Battlefield Heroes ok ili ne?

poruka: 31
|
čitano: 4.256
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

jedan autor na forumu mi je dao link i sve, skinia sam preko njihovog updatera (addona za mozillu), te završio trening i to...

e sad, kada god idem play now, on kaze da trazi match, ali nikad ne pronađe, nego samo kaze da nije mogao naci match koji je predlozen za moj lvl!!!

pomoc?

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Battlefield Heroes ok ili ne?
BannedOnThisForum kaže...

jedan autor na forumu mi je dao link i sve, skinia sam preko njihovog updatera (addona za mozillu), te završio trening i to...

e sad, kada god idem play now, on kaze da trazi match, ali nikad ne pronađe, nego samo kaze da nije mogao naci match koji je predlozen za moj lvl!!!

pomoc?

isti problem i kod mene

16 godina

Da nije neki Error (15)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Da nije neki Error (15)

da, u početku kada idem play now, ubaci me, onda izbaci, ponovo login, i kaze you logged of (15)

16 godina
neaktivan

našao rješenje na njihovom forumu, tako da ne stavljam izvor

- in game menu press 'change hero' button
- choose other hero to login
- press 'change hero' again
- choose the hero you want to play, login
- press 'play now'
(still error? repeat these steps few times)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam imao jednom taj problem i nakon ponovnog ulaska u igru proradilo i više nemam takvih problema.

dotore1
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Meni igra nevalja jer ima previse problema, ali bas previse. Ponekad mi se zacrni ekran i tako stoji crn, cujem zvuk sve pet radi ali nemam slike (nije do mog PC-a jer ostale igre rade bez problema), onda ponekad izbaci PB, pa velika latencija, nemozes sam birat koji oces server vec te automatski stavlja u ''najpogodniji'' po neznam kojim kriterijima itd. Okay, igra je besplatna ali ako cemo tako onda radje dam pare za igru i igram se mirno bez zivciranja.

I'm the cream of the crop, I rise to the top I never eat a pig 'cause a pig is a cop Or better yet a Terminator, like Arnold Schwarzenegger Try'n to play me out like as if my name was Sega
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

najveća lgupost je

kaj moram preko mozzile igru pokretat

retardirano je

a igra nije loša

ipak TF2 rula

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Meni ne radi, zbog preslabe grafe... Očito je Radeon 9250 malo zastario... Smijeh

Držim se ja TF2...

I see offline people!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

LOM...

Live to WIN!!!!! http://thepiratebay.org/torrent/5041678/SMOGOVCI(DVDRip) pomozite seedat
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sam uspio, i jedino sto me je*e u igri je sto nemrem sprintat, a da bi sprintao trebam dobit veci level i kupit si to, također mi se sviđa invisibility i sniper ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ukay1000 kaže...

Meni igra nevalja jer ima previse problema, ali bas previse. Ponekad mi se zacrni ekran i tako stoji crn, cujem zvuk sve pet radi ali nemam slike (nije do mog PC-a jer ostale igre rade bez problema), onda ponekad izbaci PB, pa velika latencija, nemozes sam birat koji oces server vec te automatski stavlja u ''najpogodniji'' po neznam kojim kriterijima itd. Okay, igra je besplatna ali ako cemo tako onda radje dam pare za igru i igram se mirno bez zivciranja.

Niti jedan problem šta se tiče slike i zvuka od navedenih nisam imao. Jedno dva puta bi došlo do lagg-a i par puta me nije konektirao i to je to. A kada te igra baci na neki server pritiskom TAB+F5 server ide pod bookmarks i to je to.

A evo i mog tigra

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2009 15:07 (doktor1).
16 godina

- press 'play now'

ili mi nece il ja ne kuzim

17 godina
doktor1 kaže...
ukay1000 kaže...

Niti jedan problem šta se tiče slike i zvuka od navedenih nisam imao. Jedno dva puta bi došlo do lagg-a i par puta me nije konektirao i to je to. A kada te igra baci na neki server pritiskom TAB+F5 server ide pod bookmarks i to je to.

A evo i mog tigra

Al u tome je i fora sto ja nezelim bookmarkat server koji mi nevalja. Od kojih tridesetak pokusaja bio sam samo na jednom dobrom serveru kojega sam bookmarkao i sada kada se zelim opet spojiti jednostavno me PB izbacuje. Sto se tice slike to mozes naci i na official forumu gdje ima par fixova ali onda igra radi sporo (kojih 12 fpsa) cak i na gtx280 karticama tako da to otpada. Kad vidim tematiku i nacin igranja svidja mi se, ali dok se ne rijese (poznati) problemi necu je vise zaigrati. Igram radje TF2 kojeg platis i nemas nikakvih problema.

I'm the cream of the crop, I rise to the top I never eat a pig 'cause a pig is a cop Or better yet a Terminator, like Arnold Schwarzenegger Try'n to play me out like as if my name was Sega
16 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

- press 'play now'

ili mi nece il ja ne kuzim

na njihovoj stranici se logiraj i napravi si još jednog ISTOG heroja, i u igri uzmi obicnog, idi make match itak nes  i onda jednostavno idi na play now (u onom toolo na mozilli) i samo tako switchaj dok ne uspije...

17 godina

Baš sam pročitao na službenom forumu da je igra još u beti (open beta) te da zato ima određenih problema sa lagg-om i konekcijom..., kao i samo četiri mape.

Prilikom izlaska "full game"-a dolaze i nove mape...

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2009 20:50 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nadam se da će se sve riješiti jer igra je predobra.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Slažem se, igra je zabavna i opuštajuća.. Još da ubace kakvih desetak mapa, (ajde +6 još i može proći), i to je to... besplatno. Šteta šta nemaju u planu izbacit nikakav map creator..

P.S. - famozni error15; - piše da se isključivanjem antivirusnog programa riješava taj problem

dotore1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e ak može link nisam našo na googleu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Ovo je stvarno nevjerojatno, zna li tko kako ugasiti aviru?

Ne u startupu nego kad ja hoću batlefielda da se riješim errora 15.

Pokušao sam ugasit proces ali ne da se...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Desni klik mišem na ikonu u taskbaru i makni kvačicu sa "Antivir Guard enable"

dotore1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

To je samo guard, ne cijeli av, btw i nakon toga mi je error 15...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

To je samo guard, ne cijeli av, btw i nakon toga mi je error 15...

Hmm, ova je tema postala pogodna za search i rješavanje problema, ja svoj problem riješio, i već sam naveo kako, ali nitko me ne sluša

eto. ugasi si avira guard, te kreiraj još jednog heroja ali istog, i zatim kad se logiraš uzmi tog drugog, i trebalo bi raditi, ako ne, opet switch heroja i sve tako, uspjet će ti, meni je uspjelo bez gašenja AV iz prvog puta, tj kad sam uzeo onaj drugi account

15 godina
neaktivan

e ja kad hocu pokrenit battlefield dode prozor za pokrenit igru i resetira mi se kompjuter....nrki error....moze pomoc???????? BIO BIH ZAHVALAN

dado

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Rješenje za izbacivanje iz igre je ta da se prvo updatea PB i drugo je potvrdit svoj korisnički račun.Evo linka za PB.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igra je još u otvorenoj beti tako da nema smisla govoriti da ne valja zbog bugova. Ajd napišite ovdje imena svojih heroja tako da se možemo povezati i baciti koju partiju...
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
16 godina
neaktivan

ma ja sam igrao to i ne da mi se vishe, trebam ga ponovo instalirat zbog rušenja sistema zbog ***enog virusa (zaboravio koji) ali ugl 27. level :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dodajte mene!!

((-Fresh-))

Inače, i meni se pojavljuje bug sa crnim ekranom, ali sam ga "riješio" stavljajući igru na low detalje. Svi detalji iznad low ruše mi igru (crni ekran samo sa zvukom).

Inače igra je predobra (makar izgleda ko govance na low detaljima).

Da i rezolucija mi ne utječe na bugove sa crnim ekranom. 

http://www.youtube.com/user/sfdebris ---> recenzije Star Trek epizoda
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sam ih pokretao preko Internet Explorera i nikad nisam imao problema...

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice