BAN NA 3 DANA taman kad su mi gosti osli 😆
Zato sto imam rgb conflict i Logitech G hub instaliran za sluje pa koji k 🤣
BAN NA 3 DANA taman kad su mi gosti osli 😆
Zato sto imam rgb conflict i Logitech G hub instaliran za sluje pa koji k 🤣
Golamuda iznenađenje neočekivano. Neprepoznatljiv i ogroman ali ima svuda vozila motora tako da nije problem, na E i F točke ono selo kao da je zasebna mapa može se samo to igrat, onda točka B isto. Vlakić je zabavan i obavezno C5 na motor ganjat oklopnjake, to je naš battlefield. Može se i lagano prelazit razgledat koliko je bogata sadržajem. Ovo nije remaster nego nova mapa.
nisam jos igrao a dali ima onaj exploziv na polju sa strane koji mozes dignut u zrak?
nisam jos igrao a dali ima onaj exploziv na polju sa strane koji mozes dignut u zrak?
Ja ga nisam naletio, igrao sam 3-4 runde i dosta sam trčao po tom dijelu.
Meni se Golmud sviđa i mislim da je jako dobro odrađen posao s dodavanjem naše voljene mape. Odličan izbor + test za ono što engine može za buduće velike mape.
Jako je bogata sadržajem, dosta covera ima, destrukcija je jebena. Jedino mi se ne sviđa što su zamijenili pointove tj redosljed imenovanja.
Sad ide od dolje prema gore, a u BF4 je išlo od gore prema dolje s nazivima - A/B su bili onaj CQB na vrhu mape itd.
Dobar video usporedbe
Bitno da su opet digli random recoil tako da eto ne moraju složit taj gunplay kako spada da nagrađuje skill, i da ne bude suza. Samo random, pa nek sve bude random pa ko više sreće bude imao neka nosi kill.
Fantastično.
Sad su tenkovi postali neuništivi ako ima ekipu za popravljanje. Tako da infantry borba protiv njih je skoro uzaludna uz to još i više jer su rpg preštelali nišan zna se dogodit da čisti hitac promaši ko od šale. Nikad mi se prije nije dogodilo u Cairo mapi lik sa tenkom ima 50:1 k/d. Tko je prije bio dobar sa tenkom sad je neuništiv. Uz to sve smanjili su damage minama. Šta više čačkaju to sve je gore.
Sad su tenkovi postali neuništivi ako ima ekipu za popravljanje. Tako da infantry borba protiv njih je skoro uzaludna uz to još i više jer su rpg preštelali nišan zna se dogodit da čisti hitac promaši ko od šale. Nikad mi se prije nije dogodilo u Cairo mapi lik sa tenkom ima 50:1 k/d. Tko je prije bio dobar sa tenkom sad je neuništiv. Uz to sve smanjili su damage minama. Šta više čačkaju to sve je gore.
Zato jer smo mi u live igri testeri.
Oni nisu sposobni nešto poštelat malo, testirat prije nego samo bacat u live. Svaki put nešto strgaju, pa onda prepravljaju popravljaju.
gunplay je puno gori, random element je još prisutniji. JUčer liku dođem iza leđa, sasipam ga, ali eto, baš tad je puška odlučila skočit malo čudno i on se spasi.
Nemoš naučit pušku, složit si build, ne, sve je random i sve je protiv tebe nekad. Kažnjen si ako nemaš sreće, a i tu isto ne bi dao ruku u vatru da mogu štelati random element kako im paše, ako kupim kakav skin, da random element bude manji itd.
To su stope coda, a obzirom da rade cod od bf, to je logičan slijed.
Vozila su komedija, rpg je isto random, kao što kažeš.
Gađam nekog jučer, to samo svjetli zelena lampica (to pod hitno treba van iz igre) pa kroz nekoliko opet, ti nemoš tenk napunit više kako spada.
Em se promijenio mindset igrača koji ionako većinom zaliježu negdje, ne igraju obj. nit se trude, em je rpg random, a te OP gluposti i neuništiosti su smijeh.
Jedini gadget treba biti smoke, i thermal smoke, kakve mrtve lampice neunštivosti.
Sad nakon 12sec ide full regen, i ako si pao u critical, smao se povuci na 30sek i ko nov si.
Nema smisla igrat inženjera, taktizirat, samo support, male mape i bacat kutije i to je to.
Golmud je dobar, puno bolji nego nekad, no ne uživam ni sekunde. Previše je vozila, previše me sve stalno puca od nekuda, bez obzira šta ima više mjesta za sakrit se, no treba napravit da su vozila dragocijenija, posebno u eskalaciji.
ali treba prihvatiti da je to takav community koji to traži i želi, da je to njihov mindset i tjt.
Upalit 2-4h tjedno max, ispljuvat igru, ismijat se na dc i tjt. loše.
Ja i prika smo dobro osjetili koliko je točno jer napadamo u duetu i to je skroz druga priča sad. Prije tenk nije imao šanse protiv nas dvojice ali sad ima vremena da ukloni jednog od nas i gotovo je. Znači treba cijeli squad složit za lov na tenk što je vrlo teško. Bez oklopnjaka nema borbe protiv oklopnjaka. Sad je recon sa c4 preuzeo ulogu inžinjera, uspijem bacit dva c4 oštetim ga dobro i moj prika dovrši sa rpg ili obratno.
Bitno da su opet digli random recoil tako da eto ne moraju složit taj gunplay kako spada da nagrađuje skill, i da ne bude suza. Samo random, pa nek sve bude random pa ko više sreće bude imao neka nosi kill.
Fantastično.
ma ti ne kužiš Fila, pa svi moraju imati petice u školi!