Bioshock Infinite

poruka: 809
|
čitano: 162.017
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Predstavljen Bioshock Infinite, Bioshock Infinite 10-min trailer, Grad u oblacima
15 godina
neaktivan
RE: Bioshock Infinite
thuglife kaže...

Evo, konačno je došao i taj dugoiščekivani devetominutni gamepaly demo...

Uživajte!

Smijeh

15 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

apsolutno sam ocaran 10minutnim gameplayom

igra je S I C K u dobrom smislu ofc

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Bioshock Infinite

Jedva čekam... fenomenalno...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Odličan video. Ima onaj "wow this is sick" moment koji je imao prvi Bioshock kada je prvi puta pokazan Rapture.

Jako mi se sviđa iako me bilo pomalo strah da mi ne upropaste jednu od najdražih igara ikad.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

8 0 hvala 0
17 godina
Bioshock Infinite

Mislim da neće. Meni je Bishock 2 bio čak interesantniji od jedinice iako su ga kritizirali sa "već viđeno" pojmovima. Ali to mi nije uopće smetalo, igra je samo tako atmosferična i odlično ispolirana da ja mislim da sada nemogu u*rat u novom settingu... Novi svijet, par novotarija, stara atmosfera i imamo hit....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Mislim da neće. Meni je Bishock 2 bio čak interesantniji od jedinice iako su ga kritizirali sa "već viđeno" pojmovima. Ali to mi nije uopće smetalo, igra je samo tako atmosferična i odlično ispolirana da ja mislim da sada nemogu u*rat u novom settingu... Novi svijet, par novotarija, stara atmosfera i imamo hit....

Ako je sudit po videu definitivno neće zasrat. :) Jako dobro izgleda.

15 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

na novom videu se otkrio veliki story spoiler 

SPOILER A BIG ONE :

tacno na 3.24 kad ciljas na onoga starog njegova znacka pokaze komunisticko sliku za sekund pa se vrati na slike USA

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa nije mi bas neki spojler. :)
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Pa nije mi bas neki spojler. :)

pa otkriveno je da su rusi negativci i jos nesto kad udes u onaj bar pa ona slika one ovce malo kasnije je odjednom slika od nekog rusa mozda glavnog negativca

16 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

ovo kaj se vidi u gameplay videu je jednostavno epic! moram priznat da mi ima bioshock štih. me likes

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
po gameplayu koliko vidim ljecenje je automatsko (nema vise medkitova). ce biti injekcija ili ce i plazmidi biti beskonacni?
17 godina
Bioshock Infinite

Ovo će biti super, prvo u vodi, a zatim sasvim suprotno u zraku, najjači adut igre će zasigurno biti spektakularni efekti od kojih adrenalin skače. Plus to što je ova cijela zamisao sa letećim gradom jako lijepo izvedena i donosi nešto novo u ovaj tip igre. A i ovaj gameplay video je već bio dosta da se nabrijem na to... ma predobro. 

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Evo malo o tehnikalijama, zvuku, engineu i slično.

link

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 19:36 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Bioshock Infinite

Joj, al ga seruckaju.

Kao prvo Bioshock NIKADA nije se bazirao na Unreal Engine 3.0, već na Unreal Engine 2.5 koji je unaprjedena verzija UE2 koji je korišten u prastarome Unreal Tournament 2003, a 2.5 je korišten u UT2k4.

Prva dva Bioshocka su koristili poprilično nadograđeni taj engine (HDR, Post Processing naprednij, Ragdoll efekti, optimizacija za višejezgrene procesore, nadoradeni sustav animacija i zvuka, i ostalih sitnica), a za Bioshock 3 uopce nevjerujem u neki uber napredni AI i nema doslovno nikakvih potreba za uber-naprednim i kompleksnim AI-em kada će se igra odvijati na prostorima kao onih u Call of Duty serijalu.

Operation Flashpoint
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Evo malo o tehnikalijama, zvuku, engineu i slično.

link

zanimljivo , bioshock mi je oduvjek dobra igra {#}

tko rano rani , zajebo je kokota
16 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Bioshock je za mene igra građena duhom jednog enigmatika, umjetnika - djelo Kena Levina...

Igre iz serijala spadaju u nultu kategoriju igara, koje se igraju sa guštom jer imaju neku posebnu priču i atmosferu, ispunjene osjećajima...

Prvi dio mi se dojmio jako, prošao sam ju 4 puta... Završetci su fantastični ali ne kao što je good ending u Bioshocku 2...

Nisam imao pojma za Bioshock: Infinite dok mi kolega Ad4pt3r nije dao link za trailer i od tada sam bio začuđen... Pomalo sam bio skeptičan i mislio da nema potrebe da igra izlazi tek 2012. godine, no eto, odluka im je takva, to zna zašto...

Po ovim trailerima vidim da je igra uber-skriptirana, što mi se ne sviđa, iako mislim da neće biti na kraju kad sve ispoliraju... Grafika mi se sviđa, "atmosfera i okolina" me očaravaju, te svakako mislim da će ovo biti prva igra koju ću instalirati na računalo i njenu kutiju držati uokvirljenu na zidu...

This game will be a masterpiece!

Bioshock RULEZ! AMEN!

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
4ucker kaže...
...

Po ovim trailerima vidim da je igra uber-skriptirana, što mi se ne sviđa, iako mislim da neće biti na kraju kad sve ispoliraju... Grafika mi se sviđa, "atmosfera i okolina" me očaravaju, te svakako mislim da će ovo biti prva igra koju ću instalirati na računalo i njenu kutiju držati uokvirljenu na zidu...

This game will be a masterpiece!

Bioshock RULEZ! AMEN!

Rekli su da igra neće biti skriptirana, več da je to napravljeno samo za potrebe trailera.

We are nothing but the stones to pave the way...
14 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Šti je to prequel i što je to rapture

Meni je bioshock 2 nekako bio prekratak

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prequel, u slučaju Bioshocka radnja koja se odvija prije radnje prva dva djela.

Rapture je grad u kojem se prva dva djela odigravaju.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Novi gameplay s E3a.

Link

Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Re: Bioshock Infinite

Neloš video, mogla bi biti u rangu bioshocka 1, a on je bio EPIC.

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
17 godina
Bioshock Infinite

E3 2011: Demo - First Two Minutes

Obožavo sam System Shock 2, Bishock i Bioshock 2 tako da jedva čekam ovo zaigrat...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 14:46 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Puni demo gameplay ( dvadesetak minuta ).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bioshock Infinite
I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Zaista odlično izgleda i zvuči sve skupa :D

F1 2011 Codemasters
16 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Novi trailer, pa čovječe ovo će biti zakon. :D

link

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Setting izgleda predobro. Kako je to divno kad ljudi imaju osjećaja za stil.

I'm very large!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Bioshock Infinite dobiva 1999. mod, koji jako zakomplicira stvari, za sve whinere na jednostavnost i lakoću današnjih igara.
Više informacija.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bioshock Infinite

BioShock Infinite Gets Hardcore

- intervju sa Ken Levinom -

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imamo datum

- 16.10. Amerika, 19.10. RoW

- sve verzije simultano

http://www.escapistmagazine.com/news/view/116090-BioShock-Infinite-Gets-a-Street-Date

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 18:31 (NightShadow).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Predstavljen Bioshock Infinite, Bioshock Infinite 10-min trailer, Grad u oblacima
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice