A šta bi trebao plesati i pjevati dok puca?
Znači nisi igra CoD2? Ok, onda nemamo što pričat više.
A šta bi trebao plesati i pjevati dok puca?
Da, bude. A vjerojatno si zamijetio da onaj obični neprijatelj padne od prve, ovisno pucaš li iz karabina, pištolja ili neke druge puške.
Ja sam samo zamjetio puca ja u prsa ili nogu isto mi dođe ... kad mu potrošim 'health' on pada.
Ma da u ostalim pucačinama kada ga pogodiš u nožni palac on stane sastrane stavi zavoj te krene dalje... Ili kada nekog pogodiš u nogu odmah mu suborci dolaze u pomoć i sklone ga na sigurno...
Inače u drugim igrama oni nemaju "health" nego ultra razvijenu anatomiju gdje se broji svaki metak ovisno koji dio tjela pogodi.
A stalno spominješ COD. Igra sa fantastičnim AIem kada smo već kod neprijatelja. Nema šta vrh; horde i hore jazavaca naviru dok ne prođeš određenu točku!
Daj se stabiliziraj.
Samo pljuješ po igri i to ne razumjem!? Kada mi neka igra nije dobra i ima mi neke mane jednostavno deinstalirma i pređeme preko nje. A ne idem na forum o d te igre i stalno pljujem po svemu i svačemu...
Ma cod i njegova perfektna anatomija. Sječam se Modern Warfare 2 Mp... porežem čovjeka u petu, ruku, guzicu... bilo gdje na tjelu - pada mrtav 1 shot nožem
Ekipa CoD sam samo spomenu zbog karabinke, ali vi i dalje po svom
Nisam ti htio odgovoriti na to pitanje u nadi da ćeš obratiti pozornost na ono što ti jesam odgovorio. Igrao sam COD2, štoviše igrao sam sve COD nastavke osim trice. Igrao sam i sve BFove, Arme i da ne nabrajam. Nagledao sam se karabina u svakakvim igrama, tvoj argument je potpuno promašen, pa eto, ako ti je sad lakše jer sam igrao COD2 možeš biti u miru.
Ekipa CoD sam samo spomenu zbog karabinke, ali vi i dalje po svom
Očito nisi igrao baš puno drugih igara koje imaju karabin, jer da jesi, ne bi niti prvotno izvalio onu glupost.
A znaš što je najbolje? Uopće ne podsjeća na M1 iz CODa, on ima onaj specifičan PING! kada ispucaš zadnji metak i manje metaka u okviru u odnosu na ovaj karabin, radi na potpuno drugačiji princip, mene prije onda podsjeća na papovku ako uopće znaš što je to budući da sam stekao dojam da si mlađa generacija.
Očito nisi igrao baš puno drugih igara koje imaju karabin, jer da jesi, ne bi niti prvotno izvalio onu glupost.
M1 Garand je u CoD2 bilo najbolje oružje za tvz. 'hip fire' i potpuno se isto ponaša i u Bioschocku 3. Valjda znaš što je hip fire u CoD-u?
M1 Garand je u CoD2 bilo najbolje oružje za tvz. 'hip fire' i potpuno se isto ponaša i u Bioschocku 3. Valjda znaš što je hip fire u CoD-u?
Jel to kada deda babu okine iz kuka?
Jel to kada deda babu okine iz kuka?
nemaš pojma, to je kada se dedi zapali umjetni kuk :P
Jel ima kakav način da se naprave normalni pokreti miša? Ugasio sam akceleraciju, ali i dalje se čudno ponaša.
Jel ima kakav način da se naprave normalni pokreti miša? Ugasio sam akceleraciju, ali i dalje se čudno ponaša.
Smanji senzitivitet ako već nisi.
Inače postavke miša su mi na 900 dpi, i opet sam morao smanjit sens na minimum da bi mogao igrati normalno, neznam jel to bug ili je do mog miša sto cisto sumnjam, brzina miša je retardirano velika, i ugasit akceleraciju, za koju ne kuzim zasto je jos uvijek forsaju u FPSovima kad to 99% ekipe gasi, pogotovo u Multiplayeru.
Evo odigrao oko pola igre na Medium i mogu reči da je igra izvrsna, od grafike za koju na početku nisam mogao vjerovat da je UE3. Definitivno najljepša UE3 igra do sada, priča je zanimljiva, gameplay zabavan zahvaljujuči posebnim močima. Čak i trčanje naokolo i traženje para je zabavno. Kad završim definitivno igram ponovno na na 1999 mode.
Kapa dolje Irrational games za sjajno napravljenu igru.
Inače postavke miša su mi na 900 dpi, i opet sam morao smanjit sens na minimum da bi mogao igrati normalno, neznam jel to bug ili je do mog miša sto cisto sumnjam, brzina miša je retardirano velika, i ugasit akceleraciju, za koju ne kuzim zasto je jos uvijek forsaju u FPSovima kad to 99% ekipe gasi, pogotovo u Multiplayeru.
Također sam primjetio da je miš ultra brz te samo kada stavim na sami minimum osjetljivost u igri radi kako treba. Dakle u igri je na minimumu, a DPI od miša mi je kao na slici...
To ti je do igre a ne miša - kad isključiš akceleraciju i spustiš brzinu na minimum, radit će kako treba.
graficki dojam ne cine samo teksture i zrake sunca
nekaj ima i u vrhunskom dizajnu (to je ono sto recimo Crysis nema)
Samo mi jedna stvar nije jasno - kako itko može reći da je u ovoj igri grafika PREKRASNA? Takvi valjda su odrasli na pokemonima i teletabisima .... LOOL
Zar opet krećeš sa spamanjem i pljuvanjem?
Ti čovječe stvarno nisi normalan!
A kada ti je kolega whysoserious ljepo i argumentirano odgovorio na one tvoje neke upite ni traga ni glasa o tvom nekom argumentiranom raspravljanju jer je pobio sve te neke tvoje vizije - KLIK
Nego samo nastavljaš sa tim tvojim spamom viđenim u Windows 8 temi, u Crysis 3 temi gdje također pljuješ po grafici od Snipera... Dalje mi se nije dalo niti gledat gdje sve pišeš nebuloze..
Vrhunski dizajn? Pa šta bi onda trebali reći za recimo Devil May Cry? Ili pak Dishonored, pa čak i onaj cartoon PoP koji je upravo kao rukom nacrtan?
Ovo ovdje je jako nevješt spoj starog Fablea i Prince of Persia.
Prekrasna grafika po meni su Assassin Creed, prvi Bioshock-ovi, Stalker, Metro, Crysis, pa čak i Rage (šteta što je nezanimljiva priča)... ne znam kako uopće nazvati ovo gdje je doslovno sve razmrljano a oblici/dizajn prekopiran iz drugih igara. Očito je da mnogi od vas nisu igrali neke starije naslove, jer je ovo sve već viđeno.
Rapture je bio UNIQUE, poseban svijet na čemu autorima skidam kapu do poda - ali ovo... ni približno tome.
A priča je kao što rekoh gore - čisti Fringe. Ako znate o čemu govorim.
Ima koja igra da je u stilu grad u zraku,sa stihom 40tih,
odlicnim OSTom?
odlicnim OSTom?
OST? A ja nisam čuo ništa zanimljivo osim one jedne pjesme na početku i kraju te već stoput prežvakani Mozartov Requiem.
Ima tih - LOL, pa misliš da je ovo prvi put da neki gradovi lebde u zraku i da okolo piče cepelini?? A sa "štihom" 40-ih i 50-ih ima također dovoljno naslova, počev od Fallouta, preko Mafie i ostalih.
Iskreno, toliko sam odigrao igara u ovih zadnjih 20 godina da mi je ovo ama baš ništa posebno. Ne, ne smatram se nekim posebnim gamerom, niti sam gamer (iako volim tu itamo zaigrati, u zadnje vrijeme rjeđe) ali kad vidim nešto ovoliko jadno, prežvakano i zapravo loše izvedeno a pritom toliko ishvaljeno, dolazim u napast popljuvati. Jedino što vrijedi ovdje je vrlo dobar scenarij, a i on je prekopirani FRINGE.
Vrhunski dizajn? Pa šta bi onda trebali reći za recimo Devil May Cry? Ili pak Dishonored, pa čak i onaj cartoon PoP koji je upravo kao rukom nacrtan?
Ovo ovdje je jako nevješt spoj starog Fablea i Prince of Persia.
Prekrasna grafika po meni su Assassin Creed, prvi Bioshock-ovi, Stalker, Metro, Crysis, pa čak i Rage (šteta što je nezanimljiva priča)... ne znam kako uopće nazvati ovo gdje je doslovno sve razmrljano a oblici/dizajn prekopiran iz drugih igara. Očito je da mnogi od vas nisu igrali neke starije naslove, jer je ovo sve već viđeno.
Rapture je bio UNIQUE, poseban svijet na čemu autorima skidam kapu do poda - ali ovo... ni približno tome.
A priča je kao što rekoh gore - čisti Fringe. Ako znate o čemu govorim.
to je samo tvoj subjektivi dojam
shvati da postoje drugacija misljenja od tvojega i ne moras svakome naguravat to svoje misljenje
Neznam zasto se svadate oko grafike kad se ni ona nemoze gledat 100 % objektivno. Koliko je vazan art, design cijele sredine u odnosu na broj poligona, high tech đinđe minđe i sl.
odlicnim OSTom?
OST? A ja nisam čuo ništa zanimljivo osim one jedne pjesme na početku i kraju te već stoput prežvakani Mozartov Requiem.
Ima tih - LOL, pa misliš da je ovo prvi put da neki gradovi lebde u zraku i da okolo piče cepelini?? A sa "štihom" 40-ih i 50-ih ima također dovoljno naslova, počev od Fallouta, preko Mafie i ostalih.
Iskreno, toliko sam odigrao igara u ovih zadnjih 20 godina da mi je ovo ama baš ništa posebno. Ne, ne smatram se nekim posebnim gamerom, niti sam gamer (iako volim tu itamo zaigrati, u zadnje vrijeme rjeđe) ali kad vidim nešto ovoliko jadno, prežvakano i zapravo loše izvedeno a pritom toliko ishvaljeno, dolazim u napast popljuvati. Jedino što vrijedi ovdje je vrlo dobar scenarij, a i on je prekopirani FRINGE.
Kazes da je bilo metar igara takvih kao st osu Bioshock.Jedino gdje si DJELOMICNO pogodio je oko Fallouta3.
Ali ta ti igra nema nikakvu originalnu pricu sa puno mastovitosti kao sto ima Bioshock.Kazes Mafia,aloooo sta bis ti u Mafiju
stavio METALICU da roka 40tih godina???Ajde ne baljezgaj i ne kvari ljudima koje ti nazivas po svojim komentarima(neznalicama) uzitak u igri.
Pedala i napravi si svoju Bio temu oko pljuvanja.
Eto i ja sam priveo kraju ovu fantasticnu igru ... kraj me scimao mozdano do kraja ... definitivno igra godine
moram priznat da su me oni zepelini i patrioti izmucili na bordu
gledaj danyele... večina ljudi je oduševljena igrom, to što ti imaš križarski rat protiv nje, baš nas briga. Ajde prestani spamati da ne izgubiš zadnji dijelić časti koje još imaš na internetu
i ovo što ti veliš da je igra ružna i da se samo može sviđati ljudima koji su odrasli na pokemonima i teletabisima ti ništa ne pomaže... jer sam poprilično siguran da 90% ljudi ovdje nije
Daj,Danyel,'oladi jbte,dojadio si i bogu i ljudima.Odi igrat neku drugu igru ako ti se ne sviđa,što si toliko zapeo?U redu,shvatili smo,igra ti je katastrofalna i što sad?Ja isto tako npr ne volim igrat strategije ali svatko ima svoj ukus,to ne znači da su strategije loše,svakoga zanima nešto drugo...zar ne shvaćaš da si naporan ljudima?
Normalno.
Bravo!
Ima jedna razlika - nikome ne namećem svoje, ja samo pljujem ono što ne valja u ovoj igri (po meni). Ako se tebi sviđa, super. Samo želim znati zašto.
Jer ja zaista ne vidim ništa posebno. Ajde, Rapture je bio originalan i odlično dizajniran, ali zasita ne vidim šta je ovdje posebno, volio bih da mi tko objasni - ali molim starije igrače, ne djecu od 12, 13 godina koji i ne znaju što su prave igre. Hvala.
Sad cu ti ja nes rec.
Prvo pogledaj ovo boldano...
E u vez toga probaj kontaktirat Irrational ili 2K pa ti oni mozda pojasne zas su napravili igru koja se TEBI ne svida. Kako su li se samo usudili...
E sad pogledaj ovo podcrtano..
Vidis, ja kao jedna prosjecna osoba koja voli zaigrati igre isto tako zelim vidjeti tude dojmove, videnja i poglede na igru i njene aspekte, ali ovo sta ti radis je bas to sta si rekao, pljuvanje i nista drugo.
I sada ja dolazim na ovaj forum u nadi da procitam nesto u vezi ove igre i da mozda eventualno prokomentiram nesto s ljudima koji igraju i da razmjenimo misljenja i sl kaj se tice gameplaya i kaj ja znam kakvih pi*darija..nije ni bitno... Bitno je da umjesto toga nalazim temu punu tvojih postova o poligonima, FC'u, Crysisu i slicnim usporedbama koje nemaju veze sa zdravim mozgom (CoD i carabin bolje da ne spominjem), cak i do nekih situacija di si cak i uvrijedio nekolicinu koji imaju suprotno misljenje od tebe.
I sad cu ti stisnut prijavu jer si je zasluzio i to debelo, a uz to se nadam da ce i modovi vidjek kolko si nagnojio ovu temu s nepotrebnim stvarima.
A i za kraj cu ti dat jedan savjet.
Odustani od igranja skroz (ionako si rekao da to radis sve manje i manje) jer ocito vise ne uzivas u tome. I pusti druge da uzivaju ako ti vec ne mozes.
Sad cu ti ja nes rec.
Prvo pogledaj ovo boldano...
E u vez toga probaj kontaktirat Irrational ili 2K pa ti oni mozda pojasne zas su napravili igru koja se TEBI ne svida. Kako su li se samo usudili...
E sad pogledaj ovo podcrtano..
Vidis, ja kao jedna prosjecna osoba koja voli zaigrati igre isto tako zelim vidjeti tude dojmove, videnja i poglede na igru i njene aspekte, ali ovo sta ti radis je bas to sta si rekao, pljuvanje i nista drugo.
I sada ja dolazim na ovaj forum u nadi da procitam nesto u vezi ove igre i da mozda eventualno prokomentiram nesto s ljudima koji igraju i da razmjenimo misljenja i sl kaj se tice gameplaya i kaj ja znam kakvih pi*darija..nije ni bitno... Bitno je da umjesto toga nalazim temu punu tvojih postova o poligonima, FC'u, Crysisu i slicnim usporedbama koje nemaju veze sa zdravim mozgom (CoD i carabin bolje da ne spominjem), cak i do nekih situacija di si cak i uvrijedio nekolicinu koji imaju suprotno misljenje od tebe.
I sad cu ti stisnut prijavu jer si je zasluzio i to debelo, a uz to se nadam da ce i modovi vidjek kolko si nagnojio ovu temu s nepotrebnim stvarima.
A i za kraj cu ti dat jedan savjet.
Odustani od igranja skroz (ionako si rekao da to radis sve manje i manje) jer ocito vise ne uzivas u tome. I pusti druge da uzivaju ako ti vec ne mozes.
Ja već jesam
vise nas je !
Ja već jesam
vise nas je !
Također.
Ovaj Šjor šta je '77 godište je zagadio temu do bola sa nebulozama.
Dođem ovdje pročitiati nešto u vez igre a ne randnom rantove nekog dežurnog degenerika (yes sweetie pie, I mean you).
ON TOPIC:
Za vas koji ste prešli, koliko sati ste izvukli iz cijele igre, ako ste igrali nekakvim normalnim tempom.
I da li se gdje može vidjeti taj stats, znate ono - 'time played, itd...'
Thnx.
Meni je jedina zamjerka kod igre što nema ručnih granata...ali nema veze,niš strašno...