Jel se moram imati obicni BFBC2 na steamu da bi se mogao igrati Vietnam ili moze i bez,posto imam BFBC2 na EADM a zelio bi kupiti Vietnam preko Steama.
Hvala unap.
Jel se moram imati obicni BFBC2 na steamu da bi se mogao igrati Vietnam ili moze i bez,posto imam BFBC2 na EADM a zelio bi kupiti Vietnam preko Steama.
Hvala unap.
Možeš igrat Vietnam, ali ga ne možeš kupiti preko Steam-a, nego moraš preko EA-store-a.
Možeš igrat Vietnam, ali ga ne možeš kupiti preko Steam-a, nego moraš preko EA-store-a.
A mogu li se na EA storeu ispuniti svi podatci (br. kred. kartice i to...) pa downloadati igra ??? Posto mrzim narudzbe box izdanja...koje stizu za 7 dana
jel mi može ko pomoć,stalno imam problema sa spajanjem na neki server,uvjek bude connection to game server has been lost
jel mi može ko pomoć,stalno imam problema sa spajanjem na neki server,uvjek bude connection to game server has been lost
pokusaj iskljuciti u postavkama rutera UPnP
isključeno mi cijelo vrijeme
frendu jučer bio isti problem. update pb-a mu je pomogo (isto mu je upnp isključen bio)
frendu jučer bio isti problem. update pb-a mu je pomogo (isto mu je upnp isključen bio)
napravio pb update al opet isto
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=0&jumpto=1725007&sort=desc&view=flat
evo graficka stigla :D
jos nisam isprobao,imam posla oko kuce,pa cu kasnije malo oc-at i probat ingame
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=0&jumpto=1725007&sort=desc&view=flat
Takvu cu i ja kupiti na popustu u linksu. 1300 kn na popustu i jos 5% popusta jer imam člansku izkaznicu
Takvu cu i ja kupiti na popustu u linksu. 1300 kn na popustu i jos 5% popusta jer imam člansku izkaznicu
3% , a ne 5 :)
ljudi el mi možete pomoč.? nezz kaj da radim.. od starog frend mi je danas kupio key za BC2 vietnam.. upišem key u vietnam modu i izbaci mi da je key u uporabi ili key ne postoji?? el znadete u čemu je kvaka??
U kojem si store kupio?
U kojem si store kupio?
e to ja nezz... morat ću pitat tog čačinog lika
evo probao sam bc2 prije reinstalacije,cisto da vidim jel radi,kad ono zbilja radi!
neznam zasto nije htjelo sa 4850 uc u igru....ugl naravno da je pao oc na max bez diranja voltaze: prije je bilo 775/1000,a sad je 850/1200.
detalji u igri su postavljenji na najvise moguce. dx 11,AA x16 ,AFx16,rezolucija 1440x900.min fps je oko 34,avg je 65-70 a max fps je oko 100 bio ako se ne varam.ali budem smanjio AA na x4 pa ce vjerovatno bit i koji fps vise jos.
prezadovoljan sam
fala DadoZG kaj mi je posudil graficku i Co7 kaj mi je posudil nes sitnog
detalji u igri su postavljenji na najvise moguce. dx 11,AA x16 ,AFx16,rezolucija 1440x900.min fps je oko 34,avg je 65-70 a max fps je oko 100 bio ako se ne varam.ali budem smanjio AA na x4 pa ce vjerovatno bit i koji fps vise jos.
Da imaš Quad procesor, to bi letilo još i brže
Sad se nemozes zalit kada te netko ubije da ti je zastekala igra zbog graficke
Inace grafa je avion
Ja vidim da ima quad.
tehnicki ja i imam kvad jer sam otkljucao jezgru na svom x3 435+ oc na 3.2 ghz
sve ti pise pod "moj pc"
tehnicki ja i imam kvad jer sam otkljucao jezgru na svom x3 435+ oc na 3.2 ghz
sve ti pise pod "moj pc"
Da, da... Baš sam malo proguglao, hvala na informaciji
ajde na server
Danas sam dva puta porao otkljucati ACOG za Assault.
P.S.
Mrzim Resetiraj dugme.
složio sam... lik je napiso jedno krivo slovo..
evo napokon sam i ja kupio key za vietnam al do su na serverima koljačine i treba če malo duže da se uigram...
improviziraj.
Eto kupljen vietnam u EA Store. Thanks ljudi