Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 1.696
|
čitano: 356.142
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 6
hahhaajaads kaže...

Firestorm i kad gledam kroz staklo prema suncu, kao flashbang u CSu 

Meni je na Sobeku kriminalno, kad sa D idem prema B doslovno cijelo brdo je samo jedan veliki flešbeng.

Origin: Tetka_HR - Steam: Tetka - Twitch: https://www.twitch.tv/tetka__
10 godina
Battlefield 6

ma sve na low i nema takvih problema:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Eh bio bi red da se kaže što se trebalo kazati. Tresla se brda, rodio se miš.

Ovaj battlefield je COD sa EA strane. Uvidili su di treba po pare a to je u tabor kod Activisiona dok je njihov playerbase ljut i dok BO7 liči na šta liči.

Naspram bete nije se puno promjenilo. Mape su ostale male. Oružja i dalje nemaju recoil. Sound je super ali mixing im je koma. Priljev low IQ COD dječice kojima je K/D jedini cilj dovodi do toga da te krdo medica ignorira na podu.

Vojnik uopće nema feeling da je vojnik. U svim BFma je pri trčanju i pri hodanju animacija ti davala osjećaj da upravljaš vojnikom. Ovdje imam osjećaj da upravljam nekim androidom ili robotom. Neke animacije skakanja i preskakanja objekata na putu je toliko loše naspram starijih naslova.
Hitreg, bože me sačuvaj. Ako ja koji u susjedstvu Frankfurta imam generalno ping ispod 20 prema 90% servera u Njemačkoj umirem iza uglova Dice/Criterion treba rethinkati svoju poziciju kao AAA developer.
Suppression. Što je to, jel se to na kruh maže? Znaš da je igra napravljena za COD dječicu kad osim kamuflaža možeš stickere i charmove po oružju da kačiš.
Dimne bombe. Bacaju jednako dima kao dva jamajkanca sa bluntom. Ima dima ali premalo i brzo se raštrka.

Firestorm. I to su uspjeli ukenjat. Mapa djeluje klaustrofobično i vehicle fuckfest je ako nije snipe fuckfest. To isto vrijedi za ostale mape.
Sačmarice su i dalje retardirane,možda malo manje. Karte su sranje, obični 3 lane CoD meatgrinderi. Ostatak oružja nije nimalo impresivan. Samo modeli izgledaju dobro i realistično.

Optimizacija je relativno dobra. Nisam imao crash niti problem sa pokretanjem same igre kao neki(bio to steam ili EA Play) iako sam na EA launcheru. Sve na 1440p/Ultra moj 4080 je držao na 163 FPS. Lockao sam FPS ispod refresh rate kako su ljudi ovdje na forumu rekli da valja. UI design je očaj. Pogotovo na glavnom meniju.
Sve u svemu tehnički igra je relativno dobro ispeglanda. Ali ostalo. Ostalo nije spomena vrijedno. 

EDIT: danas probao igrati. nakon 30 minuta CTD. bez ikakvog errora samo CTD.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2025 15:59 (dj_renny).
15 godina
Ukulele kaže...

Nisam vidjela da li je itko pisao ali imam onaj misty haze (kao white glare) i na određenim mapama je toliko jak da doslovno ne vidim ništa. Do čega je to i ima li kakav fix?

imaš world brightness pa spuštaj malo, + vanjsko štelanje preko gpu programa, ali da, ima igra problema, tj. pokušali su ugurat kao realizam da iz mračnog ne vidiš van  na svjetlo da smanje kamp u onim halama, ali loše je ispalo

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
16 godina
Battlefield 6

Kmečavci možete koliko god vas volja ali nema boljeg shootera trenutno i ubuduće. Za 15dana dolazi nova mapa nova oružja, onda sljedeči mjesec more guns i mapa "Eastwood" koja izgleda ebački.Dobro je baš nam je dobro.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2025 14:27 (dery).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

o BTJ pa ovo kao da je riječ o prvom sexu, a svašta 

16 godina
Wiz3m4n kaže...

o BTJ pa ovo kao da je riječ o prvom sexu, a svašta 

Šta je to sex? Imaš li nekih problema da ti pomognemo?

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2025 15:32 (dery).
15 godina
Battlefield 6

Meni je igra neigriva na vecim mapa s vise ljudi. Konstantno latency i lag ikone se pojavljuju. Dok na manjim mapa s manje ljudi i modovima kao TDM radi super.. wtf

Acco - Specializing in online warfare since 1942; EA AccoPewPew, Steam Acco

0 0 hvala 0
15 godina
sudy_freak kaže...

EA ekipa koja nije mogla odmah igrat, jeste dobili XP boost?

Znači meni je fascinantno koliko vi vajnate na svaki k?

Ne sviđa vam se - nemojte igrat!

Bokte igra je vani jedva 24 sata vi već toliko nitpickate.
Jesmo zaboravili kakav je BF3 u startu bio?

A da ne pričamo BF4? Ili bože sačuvaj 2042!!

Nemojte me yebat da bi radije imali 30 mapa, 204910 oružja, 10498109 attachmenta ali da se igra ruši, netcode je u banani, perforamnse bože me 'slobodi?

Ili ovako da igra bolesno stabilna, super optimizirana, netcode koji stvarno super radi, AALII NEMAAM OVU XYZ MAPUUAUAPU, NEMAA M16A3 ILI AEK META PUŠKU, NEMaaa..

Stvarno ste mimoze u 3zdu  materinu

Ja nisam dobio xp boost. Dobio netko ili i to opet  ne mogu složiti kak treba?

sake08
13 godina

Također nisam dobio ništa.

Jel ima ko online da igramo malo?

ORIGIN: LtMoNkK
11 godina
Battlefield 6

Treba složiti battlefield bug discord. Da se svi nađu na jednom mjestu ovako nema smisla zvati nekog preko foruma. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ja sam već pitao ima li koji Međimurec ili Zagorec kojem ne smeta ili također voli psovati kao i mi, a još nema ni jedne poruke... Iskreno sam razočaran u naše kajkavce hahah

Kovačić
15 godina
Battlefield 6

Nisam moga odoliti a da ne probam igru, uzeo za sam ea play pro mjesec dana posto mi je trenutno puno davati 69€ znam da ima preko nekih vpn i kupovine nekih accounta ali necu riskirati. Taman da se za ovaj mjesec malo zagrijem pa cu cekati neki popust ako bude u narednim mjesecima.

Intel i AMD fanboy Po danu navijam za AMD a preko većeri za Intel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja sam medimurac Dodaj me

LtMoNkK

13 godina
Battlefield 6

Hardcore je prezabavan. Čak mi ove gradske mape više odgovaraju na HCU

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 6

https://discord.gg/gbyTgUnc3

Postoji bug diskord...

سمندری ڈاکو
Moj PC  
14 0 hvala 8
16 godina
Battlefield 6

Sa pravim squadom ovde se rastura i diže igru na višu razinu. Uživam imam ekipu na diskord te često best squad ili u vrhu.Onaj malj lijepo zatuče protivnika u pod i onda dog tag grabi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 mjeseci
Battlefield 6

Koji mod je najsličniji capture the flag? Postoji li nešto slično? Tek sam instalirao pa nisam imao prilike isprobati

0 0 hvala 0
13 godina

Trebalo bi napraviti neki Bf6 kanal i par soba di se moze dopisivat.Da se dodamo ko se jos nema za frendove.

Na discordu od buga

17 godina
Odigral dvije partije sa igračima u partyu. Na prvoj, zatvorenijoj mapi komunikacija je značila minimalno, a onda je došla ona pustinja - tenkovi, avioni, helikopteri, masovne eksplozije… Pješadija topovsko meso. Rank 7 sam, KD mi je pal ispod 0.300 🥶

Sve to izgleda spektakularno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Performanse za sada gore nego beta. Nakon što nisam igrao prvi dan radi njihove gluposti, sada ovo.

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
Battlefield 6

Hrpa ljudi se pridružila na bug diskord što je lijepo za vidjeti treba malo aktivirati taj server vidim nije baš aktivan, meni uvijek paše od 20h da igram kad klinci odu spavati. Pa mogu do 22, vikendom i duže. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2025 21:12 (BeLLicus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ukulele kaže...

Nisam vidjela da li je itko pisao ali imam onaj misty haze (kao white glare) i na određenim mapama je toliko jak da doslovno ne vidim ništa. Do čega je to i ima li kakav fix?

jebemu tetka išao sam guglat "Misty Haze"....

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
16 godina
moderator
Doca15 kaže...

Trebalo bi napraviti neki Bf6 kanal i par soba di se moze dopisivat.Da se dodamo ko se jos nema za frendove.

Na discordu od buga

Pa ima...

سمندری ڈاکو
14 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže...

Po vašem mišljenju:

Mape su:

Kako sad kao 2042? 

5 godina vajnate kak su mape tam prevelike i sad takva opcija?

Redizajnirane vanilla mape na 2042 su meni bile taman. 

problem je sto vecina novih igraca ne zna za onaj call in sistem, kad se nalazis negdje izmedju zastava, da pozoves sebi neko vozilo i onda sebi skratis hodanje. mene vise nervira ova neka prica da je battlefield nabijen konstanto nekom akcijom kad to ustvari nikad nije ni bio. i s toga danas imamo male mape u bf6 gdje valjda na taj nacin pokusavaju kompenzirati. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
14 godina
Battlefield 6

Mi smo došli, vidjeli, pobjedili.

Mi zadovoljni.

Steam and EA: CyberDemonVZ
Moj PC  
15 0 hvala 1
11 godina
CyberDemonVZ kaže...

Mi smo došli, vidjeli, pobjedili.

Mi zadovoljni.

To je do nexa...sumnjam da se ti i ivanec pridonijeli tome.

Origin_Steam: hrka11
15 godina
Sad mi na hc baci firestorm masakr sam napravio sa tenkom D zastavi s jednim tenkom 4 puta ga išao puniti. 60 kilova 😂😂😂😂 CQ
Intel i AMD fanboy Po danu navijam za AMD a preko većeri za Intel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Ovnali smo ove cod igrače s lošim zvukom, malim mapama, neprestane akcije, kojima nije to to i imaju male pimpeke. I to se ponavlja iz Bf a u Bf. Bogvasnemarad

Moj PC  
9 0 hvala 0
6 godina
Battlefield 6

Ne mogu skuziti jel bug ili radim nesto krivo, ali ne sprema mi loadout koji si napravim na pocetnom meniju. Slozim loadout, sejvam ga pod custom 3, udem u game i tamo je onaj defaultni. Onda opet moram izgubit 2 minute vremena da slozim i ne stignem po 500 pointsa na prvu zastavu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice