S kojom klasom se dobije G3?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
S kojom klasom se dobije G3?
Bilo kojom.
Na kojem levelu?
Valjda ima mjesta na serveru...al pridružujem se pod kodnim imenom :D :D ... tj. frend posudil acc da nekaj probam, pa reko idem rapeat i BC2 za promjenu...
Na kojem levelu?
E baš ne ću reći, imaš google za takve banalne stvari.
EDIT:
Valjda ima mjesta na serveru...al pridružujem se pod kodnim imenom :D :D ... tj. frend posudil acc da nekaj probam, pa reko idem rapeat i BC2 za promjenu...
Tj. sram te ispasti njubom koji samo CoD zna igrati .
EDIT2: I još k tome samo HC.
nitko mi nece biti frend :(
ajde budem ti ja da se neplačeš, dodaj me---->> pero_HR
Na kojem levelu?
E baš ne ću reći, imaš google za takve banalne stvari.
EDIT:
Tj. sram te ispasti njubom koji samo CoD zna igrati .
EDIT2: I još k tome samo HC.
xD...nisam CoD strogo orijentiran...
ajde budem ti ja da se neplačeš, dodaj me---> pero_HR
te ja zaplačem :)...poslao sam ti request :)
imam problem, naime kada udem u igru pri pokusaju igranja pojavljuju mi se neke crne crte
koje mi nedaju da igram, jel mozda neko zna u cemu je problem i moze pomoc??? :S
evo i slike:
moze neko help pls????
imam problem, naime kada udem u igru pri pokusaju igranja pojavljuju mi se neke crne crte
koje mi nedaju da igram, jel mozda neko zna u cemu je problem i moze pomoc??? :S
evo i slike:
moze neko help pls????
probaj instalirat nove drivere za grafu
Za PS3 dolazi novi patch dok za xbox 360 i PC trebao bi doći kroz nekoliko dana
http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/11/23/update-for-battlefield-bad-company-2-ps3.aspx##
Eto, odgrao 10 minuta, prvi dogtag od Derya, prvi headshot zavalio Overlordu :D :D
kaže player not found, bano je njega i ea izgleda
evo i slike:
moze neko help pls????
probaj instalirat nove drivere za grafu
i dalje ne pomaze :(( neka druga ideja do ceg bi moglo bit? :S
http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/11/23/update-for-battlefield-bad-company-2-ps3.aspx##
Kasniš, stranica prije ove.
kaže player not found, bano je njega i ea izgleda
Probaj copy/pejstati cijeli link u address bar
It is a cold day in hell, today.
Preloše...prvi put ivdim mapu, i plantam na A i B stočarsko rusherski...i niko ne defa...daj lol...
A na nekoj mutavoj mapi, Danny je bio u timu, protivnici su nas stjerali na spawn, i spawn rape masovan bio...preloše
Preloše...prvi put ivdim mapu, i plantam na A i B stočarsko rusherski...i niko ne defa...daj lol...
A na nekoj mutavoj mapi, Danny je bio u timu, protivnici su nas stjerali na spawn, i spawn rape masovan bio...preloše
Taj spawn rape je toliko bio guštan :)))
Ja sam danas popi*dio....na pocetku sve super,čak me i lijepo krenulo i onda mi je igra pocela štekat ko blesava! Za popi*diti!
:)
Tako nam je svima bilo kad smo presli s CODa na BF...
?
Ili ne lol, nema ovo veze s CoD-om, niti sam ikaj slično rekel...
A ni nemogu proć, kad CoD sam otpisao, pogotovo s Black Opsom koji mi je uništio onaj dobar okus tog serijala...MW2 započeo destrukciju, BO završio...Upravo BO je razlog zakaj sam razmislio o BC2...
Mada me razočarala stvar, kaj je previše team dependant game...ak imaš loš tim, nećeš mrdnut s spawna, i sam ćeš ginut ko kreten bezveze...
Prva stvar koju sam radio kad sam ušao na server, je bila spotanje neprijatelja, i moram reć da mi je to gušt radit...
Odo spavat, možda ovaj tjedan nabavim, i okačim na svoj steam...dotad možda me vidite s frendovim accom...ili nikad više :D :D
I naravno nisu riješili bulet trace, koji su maknuli s prošlin updateom
Dobre vijesti stižu iz DICE-a.
Sa sljedečim patchom će uvesti Acog(x4scope) i red dot za G3 i M14.
Za sad će to prvo doći na PS3 ali kasnije za PC i Xbox, izvor LINK
I kratki interviju sa zh1nt0 o BC2 Vietnamu
Uuuu red dot na m14... sad sam se navlažio, al ozbiljno
:)
Tako nam je svima bilo kad smo presli s CODa na BF...
?
Ili ne lol, nema ovo veze s CoD-om, niti sam ikaj slično rekel...
A ni nemogu proć, kad CoD sam otpisao, pogotovo s Black Opsom koji mi je uništio onaj dobar okus tog serijala...MW2 započeo destrukciju, BO završio...Upravo BO je razlog zakaj sam razmislio o BC2...
Mada me razočarala stvar, kaj je previše team dependant game...ak imaš loš tim, nećeš mrdnut s spawna, i sam ćeš ginut ko kreten bezveze...
Prva stvar koju sam radio kad sam ušao na server, je bila spotanje neprijatelja, i moram reć da mi je to gušt radit...
Odo spavat, možda ovaj tjedan nabavim, i okačim na svoj steam...dotad možda me vidite s frendovim accom...ili nikad više :D :D
Ma htio sam reci da je BF dosta drukciji od CODa, vise je timska igra, vise mogucnosti itd. Lollik, ja i jos dosta nas prije BC2 nismo igrali nijedan BF i drugaciji dozivljaj nam je bio... u pocetku su nas razbijali, ali onda kad pohvatas konce sve ide super. Tako da ne odustajes od ove igre :)
(Co7 bi rekao da Lollika jos razbijaju...) :D

I naravno nisu riješili bulet trace, koji su maknuli s prošlin updateom
Čitaj malo ovaj dolje popis vrijedi samo za ps3, osim ono za red dot i acog.
Ma htio sam reci da je BF dosta drukciji od CODa, vise je timska igra, vise mogucnosti itd. Lollik, ja i jos dosta nas prije BC2 nismo igrali nijedan BF i drugaciji dozivljaj nam je bio... u pocetku su nas razbijali, ali onda kad pohvatas konce sve ide super. Tako da ne odustajes od ove igre :)
(Co7 bi rekao da Lollika jos razbijaju...) :D
(maaaaaars)
sto se tice ovo s codom,je to je istina...svaki put kad krenem igrat cod nakon bf-a (rijetko ali zna se dogodit),vise nije to to...ostaje mi neki gorkasti okus kad vidim kolko je cod zapravo losiji od bf:bc2.nema nikakve zustrine,zelje u toj igri osim bit prvi...a to nije to.
u bf-u mi je odlicno sto nemozes sve sam iako ima trenutaka kad se moze,sto mozes bit prvi cak ako i imas najmanje killova.sta nije veci gust kad si frendovima prek ventrila,zahebavas se,deres se ovom kak ti je uvalio noz u straznjicu i da je pi*zdek zbog toga,ili kad se deres: PAZII GORE!!IDE NEKI XII-ic ili PiS-ovac ili sta ja znam tko itd.ali povrh svega mi je veci gust igrat na ogromnim mapama s brutalinim tenkovima i helicima i qvadovima i svime i svacime,nema mi bolje od scene na atacami desert concuest kad se ganjaju 2 helija po mapi ili kad se par tenkova gadja s jednog kraja mape na drugi...i onda kad se sve to zbije na B zastavu pa nastane veliki okrsaj.....samo jedna rijec: PREDOBRO
i nema tog coda na svijetu koji moze ovo sto sad bc2 radi,pa i makar bio zeznut sa svim bugovima na svijetu ja cu ga igrat dokle god bude bilo kompova i dokle god bude bilo ekipe za igranje
evo i slike:
moze neko pomoc molim vas!!
evo i slike:
moze neko pomoc molim vas!!
Na prvi pogled bi reko da smanjis postavke i onda probas..
Baš je bilo njuberski block + spawn rape od cijelog tima.
Skillz...