Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.198.039
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2
white.banana kaže...

Onslaught

Zhinto kaze:

"The article published by PC-Gamer is not accurate. We are currently researching if Onslaught will be available for PC. No release date."

to sam odmah i pomislio, valjda bi prvo DICE objavio da ce izaci, sa barem nekim pribliznim datumom

www.crobadcompany.com
17 godina
neaktivan
white.banana kaže...

Slušaj, meni taj "duguju nam" stav ne smeta, jer po meni nam duguju.
Vjerojatno si ti jedan od onih kojima sve radi od početka, pa te zato i ne krivim.

Mislim da se nebiš bunio da je besplatan.

" baš kao i igra ako je sve u redu sa računalom"

Ovo ti nema smisla, postoje ljudi koji imaju odlične konfiguracije pa imaju probleme. Mora da je tvoj pc remek djelo ;)

Dapače, volio bi da bude besplatan.

Samo mi smeta što svi očekuju sve na srebrnom pladnu, po mogućnosti besplatno jer im eto to duguju.

Naravno da mi je sve što je besplatno drago, ali ne smatram da mi itko išta duguje.

Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica
16 godina
odjavljen

joj, sinoc je bilo bas dobro ali je kratko trajalo... ekipa je bila raspolozena. sale su padale, smjeh, veselje, connection lost..... ma divota

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Možda je samo jako dobar. To s trzanjem puške u svim smjerovima jako brzo, prvi je znak skilla - on kao i mnogi u igri/na serveru zapravo reagira na apsolutno sve podržaje i ne prepušta ništa slučaju. Za to trebaju mjeseci i mjeseci treninga.

Koliko puta ste vidjeli da ja nekog optuzujem za cheat? Ili da sumnjam u nekog javno? Skoro nikad, moza jednom ili dva put (osim za pirata i kukya :),ali to je opravdano... slozit ce te se).

Moze on imati skill koliko hoce, ali da ga ja nemogu ubiti, a igramo nas par na serveru... a on mene u jednoj sec i to 5 putA nA isto mjestu bez med packa?? Moguce je, ali na lvl 33... i u takvoj situaciji... vrlo nevjerojatno, vrlo! I jos 35 vrlo cudnih situacija!

Edit: Ako je to stvarno samo skill... onda je on daleko najbolji igrac sa kojim sam ja igrao... ali DALEKO najbolji(bar tu partiju, i onda je otisao samo on, drugi je ostao)

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 10:44 (Co7).
16 godina
moderator
Co7 kaže...

Koliko puta ste vidjeli da ja nekog optuzujem za cheat? Ili da sumnjam u nekog javno? Skoro nikad, moza jednom ili dva put (osim za pirata i kukya :),ali to je opravdano... slozit ce te se).

Moze on imati skill koliko hoce, ali da ga ja nemogu ubiti, a igramo nas par na serveru... a on mene u jednoj sec i to 5 putA nA isto mjestu bez med packa?? Moguce je, ali na lvl 33... i u takvoj situaciji... vrlo nevjerojatno, vrlo! I jos 35 vrlo cudnih situacija!

Edit: Ako je to stvarno samo skill... onda je on daleko najbolji igrac sa kojim sam ja igrao... ali DALEKO najbolji(bar tu partiju, i onda je otisao samo on, drugi je ostao)

Ja sam još bio budan jučer kad si se ti pijenio na serveruSmijeh i vidio sam tog lika i nije imao neki preje8en sore(nekih 36/15).

A i nisu se ljudi baš žalili na njega,tako da možda si ti bio tu partiju jako loš(inace si loš pa sam na to najprije pomislioNamigiva)

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
15 godina

kad sam bio jucer ljut, normalno harbor conquest, bezveze sam uzeo ona vss ili kako vec ( 20, automat, sniper), uglavnom radio sam pawnanje, scope i deri, uglvnom me zacudio kako dosta cesto daje hs, kerber je pao 4 puta za redom s hs-om, samo sam bio rekao lol.

vss+magnum+onaj za puno metaka( jer se trose brzo).

BC2 nick: herro Ray XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, da...

Otkad igram sa tobom, moram poslje svake partije cistiti noz! Jedi manje slatkog, strasno ti je krvi ljepljiva... nikako da je skinem, ali nista... snadjem se... uzmem dog tag od kuky-a pa sa njim struzem :D.

(edit: ovo je bilo za  pirata)

A sada ozbiljno, to si vidi preko "historya", tako da... A koliki je bio moj score?  Igrao je i sandman_CRO tad! Jako je cudno da on tako lagano ubije, i ja njega tesko)pre)!  A lika iz njegovog klana sam gazio!

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 11:04 (Co7).
17 godina
moderator
skank666 kaže...

joj, sinoc je bilo bas dobro ali je kratko trajalo... ekipa je bila raspolozena. sale su padale, smjeh, veselje, connection lost..... ma divota

Co7 i ti ste pravi igrači, igrate za zayebanciju, kao i ja :D To se traži :D

Ovi pussycat gays s venta samo gledaju gdje pada zastava, gdje je mcom, ganjaju ačivmente, dosadni su ko proljev :D

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
16 godina
odjavljen

moras malo unijet humora.. u zadnje vrijeme me gaze ko budalu pa tako izbacuejem bijes iz sebe... ali da nekad zna biti sterilno - da. dobro znam da je na ventu isto zabavno ali ovako je veca fora kad nekom nesto seres da svi vide ili tebi neko nes sere (iako ja vecinom serem).. pa se malo zakacite. pa onda samo njega ganjas po mapi - ma divota

15 godina
neaktivan

A i nervoza čini svoje, gubiš koncentraciju, svi ti postanu sumnjivi, nemožeš nikog ubit

www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 11:12 (thesekiman).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A šta da ja radim kad sam naviknuo pobijeđivati pa me nervira kad ekipa leti ko muha bez glave.

Druga stvar što ti ionako ne znaš igrati pa ti je sve samo da sjedneš u tenk i pucaš daleko od akcije. :)

Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica

5 0 hvala 0
17 godina
moderator

Samo prave muškarčine napuštaju utvrđen položaj, bacaju oklop, puške i municiju sa sebe i pod kišom metaka, raketa, granata, bombi, ženskih osoba, sa handžarom u ruci idu da uzmu dogtag osobi koja ih je tenkom silovala (i još je u tenku, naravno) :D

EDIT:

Danny, tenk je život čovječe :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 11:22 (DrNasty).
15 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

A i nervoza čini svoje, gubiš koncentraciju, svi ti postanu sumnjivi, nemožeš nikog ubit

to da se nemre nikog ubit mene prati već tjedan dana

ispucam par rafala na frajeru se vide iksići, on pukne 2 metka i ja zalegnem i tak stalno (ne mislim na jednog igrača, gotovo svi me tak ube)

jednom sam točno 100 metaka iz sawa ispuco (iksića ko u priči), kad je frajer skužil di sam pukne jednom i ja padnem

mislim si možda me neki lag muči, al zašto onda mi nrmalno trči i ne vraća se napred nazad dok igram

onda me još neki j*** da je to zbog skill-a, kak sam onda 4 mjeseca mogo, a sad nemogu ubit

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 11:23 (maxsisac_cro).
16 godina
odjavljen
maxsisac_cro kaže...
bla, bla...

ne kakaj, sinoc sam te narezao ko parizer i tebi nis.... e onda sam te skuzio di cucis i reko idem po taj je8eni tag makar crko... i nekako sam ga uspio strgnut s tvog pileceg vrata ali nisam skuzio da sve to gleda glasni OS koji me je naravno izbusio... ali isplatilo se poginut

15 godina
neaktivan
skank666 kaže...
maxsisac_cro kaže...
bla, bla...

ne kakaj, sinoc sam te narezao ko parizer i tebi nis.... e onda sam te skuzio di cucis i reko idem po taj je8eni tag makar crko... i nekako sam ga uspio strgnut s tvog pileceg vrata ali nisam skuzio da sve to gleda glasni OS koji me je naravno izbusio... ali isplatilo se poginut

Smijeh

www.crobadcompany.com
15 godina
neaktivan
maxsisac_cro kaže...
thesekiman kaže...

to da se nemre nikog ubit mene prati već tjedan dana

ispucam par rafala na frajeru se vide iksići, on pukne 2 metka i ja zalegnem i tak stalno (ne mislim na jednog igrača, gotovo svi me tak ube)

jednom sam točno 100 metaka iz sawa ispuco (iksića ko u priči), kad je frajer skužil di sam pukne jednom i ja padnem

mislim si možda me neki lag muči, al zašto onda mi nrmalno trči i ne vraća se napred nazad dok igram

onda me još neki j*** da je to zbog skill-a, kak sam onda 4 mjeseca mogo, a sad nemogu ubit

skunk tebe osjetim na daljinu pa si stignem stavit nožo-nepropusni prsluk

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
16 godina
odjavljen
maxsisac_cro kaže...

skunk tebe osjetim na daljinu pa si stignem stavit nožo-nepropusni prsluk

kad se ne perem..... znao sam da moram pocet to prakticirat

15 godina
neaktivan

kako sam se sad nazivciro na jednog lika e sto posto sam siguran da li nije nijedanput iaso iz tenka cjelu mapu ili ako su ga ubili lik se spawna u tenku koja budala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A da se mi lijepo skupimo na paintball terenu sa replikama http://www.choicepaintballguns.com/rifles da provjerimo u zbilji kakav tko skill ima ?  onda nema sumnje u cheat  i sl. .. samo pazite da se tko ne zanese nožem.. ;)

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 12:27 (ferovca1).
15 godina
neaktivan
Co7 kaže...

...

Sve druge ubijem normalno, i poginem i sve je to ok... ali njega jednostavno ne stignem, ili ispucam okvir metaka i on prezivi! Bio je sa njim iz klana (¨Verda¨ ,tako nekako) neki lik, njega sam busio kao americku pitu (:D, sknk... odma mi ti padnes na pamet)!

Ali eto, proslo...

pa nema smisla usporedjivat dal je neko chiter il ne po tome kakvi su ostali iz klana... nit svi isto igraju a ni jedna osoba ne odigra uvijek jednako dobro.

al je fora kak vam je danny uzor, jer cim je neko bolji od njega i to ak je 5x bolji odmah je citer :P

17 godina
moderator
AZBLA kaže...

al je fora kak vam je danny uzor, jer cim je neko bolji od njega i to ak je 5x bolji odmah je citer :P

Nije on uzor, on je luzor :D

17 godina
neaktivan

Točno ovo kaj Azbla kaže.

Imam 2 prijatelja koji su u vrijeme kada je BF2 bio na vrhuncu bili toliko dominantni na serverima kako public tako i ovim ladderima da je to bilo strašno. Svatko tko je igrao protiv njih bar je na kratko pomislio da su cheateri, bili su to dečki EEF Aaron i DK DanishLegion. Ako je drugi na kraju meča imao 15 killova oni su imali 30-40. Jednostavno za nekoliko klasa iznad svih igrača s kojima sam imao čast igrati.

Moj klan na ladderu se držao solidno, ništa specijalno i ništa mega, ali kada smo imali meč protiv EEF-a npr, sam Aaron je povukao njihov tim i zdrobili su nas za 5-6 minuta, za usporedbu, prosječan meč trajao bi 15-18 ponekad i do 20 minuta. Da ne spominjem nagrade koje su brali na turnirima. Aaron je mislim ubrao 1500 funti na 1v1 turniru, a EEF kao klan mislim 5000.

U svakom slučaju, još dan danas nisam u ni jednom FPS-u sreo protivnika koji bi se toliko isticao u masi koliko su se isticali Aaron i DanishLegion. Obojicu sam upoznao i osobno, pa znam, uz mnoge dokaze koji su bili dostupni, da dečki nisu cheateri, jednostavno znaju.

17 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Danny kaže i ne laže :)

E to je skill.

Velika većina ''dobrih igrača'' su samo ljudi koji malo pametnije i smirenije igraju, pa im se trud isplati.

Ali pravi skilleri koa gore navedeni su rijetkost.

16 godina
DrNasty kaže...
Danny_HR kaže...

Danny kaže i ne laže :)

E to je skill.

Velika većina ''dobrih igrača'' su samo ljudi koji malo pametnije i smirenije igraju, pa im se trud isplati.

Ali pravi skilleri koa gore navedeni su rijetkost.

kak to mislis rijetkost? pa ja sam jedan od takvih

lolCoolCool

zahebancija!! a ovo sto velis za smireniju igru je potpuno tocno. kad krenes pi7dit nema sanse za neki score.

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Moguce je, ali na lvl 33... i u takvoj situaciji... vrlo nevjerojatno, vrlo!

mah imaš krivu zvijezdu vodilju...kao prvo to što je on lvl 33 nema veze sa skillom, igramo na istom serveru pa znaš siaa-u momak je lvl 50 a živa je kanta, jope možda dečko neigra public nego je više okrenut (kao nekada moji momci i ja ) na gather's i matcheve gdje se igra 4vs4 i uglavnom na non-ranked serverima pa zato ima "samo" lvl 33......

nadalje ako ti je taj momak najbolji igrač kojeg si vidio, toplo ti preporučujem kao i onima koji misle da imaju dovoljno visok skill da zaigra malo sa ekipom koja igra samo treninge, laddere i CUPove ( da vidiš onda cheatera ;) ).

http://www.esl.eu/eu/bfbc2/gather/

eto iskušaj se a mogu i ostali......meni osobno public je bezveze 32 igrača od kojih igra 8 i onda tih 8 imaju negativan k/d streak i ispadaju budaletine zato što se zapravo trude, ovi ostali lade j*j* po žbunju i drhte nad svojim statistikama, ali kada se igra 4vs4 sve je bitno, od team play-a, strategije i snalažljivosti pojedinca da "povuče" i okrene match u korist svog team-a, broji se svaki ticket i svaki revive vrijedi više od suhog zlata...takva me igra zanima......

...a na public dolazim isključivo zboh svojih starih prijatelja iz klana i novih koje sam stekao na BUG serveru.....inače ne bi nikada prismrdio na public ;)

nadam se da ćeš odigrati par partija na ESLu i nadam se sa pravim momcima iz ekipa kao što su Paranoia,SemperFi, K-Othic, 1stCav koji su trenutno no.1 u SR ( squad rushu)

nadam se da vas nisam utušio sa lektiricom :)

xfire:rippercro
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 14:14 (RipperCro).
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Točno ovo kaj Azbla kaže.

Imam 2 prijatelja koji su u vrijeme kada je BF2 bio na vrhuncu bili toliko dominantni na serverima kako public tako i ovim ladderima da je to bilo strašno. Svatko tko je igrao protiv njih bar je na kratko pomislio da su cheateri, bili su to dečki EEF Aaron i DK DanishLegion. Ako je drugi na kraju meča imao 15 killova oni su imali 30-40. Jednostavno za nekoliko klasa iznad svih igrača s kojima sam imao čast igrati.

Moj klan na ladderu se držao solidno, ništa specijalno i ništa mega, ali kada smo imali meč protiv EEF-a npr, sam Aaron je povukao njihov tim i zdrobili su nas za 5-6 minuta, za usporedbu, prosječan meč trajao bi 15-18 ponekad i do 20 minuta. Da ne spominjem nagrade koje su brali na turnirima. Aaron je mislim ubrao 1500 funti na 1v1 turniru, a EEF kao klan mislim 5000.

U svakom slučaju, još dan danas nisam u ni jednom FPS-u sreo protivnika koji bi se toliko isticao u masi koliko su se isticali Aaron i DanishLegion. Obojicu sam upoznao i osobno, pa znam, uz mnoge dokaze koji su bili dostupni, da dečki nisu cheateri, jednostavno znaju.

Prvo:

Dok ne zaboravim, koliki ti je sens na mambi? (na koliko igras)

Drugo:

Ja nisam rekao da je 100% chiter, sam da mi je sumnjiv... i da ako je skill da je onda 5x bolji od ostalih na ovom serveru.

Moguce je da je to skill... ali onda mora biti uber skiler da to izvede.

Ja znam dok sam ja jos igrao Cs 1.6 (mislim... ili cak i nizi) da sam UNISTAVAO... ALI ONO GAZI i to sam unistio jednog lika koji se je hvali da je toliko dobar da smo se kladili u 50 kn.... nakon 10 - 0 , je odustao!  Tada smo jos igrali u lanu, skupljala se ekipa... ma bilo zakon! Ali sam bio klinjo... mozda 18 godina, svi smo imali smeca od racunala (onda su bili prosjek, kao danas za 3000 kn kuciste, recimo), svi imali made in china periferije po 12kn komplet... itd. Otprilike su nam omjeri bili tu negdje (mislim da sam imao athlona na 500mhz ili 700mhz tad..Lol), ali sam tada svaki metak iz deserta pakirao u glavu, i onaj m16 sa prigusivacem... e da! 

I nakon par godina neigranja te igre(tada je bilo "samo" 56k modem, dok sam igrao), dodjem sa adsl-om i CSS i odem na neki divlji server. Toliko su me zgazili da sam samo lagano izasao, obrisao igricu... i instalirao pontifex 2 ;).

Danas kad igram, tocno znam gdje grijesim i kako da to popravim, ali jednostavno mi se neda vjezbat! Oruzje je preveliko, i ako podignem aim onda nevidim pola mape, ako je dolje masi puno, ili je pre mal damage itd... Ali nije bitno, ovo igram za svoj gust a ne da budem najbolji, pogledajte mi statse, puno oruzija jos nije ni isprobano, nemam pola medalja itd. Jednostavno igram za gust... i onda dodje kuky :) (salim se, respect)!

Mislim da sam dovoljno dobar da mogu lijepo igrati, i ne da mi se cucati stalno i cekati neprijatelje! Ja stalno trcim i koljem zato su mi najcesce kd ratio oko 1, ali se zabavljam i to je ono najbitnije!

16 godina
neaktivan
RipperCro kaže...

eto iskušaj se a mogu i ostali......meni osobno public je bezveze 32 igrača od kojih igra 8 i onda tih 8 imaju negativan k/d streak i ispadaju budaletine zato što se zapravo trude, ovi ostali lade j*j* po žbunju i drhte nad svojim statistikama, ali kada se igra 4vs4 sve je bitno, od team play-a, strategije i snalažljivosti pojedinca da "povuče" i okrene match u korist svog team-a, broji se svaki ticket i svaki revive vrijedi više od suhog zlata...takva me igra zanima......

...a na public dolazim isključivo zboh svojih starih prijatelja iz klana i novih koje sam stekao na BUG serveru.....inače ne bi nikada prismrdio na public ;)

nadam se da ćeš odigrati par partija na ESLu i nadam se sa pravim momcima iz ekipa kao što su Paranoia,SemperFi, K-Othic, 1stCav koji su trenutno no.1 u SR ( squad rushu)

nadam se da vas nisam utušio sa lektiricom :)

Nisam o tome razmisljao na taj nacin, imas pravo!

Bas to mi je bila velika zelja, nagovaro sam sknka da idemo odigrati par partija 4vs4 ali on nije bio za, Lollik i ja nismo mogli sami itd. ALi htio bih bas probati, to volim kada se osijeti taj team play.

Sknk, sta kazes? Lollik? Netko 4.?

17 godina
Co7 kaže...

Nisam o tome razmisljao na taj nacin, imas pravo!

Bas to mi je bila velika zelja, nagovaro sam sknka da idemo odigrati par partija 4vs4 ali on nije bio za, Lollik i ja nismo mogli sami itd. ALi htio bih bas probati, to volim kada se osijeti taj team play.

Sknk, sta kazes? Lollik? Netko 4.?

Takoder imam zelju osjetiti malo team play, pa slobodno zovite.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 14:38 (goodye).
16 godina
odjavljen

ja sam uvijek za... samo mi je vrijeme problem. nemam ga bas. posao, ljetni gusti, sex (sjecate se sto je to, a da nije bilo na animal planetu) i tako to.. Smijeh

moze da, jedan vikend... 

17 godina
skank666 kaže...

ja sam uvijek za... samo mi je vrijeme problem. nemam ga bas. posao, ljetni gusti, sex (sjecate se sto je to, a da nije bilo na animal planetu) i tako to.. Smijeh

moze da, jedan vikend... 

Haha, dobro mi napomeni :D

sex: sreca pa zena vec trudna, inace bi me ostavila :D

Dodem s posla otvorim pivu i udri po BF, nije dobro.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice