Battlefield Hardline

poruka: 1.883
|
čitano: 183.565
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Jedan brzinski gameplay/review od kojeg mi je danas malo loše :) 

3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield Hardline

Ja sam završio s Hardlineom. Iskreno, za ovo ne bih platio ni centa.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

jedino zasada igra valja....dami 

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Battlefield Hardline

Čuo sam da se Dama drogira - valjda mu je zato HL odlična igra?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

ma i ja zapalim pljugu s vremena na vrijeme pa tvrdim drugačije 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield Hardline

Koja PM?  Prilikom svakg spajanja na neki server mi baci ovo i moram čekat bez obzira na server i kaj piše 28/32???

Bio reset servera!

StariGad_HR @battlefield
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 13:00 (Butcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield Hardline

Meni cijela igra vuce na nekakvu kinesku kopiju Battlefilda 4, samo u shemi policajci-kriminalci(al kopija koja pristojno radi). I to kao...evo napravili smo vam BF i to for free. Samo sta u ovom slucaju Hardline kosta 30tak eura. Ipak malo previse. 10-15 eura bi bila ok cijena. Heist je ok, dinamican, zabavan. I sve to skupa radi ok. Moglo bi se napucavati. Dok mi nikako nije jasan smisao conquesta(cemu to uz jedan BF4). Steta sto u beti nema jos koji mod (rescue, crosshair) koji su vise orjentirani kao competitive modovi, da vidimo kako to funkcionira. Ja bi se slozio sa Damom, meni igra radi ok, od netcoda, igrivosti, osjecaja pucanja. Mislim da bi bila zabavna u ta 2,3 moda 5vs5 ili tako nesto. Nakon BF4 ratovanja, velikih mapa, vozila, poneki bijeg na BFH radi infantry gameplaya bi bio sasvim ok.

6 0 hvala 1
13 godina
Re: Battlefield Hardline
BDS kaže...

Meni cijela igra vuce na nekakvu kinesku kopiju Battlefilda 4, samo u shemi policajci-kriminalci(al kopija koja pristojno radi). I to kao...evo napravili smo vam BF i to for free. Samo sta u ovom slucaju Hardline kosta 30tak eura. Ipak malo previse. 10-15 eura bi bila ok cijena. Heist je ok, dinamican, zabavan. I sve to skupa radi ok. Moglo bi se napucavati. Dok mi nikako nije jasan smisao conquesta(cemu to uz jedan BF4). Steta sto u beti nema jos koji mod (rescue, crosshair) koji su vise orjentirani kao competitive modovi, da vidimo kako to funkcionira. Ja bi se slozio sa Damom, meni igra radi ok, od netcoda, igrivosti, osjecaja pucanja. Mislim da bi bila zabavna u ta 2,3 moda 5vs5 ili tako nesto. Nakon BF4 ratovanja, velikih mapa, vozila, poneki bijeg na BFH radi infantry gameplaya bi bio sasvim ok.

Ja bi uzeo igru samo radi ovog boldanog. CQ me ne zanima.

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
Soldier977 kaže...
BDS kaže...

Ja bi uzeo igru samo radi ovog boldanog. CQ me ne zanima.

Tužit ću te petku da lažeš

Sinoć neće čoek ić igrat heist jer mu se svidilo rokat glinene golubove iz helića na cq-u

13 godina
jopis kaže...

Tužit ću te petku da lažeš

Sinoć neće čoek ić igrat heist jer mu se svidilo rokat glinene golubove iz helića na cq-u

To je bio trenutak totalne sreće jer sam uvezao 5-6 killova sa little birdom  i još uvijek sam prilično uvjeren da su uključili aim assist, inače ne znam kako bi drugačije to objasnio.

14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 15:27 (animosity_frenzy).
Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
animosity_frenzy kaže...

Hmm, izgleda da si htio staviti sliku, 

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...
animosity_frenzy kaže...

Hmm, izgleda da si htio staviti sliku, 

Da, a i ti si brz u pm! Čovjek više ne može ni sakriti ništa! :-)

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
12 godina
protjeran
Battlefield Hardline

Najgora fizika motora ikad!Kao da skace po kur*u

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
Moj PC  
16 0 hvala 0
13 godina
C4R3ON kaže...

Najgora fizika motora ikad!Kao da skace po kur*u

Naravno, to je najbitnija stavka za FPS igru. Gamebreaker.

13 godina
Battlefield Hardline

Odigro sitno betu, vidio da je igra zivo smece. Fizika auta, motora ( kako je naveo kolega gore ) je katastrofalna. Upakirali su umjesto amera i talibana, policiju i lopove i to ce pordavat za 60€ + za izuzetne ovce premium od 50€. Koji smijeh je ovaj EA, hebes mi sve. Najgore je sta ce netko to i kupit.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
19 0 hvala 1
16 godina
Battlefield Hardline

Jučer nakon 5 dana ponovo igrao BF4 i tek sam onda vidio kolko zapravo Hardline zaostaje u gotovo svemu. Kao da je igra izašla koju godinu prije četvroke, izgled puški je čudan, zvukovi i modeli likova isto tako. 

Igra je dobra u tim novim modovima, ali samo dobra. To najvjerovatnije samo zato jer su novi pa su zanimljivi, ali mislim da bi mogla dosaditi već nakon mjesec-dva i onda će imati svega par punih servera isto kao što je bilo sa MOH:W.

Žao će mi biti jedino Viscerala ako failaju jer se ekipa trudi i imaju nekoliko dobrih igri koje su do sad izdali, pa bi bilo bolje da im je EA dao da rade novi Dead Space.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

visceral studio.

najbolja solucija je prodat taj studio i otvorit slastičarnu.

slastičarna visceral.

baš dobro zvuči, bili bi šipcima glavna konkurencija.

Moj PC  
9 0 hvala 1
14 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

visceral studio.

slastičarna visceral.

Ako ne bude burek u ponudi i to im je u samom startu osuđeno na propast...

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

visceral studio.

slastičarna visceral.

Ako ne bude burek u ponudi i to im je u samom startu osuđeno na propast...

Burek SA SIROM?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 20:56 (CyberDemonVZ).
12 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

najbolji feature ovog bfa je pokazivanje 

pandurima

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield Hardline

Hardlajn - najkontroverznija igra ikada! Radi ali ne valja... hahaha

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Burek SA SIROM?

battlelog - Volume_CRO
12 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Ja sam neki dan igrao Hardline na xbonu betu i onda sam isao na ps4 kod frenda. Mogu vam rec da je ovo jedan od najboljih BF ikada napravljen. Pogotovo na konzoli. Prva pucacina koja je bolja na konzoli nego na pcu. Ja imam pc da se razumijemo ali sam ovo igrao kod prijatelja. 

Jedna Dota na dan vadi psihopata iz tebe van!
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
odjavljen
NoniCRO kaže...

Ja sam neki dan igrao Hardline na xbonu betu i onda sam isao na ps4 kod frenda. Mogu vam rec da je ovo jedan od najboljih BF ikada napravljen. Pogotovo na konzoli. Prva pucacina koja je bolja na konzoli nego na pcu. Ja imam pc da se razumijemo ali sam ovo igrao kod prijatelja. 

Pa da, ovo je BF za konzolaše, CoDovce i djecu do 13 godina.

My name is Legion... For we are many!
10 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
NoniCRO kaže...

Pa da, ovo je BF za konzolaše, CoDovce i djecu do 13 godina.

tocno,volio bi da ima arma 3 za ps4 i csgo

13 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Sve su pite pitice,ali samo je burek pitac 

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
NoniCRO kaže...

Mogu vam rec da je ovo jedan od najboljih BF ikada napravljen. Pogotovo na konzoli.

Prva stvar ovo nije BF, ovo je izdrkotina s kojom ea mlati paru od naivaca. Drugo neovisno o tome pričamo li o ''battlefieldu'' igra je smeće

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Battlefield Hardline

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Volume kaže...
NoniCRO kaže...

Mogu vam rec da je ovo jedan od najboljih BF ikada napravljen. Pogotovo na konzoli.

Prva stvar ovo nije BF, ovo je izdrkotina s kojom ea mlati paru od naivaca. Drugo neovisno o tome pričamo li o ''battlefieldu'' igra je smeće

Takvo identično mišljenje ja imam o BF4...

BF Nick: Xtream_Switch
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice