- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li tko za pucanje? Evo me na Mumbleu pa dopalite..
Sad tribam samo 3 puta ući u igru,biti izbačen pri prvom connectu,gledati kako se statsi unedogled updateaju i onda igru ubit u task manageru.
Prije je bilo samo jedan put.
Da imam programe i živaca,napravia bi video jer stvarno izgleda retardirano 25 minuta pokušavat ući u igru.
Sad tribam samo 3 puta ući u igru,biti izbačen pri prvom connectu,gledati kako se statsi unedogled updateaju i onda igru ubit u task manageru.
Da imam programe i živaca,napravia bi video jer stvarno izgleda retardirano 25 minuta pokušavat ući u igru.
Mislim da si ti jedini koji ima problema sa igrom, u ovih godinu dana koliko je imam niti jedan jedini problemcic.
Mislim da si ti jedini koji ima problema sa igrom, u ovih godinu dana koliko je imam niti jedan jedini problemcic.
Ni ja nikakav problem nisam imao
Nije jedini, i ja sam imao tonu problema.
Mislim da si ti jedini koji ima problema sa igrom
Čisto sumnjam ali bi čak volio da jesam jer nebi nikom poželio ovo čupanje živaca.
Mislim da si ti jedini koji ima problema sa igrom
Čisto sumnjam ali bi čak volio da jesam jer nebi nikom poželio ovo čupanje živaca.
Ok, jedini problem, ako je to uopce problem, je da sam trebao cekati malo duze da se statsi refreshaju a ovo kaj vi imate neke realtek, pa msi afterburner, pa trixx probleme to nista.
Ok, jedini problem, ako je to uopce problem, je da sam trebao cekati malo duze da se statsi refreshaju a ovo kaj vi imate neke realtek, pa msi afterburner, pa trixx probleme to nista.
Barem nisi proklet ljepotom...
:)
Napkon, ha?
čestitam đenerale
Napkon, ha?
Ma da nema faksa bilo bi još davno. :)
Sad če ti bit gušt uzet dog-tag. Onaj jučer je bio sladak...zamisli kako če sad tek biti! ;-)
svaka ti čast....kolko ti je sati trebalo?

Oko 420-430h :)
Bilo bi i brže da nisam ko totalni newb odmah krenuo igrati na BUG serveru. Onih prvih mjesec-dva je bilo jako siromašno bodovima.
Nakon BUG servera otpocetka,nikako bilo doci u plus.Oko 0.75 KD i relativno malo bodova.
Ali kasnije kad se napravia novi soldier,itekako se osjetila razlika
Oko 420-430h :)
Bilo bi i brže da nisam ko totalni newb odmah krenuo igrati na BUG serveru. Onih prvih mjesec-dva je bilo jako siromašno bodovima.
to o siromasni bodovima mi nemoj spominjat nisam igro nekih dva tjedna i sad jedva nakupim 1k bodova
Domi ne priznaje jer nije na HC :)
Domi ne priznaje jer nije na HC :)
ma to je il nije HC bas me briga glavno da se igra
naravno....
Pa da igramo a mozemo i na ts3.
Ili cu ja vas dodat samo recite ingame nick :)

Imaš temu za to.
RPGfreak: KURWA
gore u chatu