- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svi mi volimo dobar graf, da je ovakav BDP u državi...
Tvoj je bolji od moga, nebrin
Pa sigurno je, ja sam konzistentan, ako znas citat sa grafa(razlika amplituda, na sami izgled grafa)
di nadjete te grafove bas me moj zanima
bf4stats

Čudno mi je kad ljudi nemaju oscilacija. Mislim ono - ponekad uzmeš neko novo vozilo pa se zajebavaš 10-20 sati, pa neka puška, pa vijaš neki assignment... ne?
nope, igram samo Lockere.
loker igraci na gilian peaksu tesko rade 31-9 a i nesjecam se di je bilo 27-0 al nisu bili lokeri mislim
26-0 i to na metrou, ako hoces znati Kada sam tek kupio BF4 prva mapa koja mi se svidjela bio je upravo Metro.
Ovo sam 31-9, mozda si gledo sljedece ili prosle battlereporte i vidjet ces da sam vecinom u minusu ( mislim na k/d )
Kakva je ovo nevjerojatna borba za nevinost, pa ovo će biti duže nego 111 rundi boksa 1893.
26-0 i to na metrou, ako hoces znati Kada sam tek kupio BF4 prva mapa koja mi se svidjela bio je upravo Metro.
Ovo sam 31-9, mozda si gledo sljedece ili prosle battlereporte i vidjet ces da sam vecinom u minusu ( mislim na k/d )
Ja sam ti spreman oprostiti! Ali moraš zatražiti milost od Majke...
za spelca
Nešto si debelo opao po sredini, sigurno si Teknu posudio acc.
- Volio bih da mi oprostis..
Evo vam video... niste trazili ali nek se nadje
Dečec mutan si ko mutna voda. I u X3M si bio mutan, pa si potražio drugi klan kad smo te pritisli. Mislim da zaslužeješ jednu finu šamarčinu za 18 ročkas od W1k1n6.
Dobro Friday kako te nije sram nepohvalit se kolegama za novu grafu(3x zdravo marije) sad ces da busis na ultri, cisto da ostale upozorim da se nebi zacudili kako si odjednom dobar!
Dečec mutan si ko mutna voda. I u X3M si bio mutan, pa si potražio drugi klan kas smo te pritisli. Mislim da zaslužeješ jednu finu šamarčinu za 18 ročkas od W1k1n6.
Samo probaj.
Dečec mutan si ko mutna voda. I u X3M si bio mutan, pa si potražio drugi klan kas smo te pritisli. Mislim da zaslužeješ jednu finu šamarčinu za 18 ročkas od W1k1n6.
Niste vi mene pritisli, to je vise izgledalo kao Izbacivanje.
Dobro Friday kako te nije sram nepohvalit se kolegama za novu grafu(3x zdravo marije) sad ces da busis na ultri, cisto da ostale upozorim da se nebi zacudili kako si odjednom dobar!
i dalje je jako los. s obzirom na utroseno vrijeme zaista cudno. casanova iz Dalja
mozda mu je neko priljepio neki obrnuti cit???
Pa daj neki video s cheatom, ovako je totalno dosadno za gledati. Za nekog tko je dobar u Vegasu ovo je u najmanju ruku sramotno.
u prvom videu nema nikog spotanog na minimapi a ti znas gdje su
drugi video nije nikakav dokaz jer nemas nikakav veliki score
Pa daj neki video s cheatom, ovako je totalno dosadno za gledati. Za nekog tko je dobar u Vegasu ovo je u najmanju ruku sramotno.
video uopce nisam editiro nego sam ga stavio da se uploada
u prvom videu nema nikog spotanog na minimapi a ti znas gdje su
drugi video nije nikakav dokaz jer nemas nikakav veliki score
da pojacas zvuk mozda ? sve bi cuo.
Dobro Friday kako te nije sram nepohvalit se kolegama za novu grafu(3x zdravo marije)
Bio sam jučer ujutro na misi
i dalje je jako los. s obzirom na utroseno vrijeme zaista cudno. casanova iz Dalja
mozda mu je neko priljepio neki obrnuti cit???
Ubio sam te jučer 2x baš kao što sam i rekao!
video uopce nisam editiro nego sam ga stavio da se uploada
Ja sam očekivao barem 3 jednoroga kako trče po mapi i pokazuju gdje moraš pucati... nisam sretan.
da nema hakzora ova tema bi bila mrtva 😊
Ja sam očekivao barem 3 jednoroga kako trče po mapi i pokazuju gdje moraš pucati... nisam sretan.
Ja sam prijavio post!
ak si i legit, jos uvijek ne kuzim taj odurni nacin igranja.... c4 na stepenicama na lockerima, pa nema nize forme igranja ove igre...
bolest nebira.
Ti hoćeš reći da je ivanec bolesnik poremećeni?
di si dobil posel?
vsmti.hr
Sistemaš, ili?
IT suradnik ("stručni suradnik za informatičke poslove" je puni naziv).
ak si i legit, jos uvijek ne kuzim taj odurni nacin igranja.... c4 na stepenicama na lockerima, pa nema nize forme igranja ove igre...
I kaj me odma moraju zvat citerom ?
Još si dobro i prošao.. da tek čuješ kako bi te sve ivanec ponazivao.
bolest nebira.
Ti hoćeš reći da je ivanec bolesnik poremećeni?
ne on, i koji si post prijavio ?