apsolutno sam ocaran 10minutnim gameplayom
igra je S I C K u dobrom smislu ofc
Jedva čekam... fenomenalno...
Odličan video. Ima onaj "wow this is sick" moment koji je imao prvi Bioshock kada je prvi puta pokazan Rapture.
Jako mi se sviđa iako me bilo pomalo strah da mi ne upropaste jednu od najdražih igara ikad.
Mislim da neće. Meni je Bishock 2 bio čak interesantniji od jedinice iako su ga kritizirali sa "već viđeno" pojmovima. Ali to mi nije uopće smetalo, igra je samo tako atmosferična i odlično ispolirana da ja mislim da sada nemogu u*rat u novom settingu... Novi svijet, par novotarija, stara atmosfera i imamo hit....
Mislim da neće. Meni je Bishock 2 bio čak interesantniji od jedinice iako su ga kritizirali sa "već viđeno" pojmovima. Ali to mi nije uopće smetalo, igra je samo tako atmosferična i odlično ispolirana da ja mislim da sada nemogu u*rat u novom settingu... Novi svijet, par novotarija, stara atmosfera i imamo hit....
Ako je sudit po videu definitivno neće zasrat. :) Jako dobro izgleda.
na novom videu se otkrio veliki story spoiler
SPOILER A BIG ONE :
tacno na 3.24 kad ciljas na onoga starog njegova znacka pokaze komunisticko sliku za sekund pa se vrati na slike USA

pa otkriveno je da su rusi negativci i jos nesto kad udes u onaj bar pa ona slika one ovce malo kasnije je odjednom slika od nekog rusa mozda glavnog negativca
ovo kaj se vidi u gameplay videu je jednostavno epic! moram priznat da mi ima bioshock štih. me likes
Ovo će biti super, prvo u vodi, a zatim sasvim suprotno u zraku, najjači adut igre će zasigurno biti spektakularni efekti od kojih adrenalin skače. Plus to što je ova cijela zamisao sa letećim gradom jako lijepo izvedena i donosi nešto novo u ovaj tip igre. A i ovaj gameplay video je već bio dosta da se nabrijem na to... ma predobro.
Joj, al ga seruckaju.
Kao prvo Bioshock NIKADA nije se bazirao na Unreal Engine 3.0, već na Unreal Engine 2.5 koji je unaprjedena verzija UE2 koji je korišten u prastarome Unreal Tournament 2003, a 2.5 je korišten u UT2k4.
Prva dva Bioshocka su koristili poprilično nadograđeni taj engine (HDR, Post Processing naprednij, Ragdoll efekti, optimizacija za višejezgrene procesore, nadoradeni sustav animacija i zvuka, i ostalih sitnica), a za Bioshock 3 uopce nevjerujem u neki uber napredni AI i nema doslovno nikakvih potreba za uber-naprednim i kompleksnim AI-em kada će se igra odvijati na prostorima kao onih u Call of Duty serijalu.
Bioshock je za mene igra građena duhom jednog enigmatika, umjetnika - djelo Kena Levina...
Igre iz serijala spadaju u nultu kategoriju igara, koje se igraju sa guštom jer imaju neku posebnu priču i atmosferu, ispunjene osjećajima...
Prvi dio mi se dojmio jako, prošao sam ju 4 puta... Završetci su fantastični ali ne kao što je good ending u Bioshocku 2...
Nisam imao pojma za Bioshock: Infinite dok mi kolega Ad4pt3r nije dao link za trailer i od tada sam bio začuđen... Pomalo sam bio skeptičan i mislio da nema potrebe da igra izlazi tek 2012. godine, no eto, odluka im je takva, to zna zašto...
Po ovim trailerima vidim da je igra uber-skriptirana, što mi se ne sviđa, iako mislim da neće biti na kraju kad sve ispoliraju... Grafika mi se sviđa, "atmosfera i okolina" me očaravaju, te svakako mislim da će ovo biti prva igra koju ću instalirati na računalo i njenu kutiju držati uokvirljenu na zidu...
This game will be a masterpiece!
Bioshock RULEZ! AMEN!
Po ovim trailerima vidim da je igra uber-skriptirana, što mi se ne sviđa, iako mislim da neće biti na kraju kad sve ispoliraju... Grafika mi se sviđa, "atmosfera i okolina" me očaravaju, te svakako mislim da će ovo biti prva igra koju ću instalirati na računalo i njenu kutiju držati uokvirljenu na zidu...
This game will be a masterpiece!
Bioshock RULEZ! AMEN!
Rekli su da igra neće biti skriptirana, več da je to napravljeno samo za potrebe trailera.
Šti je to prequel i što je to rapture
Meni je bioshock 2 nekako bio prekratak
Prequel, u slučaju Bioshocka radnja koja se odvija prije radnje prva dva djela.
Rapture je grad u kojem se prva dva djela odigravaju.
Neloš video, mogla bi biti u rangu bioshocka 1, a on je bio EPIC.
E3 2011: Demo - First Two Minutes
Obožavo sam System Shock 2, Bishock i Bioshock 2 tako da jedva čekam ovo zaigrat...
Puni demo gameplay ( dvadesetak minuta ).
Zaista odlično izgleda i zvuči sve skupa :D
Setting izgleda predobro. Kako je to divno kad ljudi imaju osjećaja za stil.
Bioshock Infinite dobiva 1999. mod, koji jako zakomplicira stvari, za sve whinere na jednostavnost i lakoću današnjih igara.
Više informacija.
Imamo datum
- 16.10. Amerika, 19.10. RoW
- sve verzije simultano
http://www.escapistmagazine.com/news/view/116090-BioShock-Infinite-Gets-a-Street-Date