Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.649.908
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Battlefield 4

Server patch koji bi trebao popraviti dusting je vani.
https://twitter.com/rivaLxfactor/status/643388750165372929

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 4
TomoR kaže...

1. Recon-u je maknut HS bonus (onaj u metrima, "obični" 25 ili možda 50 za HS bonus ostaje)

Ako ovo maknu onda definitivno dižen ruke od ove kretenske igre.

16 godina
CyberDemonVZ kaže...
jopis kaže...

1. Helići dobivaju Below radar (mislim da i jetovi)
  2. RPG/SMAW/SRAW, pa i HVM-II imaju smanjen damage na letjelice (nijedno do toga više ne one-shotta), RPG radi tipa 75 damage na helić
  3. Recon-u je maknut HS bonus (onaj u metrima, "obični" 25 ili možda 50 za HS bonus ostaje)
  4. Dusting je problem krivog server set-up-a, valjda će ubrzo popraviti
  5. Uvode neke novine (tipa vidi se radijus oko zastave gdje se može zauzimati ista na minimapi)
  6. Nerf-aju shotgune, itd...

2, 3, 4, 6, kreteni nad kretenima. Opet se slušaju idioti s cte foruma kojima je prvi bf 3ka uvrh glave, a ostalima 4ka.

1. pozdravljam odluku, sposobniji piloti će lakše pobjeći svoj sili lockon stupidnosti na mapi.

Sve mi se čini da ću pobrisat cte.

Vidiš, ja za razliku od tebe podržavam popravak "dustinga"

Pa sami su ga s.ebali sa zadnjim patchanjem, i sad će oni vratit na ISTU vrijednost na kojoj je bio, i to je popravak? Kreteni, rekoh.....

13 godina
jopis kaže...

Pa sami su ga s.ebali sa zadnjim patchanjem, i sad će oni vratit na ISTU vrijednost na kojoj je bio, i to je popravak? Kreteni, rekoh.....

Haha, pa znam!

Nego, jesi stvarno za da pratiš CTE i kad bude razgovor o nekoj važnoj stvari, javiš ovjde pa svi damo svoj glas?

Pratiš njihove forume?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
jopis kaže...

Haha, pa znam!

Nego, jesi stvarno za da pratiš CTE i kad bude razgovor o nekoj važnoj stvari, javiš ovjde pa svi damo svoj glas?

Pratiš njihove forume?

Više ne. Nemam živaca za te k.etene. Pa oni su dr.mr.sc. kretenizma i vrh poučka kako popraviti jednu stvar a s.ebati 5 drugih -.-

13 godina
jopis kaže...

Pratiš njihove forume?

Više ne. Nemam živaca za te k.etene. Pa oni su dr.mr.sc. kretenizma i vrh poučka kako popraviti jednu stvar a s.ebati 5 drugih -.-

Imamo koga da aktivno prati CTE forume? Tom, Volume?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
protjeran
Battlefield 4
OK OK skoro san ima bolji pc od Cybera!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Ste vidjeli ovaj POV film koji uskoro izlazi??

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2015 19:12 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Prije jesam, ne pratim više. Bacim oko tu i tamo pa naletim na Kukija... Nema stvarno gubiti živce s hrpom dičurlije i njihovim idejama

Jedino šta ti mogu reći je to da će EA sa svakim budućim BF-om praviti sve veću noob friendly igru i da će se pokušati približiti šta većem spektru igrača. Znači ako balavac (kojem se sveukupno BF iskustvo svodi na 100 odigranih sati četvorke) kaže da igri fali još auto lock on sranja jer su vozila po njemu op i nisu ono na šta bi BF triba biti baziran, njegova ideja će biti uvažena i novo auto lockon sranje dodano u igru

Zašto? Zato jer su samo i jedino pare bitne pa se publiku iz cod-a, cs-a i sl. igara pokuša privući na BF, a kad stignu moraju se osjećati ''kao doma'' koliko je to god moguće

Zato dragi Cyber, ako imaš mišljenje/ideju o tome šta bi tribalo uraditi s četvorkom ili budućim BF-om, a da ta ideja vuče na stranu originala, napiši to na komad papira i s tim pobriši guzicu jer EA boli k za ljubitelje franšize

Pusa

battlelog - Volume_CRO
14 godina
protjeran
Du_Jo_Cro kaže...

Ahahaha koji panj. Riplej jesi dobia grafičku?

battlelog - Volume_CRO
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ljudi, ako ima mjesta ja bih s vama počeo igrati. Nisam noob, ali nisam ni neko pro. Imate li neki TS?

0 0 hvala 0
13 godina
FanBoy kaže...

Ljudi, ako ima mjesta ja bih s vama počeo igrati. Nisam noob, ali nisam ni neko pro. Imate li neki TS?

Jesi timski igrač?

Daj Battlelog link na profil.

12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
FanBoy kaže...

Jesi timski igrač?

Jesam. Tenk ni helić ne znam voziti. Najviše volim biti support sa sniperom iz nekog udaljenog brežuljka (pogotovo sad na noćnoj verziji Zavoda). Link stavim sutra jer moram staviti da je profil public, a sada nemam pristup računalu.

16 godina
Battlefield 4

Here we go again...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
FanBoy kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Jesi timski igrač?

Jesam. Najviše volim biti support sa sniperom iz nekog udaljenog brežuljka (pogotovo sad na noćnoj verziji Zavoda).

battlelog - Volume_CRO
13 godina
FanBoy kaže...
CyberDemonVZ kaže...
FanBoy kaže...

Jesi timski igrač?

Jesam. Tenk ni helić ne znam voziti. Najviše volim biti support sa sniperom iz nekog udaljenog brežuljka (pogotovo sad na noćnoj verziji Zavoda). Link stavim sutra jer moram staviti da je profil public, a sada nemam pristup računalu.

To ti nije timska igra

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

U redu. Onda ništa od toga, a vi ekipa uživajte! Javim se kad postanem timski igrac haha. Pozz! 

2 0 hvala 0
12 godina
FanBoy kaže...
CyberDemonVZ kaže...
FanBoy kaže...

Jesi timski igrač?

samo kempaj negdje na brezuljku, pogotovo na nocnoj te lako skinu

13 godina
Battlefield 4

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
moderator
RePlaY kaže...
TomoR kaže...

1. Recon-u je maknut HS bonus (onaj u metrima, "obični" 25 ili možda 50 za HS bonus ostaje)

Nakon svega što je bilo sje*ano u ovoj igri ti dižeš ruke zbog par bonus bodova?

Ma lol.

سمندری ڈاکو
16 godina
Battlefield 4

Pozz

Je li netko nasao rjesenje za kuplju preko meksika ili brazila? Drugi program il sl? Brazil me pita brazilski oib a meksiko odbija...pokusavam uzet bf4 premium i preorder fife...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pirat kaže...
RePlaY kaže...
TomoR kaže...

Nakon svega što je bilo sje*ano u ovoj igri ti dižeš ruke zbog par bonus bodova?

Ma lol.

Nije to par bonus bodova nego je to puno bonus bodova jer ja najviše igran snajperon, lako tebi govorit kad ne igraš s njim. Ionako su sjebali sanjpere do krajnjih granica nakon prošlih patcheva, samo su bullet drop smanjili da njubare mogu lakše igrat s njima. Nas šta smo za svaki snajper znali koliki je drop i navikli igrat tako ko jebe, navikajite se sad ponovo a usput nek vas još njubare pogađaju bez greške. O tome koliko su metaka ukrali iz magazina pola snajpera da ne govorin. Još mi fali da mi i bodove ukinu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2015 2:30 (RePlaY).
11 godina
protjeran
Cyber ja volin malo drukcije POV filmove
11 godina
protjeran
Cyber ja volin malo drukcije POV filmove
11 godina
protjeran
Btw, na mobuilnoj san stranici pa nemogu citirat ni editirat svoje por pa evo nova, ako jopis igra s nama zasto nebi fanboy moga??????
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
RePlaY kaže...

Nije to par bonus bodova nego je to puno bonus bodova jer ja najviše igran snajperon, lako tebi govorit kad ne igraš s njim. Ionako su sjebali sanjpere do krajnjih granica nakon prošlih patcheva, samo su bullet drop smanjili da njubare mogu lakše igrat s njima. Nas šta smo za svaki snajper znali koliki je drop i navikli igrat tako ko jebe, navikajite se sad ponovo a usput nek vas još njubare pogađaju bez greške. O tome koliko su metaka ukrali iz magazina pola snajpera da ne govorin. Još mi fali da mi i bodove ukinu.

Nisu dirali statse oko dropa pojedine puške ako se ne varam već samo izmjenili zeroing point s 0m na 100m pa zato izgleda da je drop manji. 

Zero point je na svim puškama mora biti prebačen s 0m na 50-100m radi sređivanja headglitcha jer više metak ne izlazi iz centra ekrana (ajmo reći tvog oka) već iz same cijevi puške kako i triba biti. Da nisu prominili taj zero point u odnosu na stari metak ti se nikad ne bi poravnao s centrom nišana. Tako i u stvarnosti funkcionira... Gađanje na veće udaljenosti je sad lakše jer ne triba nišan dizati puno iznad glave, a za male udaljenosti moraš gađati prsa-vrat radi tog zero pointa da bi napravia hs

battlelog - Volume_CRO
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
jopis kaže...

Pratiš njihove forume?

Ja malo znam u zadnje vrijeme pogkledati i skomentirati.

Ono sto ne shvacam je to kako se devsima da citati ta sranja od postova? Il je totalni debilizam od predloga ili ako i ima dobar predlog ili ideja to se pretvori u takav flame i trash talk da je nevidjeno.

Pada mi napamet sloziti staro dobro pismo skupit potpise od igraca, liznut kovertu i via LA Dice. 

13 godina
Battlefield 4

Mene u zadnje vrijeme prca famozni "dxgi error device hung".

Maknuo sam directx i ponovo instalirao, repair game napravio, mijenjao drivere grafičke (trenutno sam na najnovijima - ne beta - od ATI-ja 15.7.1), pokretao igru iz IE-a i ništa nije pomoglo.

Zanimljivo prekjučer mi pucala igra s tom greškom jako i nađem negdje da može pomoći pokretanje iz IE-a.

Probam to i igram cijelu večer bez ikakvih problema - čak sam utvarao da mi bolje igra radi.

Jučer odem na isti taj server i opet me izbacilo s tom greškom - 5 puta - od toga sam jedanput probao Firefoxom ući, al kurac.

Još jedna zanimljivost - nije tako svaki dan, svaki put kad igram - ponekad igram normalno bez greške, a ponekad me rokne van nakon 2-3 minute i tu večer nema šanse da ću igrati.

Mijenjam servere, svašta, al kurac - kad igra odluči da ne igram, nema šanse.

Ima tko kakvu ideju osim uninstalla?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Skilledžija kaže...

Mene u zadnje vrijeme prca famozni "dxgi error device hung".

Maknuo sam directx i ponovo instalirao, repair game napravio, mijenjao drivere grafičke (trenutno sam na najnovijima - ne beta - od ATI-ja 15.7.1), pokretao igru iz IE-a i ništa nije pomoglo.

Zanimljivo prekjučer mi pucala igra s tom greškom jako i nađem negdje da može pomoći pokretanje iz IE-a.

Probam to i igram cijelu večer bez ikakvih problema - čak sam utvarao da mi bolje igra radi.

Jučer odem na isti taj server i opet me izbacilo s tom greškom - 5 puta - od toga sam jedanput probao Firefoxom ući, al kurac.

Još jedna zanimljivost - nije tako svaki dan, svaki put kad igram - ponekad igram normalno bez greške, a ponekad me rokne van nakon 2-3 minute i tu večer nema šanse da ću igrati.

Mijenjam servere, svašta, al kurac - kad igra odluči da ne igram, nema šanse.

Promini pastu.

Ako ne znaš kako, obrati se cyberu. Čovik je stručnjak za to. 

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
Skilledžija kaže...

Otvori komp, otkopčaj sve, promijeni pastu na CPU, očisti vent na grafičkoj (izvadi i RAM i grafičku), očisti matičnu od prašine.

Sastavi sve natrag i nadaj se najboljem. Probaj i neki stariji driver, za koji si siguran da je bilo radilo dobro)

Ako nije pomoglo, baci ATI i kupi Nvidiu (BTW, mene izbacuje sa Dx error-om i na Nvidia-i, ako stavim koji noviji driver, tako da uopće ne stavljam novije drivere, ostao sam na nekom starom driver-u gdje mi se ne ruši igra - jedan od razloga što se još ne usudim staviti Win10, jer onda moram na noviji driver).

Sretno

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice