ja sam isto stao na authenticating
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni kad dodem do sign up samo internal server error 500.
Meni kada kliknem continue error da im sajt ne radi haha
meni pise authenticating... i tak stoji :(
brijem da su sad žešće zagušeni. Origin se kreće kao zaklan a CTE isto iz nekog razloga pao. Bit će da dijele server ;)
Evo kako mi izgleda stranica, igra je na originu, mislim da sam upao.
Cim je lik rekao da odemo na battlefield.com otisao sam, nikad u zivotu nisam brze tipkao.
meni pise authenticating... i tak stoji :(
I meni je.
Sve iz pocetka, i onda radi.
dok refresham moram se loginat opet i javlja ovo
"{"error":"500 Internal Server Error"}"
We're sorry, but we're having some technical difficulties. Please try again later.
Welcome to the new Battlefield playground. Hit “Get It Now” for instant access and join the battle between cops and criminals in the streets of LA. The Battlefield Hardline closed beta will be added to your Origin library. Simply download and play from your My Games tab
da kliknes get it now i kaze ti da moras skinuti origin
inace restartovao origin i kaze
Hang on, that didnt work
we´re unable to change your setting. the server may be temoporarily offline, please try again later
nabijem vas
Piše da sam upao u betu međutim nema igre u originu pod my games, slijedeće sedmice uzimam novi pc tako da se nadam malo propucat bf3 i hardline.
Ja sam isto upao, ali nema igre u originu. Sve one bete i demo koje sam sakrio su mi se opet pojavile.
također upao, dobio potvrdu na mail i sve samo igra se nije pojavila u originu....
edit: vidim da nisam jedini
Nema ni meni E3 was a lie.
"We are currently experiencing system lag when sending emails. If you have requested a password reset, made a purchase, or are expecting any other email from Origin and EA, please know that there will be a delay in that email being sent. We’re sorry for the inconvenience and our team is working to resolve this as quickly as possible. Thank you for your patience and understanding."
EA kakav "volimo" i znamo...
Ja sam isto upao, ali nema igre u originu. Sve one bete i demo koje sam sakrio su mi se opet pojavile.
i meni
Čekaj to na krovu igraju? Al se peku
"We are currently experiencing system lag when sending emails. If you have requested a password reset, made a purchase, or are expecting any other email from Origin and EA, please know that there will be a delay in that email being sent. We’re sorry for the inconvenience and our team is working to resolve this as quickly as possible. Thank you for your patience and understanding."
Aj dobro, meni ipak stiglo.
Order Summary
Payment Information
Battlefield™ Hardline Beta €0.00
Nego, Ceco, kad si stigao igrati??
Čekaj to na krovu igraju? Al se peku
Veći debilizam nisam vidio.
U onim crnim majicama..lol nebi da mi plate.
Jel netko jos ima problema sa zvukom na streamu?
Ili sam jedini
Ma ne, igrao bi ti i u skafanderu
Nema zvuka u multiplayeru izgleda.
Aj dobro, meni ipak stiglo.
Order Summary
Payment Information
Battlefield™ Hardline Beta €0.00
Nego, Ceco, kad si stigao igrati??
vec mi je danas "veza" poslala link, samo nisam znao da ce biti live za sve :D
Ma ne, igrao bi ti i u skafanderu
Toliki meh stari moj, tako me boli njonja za ovaj bf jel mi vjeruješ? U 9mj begam i vjerovatno ga neću ni vidjeti.
Hehe, gličeru naš stari, zato te i volimo
I ja upao, došla potvrda na mail no nema ga na Originu.
I ja upao, došla potvrda na mail no nema ga na Originu.
Ja imam na Originu ali daje error kada zelim skinut.
BTW kazu da ima 6.57 GB + 5GB patch
Meni je stalno offline na originu , kada kliknem go online on opet isto ponavlja
Ocito su serveri prebukirani,stigo mail to je bitno,a igra ce se valjda uskoro pojaviti u Originu.