Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.649.912
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
Re: Battlefield 4
mrsmith kaže...
SiNkE.Zgb kaže...
Voljum nece igrat jer je negdje van hr ak sam dobro upucen.....

Aha, kuzim. Idealna prilika za turnir pa da ugrabite pobjedu jel' :D

ni tri voljuma vam nebi pomogla

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
16 godina
Battlefield 4

Za nas igraju veki i dama, samo da znate... Da je još voljum tu nebi ni tribali igrat.

Edit: Al eto ja ću žrtvovat malo kampanje pa van ionako nema spasa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2015 15:59 (RePlaY).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Opet sam dobio karton...

Sad te možemo zvati Žućo :D ili Prosinečki

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
17 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

a đe ti je

Evo ga:

CyberDemonVZ kaže...

Ivanecova firma to otkupljuje, javi se njemu.

On i njegovi cigani?

NiramX kaže...

Volio sam te i kad su te drugi navlačili, ali postao si hladan...

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Friday kaže...

NiramX kaže...

Zar ja? Nikad! Više volim tropske krajeve.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
16 godina
Friday kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

a đe ti je

Evo ga:

CyberDemonVZ kaže...

Ivanecova firma to otkupljuje, javi se njemu.

On i njegovi cigani?

NiramX kaže...

Di mogu prijaviti ovog trola?

12 godina
Battlefield 4
BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SiNkE.Zgb kaže...

Nisam se prijavio, jer ne znam hoću li moć sutra igrati. No, ako dođem, igraću tamo gdje će biti potrebno i ako bude mjesta naravno. Vidim da je tim 'Dalmacija i prijatelji' dosta tanak, pa ovo sa prijavama neće imati previše smisla ako će na jednoj strani falit 3-4 igrača.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Koji tim (očito dalmacija jbg) bude ima manje igrača igrat će se taj broj vs taj broj, ostali u rezerve.... prednost imaju ofc ekipa sa ts koja svaku noć igraju a kasnije će oni odlučit za ostatak.....

Iman bolji pc od Cybera!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Morgen!

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Fali nas s jadrana... Veki ne može, Jovanka da ga to ne pali, Voljum na godišnjem, Mudo nešto oće neće, pa ćemo posudit kojeg kontinetalca ali podilit ćemo se vcras kad se okupimo na tsu. Dođite svi na ts večeras oko 9 i 15. Jopis kaže da ga je previše strah pa će nam tribat neko sa ovlastima nad serverom.

Gerijatrija TeamSpeak gerijatrija.dynu.net:9987 ili gerijatrija.onmypc.org:9987 (trenutno je postavljena lozinka koja će biti pomaknuta kasnije tokom dana)

A sad glasujte za mapu/mode (molin vas da glasaju samo oni koji imaju namjeru igrat):

0 Lockeri - Conquest small
9 Propaganda - Chainlink
2 Zavod - Domination
5 Metro - Conquest small
2 Golmund - Rush
0 Dawnbreaker - Domination
1 Lost Islands - Team deathmatch
0 Hainan resort - Rush
1 Shanghai - Team deathmatch
3 Silk Road - Rush
Iman bolji pc od Cybera!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2015 8:37 (Du_Jo_Cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Zašto TDM pa čak i rush/domination?

Zašto se ne igra conquest?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Du_Jo_Cro kaže...

Fali nas s jadrana... Veki ne može, Jovanka da ga to ne pali, Voljum na godišnjem, Mudo nešto oće neće, pa ćemo posudit kojeg kontinetalca ali podilit ćemo se vcras kad se okupimo na tsu. Dođite svi na ts večeras oko 9 i 15. Jopis kaže da ga je previše strah pa će nam tribat neko sa ovlastima nad serverom.

Gerijatrija TeamSpeak gerijatrija.dynu.net:9987 ili gerijatrija.onmypc.org:9987 (trenutno je postavljena lozinka koja će biti pomaknuta kasnije tokom dana)

A sad glasujte za mapu/mode (molin vas da glasaju samo oni koji imaju namjeru igrat):

Mislim da bi prvo trebalo definirati mod koji se igra: Cq, Dom, Rush... Onda mapu - dali iz vanille, da li DLC (mozda nemaju svi premium?!?)... Osobno sam za Vanilla Classic Cq: Shangai, Dawnbreaker, Lancang Dam, Zavod - da mogu svi igrati, a najradije bi Chainlink - Propaganda, Pearl Market

17 godina
Skilledžija kaže...

Zato jer se premalo ljudi prijavilo?

Možda bude samo Squad Obliteration na kraju. Doduše, tipa oko 10-11, bar 5-6 G-ovaca se naspaja na mene... Mogli bi G war međusobno, xD

13 godina
Battlefield 4

Nisam kući pa na mene ne računajte. Tek se večeras kasno vraćam. Jbg. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...
Skilledžija kaže...

Zato jer se premalo ljudi prijavilo?

Možda bude samo Squad Obliteration na kraju. Doduše, tipa oko 10-11, bar 5-6 G-ovaca se naspaja na mene... Mogli bi G war međusobno, xD

Koliko sam vidio prijavilo se 8 vs 13 što znači da ma više nego dovoljno ljudi za odigrat mali conquest na Zavodu i Lockerima npr.

[19xx] 4ntraks
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Vi koji imate samo vanile  pitajte mudu da van kupi premium on je bogat..... čemu samo cq, stavia san svega i cd i rucha i tdm i domination... to najčešče igra GREIJATRIJA.... Ali ona koja se koristi team speakom i koja igra svaki dan skupa ko pravi team. Tako da to van je to... ako nas bude za veliki konkvest naravno da ćemo igrat veliki lokere i metro..... Samo neznan šta je sa serveron majku mu... ko drži taj server.......

Iman bolji pc od Cybera!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Vidim da ima dalmoša pre malo. Prebacim se ja kod njih po potrebi.

pero_HR
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Probao sam jučer malo Zavod noćnu mapu, bilo nas je oko 50.

Na žalost nisam mogao nešto istraživati, s kontra strane je bio Conquest ESL-ovac u našem tenku (+ Commander), uvijek je znao gdje smo svi. Završio je rundu sa 57-1 (kasno je join-ao). Uglavnom sam gledao deployment screen.

Ali raj je za kempere.

Uz sav taj trud, mislim da će ekipa probati i odustati od noćnog Zavoda. Ajde što na "jačim" vozilima ne možeš ugasiti svjetla, ali ako iole probaš flenkati sa Quad Bike-om, nemaš šanse, ko božićno drvce (jer isto ima svjetla koja se ne daju ugasiti) si na mapi.

Community mapa super izgleda, napravili su puno BC2/Vietnam štiha na njoj, ali također ima puno kemperskih mjesta. IRNV/FLIR skoro obavezni (ako nemaš "prilagođene" drivere).

Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
protjeran
Battlefield 4

!!! OBAVJEST !!! VAŽNO !!! OBAVJEST !!! VAŽNO !!! OBAVJEST !!! VAŽNO !!!

Ovako neznan ko je do sada držao servere plaća i to sve.... hvala svima... ja bi proba preuzet ja iman nekih 50 kn trenutno  na paypal računu ima li neko volje i mogućnosti nek se javi.......

Iman bolji pc od Cybera!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Čarapica se valjda još nije probudio, ali evo, napravio je zgodni filmić:

Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
Du_Jo_Cro kaže...

Ovako neznan ko je do sada držao servere plaća i to sve.... hvala svima... ja bi proba preuzet ja iman nekih 50 kn trenutno  na paypal računu ima li neko volje i mogućnosti nek se javi.......

Mislim da s 50kn nećeš preuzet ni server za My Little Pony Adventures :D

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
11 godina
protjeran
mrsmith kaže...
Du_Jo_Cro kaže...

Mislim da s 50kn nećeš preuzet ni server za My Little Pony Adventures :D

hahahhahaha  ajde ne zajebajite se udjelite 

Iman bolji pc od Cybera!
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Tom hvala

ali evo za one koji jos nisu vidjeli

pls like share i sub

[G] carapa_junior
Moj PC  
9 0 hvala 1
11 godina
protjeran
carapa_junior kaže...

Tom hvala

ali evo za one koji jos nisu vidjeli

pls like share i sub

Ej nisan doma ali čin dođen doma prva stavr je da ću upalit komp i na youtube udrit like i komentar...... 

Iman bolji pc od Cybera!
17 godina
odjavljen
Du_Jo_Cro kaže...

Sve je sređeno. Detalji su dogovoreni u [G] grupi na viberu.

Freak Show Inc.
11 godina
Battlefield 4

Ovako htio bih kupiti bf4 koji ide preko origina,sad me zanima gdje je najeftiniji za uzet i di se moze uzet preko kreditne kartice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Viva la mehiko!

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
17 godina
odjavljen
Acex kaže...

Ovako htio bih kupiti bf4 koji ide preko origina,sad me zanima gdje je najeftiniji za uzet i di se moze uzet preko kreditne kartice?

11 ojra je na g2play ali preporučam da uzmeš premium!

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
Du_Jo_Cro kaže...

Sve je sređeno. Detalji su dogovoreni u [G] grupi na viberu.

Stvarno si pravi glasnogovornik, svaka čast! Da nebi slučajno netko (tko nije u Viber grupi) pomislio da je ovaj solidaran post našeg dobrog momka ostao neprimijećen.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2015 14:00 (mrsmith).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice