sumnjam da vas je briga ali mene nece vise biti na serveru... doslo je ljeto i treba skupljat zenske dogtagove (iako se ja nadam samo jednom ali vrijednom). samo se nadam da moj noz nije isto onoliko zbugan...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sumnjam da vas je briga ali mene nece vise biti na serveru... doslo je ljeto i treba skupljat zenske dogtagove (iako se ja nadam samo jednom ali vrijednom). samo se nadam da moj noz nije isto onoliko zbugan...
A jbg,ali ako češ čekat patch teško da češ nabit svoj "nož" nekoj ženski(da joj uzmeš dog tag naravno)
Ako do polovice 7. mjeseca ne uzmes niti jedan zenski dogtag uvjek se mozes tjesit da DICE nije izasao jos sa tim patchom...
EDIT: Pirat me vec pretekao...
Zasad ga možeš samo oštrit...
dobra igra al moja kanta je preslaba za nju
Ja bih se zabrinuo za svoj nož da mi za ženski dogtag treba takva posvećenost, isključivanje svega i svačega i obustavljanje svih drugih aktivnosti...
evo više informacija za Onslaught, naravno za konzole
čak će se moć i unlockovi kupit, čekam dan kad ću vidjet da možeš i prvo mjesto na leaderboard-u kupit :)
gasim sve nepotrebne procese, formatirao hard, nabavljam nove drivere, stavio malo vise rama a OS je takav kakav je...
A kad padne mrak i temp. malo kloknes procesor za bolje rezultate... (naravno uz bolji cooler...Heineken)
Mislim da cu i ja malo smanjit igranje tijekom ljeta, malo kupanje bicikal i tak to.
hvala na podrsci, svima, DICE bi trebao malo ucit od vas.... samo da oni lijepo tokom ljeta izdaju taj patch (ali da pritom ne uje8u nesto drugo) tako da mogu u 9 mjesecu lijepo igrati ko covjek... ne sjecam se koja mi je igra ovako dizala zivce ko ova... pa cak ni gothic3 a to je bio hardcore bug fest
Daj baš stavi!!!
Mislim da sam ja najbliže dannyu po broju dogtagova.
A evo kad se plačete...
LOL @ Pirat! :)
:obriše znoj s čela:
Dobro je... Nisam u prvih deset...
Vruće subotnje jutro... Čekam vas na serveru...
Come and get me...
To je službeno objašnjenje zašto nemam pristup za svoja dva 'soldiera'.
Savjet: nemojte petljati s igrom.

?!
A što si ti petljao?
Sad moraš novi key kupovat?
?!
A što si ti petljao?
Sad moraš novi key kupovat?
novog vojnika samo napravi
još mora na tom novom stavit aimbot pa bi onda tek išo novi key :)
znao sam...... lol
A što si ti petljao?
Da, i mene zanima.
Bolje da neznate šta je radio nax........ :)
Bolje da neznate šta je radio nax........ :)
HAHA, znaci moras sve ispocetka?
Realno savršeno legalno.
Ne moram kupiti igru, ali moram novog soldiera radit.
Realno savršeno legalno.
Ne moram kupiti igru, ali moram novog soldiera radit.
sram te bilo
Ustanovio sam da Tihi ne cheata (barem to mislim), ali se i navukao na izrazito ugodan izostanak vegetacije i bijele vojnike.:)
Budala, nisam poslušao upozorenje kolege da se to smatra varanjem.

Ustanovio sam da Tihi ne cheata (barem to mislim), ali se i navukao na izrazito ugodan izostanak vegetacije i bijele vojnike.:)
Budala, nisam poslušao upozorenje kolege da se to smatra varanjem.
cek sam malo
koji si bio lvl?

Sad ideš več treći put od lvl 1.....lol
bar mu nece bit dosadno :D
bar mu nece bit dosadno :D
bar ce imati nesto za odkljucavati :x

LOL