Pozzz svima!
Prije par dana sam odlučio skinuti BF3 (On the house), kako bi se malo okušao online i prisjetio nekih starih vremena, budući da sam zadnji put igrao FPS online, davne 2006. i to CS i COD, za vrijeme studentskih dana.
U Battlelog-u sam vidio ponudu da zaigram i BF4 for free kaoo "Origin game time" i evo..., igra se trenutno skida i teži nekih 23.65 GB. Pretpostavljam da se radi o tome, da mogu igrati nekih par dana, te ako mi se svidi, mogu se odlučiti na kupovinu keya? Ono što me zanima je to, ako odlučim naručiti digitalnu verziju igre tj. cd key, da li to znači da jednostavno moram ukucati taj key i na taj način registrirati već skinutu "free time" verziju ili moram izvršiti uninstall i ponovo download-ati igru?
Molim Vas da mi ne zamjeritte, ako sam se krivo izrazio ili nisam dovoljno dobro objasnio, jer poprilično sam rookie u svemu ovome i tek hvatam konce, jer ono što ja pamtim su internet klubovi u kojim se skupi ekipa i roka do kasno u noć.
Pozdrav!
Pretpostavljam da si upozano Origin.
Na Originu se igra kupuje tako da moraš biti ulogiran na svoj account (na netu ili samom programu) i sve što kupiš odma postaje vezano uz toj account. Nema keyeva, upisivanja, ničega, samo ti igra nastane u Libraryu.
E sad, što se tiče tvog pitanja, moja PRETPOSTAVKA je da nećeš morati ponovo skidati.
http://help.ea.com/en/article/origin-gametime-faq/
ALI, ako imaš mjesta na nekom disku, ja bi na tvom mjestu napravio kopiju cijelog BF4 direktorija kad ti se skine, jer Origin možeš "zavarati" presnimavanjem direktorija i Downloading odma skoči na 100%.
Btw, tu ima ekipa koja igra BF4 doslovno svaki dan od kad je igra izašla. Istina, neki od njih nisu baš čisti u glavi, al ima i onih koji vole igru... il bar ne nalaze ništa bolje na tržištu.