pozdrav svima, eto novi sam ovdje al i novi sam i u online pucacinama i prije 4 dana sam si kupio prvu orginal igru jer mi treba nesto za razbirigu al ovo je postalo nesto vise od razbibrige, izgubim pojam o vremenu i zaboravim jest ...
imam par pitanja,
kako efikasno nekog ubit s nozem, to bi trebalo bit tako jednostavno al ja ne kuzim zasto meni nece ubit lika, imao bi najmanje 3 puta vise dog tagova da sam koknuo svakog kojeg sam trebao koknut...zabim mu noz u glavu(doslovno) al neeee on se okrene i zabi ga meni
i igram iskljucivo s reconom, poceo sam, svidjelo mi se i jos nemam ni boda na ovim ostalim, i zanima me koje puske su najdraze ostalim reconovcima
taj m95 je topcina al nekak ko da mi metak vise pada na vece udaljenosti od GOLa a i spor je za reload previse, kliknem R pa odem pišat...
i jedna jako cudna stvar mi se dvaput dogodila, uzmem mortar, nanisanem neki tenk koji tamo negdje daleko stoji i puca i istrese se mortar na mene i pise mi you committed suicid... WTF???
a i koliko puta mi se igrica rusila, ajmeee, pa sve piratske skupa koje sam igrao nisu se toliko rusile...