Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.198.296
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2

Lijepo u tenk i bye bye heli..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
neaktivan

Evo moji dog tagovi... jos su srebrni :)

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 16:08 (Co7).
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Napokon...

Cestitam Danny-ju na promaknucu u generala.

Zasluzeno!

15 godina
neaktivan
Co7 kaže...

heheh di si to napravio?

www.crobadcompany.com
15 godina
neaktivan

da je izbalasnirano ne bi 10 njih pokusavalo srusit helic a on se krece brzinom i okretnoscu japanske bube...aaacaaa... i sve ih izroka...

i ako se trejcerom ne rusi helic neka ga maknu i stave neke toplinsko navodjene rakete pa nek se ruse helice cim upale motor Cool

da je reload flarea nekih 40 sekundi onda bi se moglo rec da je neki balans ovo sad nije...jer odlican pilot ce sad radit preprevise sranja.

i danny ak rusis sad helic kad hoces onda kazi tajnu, jer nekom ko je brz i okretan bas bi volio vidit kak ga rusis kad hoces...

ak su srbi amerikancima mogli srusit onaj nevidlivi avion pa sta mi kao amerikanci na bojistu ne mozemo srusit rusima helic...heellllooooo.....

when you go swimming this summer, don't forget to bring a towel!
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
thesekiman kaže...
Co7 kaže...

heheh di si to napravio?

Imam i ja to...

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina
neaktivan

Tek sad se sa helicima moze igrat,prije pactha su padali kao kruske.

....SandMan_CRO....
16 godina

Ono što je smrtonosno za heli je Antiair gun, zato se i tako zove, jelda? Tracer nije namjenjen samo za heli nego i za tenkove i ostala vozila, pa ćak i ljude.

Uzmite sad M136AT4 pa gađajte heli kao pravi macani, a ne tu cg-om kojeg ionako većina koristi za pješadiju.

Ja u zadnje vrijeme isto koristim CG, ali samo zato da ga dotjeram do platinaste i onda ide rpg u ruke, tracer jako rijetko koristim. Jer ako imaš heli u zraku nađeš obližnji AA i rokneš heli u sekundi.

Inače što se tiče onoga u rl, nebi ni heli išao u borbu nego bi sa heliem gađali sa 10km ili više tenkove i slično, baš kao u arma arrowhead.

BC2 ingame nick: Kuky90
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

Pa sta cekas, odi trazi posao. Pusti igrice...

tražim ga već dugo prijatelju

valjda znaš kakva je situacija trenutno, ili imaš vezu ili traže puno iskustva

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
16 godina
neaktivan

Mozda su i helice malo poboljsali, ali su malo poboljsali i M95, a on je bas napravljen za to - unistavanje lako oklopljenih vozila i rusenje helihoptera. E, pa kad se sjetim koliko nekad zna biti snajperista u timu onda nebi trebalo biti problem srusiti prokleti heli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kolko treba metaka sa m95 za skinut heli? 15tak?

ja osobno nisam nikad skinuo heli s tim, probao sam par puta ali bi ga uvijek neko srusio prije mene dok bi ja ispucao sve metke po njemu

www.crobadcompany.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ovaj tracer je postao neskoristan, trejsal, ovaj nekako makne, ok, opet trejsam, ovaj makne,trejsan, opet makne, trejsan, opet makne, reko OMG, kaj je ovo, radnje su isle u to toku, trejs, reload trejs reload itd. trejsao sam light tenk neznam koi je uglanom defender, druga baza (neznam kak se taj tenk tamo zove).

BC2 nick: herro Ray XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sad kad mi igra napokon radi i natjerao sam ju da se vrti u pristojnom frame rateu imam novi problem koji je bio prisutan od patcha

kad ciljam kroz nisan fps mi pada na 10 i nemogu nikog naciljat

igra je neigriva za mene

zna mozda netko kakav fix za to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Co7 kaže...

oh ne, ukrao si mi ideju, ja imam zlatne :P al još ne piše ništ na njima

16 godina

e meni je glupo da flerovi rade samo dok lik ne ispali raketu, a onda se moš j**at

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
buba_cro kaže...

da je izbalasnirano ne bi 10 njih pokusavalo srusit helic a on se krece brzinom i okretnoscu japanske bube...aaacaaa... i sve ih izroka...

i ako se trejcerom ne rusi helic neka ga maknu i stave neke toplinsko navodjene rakete pa nek se ruse helice cim upale motor Cool

da je reload flarea nekih 40 sekundi onda bi se moglo rec da je neki balans ovo sad nije...jer odlican pilot ce sad radit preprevise sranja.

i danny ak rusis sad helic kad hoces onda kazi tajnu, jer nekom ko je brz i okretan bas bi volio vidit kak ga rusis kad hoces...

ak su srbi amerikancima mogli srusit onaj nevidlivi avion pa sta mi kao amerikanci na bojistu ne mozemo srusit rusima helic...heellllooooo.....

AA gun.. nikakvi rpg-ovi i ina oružja. Ako nema flare onda je gotov odmah ( osim ak vozi sandman ):D

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

sad kad mi igra napokon radi i natjerao sam ju da se vrti u pristojnom frame rateu imam novi problem koji je bio prisutan od patcha

kad ciljam kroz nisan fps mi pada na 10 i nemogu nikog naciljat

igra je neigriva za mene

zna mozda netko kakav fix za to?

Nova graficka, mislim da ti je 4550 potanka za bc2. Ako ti je ova iz profila u compu

15 godina
neaktivan
[url=http://www.points2shop.com/?ref=davidri]Points2Shop[/url]
Moj PC  
7 0 hvala 6
16 godina
neaktivan

Ako je netko od admina prisutan, molim vas da odete na server i pogledate ovog lika dragonZ! Nisam siguran ali mislim da ima nesto ukljuceno!

Ah, prosla baba sa kolacima!

Ali neki od problema su, prelagano ubija! Ali ono stvarno... na 200 metara padnem ko nist, i tako svaki put! A nije headshoot, ali kao da me ubije sa prvim metkom(toliko brzo poginem)!

Onda jako ga je tesko ubiti, ima 31 ili 33 lvl, a igra bolje od danny-a 5x! Stajao je kod zastave(nije medik), i ja 5 puta , dodjem do njega, stresem pola okvira u njega i poginem, respawn i opet... itd. 5x! A on nije poginu, i sada gledam ga na kameri, prenenormalno se mice... kao da ima sensitiviti na 5200 a misem tjera komarce! Ugl jakoJAKO se brzo mice! Na kraju je imao scor 39 / 12(ili tako nesto) A nas sest igralo!

Sve druge ubijem normalno, i poginem i sve je to ok... ali njega jednostavno ne stignem, ili ispucam okvir metaka i on prezivi! Bio je sa njim iz klana (¨Verda¨ ,tako nekako) neki lik, njega sam busio kao americku pitu (:D, sknk... odma mi ti padnes na pamet)!

Ali eto, proslo...

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 2:30 (Co7).
17 godina
neaktivan

Možda je samo jako dobar. To s trzanjem puške u svim smjerovima jako brzo, prvi je znak skilla - on kao i mnogi u igri/na serveru zapravo reagira na apsolutno sve podržaje i ne prepušta ništa slučaju. Za to trebaju mjeseci i mjeseci treninga.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
17 godina
naxeem kaže...

Možda je samo jako dobar. To s trzanjem puške u svim smjerovima jako brzo, prvi je znak skilla - on kao i mnogi u igri/na serveru zapravo reagira na apsolutno sve podržaje i ne prepušta ništa slučaju. Za to trebaju mjeseci i mjeseci treninga.

Ili jedna minuta za jedan programcic !?!

Ako vidite, odma cimajte danya ili kukia da ih pogledaju. Ne znam tocno tko je sve admin na serveru.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan

nadam se da je free, barem nam toliko duguju.

17 godina
moderator

Kako je meni Kerber digao tlak neki dan s onim  AT minama. Znam da ih postavlja u vodu i znam da su tamo gdje trebam proći, ali uvijek se nekako nadam da ću ih zaobići :D

Sinoć počeo bacati mine pod abrams, a kako sam bio suvozač, izletio sam i unatoč silnoj prašini i buci, nož je našao put do njegovog vrata :D

Barem neko payback zadovoljstvo za sve one killove :D

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
white.banana kaže...

LOL!

Koja glupost! Kaj nam duguju?!

Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica
17 godina
naxeem kaže...

Ili mozda cim ti opucas upali se bjela lampica ko nasem modu NaxxTheHaxXx. . . Belji se

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 9:13 (D3ViL).
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
white.banana kaže...

LOL!

Neznam dali si primjetio ali mnogim ljudima igra i ne radi kako spada. Zbog loše optimizacije, tj. porta sa konzola.
Jos uvijek ljudi dobivaju "Cannot connect to EA" i slične glupe errore, kakvi se smiju pojavljivati u beti.

Pod "duguju" sam mislio na to da je za neke ljude igra još u BETA fazi :)

Usto, kasnili su sa patchem skoro 2 mjeseca, samo 1 developer radi na patchu ( dobro je da imaju Community managera ).

Da ne govorim o krehanju servera i sličnih gluparija.

Nemožeš reći da je igra savršena zato što se možda tebi sviđa :)

17 godina
neaktivan

Ne, nije savršena, naravno. Ali smeta mi taj "duguju nam" stav. Ne duguju ti oni druškane apsolutno ništa.

Nitko na svijetu nije njih obvezao izdati patch, niti map pack odnosno modove.

Server se crasha minimalno ako je dobro postavljen, baš kao i igra ako je sve u redu sa računalom. To je tako već mjesecima. Da je igra ostane u stanju u kakvom je sad to je to, dobio si proizvod koji si platio. Ništa više ti ne duguju.

Da ti oni odluče naplatiti svaki pedalj mape prerađene za npr. rush mod to je njihovo pravo.

Ljudi naviknite se da ništa nije i ne mora biti besplatno, nitko vam ne duguje NIŠTA dati besplatno.

Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
white.banana kaže...

LOL!

Odgađali su patch skoro pa 2 mj. bolje im je nek bude besplatno Viče

EDIT: ako su se na ps3 i x360 map packovi naplacivali a na kompu nisu, onda bi tako trebalo biti i za ovo.

[url=http://www.points2shop.com/?ref=davidri]Points2Shop[/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 9:44 (davidri).
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ne, nije savršena, naravno. Ali smeta mi taj "duguju nam" stav. Ne duguju ti oni druškane apsolutno ništa.

Nitko na svijetu nije njih obvezao izdati patch, niti map pack odnosno modove.

Server se crasha minimalno ako je dobro postavljen, baš kao i igra ako je sve u redu sa računalom. To je tako već mjesecima. Da je igra ostane u stanju u kakvom je sad to je to, dobio si proizvod koji si platio. Ništa više ti ne duguju.

Da ti oni odluče naplatiti svaki pedalj mape prerađene za npr. rush mod to je njihovo pravo.

Ljudi naviknite se da ništa nije i ne mora biti besplatno, nitko vam ne duguje NIŠTA dati besplatno.

Slušaj, meni taj "duguju nam" stav ne smeta, jer po meni nam duguju.
Vjerojatno si ti jedan od onih kojima sve radi od početka, pa te zato i ne krivim.

Mislim da se nebiš bunio da je besplatan.

" baš kao i igra ako je sve u redu sa računalom"

Ovo ti nema smisla, postoje ljudi koji imaju odlične konfiguracije pa imaju probleme. Mora da je tvoj pc remek djelo ;)

15 godina
neaktivan

Onslaught

Zhinto kaze:

"The article published by PC-Gamer is not accurate. We are currently researching if Onslaught will be available for PC. No release date."

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice