Nego treba tebi neki pilot ili gunner ili medic ili assault? Ja sam baš dobio volju da nabacim koju rundu rusha na Presi ili CQ-a na Arici :)
Ja sam uparavo raspoložen pa ako si za...
Gejmam negdje,pa navrati ;)
Nego treba tebi neki pilot ili gunner ili medic ili assault? Ja sam baš dobio volju da nabacim koju rundu rusha na Presi ili CQ-a na Arici :)
Ja sam uparavo raspoložen pa ako si za...
Gejmam negdje,pa navrati ;)
To nedavno ili?
da
Vidim da ekipa uredno igra bf2,može friend request na synas al u igri jer ne koristim origin ili synacs na xfire.pozz
Jel još kome pronalazi samo 10-tak servera kad lupite search?
Ja dok nisam updejtao igrao bacalo mi je samo 10 servera sad mi uredno izbaci oko 700+
A šta si updateao?
Kruskar na kojim postavkama igraš bf2 reza i grafika?Zanima me jer bi frendu uzeo 9800 gtx+ na otključan b55.Dal je slično ko i gts 250 ili slabija.Ja igram na full hd sve high bez AA i 8x antistrop. filtering i hbo uključen(ispod 56 fpsa nejde oko 60-65 prosjek)
Ops moja greška al brijem da se podrazumijeva na što sam ciljao-to much green mattery in my lungs
Ko zeli nek me doda u igri jel nekoristim origin imam na steam bbc2 (Yunior_HR) eto sve od mene :)
Još uvijek skupljamo igrače da se igraju s nama!
http://www.bug.hr/forum/topic/klanovski-kutak/silver-wolves-recruiting/139574.aspx
jel se moze bc2 igrat multiplayer bez org-a?
apsolutno ne,kupi kljuc i igraj
Na Originu ti je 20 ojrica ja prodajem za 120-150 kn...
pozdrav
Evo ovako instalirao sam već par puta battlefield bad company2 i na početku igre kad iziđu iz čamca i treba ubiti onu dvojicu nožem , čim mrdnem miš pogled mi ode gore i više ga ne mogu nikako vratiti dolje tako da ne vidim ništa ispred sebe, namještao sam u postavkama tipke za pogled i okret ali uvijek tako , zna li netko u čemu je problem
hvala
pozdrav
Evo ovako instalirao sam već par puta battlefield bad company2 i na početku igre kad iziđu iz čamca i treba ubiti onu dvojicu nožem , čim mrdnem miš pogled mi ode gore i više ga ne mogu nikako vratiti dolje tako da ne vidim ništa ispred sebe, namještao sam u postavkama tipke za pogled i okret ali uvijek tako , zna li netko u čemu je problem
hvala
Original igra ili kopija?
Na Originu ti je 20 ojrica ja prodajem za 120-150 kn...
svakih par mjeseci je na nekom popustu. sad nedavno je bio -50% na Originu, mozda bude nakon korizme opet neki popustic ..
kopija, sve do sada koje sam skinuo i isprobao sve se isto dešava možda ja nisam nešto u postavkama dobro namjestio ne znam
kopija, sve do sada koje sam skinuo i isprobao sve se isto dešava možda ja nisam nešto u postavkama dobro namjestio ne znam
iskopiraj sve iz crack foldera ukljucujuci one dvije "pjesmice" u .txt formatu
60 kn koliko znam
hvala
toga se nisam sjetio sad kad sam sve kopirao radi
ima li još kakvih dodatnih mapa za Bad company2 za singlplayer
hvala
imaš DLC Vietnam
hvala
imaš DLC Vietnam
ali vietnam ti je samo multiplayer
hvala
imaš DLC Vietnam
ali vietnam ti je samo multiplayer
Što je dosta lame jer singleplayer bc2 mi je bio predobar, mogli su slično napraviti i u Vitenamu.
Kad se idem logirat piše mi "failed to connect to ea online".U čemu je problem?
Ili je do tvoje konekcije ili do njihovih servera.
Ili je do tvoje konekcije ili do njihovih servera.
Resteriao sam modem i opet isto -.- . Jel ima ko sličan problem?
A što ti je sad Cromaki krivo učinio da mu ideš TD-ati? Imaš 11 godina ili?
Il ti nešto ne valja s vezom ili imaju održavanje servera.
Imam tlinaest.