Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.601.007
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Hahah može da. Čujemo se! Jutro spelac!
13 godina
neaktivan
Dado, laže ko cigo.
Uvijek kad igramo zajedno bude ispod mene i sad laže ovaj napaceni narod na Božić,slična prica kao sto mu je kriv špaherski sudac na fifi jer dobiva golove sa +25 metara. Ako sudac nije crn odmah je sve u redu pa taman da izgubio sa 5 komada.
[19xx]C3c1l
10 godina
neaktivan
hrka11 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

A ako želiš dodati stvarno dobre igrače, možešmene:

CyberDemonVZ

I jedni od njubova su:

PickaMileMatere, NeceKineskoSmece, DEVOJKE_U_TRANSU, NaBitu_DJShone, NISTA_KINEZI i pero_HR.

Ahahahahahahahahaha....

Podržavam prijedlog kolega Hrka! 

SiNkE.Zgb kaže...

Sinke drukeru 

Kako ne znam postaviti anketu molim nekog drugo da to obavi za mene, tko je na sljedećem gifu?

http://9gag.com/gag/ab0X099

potpis
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2015 14:34 (MatoOO13).
13 godina
Cajber razocarao si me,covjek pita za dobre igrace i ne spomenes mene sramotaa😈😈😈😈😈
Battlelog: LtMoNkK
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Doca15 kaže...
Cajber razocarao si me,covjek pita za dobre igrace i ne spomenes mene sramotaa😈😈😈😈😈

Monk nooob , to ti je kad se samo gonjaš u tenkiću ko Lt. Gruber 

potpis
13 godina
Matoo nisam vec dugo bio u tenkuu ne laziiiiiii
Battlelog: LtMoNkK
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

I za 120hz moraš imati dobru vezu, već za 60hz treba nešto malo bolje. Barem su tako računali na redditu prije pola godine. Igra je jednostavno jako zahtjevna i teško je progurati to sve, a dosta ljudi još ima loše veze.

A ovo što ti desno pale žaruljice ne znači da nemaš problem i u drugim igrama samo zato jer tamo nema tih indikatora. E da i savjetujem da gasiš chrome kad igraš BF pošto ždere dosta rama, a ona pokretna slika od battleloga pak ždere ponekad i preko 10% procesora, kojeg BF dosta koristi. Ugasiš si origin in game, ako imaš onaj AMD gaming app isto ugasi barem in game overlay jer i to zna kočiti igre, pogotovo ako je uskličnik da nije kompatibilno kao što i jeste stavljeno za BF(barem je bilo kad sam zadnji put probao).

Uglavnom probaj igru u tom free timeu pa vidi dal ti se dopada.

kolko dugo ti nisi igrao bf4? Jel znaš da chrome ne podržava NPAPI koji je potreban za launch igre?

16 godina
moderator
xyan kaže...

kolko dugo ti nisi igrao bf4? Jel znaš da chrome ne podržava NPAPI koji je potreban za launch igre?

Ja pokrečem bf4 iz chromea...Izgleda da ni ti nisi dugo igrao bf4.

سمندری ڈاکو
16 godina
Doca15 kaže...

Pitao je za dobre igrače, a ne cheatere.

xyan kaže...
Jack Sparrow kaže...

I za 120hz moraš imati dobru vezu, već za 60hz treba nešto malo bolje. Barem su tako računali na redditu prije pola godine. Igra je jednostavno jako zahtjevna i teško je progurati to sve, a dosta ljudi još ima loše veze.

A ovo što ti desno pale žaruljice ne znači da nemaš problem i u drugim igrama samo zato jer tamo nema tih indikatora. E da i savjetujem da gasiš chrome kad igraš BF pošto ždere dosta rama, a ona pokretna slika od battleloga pak ždere ponekad i preko 10% procesora, kojeg BF dosta koristi. Ugasiš si origin in game, ako imaš onaj AMD gaming app isto ugasi barem in game overlay jer i to zna kočiti igre, pogotovo ako je uskličnik da nije kompatibilno kao što i jeste stavljeno za BF(barem je bilo kad sam zadnji put probao).

Uglavnom probaj igru u tom free timeu pa vidi dal ti se dopada.

E noobino jedna, pa ne treba ti više npapi za pokretanje igre. Prije si to ručno mogao sam uključiti što i jesam, sad kasnije je google maknuo tu opciju, ali je ekipa iz DICE ispravila tako da ti više ni ne treba npapi.

btw...eto baš sam prije 2 dana igrao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2015 16:07 (Jack Sparrow).
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Moze mala pomoc, ne mogu se odluciti battlefield 4 ili battlefront

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Pita u bf4 temi. Čini mi se da je odluka već pala momak.

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A Twitch: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nemam gdje pitati, ako mi netko moze objektivno odgovoriti bio bih zahvalan

14 godina
srsen1996 kaže...

Nemam gdje pitati, ako mi netko moze objektivno odgovoriti bio bih zahvalan

Pitaj u battlefront temi, a ne ode nas j*bavat s tim šta ćeš kupit... Zajebavam se, ako te ne vređa haljina bez leđa uzmi hardline. Bf4 je pokvareno smeće, antrakš pada od pola metka i sve ikone mu svitle sastrane

battlelog - Volume_CRO
13 godina
MatoOO13 kaže...

CyberDemonVZ

Ahahahahahahahahaha....

Kako ne znam postaviti anketu molim nekog drugo da to obavi za mene, tko je na sljedećem gifu?

Križam se s lijevom i desnom rukom!!

Mato crni Mato! Pa što ti bi?? Pogotovo ako si mislio na mene s ovim GIFom??! Pa kad si mene vidio da nosim LMG? A pogotovo da ležim s njim!

Doca15 kaže...

Pa, uopće nije pitao za dobre igrače, to sam ja na svoju ruku.

srsen1996 kaže...

Moze mala pomoc, ne mogu se odluciti battlefield 4 ili battlefront

Pogledaj nekoliko poruka prije. BF4 ti je besplatan za probu. Pa da vidiš dal ti se dopada.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2015 19:04 (CyberDemonVZ).
12 godina
MatoOO13 kaže...
hrka11 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

CyberDemonVZ

I jedni od njubova su:

PickaMileMatere, NeceKineskoSmece, DEVOJKE_U_TRANSU, NaBitu_DJShone, NISTA_KINEZI i pero_HR.

Ahahahahahahahahaha....

SiNkE.Zgb kaže...

Sinke drukeru 

iz jednog kuta baca ja sajbera a iz drugog na crohammera...nisam ziher baš

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nedavno sam uzeo BF4 standard, i svidja mi se, velika je razlika u odnosu na BF3 s kojim sam se igrao do nedavno. Vidim sad BF4 premium ima na snizenju pa me zanima osim novih mapa koliko on zaista donosi razlike u odnosu na ovu obicnu verziju :)

0 0 hvala 0
17 godina
levatore kaže...

Nedavno sam uzeo BF4 standard, i svidja mi se, velika je razlika u odnosu na BF3 s kojim sam se igrao do nedavno. Vidim sad BF4 premium ima na snizenju pa me zanima osim novih mapa koliko on zaista donosi razlike u odnosu na ovu obicnu verziju :)

Nove mape, nova oružja. Pokoji Battlepack od DICE/EA više nego standard.

I, najbitnije, na DLC mapama ima manje cheater-a.

15 godina
Battlefield 4

Pozdrav svima. Evo ukratko samo da kažem, prije sam igrao samo COD non-stop a sada igram SC2 i RBR a vikendom bacim na BF3/4.

I sad imam problem, a to su prazni serveri. Imam obe igrice premium ali sve što mogu igrat je team deathmatch, bf3 northern channels a bf4 flood zone, znači ima par servera i vrte istu mapu 24/7. Ja zaigram to, nije loše za zagrijavanje ali volio bi bacit rush sa map rotacijom ili bilo koji drugi mod na serveru sa map rotacijom ali serveri prazni i u 8 navečer kad bi sve trebalo biti puno kao šipak.

Recimo BF4 one night operations iako imam i iako bi volio bar jedan put zaigrat - q... Nikad vidio. I ovaj sad update je isto donio neku mapu - a nisam ni zaigrao ni sve mape, ma kojeg premim paketa, ni sve mape osnovnog paketa. O nekim game modovima tipa CTF ili Defuse neću ni fantazirat da ću ih ikad moći zaigrati, ali bar f... team deathmatch i da server ima map rotation.

Savjeti, komentari? Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
KIKI3ooo kaže...

Savjeti, komentari?

Nikad nemoj stavljati žuti snijeg u usta!

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...

Savjeti, komentari? Unaprijed hvala!

Ako ćeš jebat udane žene, dobro pazi da su starije.

Em su iskusnije em dobiš poslije kakav poklon,također rizik od penis captivus je rjeđi zbog opuštenih vaginalnih mišića.

Nadam se da sam bio od pomoći.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
15 godina
Battlefield 4

Ozbiljno.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...

Ozbiljno.

Pričekaj dok se ne pojave CyberdemonVZ i TomoR oni su entuzijasti i jedini se sekiraju oko igrice.

Možeš im poslati i pp.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
17 godina
Ikarus01 kaže...
KIKI3ooo kaže...

Ozbiljno.

Pričekaj dok se ne pojave CyberdemonVZ i TomoR oni su entuzijasti i jedini se sekiraju oko igrice.

Možeš im poslati i pp.

Ja bih rekao da je kod njega problem sa krivo podešenim Server Browser Filter-om ili igra u neka čudna vremena dok ostali spavaju/rade. Osim Carrier Assault-a, za sve modove možeš naći servera.

15 godina
TomoR kaže...
Ikarus01 kaže...
KIKI3ooo kaže...

Ozbiljno.

Možeš im poslati i pp.

Ja bih rekao da je kod njega problem sa krivo podešenim Server Browser Filter-om ili igra u neka čudna vremena dok ostali spavaju/rade. Osim Carrier Assault-a, za sve modove možeš naći servera.

Gledao sam u nekoliko termina, u 13-15h i od 20-22h, i u ponoć, i tako pratio nekoliko dana. A filtere da ne znam namjestit, molim te, onda nebi znao zaradit za kruh djeci.

13 godina
KIKI3ooo kaže...
A filtere da ne znam namjestit, molim te, onda nebi znao zaradit za kruh djeci.

Ovakvim tonom je neki dan pisao jedan panj pa je postao bivši na forumu.

Molim te da se smiriš da ne bi i tvojih 5 godina otišlo u vjetar.

[19xx] 4ntraks
14 godina
KIKI3ooo kaže...

Gledao sam u nekoliko termina, u 13-15h i od 20-22h, i u ponoć, i tako pratio nekoliko dana. A filtere da ne znam namjestit, molim te, onda nebi znao zaradit za kruh djeci.

Izgleda da ipak ne znaš Servera ima hrpa za mod koji oćeš, samo je carrier assault slab kako ti je Tom već reka. Defuse i Squad Obliteration također nisu baš zastupljeni ali se nađe servera

Air Superiority

CTF

Carrier Assault

Chainlink

CQ Small

CQ Large

Defuse

Domination

Gun Master

Obliteration

Rush

SQDM

SQO

TDM

Evo ti linkove za sve modove, kako vidiš servera ima i više nego dovoljno... S tim da je sad poprilično blesava ura za igru, popodne i navečer servera ima daleko više

battlelog - Volume_CRO
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ima dosta igranja. No nije uvijek uvjet da će u to doba bit ljudi. Primjerice jučer između 22h i 1h ujutro. Bilo je igrača na serverima opčenito, ali ne tako puno, kak inaće bude.

Bf3 & Bf 4 - nick - Tonyhrv
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Skilledžija kaže...
KIKI3ooo kaže...
A filtere da ne znam namjestit, molim te, onda nebi znao zaradit za kruh djeci.

Ovakvim tonom je neki dan pisao jedan panj pa je postao bivši na forumu.

Molim te da se smiriš da ne bi i tvojih 5 godina otišlo u vjetar.

Pa bilo mi je malo preglupo napisat samo: "Znam namjestit filtere" pa malo dramatiziram da ne bude dosadno. A takav sam se rodio, malo "napet" i tako pišem, tko me zna, zna da se zajebajem :)

16 godina
odjavljen
DISPLAY kaže...
Pozdrav ekipa !
Planiram si nabaviti bf4 pa me dali ga je itko probao igrati na R7 260X 2Gb DDR5
Planiram njome zamjeniti svoju HD7750 1GB DDR5
Igram na 1080p a postavke bih probao medium mozda ugasio AA i tako par stvari ? Nadam se da je proc dovoljno jak da nemam neke fps dropove :)

Evo, da netko napiše nešto pametno

Konfa pod moj PC, na nekim High postavkama (mislim da je čak i AA upaljen) drži na 60-80 FPSa, nekad i 100+. Rijetko kada padne ispod 50 (osim kad je baš gužva, puno eksplozija i sl).

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
13 godina
KIKI3ooo kaže...

I sad imam problem, a to su prazni serveri.

Jesi siguran??

Neki dan sam išao pogledati koliko ima servera u EU na kojima igra bar nekoliko igrača.

Odustao sam nakon 40 stranica skrolanja.

Tako da mi je ovo tvoje malo teško za povjerovati

Evo, npr RUSH u 4 popodne, u Europi 60-tak servera...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2015 16:40 (CyberDemonVZ).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice