Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.650.068
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
Re: Battlefield 4
b00 kaže...
SiNkE.Zgb kaže...
b00 kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

ti si neki novi ovdje ...znas li ti da je igjica na H zabranjena da se spominje ovdje

o čemu se radi?

o tome da se H igrica nesmije ovdje spominjat 

oni sto su pricali o njoj progutao je mrak i nikad se nisu vratili

uglavom na hardline nebute prelazili?

pitam zato da znam koju igru da kupim, da ne kupujem bf4 ako ga uskoro nebu niko igro

brijem da ce se bf4 igrat dok neizadje bf5

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina
Dex.pwn kaže...
Šta je to neki penzionerski dom ili ? Hhaha  Zar je moguće da ljudi po 30+ godina igraju igre?!?!   

Klan se zove Gerijatrija, a što si ti mislio koliko imamo godina

LOL, i što je to za pitanje?? Posao, pa žena, pa klinci, pa obaveze.. i onda navečer napokon sat -dva slobodno. Pa taman posla da onda ljudi idu dizanirat web stranice, ili pisat kod... il što već misliš da odrasli ljudi rade

b00 kaže...

kak to da igrate bf4 iako je izašo hardline? vidim da u toj hardline temi nitko ništa i ne piše

nekad davno sam igro sa vama bf3, a onda je došo bf4 i svi ste prešli na njega

Hardline NIJE Battlefield Dovoljno?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
Battlefield 4

Nočna verzija zavoda kad vbr opali salvu nenadjebivo

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

@b00 moj savjet ti je da zaobiđeš hardline jer se ne isplati kupovati, barem ne po cijeni za koju se prodaje. Otkad sam ga uzeo imam možda nekih 20-ak sati odigrano, možda bih i imao malo više ali ponuda servera je stvarno očajna. Bio sam budala pa sam čak uzeo i dlc koji su izbacili jer sam se nadao da će se situacija bar malo popraviti, ali je još gore. Ne može se naći doslovno ni jedan jedini server koji vrti mape s dlc-a.

Sama igra meni osobno izgleda kao nekakav community mod četvorke i ne može ponudi ni približno zabave i sadržaja kao BF4

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
dennocro kaže...

moze link servera di domaca ekipa igra

Svugdje.

Ovo je naš server

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/cc2896b4-abac-415b-9887-70890d1a77a9/

Ali je nemoguće pronaći 4-5 ljudi koji bi počeli s pujenjem servera.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ne znam, možda nekome popunjava dušu... Ja bi osobno išao sa ženom pucat.... u krevet  Ne znam koliko je to dobro svaku veće al recimo da je dobro 

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2015 23:19 (Dex.pwn).

0 0 hvala 0
14 godina
Dex.pwn kaže...

Ne znam, možda nekome popunjava dušu... Ja bi osobno išao sa ženom pucat.... u krevet  Ne znam koliko je to dobro svaku veće al recimo da je dobro 

Pa recimo da kad prijeđeš 25-tu i imaš par godina radnog staža iza sebe, određeni hobi ti je potreban inače ti ne gine redoviti posjet privatnom psihijatru u Vrapču

Btw. a ovo što ti misliš da sa 30+godina kad si u  braku sa par klinaca + seks svaku večer.....HAHAHAHAHAHAHAHAHA...sretno ti bilo

Battlelog: [G] pijana_carapa
12 godina
Dex.pwn kaže...

ti prvo moras naucit jel pica stoji vodoravno ili okomito a onda cemo dalje

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
17 godina
Battlefield 4

Znate onog lika Battle(non)sense? Nekakva njegova rodbina stradala je po povratku s odmora iz Hrvatske, prometna nezgoda, vozač preminuo suvozačica u teškom stanju, ne znam jel na hrvatskim prometnicama al znam datum 04 08 2015.

Pri kraju videa spominje 

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
SiNkE.Zgb kaže...
Dex.pwn kaže...

ovisi jeli na boku ili na leđima

kradem mine iz minskog polja
12 godina
dery kaže...
SiNkE.Zgb kaže...
Dex.pwn kaže...

ovisi jeli na boku ili na leđima

izgleda i ti moras jos ucit

14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Teško pitanje bome...  

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SiNkE.Zgb kaže...
Dex.pwn kaže...

Vidi ti Sinketa počea je yebavat azijaktinje,još malo pa pravi Voljum.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
12 godina
Ikarus01 kaže...
SiNkE.Zgb kaže...
Dex.pwn kaže...

Vidi ti Sinketa počea je yebavat azijaktinje,još malo pa pravi Voljum.

pica je pica....ko bira ..........

15 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ajde prvo malo probaj igrat, pa ćeš kasnije vidjeti šta dalje. Ovdje ćeš malo koga impresionirati takvim izjavama. Ne moraš odmah baš u klan. Da nemamo dva dokazana mladca u [G], prosjek godina bi nam bio oko 30 valjda.

30????

pa uz nexa ni cetvorica od 15 god nemogu spustit prosjek na 30

Šta je to neki penzionerski dom ili ? Hhaha  Zar je moguće da ljudi po 30+ godina igraju igre?!?!   

Dex.pwn kaže...

Razumio bi  da "visite" na kompu i da radite nešto tipa web dizajn, programiranje, produkcija, novinarstvo al da igrate igre, to ne mogu razumit... Neću ništa da govorim, vidit ću sebe za kojih 15ak-20 godina 

@Zašto bi mi trebala pomoć? Samo sam pitao, dobio sam odgovor i iz nekog razloga se nastavila rasprava.. Kao što rekoh nisam ljubitelj tih klaskih rundi i sl.. Upalim Battlelog, uđem na server i igram dok mi ne dojadi.

@@ Vjerojatno jer je BFHL odlepršo od svoje tematike, ne znam za ostale al prije bi CS 1.6 igro neg BFHL 

Bože mili šta droga napravi od mladeži.  Ajde javi se kad ti se spuste jaja a dotad se mani takvih blentavih izjava.

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2015 6:57 (peroko).
16 godina
Battlefield 4

Pero je agresivan od 6 ujutro :D omg

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mrsmith kaže...

Pero je agresivan od 6 ujutro :D omg

Samo dok ne očistim krmelje iz očiju .)

pero_HR
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jutro ekipa. Ima li itko od vas problema s rušenjem igre nakon ovog patcha? Jučer od 4-5 partija koje sam krenuo igrati uspio sam završiti jednu, svaki put me izbaci uz onu poruku "stopped working". Pokušao sam s repairom igre, ali nije pomoglo. To mi se nikad prije nije događalo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
BalkanUSrcu kaže...

Jutro ekipa. Ima li itko od vas problema s rušenjem igre nakon ovog patcha? Jučer od 4-5 partija koje sam krenuo igrati uspio sam završiti jednu, svaki put me izbaci uz onu poruku "stopped working". Pokušao sam s repairom igre, ali nije pomoglo. To mi se nikad prije nije događalo 

Post-patch rušenja su uobičajena, nažalost.

Freak Show Inc.
16 godina
Dex.pwn kaže...

Razumio bi  da "visite" na kompu i da radite nešto tipa web dizajn, programiranje, produkcija, novinarstvo al da igrate igre, to ne mogu razumit... Neću ništa da govorim, vidit ću sebe za kojih 15ak-20 godina 

...

Već sam neko vrijeme u mirovini. I što bih sad trebao raditi: ići u toplice ili gledati one turske ili meksičke bljuvotine na tv-u?

Sretao sam i znatno starije od sebe u BF-u (proguglaj malo koji je prosjek godina u BF-u). A ako ti starci poput nas smetaju (samo sam 2.5x stariji od tebe), prijeđi na za tvoje godine primjerenije igre. Ionako ti kod BF-a piše da nije za ispod 18.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
17 godina
Battlefield 4

BF3/4 i jeste rađen za starije; ne kači se na K/D brije i slične šeme što preferiraju mladi. Najbitnije stvari u BF-u uopće nisu bitne; bitan je teamwork i onaj osjećaj kad igraš a ne znaš zašto igraš (što dobro dođe kod senilnosti, onda ti je svaki put super!).

Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Friday kaže...

Znači jednostavno se moram pomiriti s tim da mi nema igranja do daljnjega, odnosno dok ne izbace sljedeći uplate kojim će se problemi valjda riješiti? 

Nekako mi se čini da bi bilo bolje da nisu ništa ni dirali... Infantry borba je poboljšana u nekim stvarima, ali vozila su poprilično oštećena svim novim bugovima. Plus ovi problemi s rušenjem igre... 

17 godina
BalkanUSrcu kaže...
Friday kaže...

Znači jednostavno se moram pomiriti s tim da mi nema igranja do daljnjega, odnosno dok ne izbace sljedeći uplate kojim će se problemi valjda riješiti? 

Nekako mi se čini da bi bilo bolje da nisu ništa ni dirali... Infantry borba je poboljšana u nekim stvarima, ali vozila su poprilično oštećena svim novim bugovima. Plus ovi problemi s rušenjem igre... 

Probleme s rušenjem igre su ispravili još odavno u CTE-u, zašto se u retail igri ruši to je nepoznanica.

16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ovaj će odletjet brže nego svinjo (silvinjo, kako se već zove)

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Ovaj će odletjet brže nego svinjo (silvinjo, kako se već zove)

Slinjo :D

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
12 godina
191x7 kaže...

BF3/4 i jeste rađen za starije; ne kači se na K/D brije i slične šeme što preferiraju mladi. Najbitnije stvari u BF-u uopće nisu bitne; bitan je teamwork i onaj osjećaj kad igraš a ne znaš zašto igraš (što dobro dođe kod senilnosti, onda ti je svaki put super!).

netrolaj ovaj napaceni narod

pitaj Replaya sta je najbitnije

nama je najbitnije kad Mrski dodje na TS pa mi svi pitamo 

-jesi doso mrski

a on kaze : jesam jesam jesam

takve stvari su bitne..

.

16 godina
Dex.pwn kaže...
SiNkE.Zgb kaže...
animosity_frenzy kaže...
Dex.pwn kaže...

16, igram od dvojke

Ajde prvo malo probaj igrat, pa ćeš kasnije vidjeti šta dalje. Ovdje ćeš malo koga impresionirati takvim izjavama. Ne moraš odmah baš u klan. Da nemamo dva dokazana mladca u [G], prosjek godina bi nam bio oko 30 valjda.

30????

pa uz nexa ni cetvorica od 15 god nemogu spustit prosjek na 30

Molim ??!!

Većina ljudi ovdje su na kompu i igricama još dok ti nisi bio ni u planovima (kesi, mošnji,...)

Ima nas ovdje koji imaju obitelj (žena, djeca, muževi,..) i igraju igre

Igrao sam igre prije i igrat ću ih i dalje, do groba,...

MOLIM MOLIM
[M|C] LuX_CRO
16 godina

I u babi ima vitamina,...

[M|C] LuX_CRO
12 godina
Battlefield 4

Lux ma ko ovdje ima muza 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SiNkE.Zgb kaže...

Lux ma ko ovdje ima muza 

Vještica?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice