RPGfreak: KURWA
gore u chatu
hahhaha da, al nije hrvat xD
RPGfreak: KURWA
gore u chatu
hahhaha da, al nije hrvat xD
znam da nije hrvat to je poljak najvjerovatnije. Kod njih je kurwa, a kod nas kurva.
Zabavno mi je gledat Ruse kako j*bu majku jedni drugima u chatboxu.
Ne razumiješ ih ali ti je u grubim crtama jasno.
I stalno nešto jedan drugom..dok ima drugih servera di bi se zakleo da su svi redom nepismeni.
Epic partija zna bit i cak nebude ni 'gg' na kraju a vidi se da su sve random igrači.
Il su svi na mikrofonima il neznaju pisat
hahaha tako je xD kurwa na talijanskom znaci zavoj mozda je i ovo booo xDD btw daj te mi svoj nick in game da vas dodam
Samo u naredna 24 sata na steamu:
Company 2: SPECACT Kit Upgrade,
Battlefield: Bad Company 2 Vietnam,
Battlefield: Bad Company™ 2
9,99 eura
Ljudi, jel ima dobra duša koja će mi giftat Spectact Kit?
Ja ću platiti, ili na žiroračun ili preko pay pala.
Kupio bih si sam, ali mi još nisu novci sa paypala sjeli na karticu, pa ne mogu.
Ako bi mi netko izašao u susret, bio bih zahvalan.
9,99 eura
Sad mi se opet igra :(
9,99 eura
Trenutno nemam nikakav nacin da kupim to prek steama, pa bih zamolio nekoga ako moze da mi kupi na ovaj nacin "Purchase as a Gift" ako se moze, a ja cu njemu uplatiti novac na racun.... ja placam prvi, tako da budete sigurni da vas necu zaje***
Mislim da bi bilo najbolje otvoriti temu "Žicanje i moljakanje igara na Steamu" jer ste i ovu i "Popusti akcije dobre ponude" iztrollali pošteno.
Mislim da bi bilo najbolje otvoriti temu "Žicanje i moljakanje igara na Steamu" jer ste i ovu i "Popusti akcije dobre ponude" iztrollali pošteno.
Kao prvo, nitko ne moljaka, nego većina ljudi ili nema karticu, ili paypal, ili kao u mom slučaju, novaca na kartici.
Ili pomozi nekome, i dobij natrag svoju lovu, i vjerojatno naknadu za to, jer ljudi znaju cjeniti dobru volju, ili šuti.
Kao prvo, nitko ne moljaka, nego većina ljudi ili nema karticu, ili paypal, ili kao u mom slučaju, novaca na kartici.
Ili pomozi nekome, i dobij natrag svoju lovu, i vjerojatno naknadu za to, jer ljudi znaju cjeniti dobru volju, ili šuti.
A što drugo radiš kada ne moljakaš?
Dođem u temu da pročitam kakvu novost, kad tamo sama djeca žicaju igre. Neću šutiti, jer sam ja debil što me ovakve stvari nerviraju i nek mi mod slobodno spiči karton.
Ja ne znam ko tu zica sta .. ja sam samo napisao da mi se sad opet igra igra tj. da bi je rado opet kupio (vec sam je imao 2 puta)
Ne, drugo bi bilo da kažem "ej nemam keša daj mi netko gitaj to besplatno"
Takve bi i ja najrađe stjero u 3 pikse marmelade, i muka mi je od njih.
Ali ja ću, kao i ostala 2 lika koji trebaju igru, dati naknadu.
A što drugo radiš kada ne moljakaš?
Dođem u temu da pročitam kakvu novost, kad tamo sama djeca žicaju igre. Neću šutiti, jer sam ja debil što me ovakve stvari nerviraju i nek mi mod slobodno spiči karton.
Ma jebote, briga me za karton...
Ne razumijem, ti si glup ko k*, vrlo frustriran-nijetvoj dan, ne znas citati, wannabe troll ili nesto jos neotkriveno..... JA NISAM ZICAO OMG, rekao sam da cu ja prvo uplatiti novac na racun i tek onda on meni (znaci, u startu nema sanse da ga zaje***).... i sto je tu nerazumljivo?
BTW ovo traje samo 24h, a dobroj dusi bih u znaku zahvalnosti uplatio visak novaca (bolje to, nego ovima na steam-u kada prode akcija koji su ionako puni novaca)...
Weky je nemiran kad se spomene ž od žicanja izgleda.
Neki nemaju još 18 godina i nemaju karticu pa nemogu kupovat preko steama,ali su voljni prije čovjeku uplatit u pošti novce i neku naknadu da im on kupi.Neznam što je tu tako loše
Neki nemaju još 18 godina i nemaju karticu pa nemogu kupovat preko steama,ali su voljni prije čovjeku uplatit u pošti novce i neku naknadu da im on kupi.Neznam što je tu tako loše
Nije tu ništa loše, nemam ni ja kartice, ali je loše svaku temu zatrpavati molbama i takvim postovima. Otvorite temu u oglasniku i tamo tražite. Ja kada mi treba nešto kupiti tražim privatno neke osobe i to je to.
Nije tu ništa loše, nemam ni ja kartice, ali je loše svaku temu zatrpavati molbama i takvim postovima. Otvorite temu u oglasniku i tamo tražite. Ja kada mi treba nešto kupiti tražim privatno neke osobe i to je to.
A dobro ti si već iskusan forumaš(sarkazam:on) ipak si već 12 dana registriran
I 15 mjeseci sa Weky profilom.
A čemu služi taj BC2 Spectat? Jel može neto objasnit da znam da li kupovat.
A ti si neki "wonna be forum frajer"
A čemu služi taj BC2 Spectat? Jel može neto objasnit da znam da li kupovat.
Pa procjeni sam dali ti se isplati. Ja osobno ne bih uzimao.
A mislio sam da se takva kamuflaža dobiva sa platinom i da još nešto pitam koliko gold stara ima prije platine.
9
jeli vama radi igra trenutno? meni je sve ok dok ne uđem na server,onda me izbaci i piše mi da mi je problem u internet vezi,a internet mi radi bez problema,testirao sam na speedtestu i normalna mi je i brzina i ping.
9,99 eura
On topic:
Van svih rasprava,jako dobra ponuda.
10 ojra za ovako dobru igru+ekspanzija+dodaci...
Rijetko se vidi,zar ne?
9
A kada prijeđem na platinu jer onda dobivam tu kamuflažu ili što već?
9
A kada prijeđem na platinu jer onda dobivam tu kamuflažu ili što već?
Ne. Ne kužim zašto je tebi ova igra toliko komplicirana?
Zašto komplicirana samo želim biti informiran prije nego što nešto kupim ili napravim onda ne razumijem zašto radit platinu kad se ništa ne dobiva s time nego samo medalja.