Ghost Recon, Rainbow Six...

Od ostalih (više žanrova) u lijepoj uspomeni su mi ostale - Riddick, DMC3, Dishonored, FarCry prvi i treći, Diablo, Deus Ex, Company of Heroes, Championship Manager/Football Manager, stari Simovi, Civilizationi, Age of Empires, Warcrafti i Starcrafti, poneki NFS (pogotovo stari Underground i stari Most Wanted) itd...

LP

LOL

15 godina
neaktivan
Danyel kaže...
acca kaže...

Pa, ako netko može po deset puta pisati da mu se ova igra sviđa, mogu i ja da mi se ne sviđa, ZAR NE?

Pogotovo jer sam sada više komentirao Vrdeljin osvrt na ovu igru (židovsko Levineovo prodavanje muda pod bubrege). A zapeo sam za ovu igru, ne zato jer se meni ne sviđa nego zato što je ovo OČIT primjer što mogu danas učiniti reklame i mediji. Toliko su je razvikali, a igra ni po čemu nije posebna. Dakle - ne govorim čak ni o osobnom stavu nego STANDARDIMA. Nije dobra po grafici, ni u žanru (FPS) ne blista, AI joj je izuzetno glup, glazbeno također slaba, priče zapravo i nema (ako ne računate reverznu kopiju, tj. prežvakavanje prve radnje) i sve što nam je preostalo jest repetitivno obavljati monotone zadatke da bismo vidjeli kraj. Koji je DOSLOVNO PREKOPIRANI Fringe (i još mali milijun SF- priča u zadnjih 100 godina).

Dakle - ono što mene smeta je umjetno pumpanje i uzdizanje u nebesa KAO NIKADA DO SADA. Ne bi da je osmo svjetsko čudo.

No, razumijem da portali žive od sponzorstava izdavača i da mlađa populacija igrača ne čita knjige i ne gleda puno inteligentnijih filmova pa im je ovo super, i baš zato pišem ovo što pišem jer mi je dosta tog zapadnjačkog smeća koje nam prodaju kao nekakvu umjetnost. Biber, gaga i bijonce. Umjetnici, nema što. I Levine koji je namlatio milijune dolara reciklirajući sto puta prežvakanu priču, dok nam glumi neshvaćenog umjetnika (u 46-oj). To je ono što me smeta. LAŽ i konstantno obmanjivanje i zaglupljivanje mase. Ili prostonarodno rečeno: prodavanje muda pod bubrege. 

Jesi sad gotov? Ti si sigurno jedan od onih koji gleda samo experimentalne umjetničke filmove i pljuje po ostalima jer ih ne kuže.

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 22:06 (peroko).
16 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Nevjerojatno kako ste unistili temu, i fanboysi i hateri.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Prolistaj malo forum nije tako samo u ovoj temi.

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ha ha - umjetnički filmovi?? Ako misliš na Triera i slične - jok, takvi me ne zanimaju - takvi ne razumiju sami sebe a očekuju da im svi ližu ja*a. No, dobre drame, i općenito filmove s dušom (ljudske, tople) obožavam. Kao i dobar SF.

Ali ponekad nemam ništa protiv ni nekog akcijskog (ako ima barem nekakvog smisla). Evo npr. uživao sam u smeću kao što su Avengersi, čak i u Prometeju, a volim pogledat i filmove sa Stathamom. Evo jedan prijedlog za sve - nedavno sam pogledao Dredda, preporuka svima.

PS Stallonea mogu probavit jedino kao Rockya... 

17 godina
Bioshock Infinite

vidim danijele  kak si ODRASAO nesto sam te pitao a ti ni m ni r o tome i damo mi TD kako neko dete !

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
Bioshock Infinite

E sad smo već debelo u offtopicu...

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jesmo, o'šli smo predaleko.

Da se vratimo - 4mal@ šta si me pitao, ne znam? 

17 godina
Bioshock Infinite

zanima me sto ces reci na fc3 blood dragon preporucam da ga odigras posto vidim da si 77 mo i sigruno volis 80s stuff sto filmova sto mjuze sto igri...

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 22:36 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4mal kaže...

zanima me sto ces reci na fc3 blood dragon preporucam da ga odigras posto vidim da si 77 mo i sigruno volis 80s stuff sto filmova sto mjuze sto igri...

Da, volim glazbu iz 70ih i 80ih, ali za ovaj (DLC?) nisam čuo. Je li dobar, o čemu se radi - da sad ne kopam po netu, nemam puno vremena?

17 godina
Bioshock Infinite

nije dlc zasebna je igra :) odi potrazi na forumu imas topic o tome pa tamo cekiraj da ne spamamo ovdje !

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-games-master-vijesti/izasao-far-cry-3-blood-dragon/186340.aspx

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 22:44 (4mal).
Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Predstavljen Bioshock Infinite, Bioshock Infinite 10-min trailer, Grad u oblacima
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice