- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam završio s Hardlineom. Iskreno, za ovo ne bih platio ni centa.
jedino zasada igra valja....dami
Čuo sam da se Dama drogira - valjda mu je zato HL odlična igra?
ma i ja zapalim pljugu s vremena na vrijeme pa tvrdim drugačije
Meni cijela igra vuce na nekakvu kinesku kopiju Battlefilda 4, samo u shemi policajci-kriminalci(al kopija koja pristojno radi). I to kao...evo napravili smo vam BF i to for free. Samo sta u ovom slucaju Hardline kosta 30tak eura. Ipak malo previse. 10-15 eura bi bila ok cijena. Heist je ok, dinamican, zabavan. I sve to skupa radi ok. Moglo bi se napucavati. Dok mi nikako nije jasan smisao conquesta(cemu to uz jedan BF4). Steta sto u beti nema jos koji mod (rescue, crosshair) koji su vise orjentirani kao competitive modovi, da vidimo kako to funkcionira. Ja bi se slozio sa Damom, meni igra radi ok, od netcoda, igrivosti, osjecaja pucanja. Mislim da bi bila zabavna u ta 2,3 moda 5vs5 ili tako nesto. Nakon BF4 ratovanja, velikih mapa, vozila, poneki bijeg na BFH radi infantry gameplaya bi bio sasvim ok.
Meni cijela igra vuce na nekakvu kinesku kopiju Battlefilda 4, samo u shemi policajci-kriminalci(al kopija koja pristojno radi). I to kao...evo napravili smo vam BF i to for free. Samo sta u ovom slucaju Hardline kosta 30tak eura. Ipak malo previse. 10-15 eura bi bila ok cijena. Heist je ok, dinamican, zabavan. I sve to skupa radi ok. Moglo bi se napucavati. Dok mi nikako nije jasan smisao conquesta(cemu to uz jedan BF4). Steta sto u beti nema jos koji mod (rescue, crosshair) koji su vise orjentirani kao competitive modovi, da vidimo kako to funkcionira. Ja bi se slozio sa Damom, meni igra radi ok, od netcoda, igrivosti, osjecaja pucanja. Mislim da bi bila zabavna u ta 2,3 moda 5vs5 ili tako nesto. Nakon BF4 ratovanja, velikih mapa, vozila, poneki bijeg na BFH radi infantry gameplaya bi bio sasvim ok.
Ja bi uzeo igru samo radi ovog boldanog. CQ me ne zanima.
Ja bi uzeo igru samo radi ovog boldanog. CQ me ne zanima.
Tužit ću te petku da lažeš
Sinoć neće čoek ić igrat heist jer mu se svidilo rokat glinene golubove iz helića na cq-u
Tužit ću te petku da lažeš
Sinoć neće čoek ić igrat heist jer mu se svidilo rokat glinene golubove iz helića na cq-u
To je bio trenutak totalne sreće jer sam uvezao 5-6 killova sa little birdom i još uvijek sam prilično uvjeren da su uključili aim assist, inače ne znam kako bi drugačije to objasnio.
Hmm, izgleda da si htio staviti sliku,
Hmm, izgleda da si htio staviti sliku,
Da, a i ti si brz u pm! Čovjek više ne može ni sakriti ništa! :-)
Najgora fizika motora ikad!Kao da skace po kur*u
Najgora fizika motora ikad!Kao da skace po kur*u
Naravno, to je najbitnija stavka za FPS igru. Gamebreaker.
Odigro sitno betu, vidio da je igra zivo smece. Fizika auta, motora ( kako je naveo kolega gore ) je katastrofalna. Upakirali su umjesto amera i talibana, policiju i lopove i to ce pordavat za 60€ + za izuzetne ovce premium od 50€. Koji smijeh je ovaj EA, hebes mi sve. Najgore je sta ce netko to i kupit.
Jučer nakon 5 dana ponovo igrao BF4 i tek sam onda vidio kolko zapravo Hardline zaostaje u gotovo svemu. Kao da je igra izašla koju godinu prije četvroke, izgled puški je čudan, zvukovi i modeli likova isto tako.
Igra je dobra u tim novim modovima, ali samo dobra. To najvjerovatnije samo zato jer su novi pa su zanimljivi, ali mislim da bi mogla dosaditi već nakon mjesec-dva i onda će imati svega par punih servera isto kao što je bilo sa MOH:W.
Žao će mi biti jedino Viscerala ako failaju jer se ekipa trudi i imaju nekoliko dobrih igri koje su do sad izdali, pa bi bilo bolje da im je EA dao da rade novi Dead Space.
visceral studio.
najbolja solucija je prodat taj studio i otvorit slastičarnu.
slastičarna visceral.
baš dobro zvuči, bili bi šipcima glavna konkurencija.
visceral studio.
slastičarna visceral.
Ako ne bude burek u ponudi i to im je u samom startu osuđeno na propast...
visceral studio.
slastičarna visceral.
Ako ne bude burek u ponudi i to im je u samom startu osuđeno na propast...
Burek SA SIROM?
Hardlajn - najkontroverznija igra ikada! Radi ali ne valja... hahaha
Ja sam neki dan igrao Hardline na xbonu betu i onda sam isao na ps4 kod frenda. Mogu vam rec da je ovo jedan od najboljih BF ikada napravljen. Pogotovo na konzoli. Prva pucacina koja je bolja na konzoli nego na pcu. Ja imam pc da se razumijemo ali sam ovo igrao kod prijatelja.
Ja sam neki dan igrao Hardline na xbonu betu i onda sam isao na ps4 kod frenda. Mogu vam rec da je ovo jedan od najboljih BF ikada napravljen. Pogotovo na konzoli. Prva pucacina koja je bolja na konzoli nego na pcu. Ja imam pc da se razumijemo ali sam ovo igrao kod prijatelja.
Pa da, ovo je BF za konzolaše, CoDovce i djecu do 13 godina.
Pa da, ovo je BF za konzolaše, CoDovce i djecu do 13 godina.
tocno,volio bi da ima arma 3 za ps4 i csgo
Sve su pite pitice,ali samo je burek pitac
Mogu vam rec da je ovo jedan od najboljih BF ikada napravljen. Pogotovo na konzoli.
Prva stvar ovo nije BF, ovo je izdrkotina s kojom ea mlati paru od naivaca. Drugo neovisno o tome pričamo li o ''battlefieldu'' igra je smeće
Mogu vam rec da je ovo jedan od najboljih BF ikada napravljen. Pogotovo na konzoli.
Prva stvar ovo nije BF, ovo je izdrkotina s kojom ea mlati paru od naivaca. Drugo neovisno o tome pričamo li o ''battlefieldu'' igra je smeće
Takvo identično mišljenje ja imam o BF4...