Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.647.499
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
10 godina
Battlefield 4

Hvala TomoR i CyberDemonVZ! Više me ne izbacuje iz igre! 

3 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 4
Ne jebite covjeka. Monk ne hedshota insta. Jest da kida, al mozes mu zapaprit. Ako te mlati na spawnu svaki puta iz prve vjerojatno ima pretplatu na nesto.
13 godina
Jos ce covjek pomisliti da sam citer nemojte tako haha☺
LtMoNk
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Nije haker, igra sam protiv Vape-a često na Pure-u i TM-u, neloš tenkist.
Uostalom tim vam je bija pun njubara, a otkad su attack jetovi oslabljeni tenkovi su op. Pogotovo nakon zadnjeg patcha kojim su buffali hmg, priko pola mape napraviš hs jer je random spread dosta smanjen.
Takav score na takvoj mapi, uz ok gunnera, se napravi bez problema
battlelog - Volume_CRO

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Isplati li se sad kupovati BF4 Premium edition, nije u pitanju cijena ili nesto, nego zanima me ima li igrača, kakva je situacija sa ekspanzijama i to? Da ne kupim pa za mjesec dana bačen novac...

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Prte kaže...

Hvala TomoR i CyberDemonVZ! Više me ne izbacuje iz igre! 

Too See you on the battlefield!

Već dugo nismo vidjele te probleme. Postoje od prvog dana, al smo svo to već onda podesili.

Doca15 kaže...
Jos ce covjek pomisliti da sam citer nemojte tako haha☺

Evo, ovo je LtMonk i nije čiter, samo jako dobro gađa :D

Volume kaže...
Uostalom tim vam je bija pun njubara, a otkad su attack jetovi oslabljeni tenkovi su op. Pogotovo nakon zadnjeg patcha kojim su buffali hmg, priko pola mape napraviš hs jer je random spread dosta smanjen.

Kak pa ti znaš sve što se događa na Battlefieldu i tko je na kojem serveru igrao s kim??

Vidimo se online! Budemo mali i mi tenkijali! Jesi još koji dan slobodan za BF?

Neonyziee kaže...

Isplati li se sad kupovati BF4 Premium edition, nije u pitanju cijena ili nesto, nego zanima me ima li igrača, kakva je situacija sa ekspanzijama i to? Da ne kupim pa za mjesec dana bačen novac...

Ako voliš takve igre, da, isplati se!

Naša grupa ne baš čistih individua, svaki dan visi po nekoliko sati na BFu :)

Oženjeni, srednjoškolci, studenti, djedice...

MatoOO13 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Replay pleše!

Veliki vođo a di je video naše vožnje na kvadu?  romantika

Koja je to mapa bila? Dawnbraker, jel?

Kćer skače oko mene, kad ju otjeram u krevet, idem tražiti.

Videi mi traju po sat vremena.. pa sad ti među 10 takvih pronađi jedan trenutak :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Volume kaže...

Kak pa ti znaš sve što se događa na Battlefieldu i tko je na kojem serveru igrao s kim??

Valjda iz reporta kojeg je stavio vidim s kim je igrao?

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/642344866257090304/918044559/

Triba sam od danas biti u Dubrovniku, ali ima dosta posla ode tako da sam posla drugu dvojicu pa možda i bacim koju partiju priko vikenda. Od sljedećeg tjedna opet vani hr, čut ćemo se opet tamo sredinom desetog miseca...

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Mene je voljum poducio tenku ak sam ja citer onda je on jos veci citer a znam da je jer mi je nudio svoje alate cesto i to svakakve alate ako znate na sta mislim
LtMoNk
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...

Valjda iz reporta kojeg je stavio vidim s kim je igrao?

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/642344866257090304/918044559/

Triba sam od danas biti u Dubrovniku, ali ima dosta posla ode tako da sam posla drugu dvojicu pa možda i bacim koju partiju priko vikenda. Od sljedećeg tjedna opet vani hr, čut ćemo se opet tamo sredinom desetog miseca...

Hihi, soryyy, nisam vidio link! :D

Onda se vidimo online!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
Volume kaže...

Ovo mogu potvrdit jer sam sa Monkom igro par puta, otključo sve za tenka dok sam mu bio gunner, i nerjetko bi rundu Monk završio sa 88-2, 80-5 i sl. A nije da sam ja baš neki gunner - pogotovo sad na noćnoj smjeni na Zavodu...mater...pol vremena ne znam ni di su vrata, a kamo li di su oni kamperi sa crvenim trokutićima iznad glavurdi :)

BF3/BF4 nick : jabooka_KAOS (singing Derp Derp Derpidy)
14 godina
protjeran
jabooka kaže...

Ovo mogu potvrdit jer sam sa Monkom igro par puta, otključo sve za tenka dok sam mu bio gunner, i nerjetko bi rundu Monk završio sa 88-2, 80-5 i sl. A nije da sam ja baš neki gunner - pogotovo sad na noćnoj smjeni na Zavodu...mater...pol vremena ne znam ni di su vrata, a kamo li di su oni kamperi sa crvenim trokutićima iznad glavurdi :)

Ne dobar gunner u smislu da nabijaš pun k killova već u smislu da znaš kad iskočiti i napravit repair, da imaš proxy, da paziš na to da vam se ne prišulja netko s perkom kojeg proxy ne može pokazati na minimapi, da mu spotaš, da gledaš veliku mapu i govoriš mu tko i šta odakle dolazi itd. Za noćni zahod termal optika obavezno, ne irnv, jer se protivnik puno lakše uočava. Kad repairaš stani mu na bok tenka sa strane na kojoj si zaštićen od paljbe i popravljaj točno pod kutem od 90 stupnjeva u odnosu na bok jer je repair tako puno brži

Eto par informacija ako ti je guš biti gunner...

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Battlefield 4

Mato, jesi me namučio!

Nisam imao na kompu, nego na jednom streamu, jedva sam našao:

t=22m10s

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2015 20:29 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4
Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
protjeran

Rekao bi God fun al nek zasad bude good fun 

EDIT:

EDIT2:

http://www.speedtest.net/result/4656389548.png 

OK OK skoro san ima bolji pc od Cybera!
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2015 0:53 (Du_Jo_Cro).
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro pizduni!

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
13 godina
Jutroo boboviii
LtMoNk
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Za dva tjedna je žurka kod dujkana

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Big Mooney Bonus round, na kraju je Stormwave_BIH u ulozi glumca:

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Pozdrav svima!

Ide se u berbe danas? Bude vina?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grožđa neka više, nekad manje, ali vina uvijek isto! :D
17 godina
Arabarran kaže...
Grožđa neka više, nekad manje, ali vina uvijek isto! :D

It's magic!

11 godina
protjeran
Friday kaže...

Za dva tjedna je žurka kod dujkana

11 godina
protjeran
Battlefield 4

Liči li 'intro' na išta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Kradeš muziku, a liči na epilepsiju.

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
protjeran
RePlaY kaže...

Kradeš muziku, a liči na epilepsiju.

Nisan je ukra.... besplatna je za skinit s iTunsa..... 

EDIT: Pita lemo oćemo  ????

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2015 21:30 (Du_Jo_Cro).
12 godina
Du_Jo_Cro kaže...

Liči li 'intro' na išta?

Ne baš...............

Dajte neki ip idemo bacit šta

11 godina
Battlefield 4

Evo jedna nabrzak sklepana montaža s amaterskim bendom :D

battlelog: marinacsmrad
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2015 3:26 (marinac88).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Du_Jo_Cro kaže...

Liči li 'intro' na išta?

Fora, mislim da je OK za ciljanu grupu gledatelja.

Ako može nekoliko savjeta?

Nek ide prema sve bržim promjenama slika i muzika ide sve glasnije i na kraju neki bum il nešto, i onda da se ispiše subscribe, il tvoje ime, il slike igre za koju je trenutno video.

I sa čime obrađuješ video?

Između svih slikica ti je među-slika, pa se dobije motion blur. Ako to nije namjerno, onda probaj ovo:

Ako radiš u Vegasu -

1. kod dodavanja videa na traku za obradu odaberi da se projekt prilagodi izvornom videu

2. odaberi video na traki, klikni desnim klikom na njega, Switches - Disable resample

3. Kod renderiranja stavi isto broj sličica u sekundi koliko ti ima i video koji obrađuješ. Npr:

E, i video ti nema baš neke boje. Ja bi na tvom mjestu za početak pojačao kontrast, a kasnije se možda poigrao i s bojama.

13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Du_Jo_Cro kaže...

Liči li 'intro' na išta?

Fora, mislim da je OK za ciljanu grupu gledatelja.

Ako može nekoliko savjeta?

Nek ide prema sve bržim promjenama slika i muzika ide sve glasnije i na kraju neki bum il nešto, i onda da se ispiše subscribe, il tvoje ime, il slike igre za koju je trenutno video.

I sa čime obrađuješ video?

Između svih slikica ti je među-slika, pa se dobije motion blur. Ako to nije namjerno, onda probaj ovo:

Ako radiš u Vegasu -

1. kod dodavanja videa na traku za obradu odaberi da se projekt prilagodi izvornom videu

2. odaberi video na traki, klikni desnim klikom na njega, Switches - Disable resample

3. Kod renderiranja stavi isto broj sličica u sekundi koliko ti ima i video koji obrađuješ. Npr:

E, i video ti nema baš neke boje. Ja bi na tvom mjestu za početak pojačao kontrast, a kasnije se možda poigrao i s bojama.

namjerno san ostavia 'blank' izmedju slika, 0,02 slika 0,02 blank. Skinia san nove slike di su vecinom slova na sredini pa je dlaku bolje ali neman snage sad jednu po jednu centrirat i namistat zoom na različite točke tako da ovo samo okvirno gledan, i sviđa mi se kad uložin malo više posla i boljih slika bit će to ok....... i ja san mislia za koju igru radin da ta slika bude prva u nizu i da traje sekundu zoom a ostale onako brzo.... ali sviđa mi se udeja nekog booma na kraju i izranja tema videa.... hvala duhovni vođo....

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice