Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.554.274
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
15 godina
Battlefield V

Mislim da se svi možemo složiti da je ovo konačan pad bf5 i uvreda svima bf igračima. Nisu sposobni složit igru već skoro godinu dana. Žao mi je svake kune za ovu igru, igrali smo je nešto timski ko fol, i to je jedino bilo zabavno, jer je bila zezancija na discu.

Inače sad da sam upalim i igram, nikad. Upravo ću obrisati bf da imam mjesta za novi cod i destiny, a bf je gotova priča. Sretno s povratkom povjerenja communitya Dice i hvala vam za bc2 i bf3. 

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
12 0 hvala 1
12 godina
Battlefield V

sramotno, delay delayevog delaya.

DICE, puši ku***

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2019 13:02 (Del_Boy97).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Battlefield V

Hvala DICEu na uživanju u real lifeu. Dobro mi došlo...

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Battlefield V

Šta se to Dajsu dogodilo...

https://www.reddit.com/r/BattlefieldV/comments/cvwho1/stop_ignoring_this_dice_where_are_the_advertised/ey8cgtz/?context=3

Sve je otišlo, sve. Đaba. Ovim tempom neće ni biti slijedećeg Battlefielda.

https://www.gamingtribe.com/giveaway/limitless/191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Battlefield V

Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me... Fool me x, nadodaj po zelji...
Ja uopce ne znam sto ste vi ocekivali od njih. Pokupili su novce i sada slijedi BF6. Doduse, niti ostali nisu nista bolji (cast iznimkama) i tesko je odluciti na sto potrositi svoje "tesko" steceni novac. 99.5% toga sto se izbacuje u zadnje vrijeme su poluproizvodi.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield V
191x7 kaže...

Šta se to Dajsu dogodilo...

https://www.reddit.com/r/BattlefieldV/comments/cvwho1/stop_ignoring_this_dice_where_are_the_advertised/ey8cgtz/?context=3

Sve je otišlo, sve. Đaba. Ovim tempom neće ni biti slijedećeg Battlefielda.

Ma oće, neka ga nema par godina da se zaželim opet. Ko će drljat non stop po istom...

13 godina
Battlefield V

4.4 patch tomorrow, level increase, 2 new maps

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
2 0 hvala 5
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

4.4 patch tomorrow, level increase, 2 new maps

Napalio si me ali onda sam procital sljedece:

In our 4.4 update, we’re introducing two brand new maps for Squad Conquest, and Team Deathmatch players - Lofoten Islands and Provence

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2019 12:17 (dad0r).
15 godina

Ma *ebo im pas mater vise nisu normalni... -.-'

Ne znam kak tebi ali meni sve postavke(+customize lika) u igri resetirao :/

16 godina
Battlefield V

koliko treba imati slobodnog prostora na disku za ovaj update ,evo imam 73 gb slobodno i jos veli da mu nije dosta 

,uninstal i inst origin rjesio problem 

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2019 13:25 (Andi_zg).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Battlefield V

Ja ne mogu sa mišem ništa, okreće se u krugu pola centimentra,, update je extra.više i ne mogu igrati

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dejan1471 kaže...

Ja ne mogu sa mišem ništa, okreće se u krugu pola centimentra,, update je extra.više i ne mogu igrati

to je TO onda!

17 godina
Andi_zg kaže...

koliko treba imati slobodnog prostora na disku za ovaj update ,evo imam 73 gb slobodno i jos veli da mu nije dosta 

Meni je skidalo cca 22GB. Al nešto su drobili o tome da će pretumbati način spremanja i instalacije datoteka.Možda tebi radi kopiju pa moraš imati x2 mjesta koliko je postojeća instalacija. 

13 godina
Andi_zg kaže...

ee, prekasno sam vidio ovo.

Maknuo sam BF4 s diska, napravio update i onda vratio BF4 :/

13 godina
psihoroba kaže...

Ma *ebo im pas mater vise nisu normalni... -.-'

Ne znam kak tebi ali meni sve postavke(+customize lika) u igri resetirao :/

Napisali su da će se customizacija postaviti na defaultne vrijednosti, razlog je priprema za Pacific update kad dolaze nove nacije. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
15 godina

Ako dočekamo 

16 godina
Battlefield V

Meni je napravo provjeru 40gb, a onda je krenuo download od 22gb, te tako radi unazad 2 mjeseca.

Prije toga je bio problem da ide "skidati" npr. 73gb, te je to znalo trajati po dan dva, a sada skine kroz par sati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield V

uopće se ne trudim, samo stisnem uninstall i pjesma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
T-bone's kaže...

Meni je napravo provjeru 40gb, a onda je krenuo download od 22gb, te tako radi unazad 2 mjeseca.

Prije toga je bio problem da ide "skidati" npr. 73gb, te je to znalo trajati po dan dva, a sada skine kroz par sati.

Ja sam se pogubio samo dok sam ovo pročitao 

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2019 20:41 (BeLLicus).
15 godina
Battlefield V

Divim se vašem entuzijazmu i volji oko ove igre, iskreno da.

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
fila2208 kaže...

Jedan je stavio facepalm, drugi napisao da nisu normalni, treći da ne može pomicati miša, četvrti da je kliknuo uninstall...

Ne znam kak tebi, al meni to ne zvuči previše entuzijastično 

11 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Jedan je stavio facepalm, drugi napisao da nisu normalni, treći da ne može pomicati miša, četvrti da je kliknuo uninstall...

Ne znam kak tebi, al meni to ne zvuči previše entuzijastično 

Vjerovatno je mislio na to kako se ljudi i dalje trude da je pokušaju igrati nakon svega 

15 godina
Battlefield V

Pa to, ljudi pitaju e kako mi skida, kako da fixam, zašto mi skida miljun gb itd. Znači i dalje updateaju igru i nadaju se...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Pa to, ljudi pitaju e kako mi skida, kako da fixam, zašto mi skida miljun gb itd. Znači i dalje updateaju igru i nadaju se...

Ha čuj, ja updateam PUBG, čitam svki tekst o patch notesima, gledam videe...

A nisam ga pokrenuo preko pola godine :D

Ako je ovo  ljudima jedina igra na kompu, onda ih kužim :)

17 godina
fila2208 kaže...

pa da, same old story već 10 godina....

13 godina
fila2208 kaže...

Čuj, i to je lakše objasniti nego uporan boravak na forumu igre koju ne igraš i ne podnosiš. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
13 godina
Battlefield V

Hehe, upravo vidio na netu.

Ovo nismo vidjeli već godinama :))

Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
Q-Tip kaže...
fila2208 kaže...

Čuj, i to je lakše objasniti nego uporan boravak na forumu igre koju ne igraš i ne podnosiš. 

Ne podnosim ono što je EA uradio svim svojim developerima, a bf kao franšizu obožavam, ali me žalosti u što su je pretvorili.

Obitavm tu i tamo da vidim, jesu uskrsnuli igru i vratili joj nekad davno izgubljeni sjaj, jer iako je otpisujem, iskreno želim da bf bude i dalje ona igra za muškarce, a da cod bude za djecu kako se nekad u šali govorilo, no bojim se da toga više nema i umrlo je s bf4.

U svakom slučaju hvala ti što me vjerno pratiš i komentiraš, ljudi kao ti mi daju snagu da nastavim 

14 godina
Battlefield V

fila,mozda je igra dobra a mi smo ostarili 10god!? 

sve u svemu meni je pun k 1,2ww.daj vise normalno/moderno naoruzanje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
lange kaže...

fila,mozda je igra dobra a mi smo ostarili 10god!? 

sve u svemu meni je pun k 1,2ww.daj vise normalno/moderno naoruzanje.

Ima ljudi koji su friski u BFu pa im je super bez obzira na bugove i probleme, bit ce sve bolja jer ce oni to rijesiti pa makar zadnji dan pred izlaz novog BFa.  Meni se BF bas i ne igra vise nakon 18 godina playa. Jedino su me operacije veselile a to je lose ispalo.

Realno gledajuci kako ti moze biti pun kufer ww1 i ww2 a to imamo samo unazad 2-3 godine??? Sve od 2006. naovamo je modernwarfare. Valjda ti je toga pun kufer? Ili se radi o ukusima?

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2019 9:09 (mrfloyd).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice