Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.914
|
čitano: 1.004.696
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 6

BAN NA 3 DANA taman kad su mi gosti osli 😆

Zato sto imam rgb conflict i Logitech G hub instaliran za sluje pa koji k 🤣

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 10:45 (psihoroba).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 6

Golamuda iznenađenje neočekivano. Neprepoznatljiv i ogroman ali ima svuda vozila motora tako da nije problem, na E i F točke ono selo kao da je zasebna mapa može se samo to igrat, onda točka B isto. Vlakić je zabavan i obavezno C5 na motor ganjat oklopnjake, to je naš battlefield. Može se i lagano prelazit razgledat koliko je bogata sadržajem. Ovo nije remaster nego nova mapa.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put danas u 1:13 (dery).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 6

nisam jos igrao a dali ima onaj exploziv na polju sa strane koji mozes dignut u zrak? 

15 godina
Re: Battlefield 6
lange kaže...

nisam jos igrao a dali ima onaj exploziv na polju sa strane koji mozes dignut u zrak? 

Ja ga nisam naletio, igrao sam 3-4 runde i dosta sam trčao po tom dijelu.

Meni se Golmud sviđa i mislim da je jako dobro odrađen posao s dodavanjem naše voljene mape. Odličan izbor + test za ono što engine može za buduće velike mape.

Jako je bogata sadržajem, dosta covera ima, destrukcija je jebena. Jedino mi se ne sviđa što su zamijenili pointove tj redosljed imenovanja.

Sad ide od dolje prema gore, a u BF4 je išlo od gore prema dolje s nazivima - A/B su bili onaj CQB na vrhu mape itd.

Dobar video usporedbe

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Poruka je uređivana zadnji put danas u 9:43 (sudy_freak).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice