Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.649.720
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
Sum_of_all_fears kaže...
mrsmith kaže...

A vjerujem da je pažljivo odabrao komponente kako mu taj aspekt života u Irskoj nebi podbacio. Ipak se vratio, doduše privremeno, u stadij života prije nego mu se susjeda nije smilovala i dopustila mu da ju uzme jedne nove godine

Do sad svaku curu sam skupio tako

Jesi obradio sve susjede ili puno seliš?

13 godina
TomoR kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
mrsmith kaže...

A vjerujem da je pažljivo odabrao komponente kako mu taj aspekt života u Irskoj nebi podbacio. Ipak se vratio, doduše privremeno, u stadij života prije nego mu se susjeda nije smilovala i dopustila mu da ju uzme jedne nove godine

Pod "svaku curu" je mislio "obje".

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
TomoR kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Sad ćeš još reći da su sestre... Joj, taj Sum je baš neki zločest.

16 godina
odjavljen
Battlefield 4

No comment.

Moram razmisliti o un-banu....

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...

Sad ćeš još reći da su sestre... Joj, taj Sum je baš neki zločest.

A ja mislim da je bas dobar 

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Battlefield 4

Ja i onako a ni ovako ne mogu na taj server.

Cyber, kaj si mu ono htio reći?

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Kaj ti se i Biba, ono sićuškano biće smilovalo?? Lol :P
16 godina
odjavljen

Kad sam simpatičan

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Kad sam simpatičan

Htio si reći uporan? 

16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Do sad tako a od sad ovako :)

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
16 godina
Trebao si je uzeti ko pravi muškarac/gejmer!!
Pokupit dogtag i stavit recku, hehhehe
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Cajber, sad malo gledam rcon... Kao prvo, ne mogu skinut ban jer nemam tu ovlast. Kao drugo, baserape, nepoštivanje pravila (hrvatski u chatu, gayburst po mcomu, baserape...) i prošli "incidenti" (tražio po chatu, ima svačeg ) mi baš i ne daju neku osnovu da tražim od glavnih da skinu ban... Možda kroz par dana, kad zaborave. x puta sam vam rekao da se držite pravila, engleskog i ostalo ali ti i hrka i dalje po svoje. Jbga, ja vam ne mogu pomoć.

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Cajber, sad malo gledam rcon... Kao prvo, ne mogu skinut ban jer nemam tu ovlast. Kao drugo, baserape, nepoštivanje pravila (hrvatski u chatu, gayburst po mcomu, baserape...) i prošli "incidenti" (tražio po chatu, ima svačeg ) mi baš i ne daju neku osnovu da tražim od glavnih da skinu ban... Možda kroz par dana, kad zaborave. x puta sam vam rekao da se držite pravila, engleskog i ostalo ali ti i hrka i dalje po svoje. Jbga, ja vam ne mogu pomoć.

Sve OK :D

Nego, nisam radio base rape (OK, kad sam bio defender sam bacao bombe na ulazna vrata prema m-comu. i onda sam bio optuzen...), protiv airubrsta na mcom nisam vidio da postoji pravilo, na HR sam samo pozdravio.

Ma ne moraš se mučiti, nije baš prevelika fora kad sam toliko iskusniji od prosjeka, pa samo njima upropastim igru.

11 godina
protjeran
Battlefield 4

Kako bolesno dobra igrica..... proša san je davnih dana i singlep i coop, ali nisan zna da postoje comunity leveli...... 

Ajme kako je vrh igrica.... 

Ajme kako je....

Ajme....

Uf...

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A Twitch: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Du_Jo_Cro kaže...

Kako bolesno dobra igrica..... proša san je davnih dana i singlep i coop, ali nisan zna da postoje comunity leveli...... 

Ajme kako je....

Ajme....

Uf...

ae

16 godina
Du_Jo_Cro kaže...

...

Imam 168h u toj igri, od toga možda preko 140h na community. Jedino nisam coop igrao. Trebao se pojaviti Portal 2 free mod naziva Conversion i stajao je dosta dugo na Steamu kao nešto što treba izaći ali ga više nema na njihovim stranicama. Razlog zašto se odustalo od tog moda nije mi poznat.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
17 godina
Du_Jo_Cro kaže...

Ajme kako je....

Ajme....

Uf...

Portal odlican! Ako nisi igrao imas i ovo

13 godina
Battlefield 4

Kakav je ovo offtopic! 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Kakav je ovo offtopic! 

Pif, amater... Gleaj sad ovo.

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/hearthstone-heroes-of-warcraft/183365.aspx?page=119&jumpto=4849511&sort=asc&view=flat

Duje sutra odmah na TS da mi objasniš kako na Twitch  

potpis
10 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Nego, nisam radio base rape(OK, kad sam bio defender sam bacao bombe na ulazna vrata prema m-comu. i onda sam bio optuzen...), protiv airubrsta na mcom nisam vidio da postoji pravilo, na HR sam samo pozdravio.

Ma ne moraš se mučiti, nije baš prevelika fora kad sam toliko iskusniji od prosjeka, pa samo njima upropastim igru.

Sum, sad ozbiljno daj provjeri ja mislim da ja nisam dobio ban, ja sam sam otišao mislim da se čak nisam ni svađao više raspravljao :D. Za ovaj bold si išao provjeravati, lol nakon što znaš da je Hrka bio na serveru (Hrka  the Medic) at least you tried. 

Cyber, bolda pa underline  tebe neću zvati da svjedočiš na sudu za mene.

potpis
16 godina
odjavljen

Koliko vidim, nisi banovan....

BTW, u pravilima stoji da nema gađanja MCOMa sa ranged/remote 3.14zdarijama što je po meni ok, pogotovo jer je server za noobeke. Ali i da nije, kad mi okine c4 iza mcoma, poludim. Da ima nešto slično "Bomb Squad" perku iz CoD-a, bilo bi ok ali ovako...

11 godina
protjeran
MatoOO13 kaže...
Soldier977 kaže...

Kakav je ovo offtopic! 

Pif, amater... Gleaj sad ovo.

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/hearthstone-heroes-of-warcraft/183365.aspx?page=119&jumpto=4849511&sort=asc&view=flat

Duje sutra odmah na TS da mi objasniš kako na Twitch  

You cant handle the twitch.

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A Twitch: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
11 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Nego, nisam radio base rape (OK, kad sam bio defender sam bacao bombe na ulazna vrata prema m-comu. i onda sam bio optuzen...), protiv airubrsta na mcom nisam vidio da postoji pravilo, na HR sam samo pozdravio.

LOL ovo san tek sad pročita....... ne želim da ovo bude uvreda cyberu već tom serveru, cyberu virujen..... 

EDIT: meni je ovo još uvik smišno svaki put kad pogledan :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2015 9:16 (Du_Jo_Cro).
13 godina
Du_Jo_Cro kaže...

LOL ovo san tek sad pročita....... ne želim da ovo bude uvreda cyberu već tom serveru, cyberu virujen..... 

E Dujo, ovo gore je istina, iskusniji sam sa preko 1300sati igre... al na zalost, cesto nisam bolji :(

Mato, ovo gore je bilo kao "nisam radio baserape, ALI su oni bacanje bombe tako shvatili" :) Ne skacem si u usta :) Stojim pokraj Mcoma, i vidim da tri lika zele uci u prostoriju. Pa normalno da prvo ide bomba! :) Moram se pravdati jer i ja mrzim base rape i uvjeren sam da ovo nije bio.

A za airburst na mcom sam definitivno kriv! I posto tako stoji u pravilima, definitivno sam zasluzio ban!

12 godina
Battlefield 4

Jel se igra bf4 jos ....kolko vas se skupi na TS navecer....malo sam se zazelio nakon mj. dana apstinencije

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SiNkE.Zgb kaže...

Jel se igra bf4 jos ....kolko vas se skupi na TS navecer....malo sam se zazelio nakon mj. dana apstinencije

Ovoliko čekanje na odgovor ti dovoljno govori............

13 godina
MRSKI kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Ovoliko čekanje na odgovor ti dovoljno govori............

To ga namjerno trolamo.

16 godina
SiNkE.Zgb kaže...

Tekno i ja igramo Battlefront, a ovi ostali, profesionalci, nisu baš nešto često online - barem na Originu.

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
17 godina
mrsmith kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Tekno i ja igramo Battlefront, a ovi ostali, profesionalci, nisu baš nešto često online - barem na Originu.

Dok se igrao BF kupovalo se na Steamu, sada to sve treba pozavršavati! 

A  bogme skupilo se za 2 godine svašta! 

14 godina
SiNkE.Zgb kaže...

Ja ga igram skoro svako večer nekad od 21h ili od 22h pa do ponoći ili jedan ujutro, zavisi koliko sam umoran.

TeamSpeak nije mi još profunkcionirao. Moram naštelat mikrofon na headsetu.

Bf3 & Bf 4 - nick - Tonyhrv
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice