Besplatni MMORPG

poruka: 14
|
čitano: 3.053
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Besplatni MMORPG

Možete li mi preporučiti neki dobar MMORPG, poput WOW-a ili Guild Warsa? Mora biti besplatan (mislim na pretplatu), zabavan i ne previše zahtjevan (pogledaj Moj PC). Više bih volio da je iz trećeg lica, ali prihvaćam i prijedloge za pogled iz zraka. Onda, što kažete?

Logic je legenda! :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Besplatni MMORPG

Ne mogu ti preporučiti ništa iz iskustva jer nisam ništa probao, ali pokušaj freewaregames.net pa možda pronađeš nešto za sebe.

15 godina
neaktivan
Besplatni MMORPG

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Besplatni MMORPG

Imas Allods online. Vise manje kopija WoW-a. Igra je besplatna u osnovi ali ima neke stvari koje se placaju no to je ja mislim za one koji "ozbiljnije" zele igrati igru tako da ti za pocetak ne treba to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Besplatni MMORPG

sve te igre koje su besplatne u osnovi a imaju dio koji se placa nakraju ispadnu totalni shit jer prije ili kasnije moras pocet placat barem dio onoga sto nije besplatno, inace ces se osjecat jako zakinuto, cijelo levelanje dok se jos drzis one "ja necu placati" ce ti se smucit kad skuzis koliko brze moneybagovi levelaju, jer eto onaj dio koji se placa (itemi koji svasta rade izmedju ostalog i asistiraju pri levelanju) ipak necemu sluzi

jednom kad odlucis vidjet sta se tocno moze placat i koliko to doista kosta, mislim, sad si vec ozbiljniji igrac, shvatis da ti je jeftinije igrat igru na predplatu nego placat sve sto bi trebo placat u doticnoj igri gdje se samo dio placa(2 dolara sim, 3 dolara tam, 30-50 dolara mozes sam tak sp*zd*t i to ne jednokratno vec mjesecno i cesce), s time da tu jos imas nelojalnu konkurenciju s kojom se ne mozes natjecat po pitanju financija

ili skroz besplatna igra (neka beta bi bio najbolji izbor, ne znam kako sada stoji Planeshift - bio je 100% besplatan jer je jos u beta fazi - godinama ve, ali sta sad -  ali nikada mi bas nije sjeo 100%, cudan je i ima dosta lagga) ili predplata ili besplatna poput guild warsa... ove gdje se "samo dio placa" izbjegavaj u sirokom luku... been there, tried that, sucks big time

EDIT: aaa, vidim dodali su animaciju hoda likovima... moguce da Planeshift napreduje... mogo bih ga ponovo probat, izgleda da su ipak nesto i radili na njemu

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 0:44 (Rhodin).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dungeons & Dragons Online (DDO)

16 godina
neaktivan
Besplatni MMORPG

Slažem sa onim što je Rhodin napisao, na sličnoj temi sam ostavio mišljenje za free-to-play pa da ne tipkam ponovo C/P

Ne bih želio ulaziti u tvoju odluku da ne želiš placati i bazirati se na "free to play" izdanja, your time - your money.

Ali, "free to play" su u navodicima namjerno. 

Nema ništa besplatno pa tako ni ovo, vecin tih izdanja se bazira (i financira) putem premium itema - slobodno to protumaci da sve sto zaista vrijedi (dobri itemi, mounts itd)

neces dobiti preko dropa ili questa nego se treba kupiti - cha-ching, please insert your credit card number, thank you :) . 

Ono sto ti zelim reci je da ne bih zelio da potrosis uzalud 3-6 ili vise mjeseci grindajuci 5 sati dnevno i dalje imati srednju zalost od char-a jer ti dosta stvari nece uopce biti dostupno te ce te premium players pwnat u svakom pogledu.

Gubitak vremena. :)

Ali da ne budem potpuno beskoristan, mogu te uputiti na http://mmohub.org/ ovdje mozes pronaci uglavnom sve bitno vezano za MMO.

Za početak pokušaj sa PWI (pazi da ne skineš korejsku verziju, dosta se razlikuju)  ili Runes of Magic, ovo dvoje ti je u biti best of iz grupe free to play. 

From dying heaven To living hell
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Besplatni MMORPG

Evo kolega je stavio primjr DDO ili Dungeons & Dragons Online.

Ja sam ga isprobao nedavno, jer eto takodjer mi je kolega preporucio kao igru koja je odnedavno besplatna.

Da ne nabrajam sto se sve moze placat u njoj i cemu sluzi predplata reci cu samo ono sto je mene najvise smetalo:

besplatni likovi imaju pristup 28stat characterima, dok ostali imaju pristup 32stat characterima - 4 stata je +2 na nesto i dosta znaci u toj igri

sad, to se moze zaobic tako da se unlocka drow sa nekim likom, tj. napravis lika i levelas do odprilike lvl 4, do onda bi trebo moc unlockat drow rasu sa tim bodovima koja je u biti uvijek ekvivalent 32char characteru i onda igras izpocetka

e, sad, imas level cap-ove, na lvl 4, 8, 12, 16 moras nabavit sigil da bi mogo levelat dalje... mozes ga kupit ili se nadat da ce ti dropat. koliko sam shvatio lvl 4 uglavnom dropa, ali dalje bi se trebalo farmat dok ne dropa (za 8, 12, 16) i nije preveliki chance

ljudi koji placaju si mogu narucivat +1 do +4 oruzja i oklope, hirelinge, teleport scrolove, +stat eliksire, +1 i +2 stat tomeove (koji trajno uvecavaju statove za +1 i +2) - free characteri mogu te tomeove kupiti na AH za gro para, ili se nadati da ce dropat - nije toliko visok drop rate, dakle farmaj non-stop

nakon nekog vremena se moze unlockat i nova klasa i 32 stat char, ali ljudi spominju mjesece i godine gameplaya dok se to ne postigne, ili naprosto platis 15ak dolara i kupi tu mogucnost, nemas pristup dosta popularnim instancama, ali mozes kupit pristup onima koje te zanimaju, ili uzet supscription pa su ti svi unlockani, barem end-game bi trebao unlockat

najvise me smeta cinjenica da iako supscription playeri imaju gotovo sve unlockano, oni sami dobivaju nesto tih bodova za item mall, dakle mozes se odlucit igrat DDO ko svaku igru sa subscriptionom... jos uvijek ce bit moneybagova sa supscriptionom koji ce kupovat puno stvari u item mallu i jos uvijek imat prednost ispred tebe

itd itd itd

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 10:56 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Besplatni MMORPG

skinuo sam Silkroad, pa ću vidjeti kakav je kroz slijedećih tjedan-dva...

EDIT: evo nakon prvih par sati igre, mogu reći da sam razočaran monotonosti Silkroada... 2 sata sam ubijao nekakva bezvezna čudovišta...

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 15:47 (betmen).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
betmen kaže...

skinuo sam Silkroad, pa ću vidjeti kakav je kroz slijedećih tjedan-dva...

EDIT: evo nakon prvih par sati igre, mogu reći da sam razočaran monotonosti Silkroada... 2 sata sam ubijao nekakva bezvezna čudovišta...

Bogati kako si uspio uci u server?? Ja sam 15 minuta pokusavao i nisam uspio (tako i par sati poslije). Probaj Rohan Blood Feud, htio sam isprobati ali neda mi se skidati client.

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.
16 godina
neaktivan
Besplatni MMORPG

ma ne mogu ni ja više ući... svi serveri su pretrpani

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Besplatni MMORPG

Rappelz

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ima ih jarane puno besplatnih moja preporuka je Requiem Bloodymare Horor MMo iz treceg lica premocan

Neven
15 godina
neaktivan
Next Generation MMORPG

eh ovako meni je dosadilo monotono Click and wait battle naigrao sam ih se puno nego novi mmorpgs koji trebaju biti izbaceni u available for download sasvim su nesto jos nevidjeno pored reall time borbe znaci koliko puta kliknes toliko i udaras licem u lice tu je i grafika dominatna. Dragon Nest,Final Fantasy XIV, Tera i jos mnogo drugih volio bih ako je neko jos informiran da iznese svoje misljenje ili je mozda vec neko igrao neke Beta verzije? molim misljenja...

Neven
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice