Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 807
|
čitano: 173.988
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 6

Ma druze imam ROG RYUJIN III 360 i ne vredi, proc je u banani...

10 godina
Battlefield 6

pa ovo mi se vrti bolje od 2042! ne kupujem novu grafu :D

70-80fps na 1440p low

fora je ako dobiješ snajper u glavu nema revive-a...

jedino ako sam dobro skužio ne možeš pokupiti samo ammo od onog kog si ubio, možeš jedino cijeli njegov kit?

edit: ni jedno crashanje do sad nisam imao

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2025 20:57 (digitall).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 6

Ovo mi se cini dosta obecavajuce. Nisam nesto igrao BF (zadnji sam igrao dvojku), ali ovo je nesto cist OK. Support mi je zakon, igramo buraz i ja, on engineer pa pokusavamo tandem taktiku da huntamo oklope. On roka s RPG-om, ja resupply i revive ak krepne i samo gas.

Vec dugo se nisam ovak zabavio u igri. Jos kad se nadu druga dvojica u squadu pa igramo objective kako spada, top. 99.69% uzimam ovo

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 6

Meni je isto ok, jedino ak ne igram support ostanem bez metaka u roku sekunde..

Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
Battlefield 6

Bome performanse dobre, igra izgleda i zvuci odlicno. Na ovoj Cairo mapi cca 120 FPS na Ultra presetu s DLSS 4 Quality.

Sto se mapa tice, definitivno nedostaje neka otvorenija u beti da se isprobaju vozila u punom potencijalu. Trebam jos probati druge game modove, zasad sam samo ovaj Conquest. Gunplay solidan, netko je spomenuo da mu je tesko skontati je li dobio kill ili ne, meni je to isto definitivno mana, cudan UI za objective. Treba nesto s vecim kontrastom da malo iskoci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

Mišljenja o TTK vs TTD? Jer ja imam osjećaj da padam u 3 metka, dok s druge strane dobijem hrpu hitmarkera a gad ne padne...

Ostalo je OK, niš posebno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

Meni je ovo ok. Ne mogu reći da mi je feel BF4ish, ali puno puno bolje u ovom stanju od 2042 i onih ranijih ratova 1/V.

Super optimizirana, zvuk je perverzija, doduše malo mi je čudan osjećaj i recoil pattern, ali valjda treba malo privikavanja.

TTK mi je malo too much, čini mi se da je malo više COD nego što je to bilo BF3/BF4 (kao da duže treba da netko padne).

Jedini problem što među gejmovima zapne na ovom splash screenu i moram ALT/F4 jer drugo niš ne radi.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 6

Jel palite frame generation, ogromna je razlika u fpsu, 110,115 na ovim mapama di su zgrade 130 na onoj u planini, 200+ sa frame genom... E sad koliki on input lag uzrokuje kažu popriličan, dali je to toliko očito u casual pucačini poput battlefielda, valja probati. 

FG OFF FG OFF
FG ON FG ON
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Battlefield 6

Dobio ključ danas poslijepodne i odigrao već 5 sati. Nisam (toliki) veteran kao neki ovdje (imam 1000 sati u BF4 kojeg sam prestao igrati prije negdje tri, četiri godine jer sam glup i nedavno sam počeo igrati BF5), ali meni se igra sviđa. Evo nekoliko nabacanih komentara...

Nisam vidio neke ultra važne bugove/glitcheve i slično. Jedan od njih je jedan grm koji djeluje da je zapravo hard object kroz koji se ne može proći.

Lean iza zaklona mi je fora, pogotovo kad stisneš F pa kao osloniš pušku na njega.

Primarno igram medica s m443, a zadnja dva gejma s onim drugim LMG-ijem i mislim da bih mogao ostati na njemu. Recona nisam ni zaigrao, ostale jesam.

Znao sam umrijeti nekoliko puta dok sam smatrao da sam bio u zaklonu, ali ništa što bi me razljutilo.

Gunplay mi se sviđa. 

Kao netko tko je primarno igrao medica i u četvorici, malo mi se teško priviknuti na blizinu djelovanja defibova. Iako je logično da moraš doslovno biti na čovjeku da ga udariš strujom, mogli bi njegov range malo produljiti.

Čudno mi je da assault može imati dva (automatska) oružja. Mislim da ne bi trebali dobiti pristup full oružjima već tipa nekoj slabijoj verziji tipa onaj mali shotgun koji je mogao biti sidearm u četvorci, a ima 3 shella u njemu.

Sutra i prekosutra planiram igrati samo šesticu i rekao bih da čak guštam igrajući nešto nalik četvorci koju sam toliko volio.

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. Non bene pro toto libertas venditur auro. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Ne treba mi.

Origin:Overlord_HR, Battle.net:OverlordCRO steam: Overlord_HR
13 godina
Battlefield 6

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
Battlefield 6

Moj kratki osvrt. 

odlicno izgleda,dosta dobri radi, nekad mi padne malo fps ali imam osjećaj da je do servera jel nekad ista ta mapa mi klizi nekad stuttera.

Više me smeta što mi je ipak game previše brz, skakanje i klizanje me podsjeća na cod 2019. Bacanje granata je cudno.

Server browser definitivno fali.

Vece mape vjerujem da ce doci u full game sad su dosta stavili ove manje vjerujem da game što bolje radi. Trebaju fiziku jos popraviti. Ja sam vise volio bf serijal kad treba malo vise taktizirati nekad mislim da vamo klase ne igraju toliku ulogu nego se vise igra kao tim. Treba uzeti u obzir da je beta i da slušaju igrače tako da će biti samo bolje jos. Ps editiranje oružja mi je jako dobro.

0 0 hvala 0
4 godine
Battlefield 6

Uzeo igru day one, beta ubija, cod+bf sto sam oduvijek htio

Nikakve zamjerke, sve mi se dopada oružja, atachmenti, tenkovi itd, bugovi nisu vrijedni spomena(vizualni) bilo ih je 3 od jutros do evo sada
Grafika odlicna za fps, white balance tonovi mi malo smetaju no to cu popraviti kroz nvidia app kad izade podrska.

Igra ždere resurse ako ima od čega, 20 thredova
  i 20+gb rama kao od šale!
i5 14600kf +rtx 5070ti @4k high/ultra/dllsP 144fps lock. Bez zamjerke sto se tice optimizacije igre nema greske s Frostbite-om nikava rusenja radi perfekšn!
Frame generation u ovoj igri radi odlicno kao u sp igrama pogotovo na manjim rezama tako da vjerujem da ce ekipa s losijim karticama ovo vrlo rado paliti bez obzira na lag, nazalost jos nema podrske da se vide latencije no vjerujem da su dobre.
U cod/pubg je nemoguce igrati od prevelikih latencija s FG za razliku od bf6! 
10/10 od mene, ceka se final gdje bude sve jos bolje i više
Domination mode mi je za sad no1

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 3:05 (Boris grozni).
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Jel ima neko problem kad se pronadje game i kad treba da udje u mapu splash scrren samo stoji i treperi slika i moram ozsci iz igre skroz... sinoc pokusao da odigram ali zbog tog problema.nisam odigrao nijednu rundu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BeLLicus kaže...

Jel palite frame generation, ogromna je razlika u fpsu, 110,115 na ovim mapama di su zgrade 130 na onoj u planini, 200+ sa frame genom... E sad koliki on input lag uzrokuje kažu popriličan, dali je to toliko očito u casual pucačini poput battlefielda, valja probati. 

Svatko tko je malo duže u gamingu zna da frame generation se koristi samo za SP igre, sigurno ne za MP gdje ako želiš imalo biti competitive nećeš si dozvolit trunku input laga.

tak da sve raw, bez tih umjetnih zaslađivača fpsova.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
17 godina
Battlefield 6

Briši

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 8:39 (amd freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina

Prijavi se na razer discord oni su dijelili keyeve

10 godina

Ne počinje li danas Open beta? Znači free za sve. Jučer su dijelili kodove za early access

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. Non bene pro toto libertas venditur auro. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
15 godina
LLAMABOY kaže...

Ne počinje li danas Open beta? Znači free za sve. Jučer su dijelili kodove za early access

navodno sutra i ned je open

key se dboije na svakom streameru na twiču nakon pola sata, upalite stream dok na poslu pijete kavu i čitate bug i eto ga.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
14 godina
Battlefield 6

Not bad! Samo ove 4 mape što su dali popele su mi se da ne kažem gdje :D 

Pegliram na high postavkama, dlss na performance oko 70 tak fps-a pri 3840x1080 s RTX 4060 8gb, E5 2680v4 64gb ddr4.

Ugodno sam iznenađen što se performansi tiče.

Ne sviđa mi se što su izmjenili klase, nema više standardnog "ammo" cratea, sad je sve u đuture health i ammo ako sam dobro shvatio.

I da malo je "brutalno" demoliranje zgrada, u nekim trenutcima je dovoljno otrest jednom s RPG-om i raspadne se kompletna fasada i taj kompletan zid.
U jednu ruku je jako zanimljivo, nakon nekog vremena se nemaš više gdje sakriti ovisno o mapi, pojedini djelovi mape ne izgledaju niti približno onome kako su izgledali 20 min prije početka.

Jako me zanima brooklyn mapa.

EDIT
Key sam uzeo preko gameseal za 83 centa. 

www.3ding.hr
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 7:41 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

Ne znam jeste skužili, tickrate servera (barem ovih na kojima sam igrao) je out of box 60Hz, što je jako dobro i pozitivno.

Nekih većih problema s netcodom ili bilo čim nisam primjetio.

Ono što je netko napisao da se ne osjeća movement, nema masu mislim da itekako ima.

S ovim novim movement mehanikama rollanja, dropshottanja, bacanja na leđa u coveru i pucanje, nakon rivajva je gun odmah u ruci. Sve je to tako dobro napravljeni da nemam nijednu zamjerku. Ima mi bf feel.

Snajper je tako dobro igrat da sam na peaku standardno i ja jedan od glint ekipe.

sve u svemu - ogromni WIN po mom mišljenju i we are si back!

Da, ima posla i treba se ispolirati stvari, ali mislim da nakon ovakve bete i brojki koje DICE i EA vide, ovu zlatnu koku neće ispustit iz ruku

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
sudy_freak kaže...

Ne znam jeste skužili, tickrate servera (barem ovih na kojima sam igrao) je out of box 60Hz, što je jako dobro i pozitivno.

Pa to je standard, da igra ima ispod 60hz tick nebi je vise nit pokretao.. iako, da je pozivitno, meh, sjecam se u bf4 da sam nonstop igrao na 120/144hz serverima (i bilo ih je masu, to je bilo prije onak 10god), ali tad je bilo i server browsera pa si mogao birat.

10 godina

Kolega AMD freak je tražio jutros key pa sam njemu odgovorio, ali sad sam skužio da sam ja sjebao datume. Meni je danas u glavi subota, a ne petak koji je zapravo. My bad.

Tako je, ja sam dobio doslovno nakon pola sata, neki u chatu su pisali da nisu dobili ni nakon sat i pol.

14 godina
hahhaajaads kaže...
sudy_freak kaže...

Pa to je standard, da igra ima ispod 60hz tick nebi je vise nit pokretao.. iako, da je pozivitno, meh, sjecam se u bf4 da sam nonstop igrao na 120/144hz serverima (i bilo ih je masu, to je bilo prije onak 10god), ali tad je bilo i server browsera pa si mogao birat.

Pa da, igrao sam i ja na 100, mislim da nije bilo 120 ili se varam (BF4 isto).

Ali bilo je inicijalno određene zabrinutosti da će serveri biti banana. Ako se ne varam na prvoj open beti BF2042 su bili 30 i igra je užasno radili.

A svi veterani se dobro sjećaju releasa BF4 i kako je loše radilo zbog lošeg netcoda i rubber bandinga.

Samo kažem da ovdje sad tog nema.

17 godina
Battlefield 6

Conquest mi vječno loada i ne želi ući, jel još netko ima isti problem?

Igrao sam malo breaktrough na Cairu i onako nije loše, malo možda prekaotično za moj ukus, htio bih probati Conquest ali mi igra ne da za sada.

Sviđa mi se kretanje i pucanje, treba se naviknuti ali sporije je i osjeća se težina.

Ono što mi se maksimalno ne sviđa je UI (u meniju), već zadnjih par BF-ova mi je ovaj segment katastrofa.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
Dodinho kaže...

Igrao sam malo breaktrough na Cairu i onako nije loše, malo možda prekaotično za moj ukus, htio bih probati Conquest ali mi igra ne da za sada.

Sviđa mi se kretanje i pucanje, treba se naviknuti ali sporije je i osjeća se težina.

Ono što mi se maksimalno ne sviđa je UI (u meniju), već zadnjih par BF-ova mi je ovaj segment katastrofa.

imam isti problem i koliko citam na ea forumu da je nesa do servera koji se povezuju iz EU 

15 godina

Igra sam jučer sa ekipom. Ne znam. Nije mi to BF. Smrdi mi više na pokušaj EA da iskoristi situaciju kad svi mrze call of duty da uberu pare na njima. Zato je i gunplay preslika COD-a.

Jel nema većih mapa? Šta je ovo? Ground war u Call of Duty ima veću mape. 

Netcode 60Hz, a umirem iza uglova redovito. E sad je li to do mene jer svi serveri na kojima sam igrao su za mene 16-20ms RTT a ostatak je 50+ ms ne znam. Znam samo da sam najviše fair fightova imao protiv ljudi sa istom latencijom.

Igra je relativno dobro optimizirana. 4080 i 13700k drže me iznad 165FPSa što je refresh rate monitora.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
14 godina
Dodinho kaže...

Postao sam ja na prošloj stranici. Prođe loading screen mape i zapne na BF6 splash screenu.

Ništa ne pomaže osim Alt/F4 i ući ponovno. Jedino je onda problem što opet upadne u queue za igru ako je veća navala, a je normalno.

Osim toga nikakvih drugih problema nisam imao

14 godina
BioZZG kaže...
fila2208 kaže...

Pa dobro jel tako teško kupit si neki vpn pa ić prek njega redom, pa kasnije cancelaš i tražiš refund.

evo privado

https://privadovpn.com/software/?device=windows

imate free verziju ima i indijski vpn, tamo je igra oko 40e mislim, i opet bolje nego 70, ali navalili ste na ukrajinu jer je koliko 32, najbolje da se nađe kakav vpn da je džaba 

skineš vpn, pokreneš, i kreneš kupit preko ofišl store i tjt

Nisi nas razumio, nije problem VPN jel djabe ili nije nego koraka, daj pročitaj što smo pisali prije nego napišeš ovakve gluposti.

Andi_zg kaže...

ukrajina na revolutu dela ,ugasite ea app, ja koristio edge ,upalite urban vpn odredite ukrajinu,odete na stranicu od ea ,ulogirate se , ubacite bf koji hocete u kosaricu ,za svaku sigurnost pogledajte u kojoj je valuti Battlefield™ 6 Phantom Edition ₴2,499.00 ,standard je naravno manje ,odredite karticu ,platite ,ja isto probao erste visa nije htio ,revolut odmah prosao ,revolut sam ostavio pod ukrajina kad ispunjavate

tnx na koracima, probat cu tako

Neće Revolut nikako, Indija prolazi verifikaciju ali mi nabije gore još porez tako da je dosta skuplje nego Ukrajina

robimarko@gmail.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice