Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 1.696
|
čitano: 356.153
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Battlefield 6

manje vise svi imaju isti problem

Durbin d.o.o. za geodetske poslove
4 godine
Battlefield 6

Evo malo Gripena, nije loše, ali stealth jetovi su smeće, bombice kao krumpire da bacaš...

https://www.youtube.com/@mega0nyt
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

sinoć liberation peak, možda i najgora mapa.

Frajer u heliju jedno 70-5.

Dakle oneshot neke rakete, pokušaj locka stignerom odmah me gađa, dakle svi smo uzeli stingere, bar nas 5 i još par randoma, nemoš ga skinut, neće lockat, rakete bace dim zabiju se alli kao miss.

Izluđujuće, sam bio u heliju lik.

To nisam dugo doživio, a nemam još one markere i to da ga označim da ga se lakše locka.

Šta znači kad je painted vozilo, da brže ide lock?

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Kad ti je painted ga mozes lockat sa raketama protiv vozila.Recimo bradley ima lock guided rakete i tank isto.Kad bradley ispali te MR rakete kad si painted flare niti ne radi nekad.

I gunner od helija moze lockat zracna vozila kad su paintana.

Uglavnom soflam je zbuggan jer te painta i kad si na zemlji sa helijom ko da nema below radar.

Heliji su jaki al su doslovno od papira.Ti ga sa LMGom mozes na 50% skinuti,a gunner od tenka sa HMG-om ga unisti za 5 sekundi.

Kad dobijes critical damage na heliji izgubis kontrole doslovno padas ak nemas emergency repair.

I ovaj je vjerojatno letio sa interference perkom.Da sa sporije lockaji i krace ostaje spottan.

Uglavnom sam igrao sa vozilima i vidi se da su najkrace radili na njima.

Tenkovi-nek povecaju fov iz 3rd persona,doslovno ti je tenk na cijelom ekranu,turret speed je i dalje katastrofa,ne treba biti nerealisticno brzo al ovo je presporo.Il da daju settings da mozes negdje malo povecat.Govorim za 1st person.Active armor nekad radi nekad ne,i odkad to nemozemo imat active armor i smoke.TI doslovno kad iskoristis active armor si mrtav.Nemas obrane protiv jetova i helija.Na miraku pogotovo.Na firestormu se jos mozes sakriti malo u neke zgrade.HMG ima nekakav cudni spread nakon par metaka,ocito treba samo tap fire.TOW rakete su malo op i na tanku i IFV.Treba im vise healtha isto kao i IFV.

Helici-Slicno kao u bf4 ali su manje agilni.Uglavnom malo vise healtha i manje damage sa raketama bi bio ok.Jetovi te oneshotaju ako te dobro pogodi.

I dalje je bug da na nekim mapama NATO nema helikoptere uopce.Na mapi manhattan bridge helikopter ne treba.Doslovno je gunner farm ta mapa jer te nemogu skinut osim ako te ne pogodi sa rpgom jer druga strana ne spawna helikopter zbog buga.

ORIGIN: LtMoNkK
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 10:50 (Doca15).
14 godina
fila2208 kaže...

Da, plus može ga se a svime gađati. Mislim da sam ja nekoliko tenkova uništio koji su bili painted s RPG-om (ali nemoj me držat za riječ, možda je bio i MBT LAW).

Većini nas ovdje BF veterana ne treba ovaj guide, ali ako ima koji newcomer, evo malo o levelanju i XP-u

Kako najbrže level-upat

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:07 (sudy_freak).
15 godina
Moram priznati da igram bf od samih početaka, više ono kad poželim malo rokačine.Ali mi je najgori problem taj što se tiče aviona, kontrole su mi stvarno teške u bf-u bilo kojem.Jel moguće nekako postaviti kontrole kakve su u war thunder ako je netko igrao war thunder ako je to moguće bio bih na konju.Korištenjem miš tipkovnica.
Intel i AMD fanboy Po danu navijam za AMD a preko većeri za Intel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Na painted se ne hvataju ove dumb rakete, to mora bit tracer dat.

mbt law se uhvati, i ove lockajuće.

moram odradit do tracer darta, to je čudo

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 6

Igra je dobra, čak mi niti male mape ne smetaju. 

Prelomio sam u glavi da je to ono što smo dobili i rokam. 

Nadam se remakeu bf2 mapa u portalu a do tada ove cod nubare tarem.

P. S. Zvuk mi se popravio kad sam reinstalira drivere. 

P. P. S popravite jebeni bloom

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Bombilakus kaže...

Igra je dobra, čak mi niti male mape ne smetaju. 

Prelomio sam u glavi da je to ono što smo dobili i rokam. 

Nadam se remakeu bf2 mapa u portalu a do tada ove cod nubare tarem.

P. S. Zvuk mi se popravio kad sam reinstalira drivere. 

P. P. S popravite jebeni bloom

Upravo to.

S obzirom da su iz EA/DICE-a i svih partnera koji su radili na BF6 jako pozitivni oko rezultata, uključeni u uspjeh i spašavanje tonućeg serijala - mislim da će im najmanji problem biti ubacivanje novih mapa i sadržaja.

Na twitteru sam od već nekoliko visoko poziconiranih ljudi pročitao u kontekstu "rest assured, big maps are in pipeline and they exist".

Tako da, ne sekirajte se.

Nije isključeno ni da dobijemo neki all-out warfare od 128 igrača (s obzirom da serveri izgleda mogu to gutati) na nekoj ogromnoj mapetini

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
12 godina
dreadmoore kaže...
Moram priznati da igram bf od samih početaka, više ono kad poželim malo rokačine.Ali mi je najgori problem taj što se tiče aviona, kontrole su mi stvarno teške u bf-u bilo kojem.Jel moguće nekako postaviti kontrole kakve su u war thunder ako je netko igrao war thunder ako je to moguće bio bih na konju.Korištenjem miš tipkovnica.

Probaj od

-a postavke, on isto ima neke cake koje ne znaju svi...

17 godina
Battlefield 6

Odigrao sam za vikend s legosima nekih 8-9 sati i baš mi je sjela igra...što se tiče manjih mapa meni ne smetaju, non stop je akcija praktički i to mi paše.

Ima nekih stvari koje treba popeglati oko spawna recimo, ali tek je izašla igra tako da se ne sekiram da ne bude riješeno.

Za sada mi nije žao što sam napravio preorder, mislim da će me držati ovo sigurno dulje vremena, nisam dugo zaigrao neku online pucačinu s ekipom pa mi baš sjelo ko budali šamar. 

EDIT: Jedino što bih možda naveo kao zamjerku je nešto slabija destrukcija, dosta zidova je nemoguće probiti kako čekićem, tako i RPG-om.  Iskreno mislio sam da će to biti na jednoj impozantnoj razini, a nekako mi se čini kao da je slabija nego u prethodnim nastavcima.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 13:06 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 6

Mene muci footsteps, ne cujem ih dovoljno precizno.. sve ostalo mi je okey... ima li ko kakav savjet za to ?

Tnx

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 6

Ma tko je vidio osluškivat korake dok udaraju granate 

EDIT: Šala mala, ja se nisam obazirao nešto previše na to najiskrenije jer je većinom vremena rokačina, ali kada je primirje u kući ih čujem sasvim ok (imam dobre sluške).

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:57 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
toxic kaže...

Mene muci footsteps, ne cujem ih dovoljno precizno.. sve ostalo mi je okey... ima li ko kakav savjet za to ?

Tnx

Probaj se poigrat malo s Audio Mixom i vidi što ti najbolje paše.

War Tapes je možda prevelik raspon zvuka pa bi trebao igrati s Night Modeom ako ne želiš da ti ušesa nastradju od eksplozija i onda pretihih zvukova kao koraci.

Ali to je jako individualno. Ovisi o setupu.

Best Battlefield 6 audio settings to hear enemy footsteps - Dexerto

15 godina
Battlefield 6

Nexus to je onaj ako se dobro sjećam sta je volio uništavati tenkove i sto ima puno godina a igra super

BE HAPPY 要開心 : )
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 6

Meni se night mode pokazao najboljim za te sitne zvukove koraka, također kako je rekao levelcap sharpness na 0 i igra izgleda 200 puta bolje. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Frajer u heliju jedno 70-5.

Dakle oneshot neke rakete, pokušaj locka stignerom odmah me gađa, dakle svi smo uzeli stingere, bar nas 5 i još par randoma, nemoš ga skinut, neće lockat, rakete bace dim zabiju se alli kao miss.

Izluđujuće, sam bio u heliju lik.

To nisam dugo doživio, a nemam još one markere i to da ga označim da ga se lakše locka.

siege of cairo je definitivno najlosija mapa

15 godina
Rocinante2112 kaže...

Ne bi se složio, ima toliko prolaza ulaza, a sve kuće se mogu satrat.

Liberacija je loša.
Sobek ok teče, mirek je ok.

Iberian iz bete mi je uvijek bio ok.,

NY mape su soldine, bridge je konstatan kaos.

Di je ona saints quarter?? tu nisam niti jednom dobio u rotaciji.

15 godina
fila2208 kaže...

TDM/SQDM mapa

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
16 godina
fila2208 kaže...
Rocinante2112 kaže...

Ne bi se složio, ima toliko prolaza ulaza, a sve kuće se mogu satrat.

Liberacija je loša.
Sobek ok teče, mirek je ok.

Iberian iz bete mi je uvijek bio ok.,

NY mape su soldine, bridge je konstatan kaos.

Saints quarter je sitna slatka mapica ali samo tdm,dominacija i još neki mod ali ne conquest.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
15 godina
Battlefield 6

die rush? nema na glavnom ekranu samo rush, jel to znači da obzirom više ne znaju napravit mape po modovima da će rush lagano u zaborav.

brqth je ono, dosadan realno, napucas killova samo kampajući, ljdui ne bacaju smoke ne trude se pa je dosadno.

konkvest je baš fino balanisran, mislim nezz kako radi tim balanser ali partije su većinom jako napete

settings trebaju ili search ili favorites koje moš dodat, još pokušavam neke stvari fine tuneat, pa se izgubim

ne mogu više naći onu postavku za fov independant ADS ili affected, ono kad digneš pušku, hoće li zoom biti na razini fova, ili će se vratit na defaultni, ne mogu to nać više.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:02 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Jesam li skužio dobro kako samo fantom ima sve sezone pass dok standard neče imat. Jel to znači nema za standard novih mapa ili nešto drugo neče dobit.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 6

Ne znam kako drugima, ali meni Escalation polako postaje omiljeni mode. Napeto konstantno, zanimljiv twist s uklanjanjem jednog pointa nakon svakog kruga. Sve što sam igrao je završavalo 3:2 i borba do samog kraja.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
fila2208 kaže...

die rush? nema na glavnom ekranu samo rush, jel to znači da obzirom više ne znaju napravit mape po modovima da će rush lagano u zaborav.

brqth je ono, dosadan realno, napucas killova samo kampajući, ljdui ne bacaju smoke ne trude se pa je dosadno.

konkvest je baš fino balanisran, mislim nezz kako radi tim balanser ali partije su većinom jako napete

Imate custom search gdje možete filtrirati mape/modove + Rush je u Attack & Defend modu po defaultu.

dery kaže...

Jesam li skužio dobro kako samo fantom ima sve sezone pass dok standard neče imat. Jel to znači nema za standard novih mapa ili nešto drugo neče dobit.

Ne. Mape su free, kao i ostatak stvari koje dolaze s Season 1

What to Expect From Battlefield 6 Season 1

Q-Tip kaže...

Ne znam kako drugima, ali meni Escalation polako postaje omiljeni mode. Napeto konstantno, zanimljiv twist s uklanjanjem jednog pointa nakon svakog kruga. Sve što sam igrao je završavalo 3:2 i borba do samog kraja.

Također. Teška srca priznajem da mi od tih objective-based modova Escalation uzima prevagu nad klasičnim Conquestom.

17 godina
fila2208 kaže...

Inače se slažem s tobom skoro u svemu, ali ovdje mislim da je sve suprotno.

Peak po meni jedina ima Battlefield osjećaj. Osim što je premala. I Firestorm.

Ne znam kako niste uspjeli srušit helić, doslovce pada nakon petnaestak sekundi u zraku, stingeri imaju domet preko pola mape, a da ne pričam ako je netko dobar u jetu - helić praktički neupotrebljiv. Jebene strojnice ga ruše.

Iberian, Cairo i NY mape daleko najgore.

Ne znam gdje igraš, ali moje iskustvo je opet dijametralno suprotno. U svakoj rundi jedan tim rejpa drugi. I mene stavi u rejpani tim. Svaki jebeni put. Da ne znam bolje, rekao bih da ne igramo istu igru. Ali znaš što kažu o mišljenjima.

Vidi se da većina vas igra samo infantry, i igra je rađena prema tome. 64 igrača na serveru, tenkovi i avioni stoje prazni u bazi. Nije mi loša igra, ali ovo ima jako malo veze s Battlefieldom. Call of Duty s par solidnih vozila na minijaturnim mapama. Znam da nikog ne zanima, ali eto. :)

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
15 godina
cinco44 kaže...

Inače se slažem s tobom skoro u svemu, ali ovdje mislim da je sve suprotno.

Peak po meni jedina ima Battlefield osjećaj. Osim što je premala. I Firestorm.

Ne znam kako niste uspjeli srušit helić, doslovce pada nakon petnaestak sekundi u zraku, stingeri imaju domet preko pola mape, a da ne pričam ako je netko dobar u jetu - helić praktički neupotrebljiv. Jebene strojnice ga ruše.

Iberian, Cairo i NY mape daleko najgore.

Ne znam gdje igraš, ali moje iskustvo je opet dijametralno suprotno. U svakoj rundi jedan tim rejpa drugi. I mene stavi u rejpani tim. Svaki jebeni put. Da ne znam bolje, rekao bih da ne igramo istu igru. Ali znaš što kažu o mišljenjima.

Vidi se da većina vas igra samo infantry, i igra je rađena prema tome. 64 igrača na serveru, tenkovi i avioni stoje prazni u bazi. Nije mi loša igra, ali ovo ima jako malo veze s Battlefieldom. Call of Duty s par solidnih vozila na minijaturnim mapama. Znam da nikog ne zanima, ali eto. :)

Za ''bf osjećaj'' je subjektivan dojam i relativan pojam. Sinoć smo udarali bridge pa je bio kaos i bio je onaj dobri bf feeling, a sva vozila koja su probala su isto tako dobila svoje, a da ne pričam za šoranje za B zastavu.

Nadalje nismo nesposbni niti ne znamo, ja ovo nisam nikad susreo. Doslovno čim sam ga lockao, odmah me je gađao, tako i dečki. kako je moguće da odmah čim lockam ti sasispaš salvu po meni.

Pa nisam na sred njive. Jel ima neki indikator ili svjetli laser od inf koji cilja stingerom prema heli pa me po tome vidi?

Ugl. nije imao nikakvog prirodnog neprijatelja tako da je bio teški rejp i ta mapa redovno završava 500 tiketa razlike jer ako se ne uhvati ono selo di se spawna tunguska aa tenk ćao đaci.

Iberian je ludnica kad se supporta ifv, okreće partiju, par rundi na 10 tiketa razlike ljudi pišu gg u chat.

Cairo odličan sve živo otvoriš, masu flankova brzih, a jedan smoke puno zatvori. NY onaj inf only je među lošijim, bridge zna bit jako napet.

Igramo public, discord sa 4-8 ljudi kako se uspijemo konnektat, squad lider vodi, napadamo sistemski flagove i tjt. Odlični bf momenti, i bez ogromnih mapa, nisu samo bf momenti skidanje helija tenkom itd.

Ima nešto i u cijeloj imerziji,eksplozijama i kaosu, i strahu da se pomakneš s mjesta koliko je svuda opasno.

Igram inf, ali redovito uzimam vozila, smatram da im je learining curve okej, za bit doktor je druga priča, ali ownat pub nije teško.

Jedino di se traži ekstra skill su heli i avion, sve na podu se lako svlada, a kad dođu gagdeti i dodaci još si jači.

Slobodno mi šibni privat ako si solo igračl dat ću ti naš discord pa dođi pomozi namskinut helije ili nas supportat. 

Q-Tip kaže...

Odigrao dva puta, ne kužim iskreno. Moramo imati više flagova do isteka vremena i tako poentiramo?

Dobra ideja, što nas sve više gura na flagove, no moram skužit koje flagove miče jer se pogubim i trčim kao da i dalje ima cijela mapa.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:52 (fila2208).
14 godina
Battlefield 6

Moje iskustvo sa zemnim vozilima je za sad nedefinirano a čak bih se usudio i reći čudno 

Imam osjećaj da ljudi koji su bili zaduženi za razvijanje/testiranje istih i nisu baš uzeli u obzir da bi se ta vozila mogla a ne znam......kretati? 

Kao prvo, FOV iz trećeg lica je blago rečeno katastrofalan. Ništa se ne vidi oko tenka i sam tenk jednostavno blokira većinu pogleda tako da je nemoguće uopće vidjeti tko puca u tebe osim ako nije direktno naprijed a čak i tada zbog silnog smoka iskustvo je veoma frustrirajuće.

IFV je tu u boljoj situaciji jer je brži pa je s nijme lakše pobjeći ali MBT je pokretna meta i ako nemaš potporu cijelog skvada dovoljna su dvojica da te unište pogotovo ako te gađaju odozgora. Situacija bi bila bolja da cijeli skvad može u MBT pa bi onda svi imali nešto i raditi ali ovako nema šanse da će se dvojica voziti vani gdje će ih uništiti u roku 3 sekunde.

A da ne spominjem ako slučajno voziš i najmanja rupica ili kamenčić bacaju monstrosiju od 55T u 3pm i naravno turret automatski skače zajedno s njime pa je skoro nemoguće ciljati precizno u pokretu. Čovjek bi rekao da izum zvan stabilizator ne postoji  

ali ok, imamo to što imamo.

Također, zašto nema thermalnog pogleda ni kod vozača a ni kod gunnera?????

Mine su skoro pa nevidljive i jako ih je teško uočiti....ne znam koliko sam puta onesposobljen sa minom koja je bila pomiješana sa našim vlastitim minama 

Ali ajd, moglo je to biti i daleko gore i vjerujem da će devovi eventualno to poboljšati.

P.S. 

Loadout tenka zavisi o tome tko je vozač i gunner će imati onaj gun koji vi sami odaberete. Također bih preporučio da gun za gunnera na MBT-u prebacite sa 50-cala na obični light machine gun koji je daleko bolji protiv pješadije jer je brži i daleko precizniji. Zato je gunnersko mjesto na IFV-u bolje jer je to default gun na njemu.

Također, tenk ima više vrsta municije glavnog topa koje se mijenjaju sa tipkom 4 po defaultu. Zato ako vas netko u protivničkom tenku brže uništi nije to zato što ima čit već zato što je vrlo vjerojatno prebacio na armor piercing municiju 

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 18:08 (Granzon).
Moj PC  
2 0 hvala 3
15 godina
Battlefield 6

Nekakav čudan odziv ima teren i na pješadiju, i na vozila. Nekad prokližem i skočim od terena par m u zrak, bug još iz bete.

Vozila sam vozio, no ne dolvoljno da mogu komplet review dati. Zasad su mi ok, a 3rd person rijetko koristim.

Ifv je bogotac za većinu mapa i inf, tenk je ipak za support iz daljine.

Nisam znao da se munica mijenja na tenku.

Btw. jel znači šta di ga raketa pogodi? Svugdje mi je 25 dmg di pigodim?

BTw. AV granata koji je to klinac? Zar nebi trebala ić u zrak pa past na tenk odozgo? Dmg nikakav. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 6

Koji ste VPN koristili za Ukrajinu? Jel ima nesto free cisto mi treba in-and-out. Da uletim i odradim kupovinu. Imam odavno Tunnelbear, i njega tek ponekad upalim, i kao takav mi najvise pase. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
15 godina
Indestructible kaže...

Koji ste VPN koristili za Ukrajinu? Jel ima nesto free cisto mi treba in-and-out. Da uletim i odradim kupovinu. Imam odavno Tunnelbear, i njega tek ponekad upalim, i kao takav mi najvise pase. 

privado, bitdefender, soft ether

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice