Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 1.934
|
čitano: 400.948
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 6
dax-lax kaže...

Ako nema skinova, nema para. Nema para, nema suporta, nema igre. Para je broj jedan a deca vole dati paru za estetiku. Ne sjećam se jesam u ikojem bf-u mijenjao od onog osnovnog skina.

Neko kratko vrijeme sam igrao Fortnite i najmilije mi je bilo tamburat skin ekipu, pogotovo onu s najskupljim kombinacijama.

Dobro je dok skinove drže samo kao estetiku. Zamisli da netko pametan odluči da skin dodaje veći kill assist, manji supression, bolji hip...

Kako? a za što je 7milj ljudi dalo novac?

sad odjednom ako nema skinova, ne možemo ni zadržat support na igri.

Shvaćam kako to danas funkcionira, ali odu li u skinove previše, a srozaju kvalietetu igre, koju su po mnogima već srozali, džaba support.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
4 godine
Battlefield 6

Jel još nekom dlss quality ne izgleda najbolje? Ja sam zgasio potpuno, primjeti se pogotovo ako igraš jet, snajpaš i sl.

https://www.youtube.com/@mega0nyt
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
e9droid kaže...

Jel još nekom dlss quality ne izgleda najbolje? Ja sam zgasio potpuno, primjeti se pogotovo ako igraš jet, snajpaš i sl.

pa to su postavke za sirotinju jebga nije to za power gpu usere :)

malo sharpen i za sirotinju je dobro :)

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
14 godina
Battlefield 6

Ima li još neko ovaj problem gdje se screen radnom zamuti (nisam pod suppresive fire) i dobije se ovaj kružni crni obrub?? Mislim ovo smeta u 33pm a pojavljuje se i miče full random...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
e9droid kaže...

Osobno igram na DLSS Performance na 4k i zadovoljan sam

šumski put je bio ravan • EA: Dream_HR
14 godina
CyberDemonVZ kaže..

A to je bug??

Meni nije bilo jasno kak jedan dan vidim, drugi ne.. "Ma, valjda ja nešto krivo radim" :D

Dap, prekopali smo čuda da vidimo da li je do privacy postavki ili EA/Steam crossplatform đinđi ali nula bodova.

Nekad možeš joinat game, nekad ne ali možeš prek steam friends liste ali isključivo clienta, nekad ni to. Svaki dan novi fičr.

Origin: Tetka_HR - Steam: Tetka - Twitch: https://www.twitch.tv/tetka__
14 godina
Promster kaže...

Ima li još neko ovaj problem gdje se screen radnom zamuti (nisam pod suppresive fire) i dobije se ovaj kružni crni obrub?? Mislim ovo smeta u 33pm a pojavljuje se i miče full random...

Desilo se par puta, fixala da sam promijenila server :D 

Origin: Tetka_HR - Steam: Tetka - Twitch: https://www.twitch.tv/tetka__
7 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ja sam užasno nekonzistentan. Ima rundi gdje sam KD ispod 1, ginem ko budala kak veliš. A ima rundi gdje sam stalno među prva tri, revive, uzimanje zastava KD preko 3..

A što je najgore, nemam pojma o čemu ovise takve razlike, da to ispravim! Možda samo ovisi kakav sam koji dan, kak je bilo na poslu ili doma itd, ili o mapi, squadu...?

Same here haha, nekad sam sebe ne prepoznajem, a nekad me kolju kao da sam prase krajem 12. mjeseca. 0.97 K/D trenutno.

Promster kaže...

Probaj iskljuciti Vignette, ili je to ili je bug

Also, nasao sam jos par visual bugova, npr rijesio sam sve challenge za prosli weekly, a kad su se updateali pise da nisam rijesio jedan.

Ovdje mi pak pise da sam napravio 4 killa sa melee, a nisam ni izvadio noz otkad je dosao novi weekly.

I jucer ili prekjucer sam upao sa developerom u gejm, dodao sam ga za prijatelja ali nije prihvatio

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:35 (Simke8.1).
17 godina
Promster kaže...

Meni, redovito na Sobeku. 
Blur/bloom mi je isključen ali redovito ga dobijem kroz ovaj bug.

EDIT: I jel to na slici imaš onu neku carbine pušku koje liči na AK? Kad god sam nju imao equipanu mi se to događalo.

Koristite blage riječi i jake argumente
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 20:12 (Dodinho).
14 godina
Dodinho kaže...
Promster kaže...

Meni, redovito na Sobeku. 
Blur/bloom mi je isključen ali redovito ga dobijem kroz ovaj bug.

EDIT: I jel to na slici imaš onu neku carbine pušku koje liči na AK? Kad god sam nju imao equipanu mi se to događalo.

Da Ak-205, Sobek i Liberation...Mislim da na drugim mapama nije problem.

4 godine
Promster kaže...

Meni se dešava random isto..

https://www.youtube.com/@mega0nyt
7 godina
Battlefield 6

Onaj bug sto sam vam pricao da mi nestane HUD za capture progress, a ovaj put je i nestala puska, i na kraju match zavrsi draw iako sigurno nije. Nadam se da ce ovaj apdejt u utorak rijesiti neke stvari, ovo iz dana u dan samo raste broj bugova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Dermentor kaže...

Igram na PS5 i preloš sam na kontroleru🤦. Morat ću isključiti crossplay jer me taru picijaši😁🤷‍♀️

Spoji mis i tipk,radi bez problema.

Origin_Steam: hrka11
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice