Na preskokce sam pregledao snimak i nisam vidio ni jedan jedini flare. Ne znam kako ljudima već nije jasno da je to jedno od najboljih oružja protiv noćnih optika pogotovo na vozilima.
Osim toga, gotovo uvijek kad uzimam zastavu bacim jedan flare na par metara od sebe. Oni koji dođu uglavnom bleje bezveze i skineš ih bez greške.
E pa kad gledaš napreskokce. Ima i flareova, ima i zaslijepljenja od lasersighta, od flashlighta.
Ali flare je tako beskoristan, da uvijek radije imam incendiary, em moš ubit s njim, em je koristan kad se hoćeš na brzinu sklonit, baciš ispred sebe i napraviš si privremenu zaštitu jer se ni kroz njega ne vidi. Pogotovo sa irnv-om i flir-om.
• Added blinking red light to M15 AT mines to increase visibility in night map (and other dark areas)
Evo umirem!!!
Čovječe, radi se o oružju koje treba biti super-nevidljivo a oni dodaju "blinking red light". I to samo zbog čobana koji kukaju jer su nagazili nečiju minu...
Nemam jebenog teksta!
I dalje one funkcioniraju besprijekorno na pravim lokacijama Moram još dogurat do 500 s njima, nek ih ne diraju previše
.