Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.205.583
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2
Pecha kaže...
peroko kaže...

Odmah iznad JOIN , ljevo od SEARCH se nalazi gumb RESET, klikni na njega...  eto da nebi bilo da nisam pomogao

:) hvala peroko... :* ali ne funkcionira :(

Pokušavaš li se ti kojim slučajem spojiti na stari BUGov server koji ti je ostao u Favoritesima?

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 16:45 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan

hoce li bc2 vietnam dlc bit besplatan za pc?

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Pecha kaže...
peroko kaže...

Odmah iznad JOIN , ljevo od SEARCH se nalazi gumb RESET, klikni na njega...  eto da nebi bilo da nisam pomogao

:) hvala peroko... :* ali ne funkcionira :(

Pokušavaš li se ti kojim slučajem spojiti na stari BUGov server koji ti je ostao u Favoritesima?

da...kaj ima novi server????

14 godina
geek_boy1 kaže...

hoce li bc2 vietnam dlc bit besplatan za pc?

Nope. Besplatan za PC će bit VIP PACK 7, nosi 4 nove mape. Vietnam će se morati plaćat, 13€ u EA storu.

BF:BC2 ingame: Sapko
17 godina
neaktivan

Malo igrao danas nakon trodnevne pauze. Otključao sva oružja i riješio sve kalse, pa sad isprobavam, teenutno se zezam sa GOL Magnumom i red dotom, neloša kombinacija zapravo.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pecha kaže...

FAIL. A o čemu smo raspravljali par stranica prije. Stari server u Londonu je zatvoren i prije tjedan-dva je Danny uzeo novi Diabolic server u HR. Upiši u tražilicu BUG Online da ti nađe novi server i onda se spoji na njega.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 17:36 (ZC_Someone).
16 godina
odjavljen
Septah kaže...
gigi_cro kaže...

sta su se neki bugovi pojavili s novim patchom?

neke fore sa snajperima, onda tip me skine sa sacmom sa jedne od one 2 zgrade pozadi u africa harbour (one betonske otvorene koje se ne mogu unistit) a ja bio u onoj prvoj kuci lijevo od di bude C zastava..

i napisem mu jos boze sta sacmom od tamo.. on kaze to ti je bug..

Nije bug (ili je?) nego ti sačma sa Extended Shotgun Magazine perkom dobije puuuno na preciznosti. Probaj igrati s tim koji put i sam se uvjeri, ja ti preporučam NS200, s tim skidam snajpere na drugom kraju mape.

samo reda radi.... to samo prosiruje kapacitet magazina da umjesto 4 patrone imas npr 6. ono sto tebe zanima je 12. gauge + magnum amomo... e to vec radi stetu, pogotovo s neostadom2000 (moja prva platinum zvijezda), jedan shot jedan kill cak i na velikim udaljenostima...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan

Ej ljudi baš su me kickali s jednog servera s razlogom "for admin", napomenuo bih da sam igrao fair, nisam baserapeao ili spawnkillao, puno sam spotao i fakat mi nije jasan taj razlog (u tom trenutku server je bio pun). Jel možda admin kickao mene da napravi mjesta za sebe, jel mi može neko objasnit taj razlog?

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
peroko kaže...

Ej ljudi baš su me kickali s jednog servera s razlogom "for admin", napomenuo bih da sam igrao fair, nisam baserapeao ili spawnkillao, puno sam spotao i fakat mi nije jasan taj razlog (u tom trenutku server je bio pun). Jel možda admin kickao mene da napravi mjesta za sebe, jel mi može neko objasnit taj razlog?

Vrlo vjerojatno da je ovo boldano{#}

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan

Kud baš mene pa bio sam najbolji igrać u squadu{#}

pero_HR
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...
Septah kaže...
gigi_cro kaže...

sta su se neki bugovi pojavili s novim patchom?

neke fore sa snajperima, onda tip me skine sa sacmom sa jedne od one 2 zgrade pozadi u africa harbour (one betonske otvorene koje se ne mogu unistit) a ja bio u onoj prvoj kuci lijevo od di bude C zastava..

i napisem mu jos boze sta sacmom od tamo.. on kaze to ti je bug..

Nije bug (ili je?) nego ti sačma sa Extended Shotgun Magazine perkom dobije puuuno na preciznosti. Probaj igrati s tim koji put i sam se uvjeri, ja ti preporučam NS200, s tim skidam snajpere na drugom kraju mape.

samo reda radi.... to samo prosiruje kapacitet magazina da umjesto 4 patrone imas npr 6. ono sto tebe zanima je 12. gauge + magnum amomo... e to vec radi stetu, pogotovo s neostadom2000 (moja prva platinum zvijezda), jedan shot jedan kill cak i na velikim udaljenostima...

Da, na to sam mislio. {#}

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
15 godina
neaktivan

Fakat ogade čovjeku igru svojevoljni admini, više puta su me kickali iz nekih totalno glupih razloga, a ja uvijek igram fair i dam sve od sebe i pomažem teamu/squadu tako da su ti razlozi neopravdani. Vjerujte mi razmišljao sam dali su točni ali svaki put kad sazmislim nikako nemogu nači nešto što sam napravio da bi me kickali pa me to ždere iako nastojim igrati ok.

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 17:55 (peroko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

bar smo jos zainteresirani za stavljanje vlastitih intimnih djelova u tudje intimne djelove... to je bas lijepo

ah...ljubav,zar nije lijepa?{#}

i uopce nisam kempao.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
neaktivan
Tako je

Nisi kempao, cekao si... :)
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
16 godina
neaktivan

Ajmo na server!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
16 godina
Šef kaže...
Tako je

Nisi kempao, cekao si... :)

pa branio sam A metu(rush) koja je bila armana.a ja sam bio u napadu...i otisao sam se malo prosetati da vidim ko to puca iza ugla kad oo sknk,nez vise koja mapa

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Pecha kaže...

FAIL. A o čemu smo raspravljali par stranica prije. Stari server u Londonu je zatvoren i prije tjedan-dva je Danny uzeo novi Diabolic server u HR. Upiši u tražilicu BUG Online da ti nađe novi server i onda se spoji na njega.

hmmm problem...upisao sam kako si rekao ali mi nece naci

17 godina
neaktivan
Pecha kaže...

Probaj samo BUG

15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Pecha kaže...

Probaj samo BUG

jesam i to sam probo

16 godina
neaktivan

Prvo iskljuci sve filtere, ali najbolje bi bilo da dodas nekog kao frenda i preko njega se spojis. A server kasnije postavis u favorite!

17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Malo igrao danas nakon trodnevne pauze. Otključao sva oružja i riješio sve klase, pa sad isprobavam, trenutno se zezam sa GOL Magnumom i red dotom, neloša kombinacija zapravo.

Evo da sam sebe citiram.

Ovo mi je fakat dobra kombinacija, a i SS to potvrđuje {#}

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
neaktivan

Bas je bugovita ova igra, danas mi dvije partije za redom nije htio aktivirati c4 IAKO nisam poginuo. Drugi put kad sam ga htio aktivirati, samo je poceo bacati C4 na pod, i to nekih 30+ komada za redom!!! ONO WTF?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Prvo iskljuci sve filtere, ali najbolje bi bilo da dodas nekog kao frenda i preko njega se spojis. A server kasnije postavis u favorite!

oces mi ti biti frend???? :)

14 godina
neaktivan

imam problem, naime kada udem u igru pri pokusaju igranja pojavljuju mi se neke crne crte

koje mi nedaju da igram, jel mozda neko zna u cemu je problem i moze pomoc??? :S

evo i slike:

http://img534.imageshack.us/img534/8301/bfbc2i.png

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pecha kaže...
Co7 kaže...

Nazalost svih 20 mjesta mi je popunjeno, inace ne bi bilo problema.

15 godina
neaktivan
Co7 kaže...
Pecha kaže...
Co7 kaže...

Nazalost svih 20 mjesta mi je popunjeno, inace ne bi bilo problema.

k vragu....ajd jel ima tko da me stavi za frenda samo da si stavim server na favorites?????? molim vas

16 godina

Dobre vijesti stižu iz DICE-a.

Sa sljedečim patchom će uvesti Acog(x4scope) i red dot za G3 i M14.{#}

Za sad će to prvo doći na PS3 ali kasnije za PC i Xbox, izvor LINK

I kratki interviju sa zh1nt0 o BC2 Vietnamu

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 21:08 (Jack Sparrow).
Moj PC  
7 0 hvala 8
17 godina
neaktivan

Hmmm.... pa vidim da su neki fixevi identični onima od prošlog patcha, znači da će za PC valjda patch biti drugačiji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ZC_Someone kaže...

Hmmm.... pa vidim da su neki fixevi identični onima od prošlog patcha, znači da će za PC valjda patch biti drugačiji.

Pa da na PS3 kasni patch, oni će tek sad dobiti onaj patch koji smo mi dobili prije mjesec dana, ali će usput dobiti ovo što sam rekao.

17 godina
neaktivan

To će onda valjda u paketu s map packom doći. Već vidim da će se masovno igrat s G3 i skidat ljude na pola kilometra sad kad je G3 pojačan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 21:33 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice