Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.202.574
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2
naxeem kaže...
RipperCro kaže...

btw. jel to to PB uhvatio sa svojim SS ?

Nisam dobio PB ban niti me "itko" uhvatio, već je zbog rezultata EA (a ne PB) isključio jednog "soldiera" jer je korišten set grafičkih drivera koji ne renderira shadere kako treba i tako daje "unfair advantage". Malo je prepotentno sad tu istjerivat pravdu s "cheatanjem" i uspoređivanjem toga s pravim cheatom.

Inače, da sam se htio zaebavat i cheatat, napisao bih svoj cheat i još zaradio na njemu.

varanje je varanje

necemo sad umanjivat to

aimbot,wh,exploit sve to spada u isti kos tj. pod varanje

al dobro kolko sam ja sad skuzio naxeem je vec kupio ili mora kupiti novu igru jer je bannan?

15 godina
naxeem kaže...

Upravo iz tog razloga ja više neću igrati.

daj meni key xD

dore 2 cuo
17 godina
neaktivan

Kaže Danny da nema shotove jer ne rade i svi su shotovi crni - navodno se radi o tome da PB ne može uzeti shot od ničeg iznad DX9. Ja koristim DX11.

Moje fraps shotove imaš poviše.

pirat01 kaže...
naxeem kaže...

Upravo iz tog razloga ja više neću igrati.

daj meni key xD

Da nije mail moj na njemu, dao bih. :)

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.6.2010 21:24 (naxeem).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
naxeem kaže...
RipperCro kaže...

btw. jel to to PB uhvatio sa svojim SS ?

Nisam dobio PB ban niti me "itko" uhvatio, već je zbog rezultata EA (a ne PB) isključio jednog "soldiera" jer je korišten set grafičkih drivera koji ne renderira shadere kako treba i tako daje "unfair advantage". Malo je prepotentno sad tu istjerivat pravdu s "cheatanjem" i uspoređivanjem toga s pravim cheatom.

Inače, da sam se htio zaebavat i cheatat, napisao bih svoj cheat i još zaradio na njemu.

varanje je varanje

necemo sad umanjivat to

aimbot,wh,exploit sve to spada u isti kos tj. pod varanje

al dobro kolko sam ja sad skuzio naxeem je vec kupio ili mora kupiti novu igru jer je bannan?

Ne, samo ide s novim vojnikom igrat...

(_.:BRUNO:._) //// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
17 godina
neaktivan
Stinger_CRO kaže...
Danny_HR kaže...
Server streama na punksbusted.com :)

I kakvi su Pb screenshotovi od Naxeema?I tko ih pregledava od vas admina?

Jel se svaki dan update PB ban lista,jel se restarta server svaki dan nakon Pb comande za restart?

I jel moze se objaviti nekoliko pb screenshotova od naxeema i od razlicitih datuma ?

PB screenovi od Naxeema su crni kao što su crni svi screenovi od igrača koji imaju DX veći od 9. Evenbalance još nije uredio screenshotove za DX10, 10.1 i 11. Tako da na žalost općenito PB screenshota nema ni na jednom serveru na svijetu za ekipu sa DX10, 10.1 i 11.

A server streama i updatea se svaki dan, također se i resetira na dnevnoj bazi, ne brini.

Šta PB može detektirati, detektirat će. Ostalo na žalost ne. Jer screenshotovi kao što sam napomenuo ne rade.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
neaktivan

Inače, zanimljivo mi je ovo s ovim 'majmunom' koji je banan, a koji ima alias "naxeem" na pbbans. Pitat ću Dannya da mi pošalje moj PB shot.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
U BF2 pb screenshotovi koji su bili crni znalo se da je zbog AA i Viste,tako da iskljucite AA i onda pogledajte Pb screenshoot..
17 godina
neaktivan
Ponavljam, screenshotovi ne rade zbog DX-a. Ovo nije BF2. :)

Provjeri si.
17 godina

I gdje igrate kad izbacuje BUG Server.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Naxeem palac dolje za tebe. Ja isto smatram da to spada u kategoriju chitanja i primjetio sam ono vecer da nesto nije u redu ali kako sam ja rekao nikog necu javno prozvati cheaterom. Nedam se isprovocirati za vrijeme partije ali ne mogu reci da neki od mojih suigraca nisu izgubili zivce. Ono sto im kodeks Dirty Dozena ne dopusta da napuste borbu

sve dok nismo pobjedili. Bez obzira sto ja nemam aimboot, wallhack ( kao ti bez obzira na drivere) ja imam hrpu vojnika sa krvavim ocima i puskama u rukama koji ce anulirati tvoju prednost i zato ces se ti iznervirati kad igras protiv nas. Vjerujem da ce admini rijesiti situaciju sa varanjem a ostala ekipa puske u ruke pa na server.

e da btw Tihi i ja dajemo instrukcije iz igranja.

Tihi vam je cisti primjer igraca koji je puno vjezbao a to mozete vidjeti u njegovim statistikama ( sati igranja) i taj trud se pokazuje u njegovom skillu.

Zato ne zelim cuti da se prica da je on cheater ali placam pivo tko mu skine tag ;)

5 0 hvala 0
16 godina

Koja frka oko ovoga. Čovjek je uhvaćen u nedjelu, EA ga je kaznio s zabranom korištenja soldiera na kojima se to koristilo i to je to, ako EA ne smatra da ga je trebalo bannati šta ste se odjednom svi okomili. Da nije možda samo zato što je Nax jedan od admina na ovom forumu i serveru?

Iskreno što je bilo bilo je, valjda se sada opametio i neće to raditi. A usto Nax je mogao, pretpostavljam da je sve sam rekao i da nije nigdje bilo objavljeno osim ovdje, to sve prešutiti i nastaviti igrati ali je priznao. A zato smo se tako dobro snipali onaj jedan dan, bilo mi sumnjivo što me nitko nije mogao skužiti na mojim sniping mjestima osim Nax-a, hehe.

Anyways, jel ima kakvih novih vijesti u vezi patcha? Cool

3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

CBC i BUG serveri izbacuju.

Jel taj vaš radi ?

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Inače, zanimljivo mi je ovo s ovim 'majmunom' koji je banan, a koji ima alias "naxeem" na pbbans. Pitat ću Dannya da mi pošalje moj PB shot.

Naxeem nisam napisao da si ti ovaj lik koji je zadnji uhvacen na Pbbans-u,vec zadnji koji je iz Hrvatske uhvacen na PBbansu.

17 godina
neaktivan
Kerber_CRO kaže...

Zato ne zelim cuti da se prica da je on cheater ali placam pivo tko mu skine tag ;)

Onda se javim kad dolazim negdje u tvoje krajeve (samo javi di si) pa da platiš 15 komada. ;)

15 godina
neaktivan

prvo zlato koje sam uzo je bilo od tihog

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
15 godina
neaktivan
Rhox kaže...

Koja frka oko ovoga. Čovjek je uhvaćen u nedjelu, EA ga je kaznio s zabranom korištenja soldiera na kojima se to koristilo i to je to, ako EA ne smatra da ga je trebalo bannati šta ste se odjednom svi okomili. Da nije možda samo zato što je Nax jedan od admina na ovom forumu i serveru?

Iskreno što je bilo bilo je, valjda se sada opametio i neće to raditi. A usto Nax je mogao, pretpostavljam da je sve sam rekao i da nije nigdje bilo objavljeno osim ovdje, to sve prešutiti i nastaviti igrati ali je priznao. A zato smo se tako dobro snipali onaj jedan dan, bilo mi sumnjivo što me nitko nije mogao skužiti na mojim sniping mjestima osim Nax-a, hehe.

Anyways, jel ima kakvih novih vijesti u vezi patcha? Cool

Zato što je isti taj prozivao puno ljudi da su cheateri i eto vratilo mu se ko bumerang..hehe

17 godina
Bongiaro kaže...

CBC i BUG serveri izbacuju.

Jel taj vaš radi ?

Da maloprije me izbacilo vjerojatno i tebe, a pomalo dosadno igrati na nekim stranim serverima.

maxsisac_cro kaže...

prvo zlato koje sam uzo je bilo od tihog

I ja, imam ukupno 4 (golden) njegova jer jedno duze vrijeme nisam nikako igrao.

Ahh kako si ovo preljepo rekao, meni je to uvjek bilo u glavi dok sam igrao CoD2, samo se odnosilo na samog mene, jer je to CoD.
ja imam hrpu vojnika sa krvavim ocima i puskama u rukama koji ce anulirati tvoju prednost i zato ces se ti iznervirati kad igras protiv nas

(Sad Kerber gleda svoje financijsko stanje)

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
17 godina
neaktivan
Nije tocno Danny da su Pb screenshotovi crni zbog DX,10,11.
Inace ovo je texture hack!
17 godina
neaktivan

Svakako, zaključit ćemo priču. Probao hackati, uhvaćen, ne igra više, kraj priče. Malo smo pretjerali zagađivanjem teme mojim glupostima pa bi bio red da se vratimo temi: npr. patchu za vražji nož.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stinger_CRO kaže...
Nije tocno Danny da su Pb screenshotovi crni zbog DX,10,11.
Inace ovo je texture hack!

Jesu, jer je taj screen snimljen na DX9.

http://www.google.hr/#hl=hr&source=hp&q=bad+company+2+pb+screenshots&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=ce1af8c180112f11

Pa čitaj odgovore na forumima, uključujući i PB forume.

Svima su crni screenovi, uključujući tebe, kerbera, tihog itd. Provjereno sada.

Ne razumijem zašto mi ne vjeruješ. :) Ipak sam godinama server admin, kako na BF serijalu tako i na ostalima.

Stinger_CRO kaže...

Slusaj majstore ne moze se zakljuciti prica jel ako si uhvacen od EA,mislim da bi ti se trebalo oduzeti moderatorska prava na forumu.

Jel ne sluzis kao primjer ostalim igracima u Hrvatskoj!

Ovdje se ne slažem s tobom jer BUG nije gaming forum, niti web posvećen gamingu, to je tek usputna stvar ovdje i njegovo moderatorstvo na ovom forumu nema nikakve veze sa bilo kakvim igrama.

naxeem kaže...

Svakako, zaključit ćemo priču. Probao hackati, uhvaćen, ne igra više, kraj priče. Malo smo pretjerali zagađivanjem teme mojim glupostima pa bi bio red da se vratimo temi: npr. patchu za vražji nož.

Budi malo blaži ipak, raspravljamo o nečemu što se desilo vezano za igru pa mislim da to može proći. :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.6.2010 22:41 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
Mislim da sad Nax traži neki izgovor da zaključa ovu temu, tako da prestanu blaćenja... :P
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Mislim da sad Nax traži neki izgovor da zaključa ovu temu, tako da prestanu blaćenja... :P

Mislim da bi se ipak trebali suzdržati od takvih provokacija ako ćemo biti fer.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.6.2010 22:45 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
Mislim da si u pravu. ;)
15 godina
protjeran

aj bas mene pogledaj koristim DX9

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji ti je nick ingame?
16 godina
neaktivan
On je Dombaa
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Koji ti je nick ingame?

DomBaaa

klan tag [GStyle]

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
17 godina
neaktivan
Trebao bi otići na server onda. Nemam tvoju ni jednu trenutno u historyju.
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Trebao bi otići na server onda. Nemam tvoju ni jednu trenutno u historyju.

Damnnnn

aj nema veze.. jos da neispadnem cheater ak slucajno koristim DX10 :$

17 godina
naxeem kaže...

Nemoj prestati, uzeti tvoj Dogtag je predobro kao i jos nekolicini sa foruma, i sad ti odlazis.
Nista evo jedna na spomen Naxeema i njegovih dogtagova.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice