Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.202.181
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2
markoal kaže...
naxeem kaže...

Svakako, zaključit ćemo priču. Probao hackati, uhvaćen, ne igra više, kraj priče. Malo smo pretjerali zagađivanjem teme mojim glupostima pa bi bio red da se vratimo temi: npr. patchu za vražji nož.

Nemoj prestati, uzeti tvoj Dogtag je predobro kao i jos nekolicini sa foruma, i sad ti odlazis.
Nista evo jedna na spomen Naxeema i njegovih dogtagova.

Plač

http://playfire.com/gamersurvey/313438373531
16 godina
odjavljen

moram ovo reci  : kataje8enastrofa... koji kuratz ti je ovo trebalo?! bar si ti slovio za jednog stalozenog, usudim se reci i postenog tipa... necu dalje podyebavat (to mi nije bila ni namjera) ali moram reci da sam razocaran... slazem se s ovim, i samo s ovim : izgleda da smo si svi izgradili prevelika ega pa kad nas netko owna volimo kazat (da nam dusi bude lakse) "on je cheater jer mene nitko ne moze ownat"! treba se spustit na zemlju malo i za promjenu otic ganjat koke, popit koju pivu na rivi ili gdje vec i gledat hajinice kako leprsaju

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

moram ovo reci  : kataje8enastrofa... koji kuratz ti je ovo trebalo?! bar si ti slovio za jednog stalozenog, usudim se reci i postenog tipa... necu dalje podyebavat (to mi nije bila ni namjera) ali moram reci da sam razocaran... slazem se s ovim, i samo s ovim : izgleda da smo si svi izgradili prevelika ega pa kad nas netko owna volimo kazat (da nam dusi bude lakse) "on je cheater jer mene nitko ne moze ownat"! treba se spustit na zemlju malo i za promjenu otic ganjat koke, popit koju pivu na rivi ili gdje vec i gledat hajinice kako leprsaju

uvijek ima boljih..Namigiva

ja sam tek sad počeo igrat, al mi je malo cudan MP(original imam)...valjda zato kaj sam se naviknuo na COD4...

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
neaktivan

Pa, eto, mjesecima sam trpio da se s Tihim naganjam i, kao što rekoh, krenuo sam dokazat da se može cheatat. I probao 1 put previše. Uostalom, sam sam to i rekao, a neki znaju kad bih upalio 'cheat'.

Nije mi trebalo - udarac je šakom u oko, s obzirom da sam mrzitelj cheatera i da sam ih prijavio više nego ubio. Valjda me prevelika želja da dokažem da Tihi cheata, syebala i navukla na gluposti. No, čak nisam naučio lekciju kada sam sam pisao svoj aimbot za stari CoD i popušio key.

Znatiželja je ubila mačku.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Pa, eto, mjesecima sam trpio da se s Tihim naganjam i, kao što rekoh, krenuo sam dokazat da se može cheatat. I probao 1 put previše. Uostalom, sam sam to i rekao, a neki znaju kad bih upalio 'cheat'.

Nije mi trebalo - udarac je šakom u oko, s obzirom da sam mrzitelj cheatera i da sam ih prijavio više nego ubio. Valjda me prevelika želja da dokažem da Tihi cheata, syebala i navukla na gluposti. No, čak nisam naučio lekciju kada sam sam pisao svoj aimbot za stari CoD i popušio key.

Glupost je ubila mačku...Belji se

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
neaktivan
angel of fire kaže...
naxeem kaže...

Glupost je ubila mačku...Belji se

S ovim se mogu složiti u potpunosti. Mačka je htjela biti lisica, pa postala bunda. Cool

17 godina
calypso kaže...

Plač

PlačPlačPlač
Rest in Peace

(Na brzinu)

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
17 godina
neaktivan

Ajmo sad ste već zbilja dosadni sa dosjetkama, slikama i inim stvarima.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

7 0 hvala 0
16 godina

Lako vama, vi barem možete igrati, meni se komp i dalje nakon 15 minuta igranja blokiraPlač Taman dobio volju za igranjem nakon nekih mjesec dana pauze...

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

sumnjam da vas je briga ali mene nece vise biti na serveru... doslo je ljeto i treba skupljat zenske dogtagove (iako se ja nadam samo jednom ali vrijednom). samo se nadam da moj noz nije isto onoliko zbugan...

Od mene si dobio thumb down :). Samo zato sto mi je zao sto ides :(.

Ali dobro... veseli me to sto cu prije ispraviti k/d ratio :D.

Ali navrati nekad... kada bude kisa, i majice na curicama mokre... i kad se sve nazire i kad ... hm da.... Uglavnom , kisa i dolazis :).

Evo ja sam dosao, sutra se vise cujemo, do sada sam procitao samo do tu (citat).

(i jedan podsjetnik meni posto idem sada spavati; wlan, navigacija, sony w120)

Pozz

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Inače je projekt krenuo kao način da dokažem da TihiOS cheata, pa sam se malo zaigrao svojom verzijom i izmjenama koje su trebale omogućiti da vidim ako netko gleda u mene kroz zid.
Ustanovio sam da Tihi ne cheata (barem to mislim), ali se i navukao na izrazito ugodan izostanak vegetacije i bijele vojnike.:)
Budala, nisam poslušao upozorenje kolege da se to smatra varanjem.

I cinilo mi se da si dosta bolji sa novim vojnikom, ali nisam nista rekao posto nisam bio siguran da li mi se to samo cini zato sto jako low lvl i/ili orije nisi imao srece ili je stvarno tako. ALi osjetilo se i to dosta!

Iznenadjen sam, ok sto si probao ali nikako nije ok sto si nastavio tako igrati! I trebaju te kazniti.

17 godina
neaktivan

jel bilo danas koga na bug serveru poslijepodne/večeras?  pogledao par puta, 0/32!?

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
neaktivan
Kerber_CRO kaže...

Naxeem palac dolje za tebe. Ja isto smatram da to spada u kategoriju chitanja i primjetio sam ono vecer da nesto nije u redu ali kako sam ja rekao nikog necu javno prozvati cheaterom. Nedam se isprovocirati za vrijeme partije ali ne mogu reci da neki od mojih suigraca nisu izgubili zivce. Ono sto im kodeks Dirty Dozena ne dopusta da napuste borbu

sve dok nismo pobjedili. Bez obzira sto ja nemam aimboot, wallhack ( kao ti bez obzira na drivere) ja imam hrpu vojnika sa krvavim ocima i puskama u rukama koji ce anulirati tvoju prednost i zato ces se ti iznervirati kad igras protiv nas. Vjerujem da ce admini rijesiti situaciju sa varanjem a ostala ekipa puske u ruke pa na server.

e da btw Tihi i ja dajemo instrukcije iz igranja.

Tihi vam je cisti primjer igraca koji je puno vjezbao a to mozete vidjeti u njegovim statistikama ( sati igranja) i taj trud se pokazuje u njegovom skillu.

Zato ne zelim cuti da se prica da je on cheater ali placam pivo tko mu skine tag ;)

Ja imam nekoliko njegovih zlatnih dog tagova, ali nema problema. Od sutra sam na serveru, da li ce izdati patch? Jer stvarno mi je bio pun klinac noza, ali sada sam ohladio nakon odmora ;).

Da li primate u clan?

17 godina
neaktivan

Ne valja Multiplayu konekcija, zato je bilo problema. Pogledaj temu o serveru. Bit će sutra OK:

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Kerber_CRO kaže...

Naxeem palac dolje za tebe. Ja isto smatram da to spada u kategoriju chitanja i primjetio sam ono vecer da nesto nije u redu ali kako sam ja rekao nikog necu javno prozvati cheaterom. Nedam se isprovocirati za vrijeme partije ali ne mogu reci da neki od mojih suigraca nisu izgubili zivce. Ono sto im kodeks Dirty Dozena ne dopusta da napuste borbu

sve dok nismo pobjedili. Bez obzira sto ja nemam aimboot, wallhack ( kao ti bez obzira na drivere) ja imam hrpu vojnika sa krvavim ocima i puskama u rukama koji ce anulirati tvoju prednost i zato ces se ti iznervirati kad igras protiv nas. Vjerujem da ce admini rijesiti situaciju sa varanjem a ostala ekipa puske u ruke pa na server.

e da btw Tihi i ja dajemo instrukcije iz igranja.

Tihi vam je cisti primjer igraca koji je puno vjezbao a to mozete vidjeti u njegovim statistikama ( sati igranja) i taj trud se pokazuje u njegovom skillu.

Zato ne zelim cuti da se prica da je on cheater ali placam pivo tko mu skine tag ;)

Moram odgovorit, jer iako ne moraš vjerovat, sram me ovoga. Inače nije prvi put da se zezam s tim s obzirom da mi idu strašno na živce cheateri, ali dvaut sam pisao sam svoj cheat (ako si s programiranjem dobar, lako nađeš izvore) - inače,  pred nekoliko dana smo pričali o tome kako sam siguran da su neki na serveru cheateri i da imaju WH i sl. i ispričao Dannyu kako garant mogu dokazat da ima cheatera. Naravno, bio sam uvjeren da Tihi i lol cheataju (ili kako se već zove tvoj kolega) i rekoh, odoh se malo poigrat. Nebitno kako i što, ali da, koristio sam ... 5 puta, određene modifikacije. Jednom je bio Popsy dok sam koristio expl.

Svakako, budali se omililo vidjeti kad na njega pucaju i umjesto jednom, počelo je svaki dan 3 dana za redom.

Inače, ne, ne cheatam stalno, ali da sam petljao, jesam. Uglavnom iz profesionalne znatiželje.

No, kako stvari stoje - da, cheat ne pomaže ako je netko bolji i to je točno. - Vidio bih da netko puca, ali tada je ionako već kasno.

Rhox kaže...

Koja frka oko ovoga. Čovjek je uhvaćen u nedjelu, EA ga je kaznio s zabranom korištenja soldiera na kojima se to koristilo i to je to, ako EA ne smatra da ga je trebalo bannati šta ste se odjednom svi okomili. Da nije možda samo zato što je Nax jedan od admina na ovom forumu i serveru?

Iskreno što je bilo bilo je, valjda se sada opametio i neće to raditi. A usto Nax je mogao, pretpostavljam da je sve sam rekao i da nije nigdje bilo objavljeno osim ovdje, to sve prešutiti i nastaviti igrati ali je priznao. A zato smo se tako dobro snipali onaj jedan dan, bilo mi sumnjivo što me nitko nije mogao skužiti na mojim sniping mjestima osim Nax-a, hehe.

Anyways, jel ima kakvih novih vijesti u vezi patcha? Cool

Ne znam. Ban stoji iako sam danas uredno igrao.

-

Ovo mi je drugi put da se sramotim ovako - prvi put svojim aimbotom i COD4 (gdje sam zapravo popušio od PB-ovih programera naivno misleći da su oni sami naivni i da mogu otkriti samo poznate cheateve, a skrivanje je jako komplicirano, pa često uzmeš kod za to od drugih "loadera"), drugi ovo i nemam više namjeru, ali ni igrat. -
Ne iz razloga što niti želim Dannyu nanosit 'štetu' (iako smatram to preseravanjem), ni iz razloga što sam siguran da cheatera ima puno i previše, a to dokazuje i to da me PB nije skužio puna 3 dana u 5 navrata, ali i razloga što sam sam sebe upucao u nogu s ovim. Da mi je vrag dao mira pa da se nisam petljao, ništa.

Probali smo ja i "pirat" sada malo MW2 - ista stvar - cheatera na sve strane wallhacks, aimbots itd. Ako koga optužiš kažu ti da si budala i L2P, a u dobrom dijelu slučajeva radi se o stvarnim cheaterima, na ovaj ili onaj način.

Eto, možda u slučaju Tihog sve regularno i tip stvarno zna - vidio sam i sam da surround slušalice + odmor i koncentracija daju znatno bolje rezultate, a generalski čin očito ima svoju svrhu.

P.S. Neku večer, kada ste nas nagazili kao majmune, nisam imao exploit. Padalo mi na pamet, ali nije mi se dalo rebootat u druge winse jer sam imao hrpu browser tabova otvorenih. - Zato nas valjda i jeste nagazili i instrukcije iz teamworka definitivno možete davati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 2:08 (naxeem).
15 godina
neaktivan

Nax nemoj zamjerit ali moram primjetiti da ti imaš dugačku karijeru u korištenju koje kakvih pomagala u igranju, koliko vidim od CoD-a stvarno zanimljivo

Mene samo zanima jedna stvar, kako bi samo sa osmjehom na licu ovdje pljuvao po =XII= da si dokazao teoriju o Tihiu i njegovom cheatanju...no nećeš nikada uspjeti jer toga kod nas nema, a ako ikada netko dokaže da bilo koji član =XII= koristi cheat, ja ću se skiniti gol u sred metropole i na guzici si napisati svoj nick i potpaliti ju kao baklju, žao mi je što si tipični primjer balkanskog mentaliteta, ako je netko bolji od mene sigurno vara...no to je opet priča sama za sebe.

btw. stvarno mi nije jasno što ti se naša ekipa toliko zamjerila da ju "progoniš" i na kraju stradaš ? :)

Najbolje se ti vrati Codu jer tamo su cheatri "socijalno" prihvačenija grupa nego li u BF

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Karikiraš i naslađuješ se, ali neka, zaslužio sam.

Nije cilj XII: na listi je bilo nekoliko igrača. Već je i Danny za neke mislio da su cheateri, ali nažalost, nikad dokaza.

Fulao si s mentalitetom. Radi se o vrlo sumnjivim igračima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 7:29 (naxeem).
17 godina
neaktivan

Da se mene pitalo, Svix i Tomix bi bili proglašeni čiterima davno. No samo njih dvojica. Bio bih dao desnu ruku da jesu.

Međutim , nakon nekog vremena potvrdila se samo moja teza da uglavnom ekipa ne cheata.

Otvorile mi se oči kad sam i sam čvrsto odlučio ownati Svixa sniperom. Kad se čovjek navikne na sniper, fakat može pogoditi i muhu u letu kak se veli.

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Da se mene pitalo, Svix i Tomix bi bili proglašeni čiterima davno. No samo njih dvojica. Bio bih dao desnu ruku da jesu.

Međutim , nakon nekog vremena potvrdila se samo moja teza da uglavnom ekipa ne cheata.

Otvorile mi se oči kad sam i sam čvrsto odlučio ownati Svixa sniperom. Kad se čovjek navikne na sniper, fakat može pogoditi i muhu u letu kak se veli.

Za Tomixa još nije sigurno. A tko se ono trza i vrti ko vrtuljak dok igra? :)

16 godina
neaktivan
Svix nije čiter. Bar dok sam ja igrao, igrali smo u istom timu, ali nije ga išlo...
(_.:BRUNO:._) //// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
17 godina
neaktivan
Znam da nije, ni on ni Tomix. Zapravo, ne znam nikoga za koga bi rekao da je čiter. Apsolutno nikoga.
17 godina
neaktivan

Iskreno, nije mi nikada bilo jasno što ljude tjera na modifikacije..  gdje je onda draž igranja!?  Ako si loš, vježbaj.. ako si dobar, svaka čast.. ali budi pošten..

17 godina
neaktivan

Moji motivi pišu gore.

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Moji motivi pišu gore.

Nije ovo išlo na tebe, mislim općenito..  iako su ti početni motivi bili "pošteni", tipa klin se klinom izbija, pokleknuo si "beneficijama".. e to mi nije jasno.. kako te može paliti bijeli krug na tipu koji puca samo da ga lakše uočiš i nedostatak vegetacije!?  mene više pali promatranje okoline, prepoznavanje lokacije "neprijatelja" prema zvuku ili vizualnom izvoru pucanja i eliminaciji.. ;) 

17 godina
neaktivan

U duhu aktualnih rasprava i događanja, pročitajte najsvježiji, izmijenjeni RoC za BF:BC2, jasno je definirano što se smije a što ne.

Pročitajte.

1 0 hvala 1
17 godina

Mrzim citere, ali mislim da je ova rasprava presla svaku granicu.

nax se fino ispricao i rekao da je pogrijesio i da ne igra vise. i gotovo.

Ne krivim ga zato sto je mislio da je tihi citer, i ja sam mislio, izletim na sekundu tip me skine, mislim, ono, nemoguce, ali je moguce i gotovo.

Pustite sada njega na miru, nema ga vise, nego okrenite se na druge citere, one u igri, kojih je previse.

Jos jedna stavr, ne mogu vjerovati da ljudi nakon ovolilko igranja jos uvjek ne znaju baciti municiju ili spotati, pa to je tuga.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ferovca1 kaže...

Nije ovo išlo na tebe, mislim općenito..  iako su ti početni motivi bili "pošteni", tipa klin se klinom izbija, pokleknuo si "beneficijama".. e to mi nije jasno.. kako te može paliti bijeli krug na tipu koji puca samo da ga lakše uočiš i nedostatak vegetacije!?  mene više pali promatranje okoline, prepoznavanje lokacije "neprijatelja" prema zvuku ili vizualnom izvoru pucanja i eliminaciji.. ;) 

Što je najbolje, to me ne pali. Na cheatere sam alergičan, prema njima agresivan i guštam kad ih ulove. Ni ovaj "exploit" nisam koristio stalno jer mi je bilo glupo. Zamisli ironije? - No, pali me uspjeh da takvu stvar izvedem: da hacknem aa, da skupim helios framework (jedan komerc. hack loader), da extractam alg. za cloack, da se hookam na d3d proces, da hookam stringove za projekcije, da "uđem" u igru dok se izvodi. To pali - iz istog razloga iz kojeg bih crackao soft., cd-prot i iz istog razloga iz kojeg uživam u svakom obliku reverse engineeringa - i onda kad upališ to malo čudo i koje onda radi, a PB-ovi algoritmi za detekciju pušu u prazno, to daje boost adrenalina i osjećaj skilla puno bolji od onog kad ownaš ekipu na ladderu.

To obično radim kad mi dosadi igra tog tipa ili kad sam sebi nađem glupo opravdanje poput tog da ću tako lakše skužit ako me Tihi cilja kroz zid. S obzirom da sam otključao sve što se u igri moglo otključati, a uz malo lagane frustracije plastičnim noževima, GL-om i sigurnim cheaterima koji ubijaju iz nanemogućijih pozicija, nije trebalo puno da kažem: "Idem probat. Sada znam bolje i možda uspijem ja detectat wallhackere, a da me ne sjébe PB." - Najsmješnije je što sam o tome razmišljao par dana i čak Dannyu, Piratu, Dadi... rekao da ću možda probat napisat injection koji će pratiti targeting i moći skužiti ako te netko cilja kroz prepreke.

I onda malo po malo, skinem tuđi "nodetection-alg", rekompajliram, hookam se na stream igre, overlay, "uhvatim" mete ciljanja i rekoh, ajmo za početak nacrtat bijeli krug preko shadera za muzzleflash - i tako... ostalo je na tome jer je nestalo vremena za pravi cilj, a stvarčica je bila neopisivo zabavna.

Naravno, umjesto da sam investirao vrijeme u svoj nodet, koristio sam kod public loadera koji kad-tad upadne u pb string listu zbog broja korisnika i jer je public.

Ono što me pomalo razočarava i sve više odbija od igranja na PC-u i zbog čega već mjesecima s Dannyem raspravljam o Xboxu i FPS-ovima na konzoli je činjenica da je ove stvari tako lako napraviti i da sam i sam postao toliko paranoičan da cheatere vidim u svakom čudnom igraču. Istina, mogu prepoznati prave cheatere jer znam kako cheatevi rade, ali već pomalo umara i mene ta paranoja. - Vjerovao ili ne, ali privatnih cheatova ima jako puno i na nekima rade čak neki Hrvati (imaju i svoje forume, javne) i zarađuju na tome fine novce, a ti cheatovi nisu detektirani baš zato jer nisu javno dostupni i PB ih ne može kupiti pa tako ni skužiti. Heuristika se danas lako zaobiđe, tako da danas ni PB ni VAC (iako je VAC mrvicu bolji) ne mogu detektirati ništa što njihovi zaposlenici ne mogu kupiti i koristiti i prepoznati.

Ono što mi je naviše žao je što sam ovime učvrstio poziciju bilo kojeg stvarnog cheatera kojeg sam optužio, a koji se izvukao nedetektiran, a siguran sam da je dnevno barem jedan na Dannyevom serveru. Za to dam ruku u vatru.

16 godina
moderator
goodye kaže...

Jos jedna stavr, ne mogu vjerovati da ljudi nakon ovolilko igranja jos uvjek ne znaju baciti municiju ili spotati, pa to je tuga.

Znaju al ne žele bacit municiju ili spotat...

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
16 godina
odjavljen
pirat kaže...
goodye kaže...

mene je strah vise pitat nekog ammo... nikad ne znas na koga ces naletit, pa ako je jos lose volje... ajoj

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
15 godina
pirat kaže...
goodye kaže...

meni je spotanja postao cisti refleks, kad vidim odmah se prst zaljepi na q :)

BC2 nick: herro Ray
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice