Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.198.042
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
1.Lovac kaže...
APazinjan kaže...
Evo ja danas kupio igru preko enabava.net (209 kn). Usluga je odlična i brza. Jedva čekam da vam se pridružim, iako će to biti tek za uskršnje praznike.... P.S. Danny jesi razmišljao o stavljanju šifre na server jer se dosta njih žali da je stalno pun? Kasnije lako makneš šifru ako nem nikoga.

Pošto ne mogu preko game.uk možda mogu preko ovog a i jeftinije je?

Reci mi molim te kako si naručio da mogu i ja.

Evo ima ti sve na ovoj stranici, ja cu isto ako ne nestane uzet, već bi uzeo nego netko drugi mi uplaćuje pa..

Btw, vidim da se dečki dobro zabavljaju pa i međusobno ubijaju Cool.

16 godina
Wolf88 kaže...

Jel vama na full grafičkim postavkama raste trava na cesti,kućama i što je toćno HBAO?

To je nešto za bolje svijetlo, da svijetlost ljepše izgleda ili tako nešto. Ali googlaj wiki ima odgovor.

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
15 godina
markoal kaže...
1.Lovac kaže...
APazinjan kaže...
Evo ja danas kupio igru preko enabava.net (209 kn). Usluga je odlična i brza. Jedva čekam da vam se pridružim, iako će to biti tek za uskršnje praznike.... P.S. Danny jesi razmišljao o stavljanju šifre na server jer se dosta njih žali da je stalno pun? Kasnije lako makneš šifru ako nem nikoga.

Pošto ne mogu preko game.uk možda mogu preko ovog a i jeftinije je?

Reci mi molim te kako si naručio da mogu i ja.

Evo ima ti sve na ovoj stranici, ja cu isto ako ne nestane uzet, već bi uzeo nego netko drugi mi uplaćuje pa..

Btw, vidim da se dečki dobro zabavljaju pa i međusobno ubijaju Cool.

dobro je znat ;) hvala

17 godina
neaktivan
Jucer je Kuciste stalno letio sam u heliću pa smo ga ubili sami par puta xD - naljutio se :]
Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
Danny jesi razmišljao o stavljanju šifre na server jer se dosta njih žali da je stalno pun? Kasnije lako makneš šifru ako nem nikoga.

Ne dolazi u obzir. Premalo nas je sa foruma da bi ga održali aktivnim i popularnim, uz to nisu svi uvijek online.

Bilo koji će ti server admin potvrditi da je stavljanje šifre na server fail.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina
dajte ljudi koji igrate na bugovom serveru defusajte bombu kad je postavljena. Najgore je kad vidis da su svi tvoji igraci svugdje samo ne kod bombe
16 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
pirat kaže...
skank666 kaže...

ja sam lijepo sinoc, da popravim malo ratio, poceo i svoje ubijat. lakse je. Smijeh

naravno da je bilo slucajno, danny-a sam jednom odveo na hellride s helicem (zabio se u je8eno drvo) a drugi put sam ga strefio 40mm granatom, doduse on je naletio na nju al svejedno. e i tko je kuciste u igri? i on je dobio koju bombicu!Poljubac

Kuciste je TopForumas(to je onaj koji stalno leti s helijem(sam lol))Smijeh

I da bude gore ne lati sam samo sa apachijem, nego leti sam sa uh-60 black hawkom iz kojeg uopće ne može gađati. lolŠutim

hehe tak sam i ja znao uzet taj heli ljepo ga okrenuo premjesti se na strojnicu i ownas 

http://companyofheroesonline.tumblr.com/
16 godina
Travn0Shik kaže...
dajte ljudi koji igrate na bugovom serveru defusajte bombu kad je postavljena. Najgore je kad vidis da su svi tvoji igraci svugdje samo ne kod bombe

ili svi idu da ih stisnu u napad i onda im se jedan čovjek prišulja i planta ili se sakrija pa ćeka sqaud da se spawna na njega.

A najgore je što niko ne spota čovjeka, a pogotovo tenk. Puno puta nam dođu s leđa i naši ga vide ali niko ne spota.

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
15 godina

A što kažeš Danny da se organizira jedan turnir i da taj dan zaključaš server i da bude BUG turnir tj. da samo bugovci sudjeluju u turniru.

Tako da malo vidimo tko je najbolji i bezveze za zabavu ne treba se svaki dan zaključavat to ali samo ono da par puta da se dogovorimo svi za sat pa da odigramo nekoliko rundii ;)

Ja još nemam igru ali bilo bi zabavno svim bugovcima da se malo dokažu ;)

17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

A što kažeš Danny da se organizira jedan turnir i da taj dan zaključaš server i da bude BUG turnir tj. da samo bugovci sudjeluju u turniru.

Tako da malo vidimo tko je najbolji i bezveze za zabavu ne treba se svaki dan zaključavat to ali samo ono da par puta da se dogovorimo svi za sat pa da odigramo nekoliko rundii ;)

To nema problema, samo se treba dogovoriti.

17 godina
moderator
Danny_HR kaže...

To nema problema, samo se treba dogovoriti.

Sacekajte mene :D

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
16 godina
moderator
1.Lovac kaže...

To nije dobro jer morat ču vas sve poubijat.

A i zna se ko ulijeva strahopoštovanje na serveru([HR]pirat)Osmijeh

16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Pa nije važan K/D ratio, važno je pobijediti imat najviši score!Belji se Mislim da sam ja barem puno puta dokazao kako i sa 3/15 ratio(k/d) možeš biti prvi u timuCool 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

molim te, ne budaliSmijeh, mene se i moj team boji!! Cool

i solve my problems with the gun
16 godina
neaktivan
Da li znate hoce li za Uskrs biti kakvih snizenja na G2Play? Sad nemogu kupit key (a, i, ako kupim necu moci zaigrat MP jos mjesec dana) pa zato pitam, a sad je bas jeftino...
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Šef kaže...
Da li znate hoce li za Uskrs biti kakvih snizenja na G2Play? Sad nemogu kupit key (a, i, ako kupim necu moci zaigrat MP jos mjesec dana) pa zato pitam, a sad je bas jeftino...

Vidim da na g2play imaju vise nacina placanja. Da li je neko platio key paypalom (jer navode i tu mogucnost)? Dvoumim se izmedju g2play i ebayja, tamo sam nasao ponudu iste cijene, ali 2 used keyja su bila, medju stotinama prodanih, pa i nije neka sansa da me zakaci, ali opet...

15 godina
neaktivan

@Sef

Cek da izvadim Kristalnu kuglu. Smijeh

a mozes probat i Vidovitog milana da baci oko u Karte. Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 13:36 (Zmalamuth).
15 godina
neaktivan

Pogledao sam statse što je Cored stavio. Prvi ima K/D ratio 66.

Jel to cheater ili superman ?

17 godina
Stoja kaže...

Pa nije važan K/D ratio, važno je pobijediti imat najviši score!Belji se Mislim da sam ja barem puno puta dokazao kako i sa 3/15 ratio(k/d) možeš biti prvi u timuCool 

Pa i je Kill vazan ako lvl radis. Recimo gold star s puskom vrijedi 5000 exp a to stvarno nije za bacit. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
moderator
Bongiaro kaže...

Pogledao sam statse što je Cored stavio. Prvi ima K/D ratio 66.

Jel to cheater ili superman ?

Ne mora biti ni jedno od toga. Mozda samo voli UAV npr. I ja sam u bf2142 znao imati 50:0 K/D omjer ako sam pucao s titana ;)

16 godina
D3ViL kaže...

Pa i je Kill vazan ako lvl radis. Recimo gold star s puskom vrijedi 5000 exp a to stvarno nije za bacit. . .

Ali to nma veze sa ratiom, nego samo pitanje vremena kad ćeš postići taj broj killova, ali opet netko može radit ogroman broj killova, i puno umirati pa opet imat slab ratio a brzo se levelat. 

A taj na prvom mjestu je haker garant, u 47 sati je došao na 17485/270 ratio i 44. rank je, a squad score mu je samo 3000, pa većina nas ima puno veći squad score(meni je 16000 a 15 rank sam) Mislim da ovog frika treba momentalno banat i zabranit mu da igra multiplayer igreBelji se

Evo malo sam računao pa došao da zanimljivih brojki u vezi ovog bisera: on je u 47 sati napravio 17485 killova, što znači da je po satu radio 372 killa, odnosno 6,2 killa u minuti. Što znači da on praktički svakih 10 sekundi ubije nekoga...moguće ako igraš na HC-u sa snajperom+aimbotom, gdje je svaki shot=killNeodlučan

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 14:13 (Stoja).
16 godina
neaktivan
Zmalamuth, pa mozda je takva praksa u G2Playa da snize cijene za Uskrs pa zato pitam. Ako nece biti snizenja, ima koja dobra dusa da kupi sada key za mene po snizenoj cijeni pa da obavimo razmjenu za tjedan-dva?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan

patch je vani za sve sa normalnom verzijom

za steam će ili večeras ili sutra

BC2 nick: maxsisac_cro; xfire:maxsisac
15 godina
neaktivan

Moze mi neko pomoc

doso sam na misiju kada se satelit srusi u selo

i kada dode kraj misije trebam se popenjati u helic

i onda me izbaci na dekstop zastoooo zeliim igrati dalje!!!

P
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo me .. stizem na bug server .. nadam se da nije pun :D

dodajte me molim vas ingame Rebelsyz0r (ovo 0 je nula)

pozz !

- xFire: rebelsy - bc2: rebelsyz0r - please add me ! -

0 0 hvala 0
16 godina
maxsisac_cro kaže...

patch je vani za sve sa normalnom verzijom

za steam će ili večeras ili sutra

Jel ima negdje neki log što se sve dodaje sa ovim patchem? Ili je to ono što je pisalo pred stranicu-dve?

15 godina
neaktivan

da sto posto letim sam helicem

uvijek cekam ljude za helic ajde jedan ss di sam letim

ajde da vas vidim

prvi puta dok sam poletim jedan ss i postajte

mene ste se nasli zahebavat Viče

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
TopForumaš kaže...

da sto posto letim sam helicem

uvijek cekam ljude za helic ajde jedan ss di sam letim

ajde da vas vidim

prvi puta dok sam poletim jedan ss i postajte

mene ste se nasli zahebavat Viče

Ja se ne sjećam da si sam vozio, al se sječam kad si pred koji dan vozio rally na quadu po đungliBelji se Možda bi mogli održat neki racing event tu i tamo, utrke sa quadovima, jetski i ostalim vozilimaSmijeh

17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ja se ne sjećam da si sam vozio, al se sječam kad si pred koji dan vozio rally na quadu po đungliBelji se Možda bi mogli održat neki racing event tu i tamo, utrke sa quadovima, jetski i ostalim vozilimaSmijeh

Rokali smo ja i Pirat utrke.

2-1 u pobjedama za njega za sad.

LOL

đubre bezobrazno!

16 godina
Danny_HR kaže...

Rokali smo ja i Pirat utrke.

2-1 u pobjedama za njega za sad.

LOL

đubre bezobrazno!

Ništa, malo više dirt2 igrati, pogotovo rally u malazijiBelji se Jel se može volan spojiti da radi na BC2Cool

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice