Battlefield Hardline

poruka: 1.883
|
čitano: 182.408
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield Hardline

Tko nije vidio gameplay ima OVDJE

Moj PC  
16 0 hvala 16
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield Hardline
Jack Sparrow kaže...

Evo još u slučaju da ste na poslu i blokiran vam je facebook:

http://www.dailymotion.com/video/x1y6br2_videogames

gameplay počinje tamo negdje od 4:00.

Čini mi se da će igra opet biti za 64 igrača. Ovaj mod blood money sigurno neće biti optimalan za toliko, ali mapa je dosta velika tako da nas najvjerojatnije očekuje ista filozofija u dizajnu mapa kao u BF3/4.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
13 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Pa ovo izgleda kao BF4 DLC... I naplaćuju cijenu punog AAA naslova? Pas im mater... Pa dokle će ovako... Ja se samo nadam da će se bar malo potrudit uglancat igru do izlaska. Ne kupujem sigurno kad izađe, čekat ću bar desetak dana da vidim o čemu se radi... Njušim legalni scam, ako mene pitaš

1971- ∞

6 0 hvala 0
13 godina
Battlefield Hardline

Ajoj, ovo izgleda dovoljno dobro da bi dosta ljudi moglo preći s BF4 na Hardline.

Onda će se smanjiti broj igrača na BF4, a i na Hardline ih neće biti dovoljno, pa će ih još više otići...

I onda će propasti BF serijal....

Evo, najcrnija predviđanja. Valjda se neće ispuniti :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ajoj, ovo izgleda dovoljno dobro da bi dosta ljudi moglo preći s BF4 na Hardline.

Onda će se smanjiti broj igrača na BF4, a i na Hardline ih neće biti dovoljno, pa će ih još više otići...

Bit će BF4 besplatno na proljeće iduće godine {#}

A vidim da ciljaju i na CS-ovce - "bolja" oružja se mogu "kupiti" ingame.

15 godina
Battlefield Hardline

BF4 sa manje vozila i novim mapama. Zahebi ti to.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Battlefield Hardline

Ja ostajem na BF4, pogotovo sad jer su napokon nešto poduzeli vezano uz hitreg, tickrate, netocode...

A i još stižu dva DLC-a. Imat će se što za igrati.

A kasnija kupovina Hardlinea ovisi koliko će ga frendova nabaviti.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 11:30 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
12 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Bit će BF4 besplatno na proljeće iduće godine {#}

A vidim da ciljaju i na CS-ovce - "bolja" oružja se mogu "kupiti" ingame.

Na CS-u možeš kupiti samo skinove, ne znam odakle ti ta glupost da možeš kupiti bolja oružja

1971- ∞
13 godina
Roko567 kaže...
Na CS-u možeš kupiti samo skinove, ne znam odakle ti ta glupost da možeš kupiti bolja oružja

Mislio je na kupovinu na pocetku runde:

http://filebase.bots-united.com/uploads/cs16-weapon-names-fix.jpeg

16 godina
Roko567 kaže...

Pa kad odigraš prvi rundu dobiješ pare kojima si kupiš bolje oružijek kod sljedečeg spawna.

12 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ja ostajem na BF4, pogotovo sad jer su napokon nešto poduzeli vezano uz hitreg, tickrate, netocode...

2 dlca? Ja sam mislio da dolazi jos samo jedan.
13 godina
omomomomoomm kaže...
CyberDemonVZ kaže...

2 dlca? Ja sam mislio da dolazi jos samo jedan.

Dragon's Teeth (najavljene bliske borbe u gradovima, možda nešto kao Close Quarters u BF3. Ili Moža Aftermath)

I zadnji Final stand. O njemu se ništa ne zna. Ali zbog imena neki govore o atomskim bombama i vanzemaljcima. A i zbog dog-tagova koji su se pojavili {#}

BF4 nuke dog-tag BF4 nuke dog-tag
BF4 aliens dog-tag BF4 aliens dog-tag
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 11:50 (CyberDemonVZ).
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Roko567 kaže...

Mislio je na kupovinu na pocetku runde:

http://filebase.bots-united.com/uploads/cs16-weapon-names-fix.jpeg

Jack Sparrow kaže...
Roko567 kaže...

Pa kad odigraš prvi rundu dobiješ pare kojima si kupiš bolje oružijek kod sljedečeg spawna.

Aha, kužim. Mislio sam da je ciljao na mikrotransakcije

1971- ∞
13 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Ispricavam se ako je vec bilo:

Battlefield Hardline Beta Gameplay SS

Beta Footage MEGA download

Vjerujem da su SS-ovi iz gameplay videa koji traje kojih 13 minuta, nisam ga jos pogledao, downloadam.

edit:

Ok pogledao sam video, nema bas niceg zanimljivog jer je lik sam na mapi, no za sada ovaj battlefield

me najmanje zanima I cak vjerujem da cu ga preskociti da se malo odmorim od fransize, ako nastave ovim tempom ljudima ce brzo dosadit.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 12:31 (Marcuskac).

2 0 hvala 1
13 godina
Battlefield Hardline

Jel to samo meni, ili izgled automobila i njihovo ponašanje izgledaju predobo za jedan FPS?

Pretpostavljam da je za to zaslužan NFS (nisam igrao ni jedan noviji, al znam da su na Frostbajtu).

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 12:07 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ovo zbilja izgleda kao BF4 sa malo izmenjenom tematikom. Cak je i mapa Shangai lookalike... Bas me zanima kako ce u stvarnosti izgledati, a jos vise me zanima kolicina bug-ova koja ce 

biti u igri.

12 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

igra po zasad vidjenome izgleda solidno, al treba vidjet nesto od akcije da bi se moglo malo vies procjenit...

svidja mi se ideja al kak ste vec rekli, vise manje djeluje ko dlc a ne zasebna igra

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield Hardline

Jackfag i ostala youtube bagra su dobili priliku danas da zaigraju ovaj BF(najnoviji build),i kažu da su impresionirani poslom koji su ovi napravili.

Al isto ili slično su govorili za BF4,jackfageta su vjerojatno opet potplatili :D

Sve što su snimili će objaviti 9(ponedeljak)...nakon što EA svoje kaže.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
5 0 hvala 5
13 godina
pirat kaže...

Jackfag i ostala youtube bagra su dobili priliku danas da zaigraju ovaj BF(najnoviji build),i kažu da su impresionirani poslom koji su ovi napravili.

Al isto ili slično su govorili za BF4,jackfageta su vjerojatno opet potplatili :D

Hvala na info, ali im ništa ne vjerujem.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
neaktivan
pirat kaže...

Jackfrags, FrankieOnPC (koji se cak usudio rec da ga nisu potplatili) i jos mnogi su bili dio EA programa di su im davali pare da snime dobar review cetvorke, tako da su ih najvjerojatnije i za ovo platili. Nemam ništa protiv toga jer ljudi žive od tog Youtuba. Ali gadi mi se taj Frankie koji em tvrdi da ga nisu platili em glumi neki racku da je Youtube njemu hobi. Moš mislit... Lik je čisti glumac tako da njegovim reviewovima i mišljenjima uopće više ne vjerujem

1971- ∞
14 godina
Battlefield Hardline

Ovo je otišlo predaleko, mogu zaboraviti sve one BattleMomente i BattleFeels...Valjda ovo neće biti ni slično završnom proizvodu, jer ovo držanje puške, udarci pendrekom itd. su malo zgličani...

http://www.youtube.com/user/MsDome007 <---Battlefiled Series Videos
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 16:53 (Komunist Izet).

1 1 hvala 0
13 godina
Roko567 kaže...

Ali gadi mi se taj Frankie koji em tvrdi da ga nisu platili em glumi neki racku da je Youtube njemu hobi. Moš mislit... Lik je čisti glumac tako da njegovim reviewovima i mišljenjima uopće više ne vjerujem

Frankie je meni ispočekta bio najbolji od svi tih jutubera.

Zato jer dobro igra i ne kampira k'o lvlsmrad.

Ali nakon te afere s plaćanjem pozitivnih komentara su mi se svi skupa zgadili, Frankie najviše jer je ispočetka ignorirao to, tj. nije se očitovao.

JackFrags je isto papak, ali je barem napravio video gdje se kao opravdava.

Mada mu je to što je naveo čisti bulšit, al dobro, čovjek živi od toga pa nek mu bude.

Njemu je na dušu.

Mislim da se i lvlsmrad očitovao o tome, ali on mi je od početka antipatičan tako da me nije pogodilo što je učestvovao u toj aferi.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Battlefield Hardline
Tko se opravdava taj je i kriv. ;) Meni je lvlcrap jedini sumnjiv jer je hvalio igru sve do izlaska, a onda obrnuta priča.

Frankie pak niti ne igra tolko BF i mislim da nije mjenjao mišljenje nakon izlaska kao neki. Jedino sam na njega subani od svih yutubera jer ne plače kao lvlcap, nego je više zabavljač i jer igra i druge igre.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Frankievi videi su super, ali lik previše glumata i izmišlja a i dokazano je da je koristio skripte u armi 2

1971- ∞

1 2 hvala 0
15 godina
Battlefield Hardline

Meni je super pogledat nekad njihove videje i baš me ne dira ni malo kaj su potplačeni, ako jesu. Da ste vi na njihovim pozicijama i vi bi to radili, i ja bi to radio, jer im je to zarada.

Ko je kriv ljudima kaj kupuju igre prema tuđem videu s Youtube-a. {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 19:08 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

LOOOOOOOOL pa ovo je bf4 dlc.

battlelog: CRO_ZeNGe
13 godina

Iskreno Matimio ih sve šiša.

Iako pratim i lvlcapa,al matimio ima ono nešto

Pwnstar je isto ok,jest da zivi od jutuba al je vec x puta rekao kako mu nije bf zabavan više osim kad igra s prijateljima pa se zaje*ava

11 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Ma seananners ih sve sisa :D

Nego jel netko vec preordao?! :)

1 0 hvala 0
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Jack Sparrow kaže...

LOOOOOOOOL pa ovo je bf4 dlc.

O da ali je ekipa iz EA games sigurno rekla fuck it ljudi su glupi anyway napravite zaseban game i prodajte im muda po bubrege i vidi cuda ljudi vec preorderaju {#}

twice the pride double the fall
14 godina
pirat kaže...

ti zabari jackfag i ne sjecam se vise ko jos, kad sam procitao ko je potplacen bio odmah su otisli kod mene na unsubscribe, tako da ih vise i ne pratim

u zadnje vrijeme samo matta najvise volim slusati

nego ima li kakav gdje sad frisak link s tim gameplayom, ovi sto su dosad postavljeni su uklonjeni

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 22:24 (Indestructible).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice