Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 1.950
|
čitano: 403.758
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 6
dax-lax kaže...

Ako nema skinova, nema para. Nema para, nema suporta, nema igre. Para je broj jedan a deca vole dati paru za estetiku. Ne sjećam se jesam u ikojem bf-u mijenjao od onog osnovnog skina.

Neko kratko vrijeme sam igrao Fortnite i najmilije mi je bilo tamburat skin ekipu, pogotovo onu s najskupljim kombinacijama.

Dobro je dok skinove drže samo kao estetiku. Zamisli da netko pametan odluči da skin dodaje veći kill assist, manji supression, bolji hip...

Kako? a za što je 7milj ljudi dalo novac?

sad odjednom ako nema skinova, ne možemo ni zadržat support na igri.

Shvaćam kako to danas funkcionira, ali odu li u skinove previše, a srozaju kvalietetu igre, koju su po mnogima već srozali, džaba support.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
4 godine
Battlefield 6

Jel još nekom dlss quality ne izgleda najbolje? Ja sam zgasio potpuno, primjeti se pogotovo ako igraš jet, snajpaš i sl.

https://www.youtube.com/@mega0nyt
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
e9droid kaže...

Jel još nekom dlss quality ne izgleda najbolje? Ja sam zgasio potpuno, primjeti se pogotovo ako igraš jet, snajpaš i sl.

pa to su postavke za sirotinju jebga nije to za power gpu usere :)

malo sharpen i za sirotinju je dobro :)

14 godina
Battlefield 6

Ima li još neko ovaj problem gdje se screen radnom zamuti (nisam pod suppresive fire) i dobije se ovaj kružni crni obrub?? Mislim ovo smeta u 33pm a pojavljuje se i miče full random...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
e9droid kaže...

Osobno igram na DLSS Performance na 4k i zadovoljan sam

šumski put je bio ravan • EA: Dream_HR
14 godina
CyberDemonVZ kaže..

A to je bug??

Meni nije bilo jasno kak jedan dan vidim, drugi ne.. "Ma, valjda ja nešto krivo radim" :D

Dap, prekopali smo čuda da vidimo da li je do privacy postavki ili EA/Steam crossplatform đinđi ali nula bodova.

Nekad možeš joinat game, nekad ne ali možeš prek steam friends liste ali isključivo clienta, nekad ni to. Svaki dan novi fičr.

Origin: Tetka_HR - Steam: Tetka - Twitch: https://www.twitch.tv/tetka__
14 godina
Promster kaže...

Ima li još neko ovaj problem gdje se screen radnom zamuti (nisam pod suppresive fire) i dobije se ovaj kružni crni obrub?? Mislim ovo smeta u 33pm a pojavljuje se i miče full random...

Desilo se par puta, fixala da sam promijenila server :D 

Origin: Tetka_HR - Steam: Tetka - Twitch: https://www.twitch.tv/tetka__
7 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ja sam užasno nekonzistentan. Ima rundi gdje sam KD ispod 1, ginem ko budala kak veliš. A ima rundi gdje sam stalno među prva tri, revive, uzimanje zastava KD preko 3..

A što je najgore, nemam pojma o čemu ovise takve razlike, da to ispravim! Možda samo ovisi kakav sam koji dan, kak je bilo na poslu ili doma itd, ili o mapi, squadu...?

Same here haha, nekad sam sebe ne prepoznajem, a nekad me kolju kao da sam prase krajem 12. mjeseca. 0.97 K/D trenutno.

Promster kaže...

Probaj iskljuciti Vignette, ili je to ili je bug

Also, nasao sam jos par visual bugova, npr rijesio sam sve challenge za prosli weekly, a kad su se updateali pise da nisam rijesio jedan.

Ovdje mi pak pise da sam napravio 4 killa sa melee, a nisam ni izvadio noz otkad je dosao novi weekly.

I jucer ili prekjucer sam upao sa developerom u gejm, dodao sam ga za prijatelja ali nije prihvatio

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:35 (Simke8.1).
17 godina
Promster kaže...

Meni, redovito na Sobeku. 
Blur/bloom mi je isključen ali redovito ga dobijem kroz ovaj bug.

EDIT: I jel to na slici imaš onu neku carbine pušku koje liči na AK? Kad god sam nju imao equipanu mi se to događalo.

Koristite blage riječi i jake argumente
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 20:12 (Dodinho).
14 godina
Dodinho kaže...
Promster kaže...

Meni, redovito na Sobeku. 
Blur/bloom mi je isključen ali redovito ga dobijem kroz ovaj bug.

EDIT: I jel to na slici imaš onu neku carbine pušku koje liči na AK? Kad god sam nju imao equipanu mi se to događalo.

Da Ak-205, Sobek i Liberation...Mislim da na drugim mapama nije problem.

4 godine
Promster kaže...

Meni se dešava random isto..

https://www.youtube.com/@mega0nyt
7 godina
Battlefield 6

Onaj bug sto sam vam pricao da mi nestane HUD za capture progress, a ovaj put je i nestala puska, i na kraju match zavrsi draw iako sigurno nije. Nadam se da ce ovaj apdejt u utorak rijesiti neke stvari, ovo iz dana u dan samo raste broj bugova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Dermentor kaže...

Igram na PS5 i preloš sam na kontroleru🤦. Morat ću isključiti crossplay jer me taru picijaši😁🤷‍♀️

Spoji mis i tipk,radi bez problema.

Origin_Steam: hrka11
12 godina
Simke8.1 kaže...

Onaj bug sto sam vam pricao da mi nestane HUD za capture progress, a ovaj put je i nestala puska, i na kraju match zavrsi draw iako sigurno nije. Nadam se da ce ovaj apdejt u utorak rijesiti neke stvari, ovo iz dana u dan samo raste broj bugova.

Ja sam to sa nevidljivom puskom imao prvih par dana, osim toga sve radi top, cak mi je i onaj bug kad odletim u zrak top, desi se da imam snajpera i taman me boosta da lika ubijem dok sam u zraku 

15 godina
Battlefield 6

odite u my documents battlefield 6 i onda u settings ili players, nezzz sad napamet nisam doma

otvorite wordpadom i ima postavka weapon dof, stavite na nulu

također u configu dodate i dof i sve te sheme i postavtie na nulu.,

meni se taj dof bug dešavao dok nisam to ubio na svemu, džaba šta ste ga u igri isključili

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 6

Ups...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

Ajde bar je proradio repair jučer, broje se bodovi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Promster kaže...

Još da proradi assist as kill, gdje bi nam bio kraj... ne kužim da to još nisu primijetili ili popravili. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
7 godina
Promster kaže...

Pronasao sam zasto se dogada, evo na Redditu bas.

Znaci njegov teammate gleda kroz binoculars i njemu se taj vision pojavljuje. 

13 godina
Battlefield 6

Sinoc mi se par puta dogodilo da mi zamjeni kit usred napucavanja sa neprijateljem. Doslovno me prebaci sa assault puske na engija sa pumparicom. 

I mene i kolegu koji je igrao sa mnom 😂😅

Poruka je uređivana zadnji put danas u 12:24 (Bombilakus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Q-Tip kaže...
Promster kaže...

Još da proradi assist as kill, gdje bi nam bio kraj... ne kužim da to još nisu primijetili ili popravili. 

Mislim da je potvrđeno da to nije u igri i da se brka pojam, assist count as kill, i assist as kill.

potonji daje 100 bodova kao kill, ali ne dobivaš 1 kill na scoreboardu.

Po meni ok, kill je kill.,

to što je dmg pušaka smeće da udaraju 33,3 što je 99, ili u jednom djelu udaljenosti 24 i nešto, ili 19 i nešto itd pa često bude 98 ili 99 ali fali metak.

ili nek stave onda 95% hita nek bude ASSIST COUNT AS KILL, a sve iznad 85 do 95, nek bude assist as kill.

ugl da. assist as kill nije isto kao count, ako se varam ispravit me

13 godina
fila2208 kaže...
Q-Tip kaže...
Promster kaže...

Mislim da je potvrđeno da to nije u igri i da se brka pojam, assist count as kill, i assist as kill.

potonji daje 100 bodova kao kill, ali ne dobivaš 1 kill na scoreboardu.

Po meni ok, kill je kill.,

to što je dmg pušaka smeće da udaraju 33,3 što je 99, ili u jednom djelu udaljenosti 24 i nešto, ili 19 i nešto itd pa često bude 98 ili 99 ali fali metak.

ili nek stave onda 95% hita nek bude ASSIST COUNT AS KILL, a sve iznad 85 do 95, nek bude assist as kill.

ugl da. assist as kill nije isto kao count, ako se varam ispravit me

U nijednom Battlefieldu dosad nisam vidio oba ta pojma, bio je assist counts as kill i brojao se kao kill. Sad ne znam zašto bismo ovdje radili razliku u semantici. Uvijek se assist as kill brojao kao kill na scoreboardu, sad odjednom treba gledati piše li "counts as kill" ili samo "as kill"...

Ne tražim ništa drugo osim da bude kako je i dosad bilo. Ne znam zašto su uopće mijenjali, sumnjam da se netko žalio što je dobio kill koji je zapravo i zaslužio. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
16 godina
Battlefield 6

Koga briga za K/D u igri gdje revive poništava D? 😂 Ili je kill ili nije. Assist od 99% je i dalje assist. Ne znam uopće zašto bi trebalo drugačije računati. Najbolje da daju killove ako samo pogodiš lika 

Poruka je uređivana zadnji put danas u 14:41 (dreammaker).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Q-Tip kaže...

U nijednom Battlefieldu dosad nisam vidio oba ta pojma, bio je assist counts as kill i brojao se kao kill. Sad ne znam zašto bismo ovdje radili razliku u semantici. Uvijek se assist as kill brojao kao kill na scoreboardu, sad odjednom treba gledati piše li "counts as kill" ili samo "as kill"...

Ne tražim ništa drugo osim da bude kako je i dosad bilo. Ne znam zašto su uopće mijenjali, sumnjam da se netko žalio što je dobio kill koji je zapravo i zaslužio. 

od bf je uvedeno to, tamo si već sa 80 dobivao kill.

smiješan dodatak, kill je kill i to je to.

ASSIST COUNT AS KILL je pisalo, sad ne piše više tako. I u tome je razlika očito obzirom da se ne računa.

AKo se bude računalo, i dice je htio računati ja ti se ispričavam ako tako bude, ako ne, i dalje je validna tehnika gdje dobiješ bodove od dmg, recimo 99 i još 100 za kill, ali ne i scoreboard kill i to je to.

Ugl. što se mene tiče kao i kolega iznad, assist je assist, kill je kill samo je dice obzirom da je bf4 imao smeće od hitrega i tick rratea dodao to da malo zamaže oči.-

Poruka je uređivana zadnji put danas u 14:48 (fila2208).
11 godina
fila2208 kaže...
Q-Tip kaže...

od bf je uvedeno to, tamo si već sa 80 dobivao kill.

smiješan dodatak, kill je kill i to je to.

ASSIST COUNT AS KILL je pisalo, sad ne piše više tako. I u tome je razlika očito obzirom da se ne računa.

AKo se bude računalo, i dice je htio računati ja ti se ispričavam ako tako bude, ako ne, i dalje je validna tehnika gdje dobiješ bodove od dmg, recimo 99 i još 100 za kill, ali ne i scoreboard kill i to je to.

Ugl. što se mene tiče kao i kolega iznad, assist je assist, kill je kill samo je dice obzirom da je bf4 imao smeće od hitrega i tick rratea dodao to da malo zamaže oči.-

Potpuno je uredu da dobiješ kill ako si neprijatelju napravio 90 dmga, znači ti ideš riješit lika i taman pred kraj netko opuca taj jedan metak i ti dobiješ samo assist realno nije fer. Postoje 2 assista dmg assist koji je klasičan assist kad napraviš neki dmg liku, i postoji ovaj koji se tako zove jer trebas dobiti kill ali ne radi jer je zbugano bar tako svi kažu, no vidjet ćemo 

16 godina

Doslovno ga nisi ubio. Ne znam zas bi dobio kill za to. 

14 godina
Simke8.1 kaže...
Promster kaže...

Pronasao sam zasto se dogada, evo na Redditu bas.

Znaci njegov teammate gleda kroz binoculars i njemu se taj vision pojavljuje. 

Mislim da je ovo negdje pri vrhu BF bugova

Ovisno što tvoj squadmate radi, tako se mjenja tvoj HUD  Noice!

Ako je to povezano, sigurno ima i nekih drugih radnji koje utječu na nešto drugo 

Steam and EA: CyberDemonVZ
14 godina
Bombilakus kaže...

Sinoc mi se par puta dogodilo da mi zamjeni kit usred napucavanja sa neprijateljem. Doslovno me prebaci sa assault puske na engija sa pumparicom. 

I mene i kolegu koji je igrao sa mnom 😂😅

Događa se kad te netko ubije pa reviewa?

Povlačenje vojnika u sigurnost i promjena kita s vojnika na podu se koristi ista tipka. 

Kad smo igrali zajendo i revievali su me kolege koji nisu support, su me morali vući i često kliknu na kit, a ne mene, i promijene nam kitove.

Steam and EA: CyberDemonVZ
11 godina
Battlefield 6

Šta znači ovaj broj 52 ispod mastery badgea za oružje? I ovaj broj 16 u donjem desnom kutu kod svakoga je drugačije, jbt sami neki brojevi... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice