Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.602.768
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
Scud kaže...

Pozzz svima!

Prije par dana sam odlučio skinuti BF3 (On the house), kako bi se malo okušao online i prisjetio nekih starih vremena, budući da sam zadnji put igrao FPS online, davne 2006. i to CS i COD, za vrijeme studentskih dana.

U Battlelog-u sam vidio ponudu da zaigram i BF4 for free kaoo "Origin game time" i evo..., igra se trenutno skida i teži nekih 23.65 GB. Pretpostavljam da se radi o tome, da mogu igrati nekih par dana, te ako mi se svidi, mogu se odlučiti na kupovinu keya? Ono što me zanima je to, ako odlučim naručiti digitalnu verziju igre tj. cd key, da li to znači da jednostavno moram ukucati taj key i na taj način registrirati već skinutu "free time" verziju ili moram izvršiti uninstall i ponovo download-ati igru?

Molim Vas da mi ne zamjeritte, ako sam se krivo izrazio ili nisam dovoljno dobro objasnio, jer poprilično sam rookie u svemu ovome i tek hvatam konce, jer ono što ja pamtim su internet klubovi u kojim se skupi ekipa i roka do kasno u noć.

Pozdrav!

Pretpostavljam da si upozano Origin.

Na Originu se igra kupuje tako da moraš biti ulogiran na svoj account (na netu ili samom programu) i sve što kupiš odma postaje vezano uz toj account. Nema keyeva, upisivanja, ničega, samo ti igra nastane u Libraryu.

E sad, što se tiče tvog pitanja, moja PRETPOSTAVKA je da nećeš morati ponovo skidati.

http://help.ea.com/en/article/origin-gametime-faq/

ALI, ako imaš mjesta na nekom disku, ja bi na tvom mjestu napravio kopiju cijelog BF4 direktorija kad ti se skine, jer Origin možeš "zavarati" presnimavanjem direktorija i Downloading odma skoči na 100%.

Btw, tu ima ekipa koja igra BF4 doslovno svaki dan od kad je igra izašla. Istina, neki od njih nisu baš čisti u glavi, al ima i onih koji vole igru... il bar ne nalaze ništa bolje na tržištu.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2015 16:20 (CyberDemonVZ).
13 godina
Skilledžija kaže...

Najbolje mi je kad na 120 hz serveru imam svih 6 upaljenih istovremeno.

Padanje i dalje od pola metka, lagovi strašni, trzanja i kao da je netko na mene natovario utega od 300 kg - tako se osjećam kad hodam.

Govno od igre!

Za 120Hz server moraš imati stalnih 120 PFS-a ili više i 120Hz ili 144Hz monitor (i više).

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2015 16:19 (CyberDemonVZ).
16 godina
Battlefield 4

I za 120hz moraš imati dobru vezu, već za 60hz treba nešto malo bolje. Barem su tako računali na redditu prije pola godine. Igra je jednostavno jako zahtjevna i teško je progurati to sve, a dosta ljudi još ima loše veze.

A ovo što ti desno pale žaruljice ne znači da nemaš problem i u drugim igrama samo zato jer tamo nema tih indikatora. E da i savjetujem da gasiš chrome kad igraš BF pošto ždere dosta rama, a ona pokretna slika od battleloga pak ždere ponekad i preko 10% procesora, kojeg BF dosta koristi. Ugasiš si origin in game, ako imaš onaj AMD gaming app isto ugasi barem in game overlay jer i to zna kočiti igre, pogotovo ako je uskličnik da nije kompatibilno kao što i jeste stavljeno za BF(barem je bilo kad sam zadnji put probao).

Uglavnom probaj igru u tom free timeu pa vidi dal ti se dopada.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2015 16:11 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pozdrav ekipa.

Evo kupio sam si BF4 premium prije jedno 2 tjedna, pa ako ko hoce zaigrat zajedno nek me doda: DomoTheBoss.

Pozz

0 0 hvala 0
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Za 120Hz server moraš imati stalnih 120 PFS-a ili više i 120Hz ili 144Hz monitor (i više).

Odaziv servera je povezan s mojim monitorom?!??!

Aupičku materinu.

Ne mislim na tebe nego da panjeve u diceu.

Probao sam 30, 60 i 120 hz i sve je to isto govno - negdje više, negdje manje.

Žalibože apdejte i mape što rade 2 godine nakon izlaska igre kad to sve skupa nema nikakvog smisla.

To je kao šamaranje mrtvog konja - probudit ga ne možeš.

Osim ako ne uživaš u šamaranju mrtvih životinja - to je drugi par rukava.

[19xx] 4ntraks
17 godina

Ne, nije povezan. Ali je povezana količina podataka koje šalješ i primaš; što veći refresh servera to i ti češće šalješ i primaš podatke.

1. E sad, ako sustav skuži da si na 120 Hz serveru a nemaš 120+ Hz monitor onda te na to upozori - čisto jer uzimaš mjesto nekome s bržim monitorom a ne vidiš razliku naspram servera koji je 60 Hz.

2. Ako pak si na 120 Hz serveru a ne možeš imati 120+ FPS (ili ti framerate pada ispod 120) onda te upozorava da, opet, smetaš.

4. Ako si pak na 120 Hz serveru a tvoja mreža ne može podnijeti toliko podataka i tu brzinu slanja - onda ti pak pokazuje upozorenje za mrežu - dakle smetaš.

U svemu tome glupo je samo ovo pod 1 jer od 120Hz (ako ti to i komp i veza mogu podnijeti) profitira i netko tko nema 120Hz refresh monitora. Zato warning 1 treba ignorirati.

Twitter: @191x7
17 godina
Skilledžija kaže...
Scud kaže...

Molim Vas da mi ne zamjeritte, ako sam se krivo izrazio ili nisam dovoljno dobro objasnio, jer poprilično sam rookie u svemu ovome i tek hvatam konce, jer ono što ja pamtim su internet klubovi u kojim se skupi ekipa i roka do kasno u noć.

Moj savjet ti je da prvo probaš pa onda kupuješ.

Igra je govno od bete pa do dana današnjeg.

Jučer sam igrao da probam novu mapu.

Kakvih 120 tikova, 60 i pizde materine??!?!

Na kojem god serveru da igram imam light show s desne strane - ikonice se pale i gase non-stop.

Padanje i dalje od pola metka, lagovi strašni, trzanja i kao da je netko na mene natovario utega od 300 kg - tako se osjećam kad hodam.

Govno od igre!

Osobno mi par servera na 60Hz i 32 igraca rade savrseno. Ali ono, perfektno. To sto je igra sama po sebi zakrpano govno, sa losom mehanikom i katastrofalnim mapama je druga prica. Igram 3,4 mape sa infantri spikom i to je to od BFa. Kako radi netcode u kombinaciji sa vozilima nisam probao.

13 godina
191x7 kaže...

Ne, nije povezan. Ali je povezana količina podataka koje šalješ i primaš; što veći refresh servera to i ti češće šalješ i primaš podatke.

1. E sad, ako sustav skuži da si na 120 Hz serveru a nemaš 120+ Hz monitor onda te na to upozori - čisto jer uzimaš mjesto nekome s bržim monitorom a ne vidiš razliku naspram servera koji je 60 Hz.

2. Ako pak si na 120 Hz serveru a ne možeš imati 120+ FPS (ili ti framerate pada ispod 120) onda te upozorava da, opet, smetaš.

4. Ako si pak na 120 Hz serveru a tvoja mreža ne može podnijeti toliko podataka i tu brzinu slanja - onda ti pak pokazuje upozorenje za mrežu - dakle smetaš.

U svemu tome glupo je samo ovo pod 1 jer od 120Hz (ako ti to i komp i veza mogu podnijeti) profitira i netko tko nema 120Hz refresh monitora. Zato warning 1 treba ignorirati.

Meni još uvijek nije jasno kakve veze ima refreš monitora i FPS sa slanjem jebenih podataka od mog kompa do jebenog broken servera i nazad.

Boli me kurac kakav tko ima monitor i grafičku karticu - omogući mi da kad pucam pogađam i da ne padam od pola metka.

Pa zato se i događaju pizdarije kad kompliciraju jebenu igru koja je trebala biti jednostavna da svaka budala može u njoj uživati, a ne LVL smrad i Džek kurac u 4k.

Nabijem DICE i EA posred šupka svojim malim kurcem.

Ozbiljno - kakve jebene veze imaju performanse mog kompa s slanjem jebenih informacija tko je gdje i što u kojem trenutku radi??!!!

Stvarno mi to nije jasno.

To bi barem trebalo biti jednostvno, a ne raditi jebenu filozofiju ako imaš ovakam monitor onda se jebi, ako imaš ovakav onda padaj od pola metka, ako nemaš monitor onda igraj k'o Ljudina na ručnom satu, ako si panj onda nam daj pare za broken igjicu i odjebi jer mi smo jebeni DICE - mi ližemo šupak EA-u i LVL smradu dok nas Džek kurac snima za jubitu u 4 jebenih K.

U kurac.

[19xx] 4ntraks
15 godina
Pozdrav ekipa !
Planiram si nabaviti bf4 pa me dali ga je itko probao igrati na R7 260X 2Gb DDR5
Planiram njome zamjeniti svoju HD7750 1GB DDR5
Igram na 1080p a postavke bih probao medium mozda ugasio AA i tako par stvari ? Nadam se da je proc dovoljno jak da nemam neke fps dropove :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

jel ima neko problema u zadnja dva dana sa dropom FPS-a imam konstantno preko 60 i odjednom padne na 0 i ne mogu 3-4 sec nista i onda se vrati u normalnu i tako stalno. do prije dva dana je bilo normalno.

Rjeseno:Ocito virus uletio konstantno 8gb rama used a ne radim nista.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2015 19:47 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DISPLAY kaže...
Pozdrav ekipa !
Planiram si nabaviti bf4 pa me dali ga je itko probao igrati na R7 260X 2Gb DDR5
Planiram njome zamjeniti svoju HD7750 1GB DDR5
Igram na 1080p a postavke bih probao medium mozda ugasio AA i tako par stvari ? Nadam se da je proc dovoljno jak da nemam neke fps dropove :)

Za pravi ugođaj, bar 6 AMD jezgri. Ali, isprobaj, koliko vidim prema komentarima, neki bez problema igraju bez stalnih 60 FPS-a.

Nekoliko poruka unatrag, možeš isprobati BF4 bez kupovine.

https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/game-time

dennocro kaže...

jel ima neko problema u zadnja dva dana sa dropom FPS-a imam konstantno preko 60 i odjednom padne na 0 i ne mogu 3-4 sec nista i onda se vrati u normalnu i tako stalno. do prije dva dana je bilo normalno.

Rjeseno:Ocito virus uletio konstantno 8gb rama used a ne radim nista.

Da, nema problema s igrom. Osim Dragon Valey, al ne baš do 0 FPSa :D

13 godina
Lyrik kaže...

Pozdrav ekipa.

Evo kupio sam si BF4 premium prije jedno 2 tjedna, pa ako ko hoce zaigrat zajedno nek me doda: DomoTheBoss.

Pozz

Upadni u BUG platoon:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/2236345756961502630/

Ako ima mjesta.

I javi se ovdje da te admin doda.

I kad odeš na opis platoona vidjet ćeš tko je sve online i na kojem serveru igra.

A ako želiš dodati stvarno dobre igrače, možeš mene:

CyberDemonVZ

I jedni od boljih su:

PickaMileMatere, NeceKineskoSmece, DEVOJKE_U_TRANSU, NaBitu_DJShone, NISTA_KINEZI i pero_HR.

15 godina

Hvala na odgovoru :)

Svakako ću isprobati kada uzmem karticu inace sama R7 260X nebi trebala imati puno problema na takvim postavkama ? :D

11 godina
CyberDemonVZ kaže...

A ako želiš dodati stvarno dobre igrače, možešmene:

CyberDemonVZ

I jedni od njubova su:

PickaMileMatere, NeceKineskoSmece, DEVOJKE_U_TRANSU, NaBitu_DJShone, NISTA_KINEZI i pero_HR.

Ahahahahahahahahaha....

Origin - hrka11
13 godina
DISPLAY kaže...

Hvala na odgovoru :)

Svakako ću isprobati kada uzmem karticu inace sama R7 260X nebi trebala imati puno problema na takvim postavkama ? :D

Ovisno kakve ćeš sreće biti s Mantleom. :D

Nisam baš na ti s AMD graf. karticama. Bude se netko pametniji javio.

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Nisam baš na ti s AMD graf. karticama. Bude se netko pametniji javio.

Sum ima nešto slično...

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Znaš da je igra i platoon otišao u vražiju mater kad si ljudi počnu ovakve nickove stavljati.

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

El može kakav naš server, gdi je naša ekipa? Tnx!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Znaš da je igra i platoon otišao u vražiju mater kad si ljudi počnu ovakve nickove stavljati.

Misliš da su to pravi nickovi? Pa nije nitko toliko lud.

David87 kaže...

El može kakav naš server, gdi je naša ekipa? Tnx!

Bilo, nestalo.

Nisu ljudi bili previše zainteresirani.

Zato se i fura ulazak u platoon, pa priključivanje na ostale.

11 godina
neaktivan

bok! samo da se nadovezem na tvoj odgovor.

znaci kasnije netreba kupovati igru u nekom ducanu kad zapravo vec postoji skinuta preko origina,

sve sto treba kasnije je key ako sam dobro razumio, i tada igra postaje pravovaljana.

upravo sam skinuo i igram kampanju pa me zanima od nekog iskusnijeg kako to funkcionira... 

16 godina

Cyber znam da nisu, samo se šalim.

Malo me jedino živcira to jer onda ne znam tko je tko.

16 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Meni još uvijek nije jasno kakve veze ima refreš monitora i FPS sa slanjem jebenih podataka od mog kompa do jebenog broken servera i nazad.

Boli me kurac kakav tko ima monitor i grafičku karticu - omogući mi da kad pucam pogađam i da ne padam od pola metka.

Pa zato se i događaju pizdarije kad kompliciraju jebenu igru koja je trebala biti jednostavna da svaka budala može u njoj uživati, a ne LVL smrad i Džek kurac u 4k.

Nabijem DICE i EA posred šupka svojim malim kurcem.

Ozbiljno - kakve jebene veze imaju performanse mog kompa s slanjem jebenih informacija tko je gdje i što u kojem trenutku radi??!!!

Stvarno mi to nije jasno.

To bi barem trebalo biti jednostvno, a ne raditi jebenu filozofiju ako imaš ovakam monitor onda se jebi, ako imaš ovakav onda padaj od pola metka, ako nemaš monitor onda igraj k'o Ljudina na ručnom satu, ako si panj onda nam daj pare za broken igjicu i odjebi jer mi smo jebeni DICE - mi ližemo šupak EA-u i LVL smradu dok nas Džek kurac snima za jubitu u 4 jebenih K.

U kurac.

Čisto da bumpam, da još jednom pročitam sutra ujutro hahahahah!

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2015 1:51 (DadoZG).
12 godina
Skilledžija kaže...
Scud kaže...

Moj savjet ti je da prvo probaš pa onda kupuješ.

Igra je govno od bete pa do dana današnjeg.

Jučer sam igrao da probam novu mapu.

Kakvih 120 tikova, 60 i pizde materine??!?!

Na kojem god serveru da igram imam light show s desne strane - ikonice se pale i gase non-stop.

Govno od igre!

kad igras preko 3G mreze na nokiji 3310 ....

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Haha, e ja se šalim, ipak jesu promijenili nickove

12 godina
Jack Sparrow kaže...

pickamilematerine - voljum

djevojke u transu - mrski

nece kinesko smece -jopis

na bitu dj shone- replay

nista kinezi- sinke

pero_Hr - to neznam ko je

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina
Battlefield 4

Brzo to brisi! To je vojna tajna!

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
SiNkE.Zgb kaže...
Jack Sparrow kaže...

pickamilematerine - voljum

djevojke u transu - mrski

nece kinesko smece -jopis

na bitu dj shone- replay

nista kinezi- sinke

pero_Hr - to neznam ko je

^^

CyberDemonVZ kaže...

Brzo to brisi! To je vojna tajna!

Ne može, ostaje zabilježeno!

13 godina
SiNkE.Zgb kaže...

kad igras preko 3G mreze na nokiji 3310 ....

Što je to 3G?

Ja igram na kompjutoru.

Nikad nisam čuo za 3G.

Jel to nešto na čemu Džek kurac igra u 4k?

[19xx] 4ntraks
13 godina
DadoZG kaže...

Čisto da bumpam, da još jednom pročitam sutra ujutro hahahahah!

Dado, možemo bacit kanale ako hoćeš da ti pokažem kako se igra agresiv rikon gore kod vagona.

Onaj dan sam s Dodom taman krenuo FIFU jer me stalno gnjavi da ga naučim pa sam morao jer mi ga je više pun kurac.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Sretno vam špelcovo svima!!!

Freak Show Inc.

2 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice