uđem putem tog trika na comunity, i na koji god server uđem odmah sam mrtav na spawnu, mogu se spawnat samo na jednom mjestu, na tom mjestu svi stoje i ubijaju ove koji se spawnaju :D
genijalno
uđem putem tog trika na comunity, i na koji god server uđem odmah sam mrtav na spawnu, mogu se spawnat samo na jednom mjestu, na tom mjestu svi stoje i ubijaju ove koji se spawnaju :D
genijalno
Koliko je vama igra velika na disku? Meni piše samo 32 GB.
75.9gb
Koliko je vama igra velika na disku? Meni piše samo 32 GB.
75.9gb
Također
genijalno
Isto tako i meni.ugasio komp i idem gledati tv.
Valjda ce biti bolje sutra
genijalno
To su ovi wannabe xp farm bot serveri. Nađi neki drugi. Evo ja na nekome rumunjskom conquestu vec sat i pol igram.
Meni piše 76gb.
Skidam ponovno i sad već sa prvim add-on ima 46,5 GB. Meni niti nije moglo raditi kad mi je falilo pola igre. Gdje ih je instalirlo prvi put nemam pojma, ali skidalo ih je sve.
Inaće kad sam igrao Labs igra je proradila tek iza ponoći, a trebala je raditi od 17 do 20 sati tako da me ovo ne čudi previše koliko je sad igrača naspram zatvorenog testiranja BR-a.
Može se igrati ili i dalje gluposti?
Edit.
I dalje kurčina.
Odaberete community -> browse servers -> izaberete server -> dolje desno X stisnete i ulazi u igru.
jbg meni je ovo pomoglo :S
dosta mi za danas, nisam odusevljen :D
Ovo je sad tek prava beta, nema bf-a bez update fix u startu. Imao 80-0 kd sad i izbacilo me šteta.
Meni sve radi bez problema odmah od popodne (imam kao i uvijek otkad usluga postoji, igru preko ea play pro pretplate).
Odigrao par cq-a, igra je i dalje brutalno dobro optimizirana. Sa ovim akrapom starim od grafe, na 1440p med presetu radi na 40-45fpsa konstantno. Na 1080p 65-75, kak gdje.
Budem se sljedećih dana još poigrao sa postavkama, da vidim na 1440p jel se da navuć 60+ a da ne idem baš na low, dok ne smislim što ću s grafom, preblizu je black friday da bi sad baš silom išao kupovat
Ali zadovoljan sam nadasve, igra baš ima onaj bf feeling kak treba. Ko nekad.
a
Ja napravio deinstaliranje i ponovno instalirao igru i sad radi.
igra itko?
EA app launcher je popravljen ako nekoga zanima!
a
Ja napravio deinstaliranje i ponovno instalirao igru i sad radi.
Nisi trebao reinstall :)
Za ove koji peglaju vec par sati, kakvi su dojmovi gameplaya?
Meni preko steama sve sljaka , samo sam morao u biosu aktivirati Secure boot .
Nevjerojatno koliko su D4, poe i poe2 zahtjevnije od ovoga. FPS 250+ 4K , graphic settings: Overkill , FG 4 ..
EA app launcher je popravljen ako nekoga zanima!
eh ja refundo kupio na stemu ponovo
Ja sam bez teksta na mirak mapu, i most je izvrstan. Popeglana igra samo tako.
Akom oprostimo glupost od buga šta im se desila, igra je stvarno jako dobra.
Odlično se izvodi, super izgleda, i hitreg je solidan.
Ima tu sad puno za skužit, ali inače top. Recoil su digli, kretanje usporili, i to je odlično.
u svakom slučaju, odlična bf igra, ali wtf je bilo to da ljudi nisu mogli ući u svoje legalno kupljene igre? zaslužuje ispriku u vidu kakvih double xp weekova itd, barem nešto,
Ja sam bez teksta na mirak mapu, i most je izvrstan. Popeglana igra samo tako.
sobek je loša mapa, preotvorena nekako, ko inf si kao miš.
mirrak je solidna da.
onaj druga manhattan bridge je isto meh, ostale su okej,.
firestorm neprepoznatljiv, svjež
ja ovo dobivam
morao secure boot upaliti u biosu
kako vidite koliko imate fps? ne radi mi msi afterbnurner
ja ovo dobivam
morao secure boot upaliti u biosu
kako vidite koliko imate fps? ne radi mi msi afterbnurner
Radi, samo ručno dodaj bf6.exe u rtss app
Igra proradila!