Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.650.006
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
amater_2 kaže...

Promini pastu.

Ako ne znaš kako, obrati se cyberu. Čovik je stručnjak za to. 

Jesam već!

I to sam stavio čistu guščju mast - nema bolje od toga.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Skilledžija kaže...
amater_2 kaže...

Promini pastu.

Ako ne znaš kako, obrati se cyberu. Čovik je stručnjak za to. 

Jesam već!

I to sam stavio čistu guščju mast - nema bolje od toga.

Ne, ne i ne!
Moraš staviti pušju mast, nubino!

13 godina
TomoR kaže...

Sretno

Pa štos je što i ekipa s nvidijom ima isti problem.

Dugo sam igrao na 14.9 driverima i sve je bilo OK.

Sve do jednog dana kad su počele pizdarije.

Ništa nisam radio s kompom tako da je to do nekog od njihovih patcheva - što igre, što servera - ne znam točno.

Isprobao sam razne drivere nakon toga, ali pomoći za mene više očito nema.

[19xx] 4ntraks
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Moj Antrakše nije to error nego fičr novog peča. Aj ako popraviš to mogli bi 1na1 napokon da te izrejpam malo

battlelog - Volume_CRO

1 0 hvala 1
13 godina
Volume kaže...

Moj Antrakše nije to error nego fičr novog peča. Aj ako popraviš to mogli bi 1na1 napokon da te izrejpam malo

Ma znam da je fičr jer tog errora po internetima ima kolko hoćeš.

Šteta, taman kad mi je igra počela raditi kako treba.

1 na 1 više ne igram jer me strah samoga po mraku na novom Zavodu.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Battlefield 4
Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Samo lezi na neki krov ili u šumu i uzmi flir, to ti je sad u modi... I obavezno dmr sa prigušivačem da se čuje pju, pju, pju

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...
Skilledžija kaže...

Ima tko kakvu ideju osim uninstalla?

Otvori komp, otkopčaj sve, promijeni pastu na CPU, očisti vent na grafičkoj (izvadi i RAM i grafičku), očisti matičnu od prašine.

Sastavi sve natrag i nadaj se najboljem. Probaj i neki stariji driver, za koji si siguran da je bilo radilo dobro)

Ako nije pomoglo, baci ATI i kupi Nvidiu (BTW, mene izbacuje sa Dx error-om i na Nvidia-i, ako stavim koji noviji driver, tako da uopće ne stavljam novije drivere, ostao sam na nekom starom driver-u gdje mi se ne ruši igra - jedan od razloga što se još ne usudim staviti Win10, jer onda moram na noviji driver).

Sretno

17 godina
odjavljen

Prijavljen sam na event drugi vikend iako sam rekao da vjerojatno neću doći. Zvali su me osobno iz firme koja to organizira. Nažalost, skup gerijatrije je isti vikend

Iako, meni ovakvi skupovi nisu potrebni jer sam dobro povezan sa nekoliko vrlo jakih recruiterskih firmi - ovo je više za one koji tek kreću u avanturu.

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Prijavljen sam na event drugi vikend iako sam rekao da vjerojatno neću doći. Zvali su me osobno iz firme koja to organizira. Nažalost, skup gerijatrije je isti vikend

Iako, meni ovakvi skupovi nisu potrebni jer sam dobro povezan sa nekoliko vrlo jakih recruiterskih firmi - ovo je više za one koji tek kreću u avanturu.

A> jebo te pa nisam nimislio da ćeš raditi u skladištu... A možda hoćeš? 

17 godina
Volume kaže...

Samo lezi na neki krov ili u šumu i uzmi flir, to ti je sad u modi... I obavezno dmr sa prigušivačem da se čuje pju, pju, pju

Pravo muško, tj ja, uzme PDW i bez tih nocnih sranja jurca po nocnom Zavodu bez ADSanja. Da vidis kako se sjetis svake stepenice kod C i D! 

To je gušt!

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

A> jebo te pa nisam nimislio da ćeš raditi u skladištu... A možda hoćeš? 

S obzirom šta sam sve radio do sada - ne bi bilo problema

Freak Show Inc.
13 godina
Volume kaže...

Pa to i radim, ali uvijek mora netko biti pored mene jer se bojim mraka.

Jedanput sam sam uzimao C u mraku i kad mi se lik pojavio fraz me strefio.

Kad sam bio mali, strašili su me babarogom i duhovima pa se jako bojim mraka.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...
Volume kaže...

Ma znam da je fičr jer tog errora po internetima ima kolko hoćeš.

Šteta, taman kad mi je igra počela raditi kako treba.

1 na 1 više ne igram jer me strah samoga po mraku na novom Zavodu.

Provjeri da li si u medjuvremenu radio update windowsa ili instalirao neku igru koja ti je svoje directX ili one MS redistributeable pizdarije nakalemila u Windowse?

13 godina
mrfloyd kaže...

Provjeri da li si u medjuvremenu radio update windowsa ili instalirao neku igru koja ti je svoje directX ili one MS redistributeable pizdarije nakalemila u Windowse?

Update se radi sam - vjerojatno je bilo nešto.

Instalirao sam par igara, ali sam pred neki dan obrisao directx i ponovo instalirao - tako da to vjerojatno nije.

Ova MS govna ne znam - valjda je bilo nečega?

Al jedan dan radi bez pucanja, a drugi dan ne mogu igrat.

To mene muči jer problem nije konzistentan pa da mogu reći tu i tako mi puca.

Ponavljam - prekjučer igram i sve super radi - nekoliko rundi u komadu i nikakvih problema, jučer na istom serveru ne mogu više od 2 minute biti, a da me ne izbaci zbog te greške.

Pročitao sam jutros neki panj piše da je isključio 3D na kartici i da mu je pomoglo.

Koji kurac je taj 3D i dal ja to mogu isključit na 7950?

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

Pročitao sam jutros neki panj piše da je isključio 3D na kartici i da mu je pomoglo.

Koji kurac je taj 3D i dal ja to mogu isključit na 7950?

Ako je 3D Vision u pitanju, onda samo Nvidia koliko ja znam.

Kod AMD-a pandan je HD3D, pa probaj to maknuti iz instalacije drivera.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Balans na official serverima (a i ne samo na njima):

https://www.youtube.com/watch?t=89&v=UiWNLbzTHwM

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
7 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Eo, posto je friday ljut na mene...ja doso!!

Petko naj bit ljut :D
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Sale_ds kaže...
Eo, posto je friday ljut na mene...ja doso!!

Petko naj bit ljut :D

E tak, sad možeš ljudima pogledati u oči a ne ko zadnja bitanga skrivat se...

Freak Show Inc.
13 godina
izvone kaže...

Pozz

Je li netko nasao rjesenje za kuplju preko meksika ili brazila? Drugi program il sl? Brazil me pita brazilski oib a meksiko odbija...pokusavam uzet bf4 premium i preorder fife...

Yes!

Pogledaj temu BF4 kupovina!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
Volume kaže...

Nisu dirali statse oko dropa pojedine puške ako se ne varam već samo izmjenili zeroing point s 0m na 100m pa zato izgleda da je drop manji. 

Zero point je na svim puškama mora biti prebačen s 0m na 50-100m radi sređivanja headglitcha jer više metak ne izlazi iz centra ekrana (ajmo reći tvog oka) već iz same cijevi puške kako i triba biti. Da nisu prominili taj zero point u odnosu na stari metak ti se nikad ne bi poravnao s centrom nišana. Tako i u stvarnosti funkcionira... Gađanje na veće udaljenosti je sad lakše jer ne triba nišan dizati puno iznad glave, a za male udaljenosti moraš gađati prsa-vrat radi tog zero pointa da bi napravia hs

Znan za to ali dirali su i bullet drop koliko se sićan jer san gleda bia statse svih snajpera kad je taj patch izaša i sad imaju svi isti drop osim srr i još nekog (nemogu se sitit) koji imaju još manji.

14 godina
protjeran
RePlaY kaže...

Znan za to ali dirali su i bullet drop koliko se sićan jer san gleda bia statse svih snajpera kad je taj patch izaša i sad imaju svi isti drop osim srr i još nekog (nemogu se sitit) koji imaju još manji.

Dak'će. Aj ostavi malo matematiku i svrati tamo, sinketu žena prigledaje svaki dan šta ima u mobitelu pa mu se rugamo

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...
RePlaY kaže...

Dak'će. Aj ostavi malo matematiku i svrati tamo, sinketu žena prigledaje svaki dan šta ima u mobitelu pa mu se rugamo

Papucar 

A najgore je da ima slike sisa tuđih žena! Prostak!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...
RePlaY kaže...

Papucar 

A najgore je da ima slike sisa tuđih žena! Prostak!

stacu kad mi tudje zene salju slike 

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
10 godina
Battlefield 4

Na kojim serverima vi uglavnom igrate? Ne bi bilo lose da naletim tu i tamo na kojeg domaćeg igrača :)

Ako već negdje to piše onda bi bio zahvalan ako bi me uputili tamo.

I koje modove igrate? Do sad sam igrao samo conquest i nesto malo rush. Ima li jos sto da valja za igrati. Dm i tdm me ne zanima bas jer volim igrati s nekim ciljem, a ne da se samo napucavam bezveze :)

0 0 hvala 0
12 godina
Prte kaže...

Na kojim serverima vi uglavnom igrate? Ne bi bilo lose da naletim tu i tamo na kojeg domaćeg igrača :)

Ako već negdje to piše onda bi bio zahvalan ako bi me uputili tamo.

I koje modove igrate? Do sad sam igrao samo conquest i nesto malo rush. Ima li jos sto da valja za igrati. Dm i tdm me ne zanima bas jer volim igrati s nekim ciljem, a ne da se samo napucavam bezveze :)

prvo moras proc inicijaciju

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

I mene zanima. Ako ne igram s vama da barem budem na serveru s vama.

0 0 hvala 0
12 godina
FanBoy kaže...

I mene zanima. Ako ne igram s vama da barem budem na serveru s vama.

spajamo se na random servere... tj svako ima poneki dobar server u favoritima pa igramo kako vecina odluci...posto je dujo sjebo "naš" server

17 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

spajamo se na random servere... tj svako ima poneki dobar server u favoritima pa igramo kako vecina odluci...posto je dujo sjebo "naš" server

Osim silvinja, on je isključivo na lokerima i to uvijek na istom serveru!

A dujo se baš pokazao kao dobar upravitelj

Freak Show Inc.
12 godina
Friday kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Osim silvinja, on je isključivo na lokerima i to uvijek na istom serveru!

A dujo se baš pokazao kao dobar upravitelj

on nemoze ni s Jelenom upravljat a kamoli serverom

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice