Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.197.080
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

pozdrav svima, eto novi sam ovdje al i novi sam i u online pucacinama i prije 4 dana sam si kupio prvu orginal igru jer mi treba nesto za razbirigu al ovo je postalo nesto vise od razbibrige, izgubim pojam o vremenu i zaboravim jest Iznenađen...

imam par pitanja,

kako efikasno nekog ubit s nozem, to bi trebalo bit tako jednostavno al ja ne kuzim zasto meni nece ubit lika, imao bi najmanje 3 puta vise dog tagova da sam koknuo svakog kojeg sam trebao koknut...zabim mu noz u glavu(doslovno) al neeee on se okrene i zabi ga meni Mršti se

i igram iskljucivo s reconom, poceo sam, svidjelo mi se i jos nemam ni boda na ovim ostalim, i zanima me koje puske su najdraze ostalim reconovcima Osmijeh

taj m95 je topcina al nekak ko da mi metak vise pada na vece udaljenosti od GOLa a i spor je za reload previse, kliknem R pa odem pišat...

i jedna jako cudna stvar mi se dvaput dogodila, uzmem mortar, nanisanem neki tenk koji tamo negdje daleko stoji i puca i istrese se mortar na mene i pise mi you committed suicid... WTF???

a i koliko puta mi se igrica rusila, ajmeee, pa sve piratske skupa koje sam igrao nisu se toliko rusile...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Sir Vidara the XVII kaže...

evo ja sam svoj original platio 350 kuna i nisam ni odigrao singleplayer (i NE, nisam igrao piratsku verziju singleplayer), tako da nemam baš dobro mišljenje o tvojoj ocijeni igre, bez uvrede naravno

Takodje, kupio sam igru instalirao i SP sam odigrao 3 misije (i to kad su serveri bili offline radi maintenance. Smijeh

Multiplayer se definitivno nemoze procjenit na osnovu Single Player zato i pise "Game  experience may change during online gameplay" jer je osjecaj bojista u igri nevjerovata i daje tako dobru atmosferu da sve prethodne igre blijede u usporedbi s tim. Opet stvar ukusa neko voli arkadnij, opustenij pristup igri koja se vise bavi close quaters borbom za razliku od ovog naslova. Ako pogledas po temi 90% onih koji pljuju po igri su pirati koji nisu ni iskusali MP, dok oni koji su bili najveci branioci MW2 u proslih par mjeseci sute i igraju BC po cjele dane (na koga li mislim Smijeh)

Sto se tice mortar problema moras paziti da ispred tebe nebude niti jedna liska nekog drveta jer se desi da bacis mortar sam na sebe. . . A bar sa snipom nije problem srusit koje drvo da ocistis sebi range.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 0:49 (D3ViL).
17 godina

Evo i ja sam poceo malo igrati MP (nikad prije nisam igrao BF igru) i mogu reci da mi je igra teska, tj. tesko je ubit ljude (jbt. sa onom osnovnom puskom treba 4,5 metaka da ubijes nekoga) i za sada mi je igra pravo mucenje i dosta me frustrira...Neodlučan Btw ne znam kako vama ali redovito nakon 1 i pol runde na nekom serveru me izbaci van i napise da provjerim internet connection... LOLEK...Cool

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Dermentor kaže...

Evo i ja sam poceo malo igrati MP (nikad prije nisam igrao BF igru) i mogu reci da mi je igra teska, tj. tesko je ubit ljude (jbt. sa onom osnovnom puskom treba 4,5 metaka da ubijes nekoga) i za sada mi je igra pravo mucenje i dosta me frustrira...Neodlučan Btw ne znam kako vama ali redovito nakon 1 i pol runde na nekom serveru me izbaci van i napise da provjerim internet connection... LOLEK...Cool

Od zadnjeg patcha nemam nikakve probleme s izbacivanjem/pronalaskom servera.

1. Pocetna oruzja su jako losa i svima je bilo tesko prvih par lvl

2. I meni je znalo zasmetati sto ljudi popiju koji metak vise, ali kada sam presao na HC servere cisti uzitak. Padaju bez problema i tamo ce ti biti najlakse lvl ako nisi rusher.

3. racunaj na to da drugi igraju ovo danima imaju otkljucane stabilnije, jace preciznije puske. Attachmente, Body Armor, FMJ za veci dmg itd itd. Igraj pa ces vidjet razliku nakon par lvl

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Sir Vidara the XVII kaže...

evo ja sam svoj original platio 350 kuna i nisam ni odigrao singleplayer (i NE, nisam igrao piratsku verziju singleplayer), tako da nemam baš dobro mišljenje o tvojoj ocijeni igre, bez uvrede naravno

Takodje, ...

da, multiplayer is THE shizzle, prvi razlog kupovine definitivno..singleplay fps-ova sam davno ionako prestao igrati nakon COD1 negdje

rekao bih da je ovo prvi potpuno optimizirani battlefield, gdje nema glitch usera, chopper seat switchera, jump/prone idijota, spawnkillinga, base rapinga, global chat abusinga, premoćnih aviona i c4 tank huntera, i ostalih stvari koje su prije išle na živce,  sada je konačno gameplay bolje uravnotežen

mape su dobre, dobar raspored zastava i objekata, dobro pogođena veličina, dobar odnos jačine oružja (osim granade launchera, ali i "GL noobovi" često promaše), destrukcija fenomenalna novina, odlični modovi igranja (super je i squad deathmatch, uz rush (koji totalno podsjeća na metodu igranja enemy territory serijala) i concquest), grafika odlična, skupljanje dogtagova prezabavno...

ima i nekih stvari koje me živciraju kod bc2, ali općenito iskustvo online multija je odlično

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 22:58 (Sir Vidara the XVII).
17 godina
neaktivan

Ovaj battlefield je, uz Fallout 3 mislim jedina igra u kojoj sam prešao sp do kraja u zadnjih 3 godine, iako sam probao sve živo i mrtvo što je izašlo. Naravno uzeo sam ga prvo preko gusara, odigrao sp, vidio ima za 166kn za kupit i odmah kupio. Meni je neusporedivo bolji od mw2, kojeg sam igro do negdje pola igre i onda zaboravio na njega. U mp-u je jedino loše to što kad si 1-2 lvl trebaš čudo da ubiješ nekoga xD

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za ove kojima je teško: kleknuti i pucati u kratkim rafalima ciljajući u u prsa - recoil će obaviti svoje i uglavnom će metak završiti u glavi protivnika.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
moderator
Danny_HR kaže...
skank666 kaže...

a kakvi su to zapravo unique dogtags-i, tj po cemu su oni jedinstveni? pitam jer njih imam vise nego ovih "obicnih" pa ispada da je teze naletit (priklat) na obicne nego ove unikatne?

Hehe... Unique ti znači da si samo jedan od tog igrača uzeo.

Dakle ako ja imam 3 dogtaga ukupno, a 2 su od Pirata. Imam samo jedan unique dogtag od npr Kukyja. Čim kukija maznem drugi put, više nemam unique dogtag.

Sta su to promijenili?

Unique dogtags znaci razliciti dogtagovi. Ako si zaklao 10 razlicitih ljudi po jednom, imas 10 unique dogtagova. Ako si zaklao 2 igraca po 5 puta, imas 10 dogtagova, ali 2 unique, zbog 2 razlicita igraca.

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 8:25 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Sta su to promijenili?

Unique dogtags znaci razliciti dogtagovi. Ako si zaklao 10 razlicitih ljudi po jednom, imas 10 unique dogtagova. Ako si zaklao 2 igraca po 5 puta, imas 10 dogtagova, ali 2 unique, zbog 2 razlicita igraca.

Tačno tačno... Mala greškica mi se provukla.
:)

Poanta i dalje ostaje ista, ne....

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina
neaktivan

Moram da kazem kakav sam fail sinoc napravio:vozimo se u blackhawku,i popravljam sa power toolom kad nas pogode.izvadim pusku da probam nekog ubit i krenu neprijatelji sređivat helić,ja naravno ode popravit samo što sam ga pokušo popravit sa carl gustavom xD.

0 0 hvala 0
15 godina

Clan BF WarZone je dobio svoj BC2 server. Možete ga pronaći pod IP adresom 62.67.42.53:19567 ili imenom =WZ= bfwarzone.net. Server ima dobar ping i smješten je u Njemačkoj.Zasad ide u rush modu,ako postoji dovoljno dobre volje kod igraca za drugi mod ni problem promjenice se.Pozivamo vas da nam se pridruzite Izlanuo se

[url=http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Andi_zg][img]http://bfbc2.elxx.net/sig/clean1/pc/Andi_zg.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jbt tolko ubijam nožem da mi je MMB otišo xD

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

FAILED TO CONNECT EA ONLINE. :S

- xFire: rebelsy - bc2: rebelsyz0r - please add me ! -

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

ljudi evo želim da si kupim igru :D

gjde je najefinije, a opet da nije neka prevara? hvala.

http://regmasters.bloger.hr/

0 0 hvala 0
17 godina
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 10:34 (Wolf88).
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

FAILED TO CONNECT EA ONLINE. :S

Mislim da su napisali da danas 15minuta neće se moć igrat.

K1so kaže...

ljudi evo želim da si kupim igru :D

gjde je najefinije, a opet da nije neka prevara? hvala.

Evo ja sam ti svoju kupio na G2Play za 166kn, uplatio preko mastercarda, za sat vremena mi oni poslali key.

15 godina

morao sam se registrirat da podijelim jucerasnji dozivljaj igre :D

igrao sam u timu mislim sa kucistem, piratom njih sam zapamtio

bio sam jedno 3-4 puta najbolji igrac u timu al zato k/d ratio je bio debelo u minusu, SS nazalost nemam na poslu sam.

ov je moj dozivljaj.

Najbolja mi je atmosfera kada se igra medic, igrali smo mapu isla inocentes i bili defenderi. Rokaju po nama ih blackhawka, mortari padaju na sve strane, sniperi rokaju, padaju granate oko mene kaos, a ja ko muha bez glave trcim okolo po otoku, nis ne cujem, neg sam vidim da neko lezi mrtav 50m dalje i idem mu pomoc.

Osjecaj je *eben.

A i mislim da se sa medic kitom najvise napreduje, jucer sam skupljo oko 3k bodova po rundi.

Game nick mi je isti ko i tu zgmmax pa ak me neko zeli addat slobodno.

8 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Wolf88 kaže...

kako plačam? šalju mi poštom doma? ili karticom? nov sam u kupnji igara :D

edit: mogu kupit MAESTRO karticom?

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 10:49 (K1so).
15 godina
K1so kaže...
Wolf88 kaže...

kako plačam? šalju mi poštom doma? ili karticom? nov sam u kupnji igara :D

edit: mogu kupit MAESTRO karticom?

Skidaju ti sa kartice. a salju ti postom kutiju sa DVDom ili mozes downloadat sta je brzi nacin, jer ti postom treba 3-5 radnih dana, a postoji mogucnost da ti lupe i carinu

15 godina
odjavljen
zgmmax kaže...

Skidaju ti sa kartice. a salju ti postom kutiju sa DVDom ili mozes downloadat sta je brzi nacin, jer ti postom treba 3-5 radnih dana, a postoji mogucnost da ti lupe i carinu

radije download ne treba mi kutija. nego imam Maestro tekuči račun? to je to? mogu tako?

17 godina

Možeš plačati sa visom, maestro card ,master card .Da šalju ti poštom

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 10:54 (Wolf88).
16 godina

Ja sam isto zainteresiran za kupnju ove igre ali ne zelim kupovati karticom nego zelim igru kupiti "na ruke" po prilici u Zagrebu.

Gdje je najpovoljnije?

Keep this topic alive!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel se to meni čini ili su im serveri opet pali?

http://www.keindl-sport.com/proizvod.asp?id=2094
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
K1so kaže...

radije download ne treba mi kutija. nego imam Maestro tekuči račun? to je to? mogu tako?

http://www.game.co.uk/Help/~h9834/Ordering/Payment-Options/

ak imas ona tri broja na poledjini kartice di se potpisujes onda ce proc a ak nemas onda nebu islo

You will need to enter the three or four digit number (known as CVV or CV2) that appears on the back of your card.

17 godina
protjeran

maestro card ne ide, to je debitna kartica(tebi treba kreditna) - pretpostavljam da ide samo njihov(UK) maestro..naruci preko enabave, i uz njihovu proviziju ces proci bolje nego kod nas - sigurno je, ja sam narucio box preko enabave

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
protjeran
doctor_crash kaže...

Evo sad sam malo odigrao SP...I moram priznat da me je igra razočarala....Izbor oružja je puno,puno manji nego u MW2,tzv."ACOG" sight kopiran iz COD-a 4,neprecizno pucanje sa gl-om,itd..

Jednostavno igra mi nepaše..A grafika i razorna moć mi nije nešto posebno,2-3 sata i postaje dosadno....

MW2 mi je puuuuunoo bolji i owna BC2Cool,istina stvar ukusa,a o ukusima se ne raspravlja.

(Joooj šta ćte me natrpat TD-ovimaNevinašceSmijehali moro sam to napisat).

EDIT:Vi koji imate originale...Prosvjetlite me i recite što je to tolko dobro u MP-u?

Primjer:

Ja sam jos junfer i *rka* svaki dan vise puta, i sad svi vi koji niste junferi, objasnite meni kak je to s osobom suprotnog spola....Belji se

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
17 godina
zgmmax kaže...

morao sam se registrirat da podijelim jucerasnji dozivljaj igre :D

igrao sam u timu mislim sa kucistem, piratom njih sam zapamtio

bio sam jedno 3-4 puta najbolji igrac u timu al zato k/d ratio je bio debelo u minusu, SS nazalost nemam na poslu sam.

ov je moj dozivljaj.

Najbolja mi je atmosfera kada se igra medic, igrali smo mapu isla inocentes i bili defenderi. Rokaju po nama ih blackhawka, mortari padaju na sve strane, sniperi rokaju, padaju granate oko mene kaos, a ja ko muha bez glave trcim okolo po otoku, nis ne cujem, neg sam vidim da neko lezi mrtav 50m dalje i idem mu pomoc.

Osjecaj je *eben.

That's it !!!
Takav je BC 2, oni koji i dalje neznaju, jednostavno kad zaigrate igru svatko se barem nekoliko puta nađe  u takvoj situaciji i zato ova igra Owna MW2 preko MP.

15 godina
neaktivan

vidim stavili su novi patch i konačno popravili moj crash zbog kojeg nisam dugo mogao igrat Smijeh

@ BF BC 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Timon kaže...

Moram da kazem kakav sam fail sinoc napravio:vozimo se u blackhawku,i popravljam sa power toolom kad nas pogode.izvadim pusku da probam nekog ubit i krenu neprijatelji sređivat helić,ja naravno ode popravit samo što sam ga pokušo popravit sa carl gustavom xD.

Jedna prikladna ;)

15 godina
neaktivan

evo počea igrat igru i moram reć da sam prezadovoljan

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice